Karşı

Karşı

Son dakika karşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 168.288 karşı haberi bulunmuştur. Tüm karşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin'
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin' Bursa İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, araç alıp satacak vatandaşlar uyarılarak, "Çok ucuza buldum demeyin, sazan sarmalı oyununa gelmeyin" denildi.
30.04.2024 Ekonomi
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları Mike Tyson ve Jake Paul arasındaki dövüş, boks severler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Eski ağır siklet dünya şampiyonu Mike Tyson, YouTuber Jake Paul ile Temmuz ayında maç yapacak. Peki, Jake Paul-Mike Tyson maçı ne zaman, dövüş maçı saat kaçta yapılacak? Jake Paul ve Mike Tyson’un maçının kuralları neler?
30.04.2024 Şampiy10
Arda Güler 11'de mi? Bayern Münih-Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Arda Güler 11'de mi? Bayern Münih-Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında sahasında Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi sabırsızlıkla bekleyen birçok futbol tutkunu, 'Bayern Münih - Real Madrid maçı hangi kanalda?', 'Saat kaçta?' ve 'Arda Güler oynayacak mı?' sorularını araştırıyor.
30.04.2024 Şampiy10
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024 Gündem
Silivri'de işçileri taşıyan minibüs kaza yaptı! Yaralılar var
Silivri'de işçileri taşıyan minibüs kaza yaptı! Yaralılar var Silivri'de fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsü ile midibüs çarpışması sonucu 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
30.04.2024 Gündem
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var Adana’nın Feke ilçesinde bin 500 rakımlı yamaçlarda ve Kozan ilçesinde kale eteklerinde yetişen menengiç geçim kapısı oluyor. Kilosu 100 ila 120 TL arasında satılan menengiç köyde kadınlara ek gelir oluyor.
30.04.2024 Adana
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Nazilli Belediyespor ve Ankaraspor arasındaki müsabaka çok ilginç bir istatistikle sona ermişti. 90 dakika tamamlandığında iki takım da rakip kaleye bir şut dahi çekmemişti. Bu sonuçla Ankaraspor play-off’u, Nazilli ise kümede kalmayı garantiledi. Çok tartışılan maç sonrası Türkiye Futbol Federasyonu şike iddiaları üzerine inceleme başlattı.
29.04.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in kazı çalışması sonrası oluşan su birikintisine düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'un göbeğindeki parkta 5 yaşındaki evladımız göz göre göre hayatını kaybetti. Parkta basit önlemler alınmadı. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı." dedi.
29.04.2024 Gündem
MİT'ten Hakurk'ta operasyon: 15 terörist öldürüldü
MİT'ten Hakurk'ta operasyon: 15 terörist öldürüldü Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinden geldi. MİT, bölgede tespit edilen 15 teröristi etkisiz hale getirdi.
29.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'ın doğal adaylardan biri olduğunu ifade etmişti. Siyah-beyazlı yönetim, Antalyaspor'dan sezon sonu ayrılması beklenen tecrübeli teknik adam için kararını verdi.
29.04.2024 Şampiy10
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi..
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi.. Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon, geçen ağustosta 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi. Fakat 4 ay sonra boşanma kararı aldılar. Dudaroğlu’nun kızını henüz görmediği yönünde haberler çıktı.Hürriyet Gazetesinden Mehmet Ütündağ'ın haberine göre; ancak benim aldığım bilgiler ve elde ettiğim belgeler, bunun tam tersini ortaya koyduğunu belirtti.
29.04.2024 Gündem
16 yıl hapis cezası verilmesine isyan etti! "Bir kez daha yıkıldık"
16 yıl hapis cezası verilmesine isyan etti! "Bir kez daha yıkıldık" Adana’da klima tamiri nedeniyle kocası öldürülen kendisi de yatalak bırakılan kadın, katile iyi hal uygulanarak 16 yıl hapis cezasın verilmesine tepki gösterip, “Biz ömür boyu hapis beklerken bu karar ile bir kez daha yıkıldık” dedi.
28.04.2024 Adana
Türk drone'ları komşuyu harekete geçirdi
Türk drone'ları komşuyu harekete geçirdi Dünyanın birçok ülkesine ihracatı yapılan, savaşta ve barışta görev alabilen Türk İHA ve SİHA’ları Yunanistan'ı harekete geçirdi. Yunanistan'ın Türkiye'nin askeri takviyesine "mantıklı bir tepki" vermesi gerektiğini söyleyen Savunma Bakanı Nikos Dendias, 2 milyar Euro'luk adımı açıkladı.
