Karla Karışık Yağmur

Karla Karışık Yağmur

Son dakika karla karışık yağmur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karla karışık yağmur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karla karışık yağmur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karla Karışık Yağmur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karla karışık yağmur gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.740 karla karışık yağmur haberi bulunmuştur. Tüm karla karışık yağmur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı...
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı... Kar yağışları geri döndü. Soğuk havaların etkili olmasıyla beraber yurdun tamamında yağışlar kendini gösterirken 23 kente sarı kodlu uyarı geldi. Meteoroloji'nin yeni hava durumu raporuna göre bugün yurdun tamamında sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar güney ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Meteoroloji yağış uyarı haritasını güncelleyerek Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde yağışların yarın akşamdan itibaren yüksekler karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağını belirtti.
4.05.2024 Gündem
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı Yurdun bazı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış ve fırtına etkisi sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 20 ili sarı kodla uyardı. Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde, bu akşam saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli sağanak yağışların, yarın (Pazar) akşam saatlerinden sonra sıcaklıklardaki düşmeye bağlı olarak bölgenin yüksek kesimlerinde (1800 m üzeri) karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması tahmin ediliyor.
4.05.2024 Hava Durumu
Karla karışık yağmur ve kuvvetli yağış! Ramazan Bayramı'nda havalar nasıl olacak?
Karla karışık yağmur ve kuvvetli yağış! Ramazan Bayramı'nda havalar nasıl olacak? Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı. Ramazan sona eriyor 9 günlük bayram tatili başlıyor. Büyükşehirlerden tatil bölgelerine ve Anadolu'ya seyahatlerde yoğunluk oluştu. Peki tatil süresince hava durumu nasıl olacak? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak değerlendirmelerde bulundu. Meteoroloji haritalı olarak paylaştı. Kar, yağmur ve fırtına uyarısı yapıldı.
6.04.2024 Gündem
Van Gölü kahverengiye döndü! 10 kilometrelik alan havadan görüntülendi
Van Gölü kahverengiye döndü! 10 kilometrelik alan havadan görüntülendi Bitlis'in Ahlat ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Sel suları, derelere karışıp ulaştığı Van Gölü'nde sahil kesimini kahverengiye dönüştürdü.
27.03.2024 Gündem
Hava bozuyor: Bu illerde yaşayanlar dikkat, Pazartesi kar geliyor! Plan yapacaklar dikkat! 23 Şubat bugün hava nasıl?
Hava bozuyor: Bu illerde yaşayanlar dikkat, Pazartesi kar geliyor! Plan yapacaklar dikkat! 23 Şubat bugün hava nasıl? Yurt genelinde hava durumu milyonların gündeminde yer alıyor. Son zamanlarda yurt genelinde yağış ve soğuk hava etkili olurken Meteoroloji hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 23 Şubat hava durumu raporunu paylaştı. Rapora göre; İzmir, Malatya, Diyarbakır, Siirt ve Urfa'da sağanak ve yağmur beklenirken, Erzurum, Kars, Van ve Malatya'da karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. İşte "İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, yurt genelinde hava nasıl?" sorularının yanıtları
23.02.2024 Gündem
Kar, fırtına yoğun yağışın ardından başlıyor! Lapa lapa kar Marmara'ya giriş yaptı, hava buz kesecek
Kar, fırtına yoğun yağışın ardından başlıyor! Lapa lapa kar Marmara'ya giriş yaptı, hava buz kesecek Kar yağışı Marmara'yı esir alıyor. Meteoroloji saat vererek illeri tek tek açıkladı. Uzmanlardan uyarılar gelmeye devam ediyor. Kar, fırtına ve yoğun yağışının en şiddetli olacağı saat açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle İstanbul dahil 8 kente sarı kodlu uyarıda bulundu. Yağışların 1000 metre rakım üzeri yükseklerde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji vatandaşları su baskınlarına karşı uyardı.
16.02.2024 Gündem
Kar yağışı Türkiye'yi etkisi altına alıyor! 26 şehir için uyarı geldi...
Kar yağışı Türkiye'yi etkisi altına alıyor! 26 şehir için uyarı geldi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26 kent için uyarıda bulunurken, sıcaklıkların kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 1-3 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceğini duyurdu. AKOM'dan İstanbul için yapılan uyarıda pazar günü karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiği belirtildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de canlı yayında uyarılarda bulundu.
