Kartalkaya

Kartalkaya

Son dakika kartalkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kartalkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kartalkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kartalkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kartalkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 233 kartalkaya haberi bulunmuştur. Tüm kartalkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Kayak merkezleri dolup taşıyor! Bir bardak çay 100 lira, çorba 500 lira.. Fiyatlara bakan yok!
Kayak merkezleri dolup taşıyor! Bir bardak çay 100 lira, çorba 500 lira.. Fiyatlara bakan yok! Sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte aileler kayak merkezlerine akın etti. Kar tatili yapanların ilk tercihi Uludağ, Palandöken ve Kartalkaya adeta dolup taşıyor. Buralarda bir bardak çay 100 lira, bir çorba 500 lira ama fiyatlar kimsenin umrunda değil.
24.01.2024 Gündem
Kartalkaya kayak merkezinde sömestir tatilinde otel rezervasyonları yüzde 80
Kartalkaya kayak merkezinde sömestir tatilinde otel rezervasyonları yüzde 80 Bolu'da, kayak merkezi Kartalkaya'daki otellerde rezervasyonlar sömestir tatili nedeniyle yüzde 80'e ulaştı. Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu ve tüm pistlerin kayak tutkunları için açık olduğu merkezde, hafta sonu rezervasyonların yüzde 100'e yaklaşması bekleniyor.
19.01.2024 Gündem
Okullar yarıyıl tatiline girdi, isyan ettiler: Son 42 yılın en kötüsü
Okullar yarıyıl tatiline girdi, isyan ettiler: Son 42 yılın en kötüsü Bugün başlayan sömestr tatilini dört gözle bekleyen bazı kayak merkezlerinde, yeterli kar yağışı olmadığı için gece boyunca suni kar üretiliyor. Uludağ’daki tesislere ise suni kar makineleri bile çare olmazken; yetkililer hava yeterince soğumadığı için kar makinelerini kullanamamaktan yakınıyor. Erciyes ve Palandöken ise kardan nasibini alan şanslı bölgeler...
20.01.2023 Gündem
Yılbaşında hava nasıl olacak? Prof. Dr. Orhan Şen: İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum
Yılbaşında hava nasıl olacak? Prof. Dr. Orhan Şen: İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum Yılbaşına kısa bir süre kala 'Türkiye genelinde yılbaşında hava nasıl olacak?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türkiye'de yılbaşında beklenen hava durumunu değerlendiren CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen dikkat çeken ifadeler kullandı. Prof. Dr. Şen, "Uzun yıllardır bakarım kar yağacak mı diye, böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum. Türkiye'nin hiçbir yerinde kar yok" dedi.
30.12.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti İçişleri Bakanlığı, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için yarın başlayacak denetimlerin 1 Ocak'ta sona ereceğini ve 3 gün boyunca toplam 490 bin 435 personelin görev yapacağını duyurdu.
30.12.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı İçişleri Bakanlığı, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmelerini sağlamak amacıyla 81 İl Valiliğine “Yılbaşı Tedbirleri” konulu genelge gönderdi.
29.12.2022 Gündem
Afyon'un neyi meşhur? Bolu'nun en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
Afyon'un neyi meşhur? Bolu'nun en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Türkiye'nin her bir bölgesinin birbirinden önemli değerleri vardır. Özellikle her şehrin kendine has yemekleri ve ürünleri bulunur. Genellikle Akdeniz ve Ege bölgelerine giden tatilciler çoğu zaman Afyon'a da uğrarlar. Afyon'un ise kendine has bazı ürünleri bulunmaktadır. Afyon tarihte önemli medeniyetlere de ev sahipliği yapmıştır. Tarihte Lidyalılar, Hititler ve Frigyalılar gibi medeniyetler de Afyon'da bulunmuşlardır. Afyon'un yemek kültürü de çok gelişmiştir. 
28.01.2022 Yaşam
Zeynep Yılmaz kızının son durumunu paylaştı!
Zeynep Yılmaz kızının son durumunu paylaştı! Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı ve arkadaşı Yasmin'in içinde bulunduğu cip, dün Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda kontrolden çıktı. Ormana doğru sürüklenen araçta bulunanlar korku dolu anlar yaşadı. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, sosyal medya hesabından kızının ve arkadaşının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
16.01.2022 Magazin
Acun Ilıcalı'nın kızları kaza geçirdi! İşte ilk fotoğraflar...
