Kasa

Kasa

Son dakika kasa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kasa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kasa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kasa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kasa gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.092 kasa haberi bulunmuştur. Tüm kasa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, projelerinde de hedefe ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 2 milyar 827 milyon TL'lik geliri kasasına koydu.
18.04.2024 Galatasaray
Bakan Tunç: Emeklimizin alım gücünü artıracağız
Bakan Tunç: Emeklimizin alım gücünü artıracağız Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Kurucaşile teşkilatı tarafından Çok Programlı Lisesi'nin spor salonunda düzenlenen iftar programına katıldı. Bakan Tunç, burada AK Parti Kurucaşile Belediye Başkanı Hulusi Sayın ve partililer tarafından karşılandı.
29.03.2024 Gündem
Kasadaki paraları çaldıktan sonra dükkan ortasına tuvaletini yaptı
Kasadaki paraları çaldıktan sonra dükkan ortasına tuvaletini yaptı Ankara’da gece camını kırarak girdiği restoranın kasasındaki ve bahşiş kutusundaki paraları çalan şahıs, dükkana tuvaletini yaptı. Mide bulandıran olay güvenlik kamerasına yansıdı.
27.03.2024 Vatan TV
Yeni kasa Fiat Linea Türkiye'de satışta; Fiat Linea fiyatı şaşkına çeviriyor
Yeni kasa Fiat Linea Türkiye'de satışta; Fiat Linea fiyatı şaşkına çeviriyor Otomobil meraklılarının merakla beklediği yeni kasa Fiat Linea Türkiye'de ortamı karıştırmaya geliyor. İşte yeni Fiat Linea ile ilgili bilinmesi gerekenler
4.03.2024 Gündem
Tamirciden 2 araç çalan hırsızlar başka bir iş yerinde soyguna devam etti! Şok eden olay
Tamirciden 2 araç çalan hırsızlar başka bir iş yerinde soyguna devam etti! Şok eden olay Adana’da oto tamirciden 2 araç çalıp daha sonra başka bir iş yerine giderek çelik kasa ve kamyonet çalan hırsızlar yakalandı.
29.02.2024 Adana
Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı Esenler'de eczaneye giren hırsızlar yeşil ve kırmızı reçeteli ilaçların olduğu çelik kasayı çaldı. Hırsızlardan biri çelik kasayı sürüklerken, kasanın altında kaldı. Kasanın altında kalan hırsız arkadaşları kurtardı. Hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
14.02.2024 Gündem
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
16 ilde Sibergöz-14 Operasyonu! 120 şüpheli yakalandı
16 ilde Sibergöz-14 Operasyonu! 120 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlemesi hakkında kanuna muhalefet suçlarına yönelik 16 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Sibergöz-14 Operasyonu'nda 120 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
12.01.2024 Gündem
Yılbaşı sabahı kasayı levye ile açıp 600 bin TL vurgun yapan hırsızlar yakalandı
Yılbaşı sabahı kasayı levye ile açıp 600 bin TL vurgun yapan hırsızlar yakalandı Adana’da yılbaşı sabahı iki şahıs, girdikleri tamirci dükkanında içerideki kasayı levye zoruyla açıp, 600 bin TL değerinde döviz ve elektronik eşya çaldı. Polisler hırsızları operasyonla yakaladı.
8.01.2024 Gündem
Hasan Arat'ın iddialarına Ahmet Nur Çebi'den cevap!
Hasan Arat'ın iddialarına Ahmet Nur Çebi'den cevap! Olağan Divan Kurulu'nda Başkan Hasan Arat'ın sözlerine eski başkan Ahmet Nur Çebi yazılı olarak cevap verdi.
3.01.2024 Beşiktaş
Balkon cinayeti sanığı: Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, kazayla oldu
Balkon cinayeti sanığı: Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, kazayla oldu Esenler'de 2 çocuk babası Erhan Kaşa (32)'ın balkonda vurularak öldürülmesiyle ilgili görülen davada müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Esetekin, "Toplamda kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Bu kazayla meydana gelmiş bir olay, istemeyerek oldu. Ölen kişi benim kardeşim gibiydi, ona zarar vermek istemezdim" dedi.