27.01.2024 Gündem
Marmara için 'kuvvetli yağış' uyarısı
Marmara için 'kuvvetli yağış' uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
19.01.2024 Gündem
Kar fırtınası Türkiye'yi esir alacak! Güneşe aldanmayın saat verildi, peş peşe uyarılar
Kar fırtınası Türkiye'yi esir alacak! Güneşe aldanmayın saat verildi, peş peşe uyarılar Kar yağışı ve soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına almaya devam ediyor. İstanbul için Meteoroloji ve AKOM'dan uyarılar peş peşe geldi. Bugün öğle saatlerinden itibaren şehir merkezinde karla karışık yağmur, yükseklerde ise hafif kar yağışının etkili olması beklenirken sürücüler de uyarıldı. Meteoroloji ve uzmanlardan yoğun kar yağışı ve buzlanmaya ilişkin uyarılar peş peşe geldi. Doğu Anadolu için yoğun kar yağışı uyarısında bulunuldu. Bitlis, Hakkâri, Muş, Siirt, Şırnak ve Van için turuncu, Ağrı için sarı uyarı verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detaylar…
12.01.2024 Gündem
Bu kar asfaltta örtü yapar! İstanbul'a kar yağışı Cuma'dan başlıyor. Meteoroloji kaynakları: Hafta sonu birden indirecek, Pazartesi tatil geliyor!
Bu kar asfaltta örtü yapar! İstanbul'a kar yağışı Cuma'dan başlıyor. Meteoroloji kaynakları: Hafta sonu birden indirecek, Pazartesi tatil geliyor! Meteoroloji kaynakları İstanbul'a kar yağışı için saat bile verdi. 6 ilde turuncu, 1 ilde sarı kodlu uyaru verdildi. Karadeniz'ı kıyısı olan şehirlerde kuvvetli sağanak yağış alarmı verildi. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişikliğin beklenmediği İstanbul'da Cuma öğleden sonra karla karışık yağmur etkili oluyor. Milyonlarca vatandaşın beklediği kar haberini de hava uzmanları verdi.
12.01.2024 Gündem
Kar İstanbul'a geliyor! Lapa lapa kar yağışı her an başlayabilir, 2 gün sürecek, onlarca kent için alarm verildi
Kar İstanbul'a geliyor! Lapa lapa kar yağışı her an başlayabilir, 2 gün sürecek, onlarca kent için alarm verildi Beklenen kar yağışı İstanbul'da başlıyor. Balkanlardan gelen yeni soğuk hava dalgası İstanbul dahil onlarca kentte etkili oluyor. Bugün birçok kent için ‘yoğun kar’ yağışı alarmı verildi. İstanbul için 2 gün sürecek olan kar ve karla karışık yağmur uyarısında bulunuldu. MGM ve meteoroloji uzmanları vatandaşları dikkatli olmaları konusunda özellikle uyardı.
11.01.2024 Gündem
11 Ocak okullar tatil mi 2024? Okullar yarın tatil mi, hangi illerde okullar tatil?
11 Ocak okullar tatil mi 2024? Okullar yarın tatil mi, hangi illerde okullar tatil? Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, yurdun büyük bir bölümünde kar bekleniyor. Kar beklentisi öğrenciler arasında tatil beklentisine neden oldu. Peki, Yarın okullar tatil mi? 11 Ocak İstanbul'da okullar tatil mi olacak? Hangi illerde okullar tatil?
10.01.2024 Eğitim
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama İnternet üzerinden hava yorumculuğu popüler olunca kavga çıktı. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, ‘işletmeci’ hava tahmincisi Kerem Ökten hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayarak, “Abartılı tahmin ve uyarıları zarar veriyor” dedi. Ökten’den ise “Meteorolog olduğumu iddia etmedim” yanıtı geldi.
9.01.2024 Gündem
Meteorolojiden Güneydoğu’da 5 il için kar ve sağanak uyarısı
Meteorolojiden Güneydoğu’da 5 il için kar ve sağanak uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü; Diyarbakır, Siirt, Mardin, Şırnak ve Batman için sağanak ve kar yağışı uyarısında bulundu.
21.12.2023 Gündem
Kar ve kuvvetli yağışlar geliyor! Meteoroloji tarih vererek illeri tek tek açıkladı
Kar ve kuvvetli yağışlar geliyor! Meteoroloji tarih vererek illeri tek tek açıkladı Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı. Karla karışık yağmur ve şiddetli sağanak uyarısı veren Meteorolji yağışların etkili olacağı illeri tek tek açıkladı. İstanbul dahil birçok kent için Cuma gününü işaret eden yetkililer cumartesi ve pazar günü için kar, sağanak, fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji'nin daha önce uyardığı Hakkari'yi ise beyaz örtü kapladı! Hakkari'nin Yüksekova ilçe merkezi kar yağışıyla beyaza büründü, yüksek kesimlerde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı.