Acun Ilıcalı'nın kızları kaza geçirdi! İşte ilk fotoğraflar... Bolu'da, Acun Ilıcalı'nın kızları Yasemin ve Leyla Ilıcalı'nın içinde bulunduğu cip, Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda kontrolden çıkıp, orman içine doğru sürüklendi. Kazada yaralanan olmazken cip, çekiciyle kaldırıldı. Ilıcalı kardeşlerin tatilden döndükleri öğrenildi.
15.01.2022 Gündem
İçişleri düğmeye bastı! 81 ile 'Yılbaşı Tedbirleri' genelgesi
İçişleri düğmeye bastı! 81 ile 'Yılbaşı Tedbirleri' genelgesi İçişleri Bakanlığı vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı. Yılbaşı tedbirleri kapsamında emniyet, jandarma, sahil güvenlikten oluşan 340 bin 351 personel, 55 bin 466 ekip görev alacak, 769 hava aracı, 218 deniz aracı ve 588 dedektör köpekten de yararlanılacak.
30.12.2021 Gündem
Kartalkaya'da hafta sonu yoğunluğu
Kartalkaya'da hafta sonu yoğunluğu Bolu'da Kartalkaya Kayak Merkezi, hafta sonu yoğun ilgi gördü. Tatilciler, kar kalınlığının 1,5 metreyi bulduğu pistlerde kayak ve snowboard yaptı.
25.12.2021 Yaşam
Kar geliyor! İstanbul için ilk kez tarih verildi, sıcaklıklar düşüyor, kar yerden kalkmadan yeni yağış başlayacak
Kar geliyor! İstanbul için ilk kez tarih verildi, sıcaklıklar düşüyor, kar yerden kalkmadan yeni yağış başlayacak Ve beklenen kar yağışı geliyor. Tarih belli oldu. 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak?' sorusu yanıtını buldu. Milyonlarca İstanbullu havaların soğuması ve kar yağışının Edirne'ye kadar gelmesi sonrasında İstanbul'da kar yağışının ne zaman başlayacağını ve yoğunluğunu merak ediyordu. Geçen sene kar yağış tarihleri kontrol edilerek tahminler yapılıyordu. Ve İstanbul için karın başlayacağı gün açıklandı. Birçok ilde görülen kar yağışı etkisini İstanbul'da da gösterecek. İstanbul'da hava sıcaklıkları 5 dereceye kadar düşecek ve İstanbul'da kar yağışı cuma günü başlayacak. Cuma günü başlayan yağış aralık ayı içerisinde yeniden etkisini gösterecek. Peki bugün yurt genelinde hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul dahil çok sayıda il için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu. MGM son dakika duyurusunda 26 il için de sağanak yağış uyarısı yapıldı. Kuvvetli yağış ve fırtınaya karşı vatandaşlar uyarıldı. İşte Meteoroloji'nin son dakika uyarılarının detayları...
14.12.2021 Yaşam
Talep patlaması yaşanıyor, yüzde 148 arttı! Kış tatili için en ucuz dönem ve rotalar...
Talep patlaması yaşanıyor, yüzde 148 arttı! Kış tatili için en ucuz dönem ve rotalar... Resmen talep patlaması yaşanıyor. Yüzde 148 arttı. En ucuz dönem ve en çok tercih edilen yerler tek tek açıklandı. Sezon kış turizmine dönerken birçok yerde hazırlıklar başladı. Aşılamanın hızı ve pandeminin yavaşlamasıyla talebin yeniden artış gösterdiği kış tatili için uzmanlar en ucuz dönemleri ve en çok tercih edilen rotaları açıkladı.
25.10.2021 Ekonomi
Cansel Elçin'den 'içlik' itirafı!
Cansel Elçin'den 'içlik' itirafı! Oyuncu Cansel Elçin, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Muhabirlerle laflayan Elçin, geçtiğimiz haftalarda bir derginin çekimi için takım elbiseyle kayak yaptığı anlar hakkında konuştu.
14.04.2021 Magazin
Kartalkaya'da kar kalınlığı 179 santimetre oldu!
Kartalkaya'da kar kalınlığı 179 santimetre oldu! Kayak merkezlerinde yapılan ölçümlere göre, kar kalınlığı 179 santimetreyle en fazla Kartalkaya'da kaydedildi.
27.02.2021 Gündem
Ünlü isim kaza yaptı!
Ünlü isim kaza yaptı! Cemiyet hayatının renkli ismi iş kadını Burcu Şendir kayak kazası geçirdi..
24.02.2021 Magazin
Bolu Kartalkaya'da kayakçı alarmı! Ekipler harekete geçti
Bolu Kartalkaya'da kayakçı alarmı! Ekipler harekete geçti Bolu'nun kayak merkezi Kartalkaya'da snowboard yaparken pistten çıkarak kaybolan 5 kişi, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi tarafından bulundu.