26.12.2023 Gündem
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Ekonomi
Bitlis'te karşı şeride geçen yakıt tankeri, 2 kamyonetle çarpıştı: 1 ölü
Bitlis'te karşı şeride geçen yakıt tankeri, 2 kamyonetle çarpıştı: 1 ölü Bitlis'te, kar nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkıp, karşı şeride geçen yakıt tankeri, 2 kamyonet ile çarpıştı, kazada 1 kişi yaşamını yitirdi.
22.12.2023 Gündem
Adliyeye girmemek için direnen hırsızlık şüphelisi, başını otomobillere vurdu
Adliyeye girmemek için direnen hırsızlık şüphelisi, başını otomobillere vurdu Bolu'da, marketten cep telefonu ve camiden ayakkabı hırsızlığı yaptığı belirlenen Hakan Ergün (45), adliyeye sevk edilirken başını park halindeki otomobillere ve adliyenin giriş kapısına vurup, ekiplere zorluk çıkardı. Marketteki hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıyan Ergün, tutuklandı.
21.12.2023 Gündem
Mağaza açılışında indirimli ürün izdihamı!
Mağaza açılışında indirimli ürün izdihamı! Bursa’da bir elektronik mağazasının açılışında vatandaşlar indirimli ürünlere koştu. Oluşan izdiham ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
17.12.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar Katıldıkları bir moda programı sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Nihal ve Bahar Candan kardeşler lüks yaşamları, sansasyonel açıklamalarıyla popülerliklerini her geçen gün arttırdı. Candan kardeşler, suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın yankıları sürerken fenomen kardeşlerle ilgili detay ortaya çıktı. Candan kardeşlerin mağduru tek tek 200 bin doları böyle çaldıklarını anlattı. İşte detaylar...
28.11.2023 Gündem
Marmara Denizi'nde 12 ton kolyoz yakalandı, tezgahlarda kilosu 100 ile 150 lira arasında satışa sunuldu
Marmara Denizi'nde 12 ton kolyoz yakalandı, tezgahlarda kilosu 100 ile 150 lira arasında satışa sunuldu Tekirdağlı balıkçılar, Marmara Denizi'nde 12 ton kolyoz yakaladı. Kolyozlar, tezgahlarda kilosu 100 ile 150 lira arasında satışa sunuldu.
28.11.2023 Gündem
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı Kağıthane’de İran uyruklu bir iş kadınına ait eve giren 4 hırsız, evdeki kasayı alarak gözden kayboldu. Kasanın içinde bulunan yaklaşık 40 milyonluk ziynet eşya ve parayı alan şüpheliler, soygundan bir kaç gün sonra kasayı boş bir araziye attı. Polis ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden biri, genç kadının özel şoförü çıktı.
26.11.2023 Gündem
Antalya'da plastik fabrikası alev alev yandı! Her şey kül oldu
Antalya'da plastik fabrikası alev alev yandı! Her şey kül oldu Antalya'da plastik kasa üretimi yapılan fabrikada çıkan yangında yüzlerce kasa yandı. 1 saatte kontrol altına alınan yangında, itfaiye erleri de zor anlar yaşadı.
14.11.2023 Gündem
Markette dehşet anları! Kadın kasiyeri defalarca yumrukladı
Markette dehşet anları! Kadın kasiyeri defalarca yumrukladı İstanbul'da bir zincir markette kasiyer olarak görev yapan Nurgül Koç (20), daha önce kasa sırası nedeniyle tartıştığı kişinin saldırısına uğradı. Genç kadını dakikalarca yumruklayan saldırgan kaçarak uzaklaştı
28.10.2023 Yaşam
Dilan Polat ve Engin Polat'a  4 ayrı suçtan soruşturma açıldı, tüm mal varlıklarına el konuldu! Yeni detaylar ortaya çıktı
Dilan Polat ve Engin Polat'a 4 ayrı suçtan soruşturma açıldı, tüm mal varlıklarına el konuldu! Yeni detaylar ortaya çıktı Yayınladığı sosyal medya içerikleri ve 'Vergi kaçırma' iddialarıyla tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki soruşturmada dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.
15.10.2023 Gündem
2 milyon liralık döviz ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli tutuklandı! Suçüstü yakalandılar
2 milyon liralık döviz ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli tutuklandı! Suçüstü yakalandılar Kırşehir'de hırsızlık için girdikleri müstakil evden içinde yaklaşık 2 milyon lira değerinde döviz ve ziynet eşyaları bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli saklandıkları evde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
13.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kasa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kasa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.