13.12.2023 Gündem
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu…
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu… Kış soğukları kendini hissettirmeye başladı. Meteoroloji'den yapılan uyarıda Marmara’nın kuzeyi, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları ile Çanakkale, Bursa, Eskişehir, Karabük ve Kastamonu çevrelerine sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı bildirildi. Meteoroloji'den yapılan uyarıda sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtirken “Pazar günü kar yağacak mı, yarın (26 Kasım) İstanbul’da var mı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
25.11.2023 Gündem
Meteoroloji açıkladı! 39 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji açıkladı! 39 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı Ülke genelinde yarın beklenen kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 39 il için "turuncu" ve "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.
17.11.2023 Gündem
Uludağ'a mevsimin ilk karı yağdı
Uludağ'a mevsimin ilk karı yağdı Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ'a mevsimin ilk karı yağdı. Sabaha karşı başlayan kar yağışı, karla karışık yağmur olarak devam ederken, hava sıcaklığı 1 derece olarak ölçüldü. Uludağ'a yoğun kar yağışı ise pazar günü bekleniyor.
16.11.2023 Vatan TV
Meteoroloji'den son dakika yağmur uyarısı! 14 ili kuvvetli vuracak
Meteoroloji'den son dakika yağmur uyarısı! 14 ili kuvvetli vuracak Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 14 il için sarı kodlu uyarı kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. İşte detaylar...
8.10.2023 Gündem
Kars’a Mart karı yağdı, şehir beyaza büründü
Kars’a Mart karı yağdı, şehir beyaza büründü Meteoroloji uyarıda bulunduğu Kars’ta etkili olan yağmur gece yarısı yerini kara bıraktı. Yağan kar ile birlikte etraf beyaza bürünürken, hava sıcaklığı da eksi 4 dereceye kadar düştü.
30.03.2023 Yaşam
Meteoroloji'den çiftçilere fırtına ve zirai don uyarısı
Meteoroloji'den çiftçilere fırtına ve zirai don uyarısı Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya'nın yarın sabahtan itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceğini açıklayarak, fırtına ve zirai don uyarısında bulundu.
27.03.2023 Gündem
Ankara Valiliği'nden 'sel' ve 'su baskını' uyarısı
Ankara Valiliği'nden 'sel' ve 'su baskını' uyarısı Ankara Valiliği, bugün ve yarın beklenen sağanak ve kar yağışları nedeniyle, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini açıkladı.
12.03.2023 Gündem
Deprem bölgesinde bugün hava nasıl olacak?
Deprem bölgesinde bugün hava nasıl olacak? Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem bölgesinde bugün havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgede sıcaklıkların en düşük sıfırın altında 1, en yüksek 14 derece civarında olması bekleniyor.
12.02.2023 Gündem
Kuryeler bugün çalışıyor mu? 9 Şubat kuryeler yasak mı, kuryelere yasak kalktı mı, motokurye yasağı bitti mi?
Kuryeler bugün çalışıyor mu? 9 Şubat kuryeler yasak mı, kuryelere yasak kalktı mı, motokurye yasağı bitti mi? Sipariş vermek isteyenler, kurye yasağının devam edip etmediğini kuryelerin çalışıp çalışmadığını sorguluyor. İstanbul'da etkili olan kar yağışı ve rüzgar nedeniyle motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkmasına izin verilmeyecek açıklaması yapılmıştı. Peki Kuryeler yasak mı, motokurye yasağı bitti mi? Kuryeler çalışıyor mu 9 Şubat?
9.02.2023 Gündem
Deprem Bölgesi hava durumu 7 Şubat: Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Hatay, Malatya, Mersin, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa hava sıcaklığı nedir?
Deprem Bölgesi hava durumu 7 Şubat: Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Hatay, Malatya, Mersin, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa hava sıcaklığı nedir? Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük deprem 10 ili etkiledi. Binalar yıkıldı, can kayıpları artarak devam ediyor. Vatandaşların, "Deprem bölgesi hava durumu nasıl? sorgusu da devam ediyor. Peki 7 Şubat deprem bölgesinde hava durumu nasıl? Adıyaman, Hatay, Malatya, Adana, Mersin, Osmaniye, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa'da hava sıcaklıkları nedir?
6.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karla Karışık Yağmur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karla karışık yağmur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.