29.01.2021 Yaşam
Kartalkaya'da lüks dağ evlerinde gecelik konaklama 80 bin TL
Kartalkaya'da lüks dağ evlerinde gecelik konaklama 80 bin TL Bolu Kartalkaya'da bir otele ait 'luxury chalet' adı verilen dağ evlerinde yılbaşı gecesi konaklama bedeli 80 bin TL'ye kadar çıkabiliyor. Dağ evlerinde, yıl başı döneminde en az 4 gece konaklama yapılabiliyor. Dağ evlerinin bağlı olduğu otellerin Bölge Koordinatörü Yusuf Avcı, "Çok inanılmaz bir konfor, inanılmaz bir hizmet kalitesi var. Tabi ki fiyatı biraz farklı" dedi.
21.12.2020 Ekonomi
Yılbaşında oteller açık mı? Yılbaşında programı olan oteller ve fiyatları
Yılbaşında oteller açık mı? Yılbaşında programı olan oteller ve fiyatları Yılbaşı kutlamaları bu yıl koronavirüsün gölgesinde geçecek. Koronavirüs salgınında vaka artışının önüne geçmek ve yayılımını azaltmak amacıyla yeni önlemler alındı. Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, otellerde yeni yıla girmek isteyenlerde yılbaşı yasakları ile ilgili detayları merak ediyor. İnternette sıklıkla 'Yılbaşı kutlamaları yasak mı? Otelde eğlence yasak mı?' soruları aratılırken pek çok kişi de otellerin yılbaşı programlarını ve otel fiyatlarını araştırıyor. Peki, Peki, Yılbaşında oteller açık mı? Otelde yılbaşı yasak mı? Yılbaşı otel fiyatları ne kadar oldu? İşte tüm detayları ile yılbaşı yasakları ve otel fiyatları...
20.12.2020 Ekonomi
Kayak merkezleri yılbaşında dolacak
Kayak merkezleri yılbaşında dolacak Kar yağışının başlamasıyla Türkiye'de 50'yi aşkın kayak merkezinde hazırlıklar tamamlandı. Koronavirüs nedeniyle kayak merkezi otelleri de Güvenli Turizm Sertifikası ile hizmet verebilecek. 3 günlük yılbaşı tatili için Uludağ, Kartalkaya, Erciyes, Palandöken, Sarıkamış, gibi kayak merkezlerine talep patlaması yaşanıyor. Kayak merkezleri, bu yıl Rusya ve Ukrayna'dan da ciddi talep gördüğü için tur operatörleri iki ülkeye yönelik charter seferler hazırladı.
3.12.2020 Ekonomi
Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti
Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan polis memuru Ali Kaya (35), otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Yapılan kontrolde otomobil sürücüsünün 0.93 promil alkollü olduğu belirlendi.
13.09.2020 Yaşam
Burcu Şendir'in botları 15 bin TL
Burcu Şendir'in botları 15 bin TL Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Burcu Şendir, kayak sezonunu Kartalkaya’da açtı. Kıyafeti, gören herkesin dikkatini çekti.
21.01.2020 Magazin
Sevgililer Günü konserinden alacağı ücret dudak uçuklattı!
Sevgililer Günü konserinden alacağı ücret dudak uçuklattı! Verdiği konserlerle sık sık hayranlarıyla buluşan ve aldığı sahne ücretleriyle çok konuşulan Ebru Gündeş, Sevgililer Günü'nde Ankara'da sahne alacak. Şarkıcının bu geceden alacağı ücret ise dudak uçuklattı.
19.01.2020 Magazin
Kara teslim! Uyarılar peş peşe gelmişti
Kara teslim! Uyarılar peş peşe gelmişti Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartepe, doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı, Burdur’un Yeşilova ilçesindeki Salda Kayak Merkezi, Düzce'deki yaylalar ve Ilgaz Dağı Kayak Merkezi'nde mevsimin ilk kar yağışı etkili oluyor. Sivas-Tokat karayolunun Çamlıbel Geçidi'nde etkili olan yağış ulaşımda aksamalara neden olurken Bolu'da da Yedigöller Milli Parkı’na giden yol trafiğe kapatıldı. Yağışın etkili olduğu noktalarda trafik ekipleri sürücüleri dikkatli gitmeleri için uyardı. Ilgaz'da Tır sürücülerinin bazıları, ekiplerin yolu açması için araçlarını yol kenarında bekletiyor.
1.12.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kartalkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kartalkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.