28.04.2024 Gündem
Adanalı tarihçi yazar Yurtsever açıkladı! “Toplu göç ve soykırım haritası bulundu”
Adanalı tarihçi yazar Yurtsever açıkladı! “Toplu göç ve soykırım haritası bulundu” Adanalı Tarihçi Yazar Cezmi Yurtsever, Osmanlı arşivinden Türklerin toplu göç ve Ermeniler tarafından soykırıma uğradığını gösteren haritaların ortaya çıktığını söyledi.
28.04.2024 Adana
Beşiktaş'ta feci kaza! 8 araç birbirine girdi, yaralılar var
Beşiktaş'ta feci kaza! 8 araç birbirine girdi, yaralılar var Beşiktaş'ta iddiaya göre, aks kıran hafif ticari otomobil, karşı şeride geçerek zincirleme kazaya neden oldu. Lüks maserati otomobilin aralarında bulunduğu 8 aracın karıştığı kazada 8 kişi hafif yaralandı.
28.04.2024 Gündem
Galatasaray için olay yaratan tahmin! "Puan kaybı çok yakın"
Galatasaray için olay yaratan tahmin! "Puan kaybı çok yakın" Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadeleden sarı-lacivertliler 2-1 üstün ayrılırken maçın ardından şampiyonluk yarışı için sürpriz bir tahmin gündeme geldi.
28.04.2024 Şampiy10
Dev derbide Volkan Bayarslan'ın kırmızı kart kararı doğru mu? Eski hakemler açıkladı!
Dev derbide Volkan Bayarslan'ın kırmızı kart kararı doğru mu? Eski hakemler açıkladı! Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Derbinin tartışmalı kararlarını eski hakemler yorumladı.
28.04.2024 Şampiy10
GİB harekete geçti! KDV istismarına karşı yeni önlem
GİB harekete geçti! KDV istismarına karşı yeni önlem Düşük KDV’ye tabi ürünler üzerinden fiş keserek vergiden kaçınma eğilimine giren işletmelerin tespit edilmesi üzerine Gelir İdaresi Başkanlığı harekete geçti. Lokanta ve kafeler sattığı yiyecek ve içecekte KDV’yi yüzde 10, alkollü içeceklerde yüzde 20 olarak hesaplayacak.
28.04.2024 Ekonomi
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip uygulaması geliyor. Yazılım mühendisi genç tanıttığı yeni uygulamayla düğünlerde 'kim, ne taktı' derdine son verecek. İşte genç mühendisin "Takı Takip" uygulamasının detayları...
27.04.2024 Ekonomi
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evlerde tahliye edildi.
27.04.2024 Gündem
Arda Güler gol attı Ancelotti karar değiştirdi! Tarihe geçti, maç sonu hareketi olay oldu
Arda Güler gol attı Ancelotti karar değiştirdi! Tarihe geçti, maç sonu hareketi olay oldu Real Madrid'de Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor. İspanya La Liga'nın 33. haftasında Real Sociedad ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Oynanan maçı Real Madrid, milli futbolcu Arda Güler'in golü ile 1-0 kazandı ve kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Maç sonu Ancelotti yeni Arda Güler kararını açıkladı. Öte yandan milli yıldız tarih geçerek maç sonu yaptığı hareketle gündem oldu. İşte detaylar...
27.04.2024 Fenerbahçe
Pandemi döneminde kullanılan ilaçlar tehlike saçıyor! Dirençli süper mikroplar yarattı
Pandemi döneminde kullanılan ilaçlar tehlike saçıyor! Dirençli süper mikroplar yarattı Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Kovid -19 salgını sırasında hastanede tedavi gören ‘her ihtimale karşı’ kullanılan antibiyotik verildiğini, bu ‘aşırı kullanımın’ antibiyotiğe dirençli süper mikropların ortaya çıkmasına potansiyel olarak katkıda bulunduğunu ifade etti.
26.04.2024 Gündem
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pullman Otel'de Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nazi zihniyeti Gazze'de 35 bin insanı katletti. Netanyahu günümüzün Hitler'i Gazze kasabıdır" dedi. "Hiç kimse bizden soykırıma sessiz kalmamızı bekleyemez" diyen Erdoğan, "Ellerindeki basın ve lobi gücüyle Gazze'de işledikleri cinayetlerin üstünü örtebileceklerini düşünüyorlar. Buradan onlara şu hakikati tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Ne yaparsanız boş, ne kadar uğraşsanız da beyhude, Tayyip Erdoğan'ın kalbine de, kavline de zincir vuramazsınız. Sizin tehditlerinize ve baskılarınıza asla boyun eğmeyiz" ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.