Karasu

Karasu

Son dakika karasu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karasu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karasu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karasu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karasu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.087 karasu haberi bulunmuştur. Tüm karasu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti İstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024 Vatan TV
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti İstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024 Gündem
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı?
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı? Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen ve 7'si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına ilişkin davada 9 sanığa 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında hapis cezası verildi. Dönemin Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 1. Bölge Müdürü Nihat Aslan 15 yıl, TCDD Birinci Bölge Bakım Müdürü Mümin Karasu 17 yıl 6 ay ve Bakım Servis Alanlarından Sorumlu Müdür Yardımcısı Levent Meriçli ise 9 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. 13 sanıktan 4'ü beraat etti. Peki, Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü?
25.04.2024 Gündem
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi: 11 kişi yaralandı
Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi: 11 kişi yaralandı Kırklareli'nin Kavaklı beldesi yakınlarında Bulgaristan'a yolcu taşıyan otobüs Kırklareli'nde devrildi. Kazada 11 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Sağ seritte duran TIR'a tanker çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Sağ seritte duran TIR'a tanker çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Sakarya’nın Karasu ilçesinde arıza nedeniyle sağ şeritte duran TIR’a çarpan akaryakıt tankerinin yedek şoförü İsmail Acar (50) hayatını kaybetti, sürücü E.G. ağır yaralandı.
3.04.2024 Gündem
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti?
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti? SAKARYA yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? SAKARYA Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 SAKARYA yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi’nde televizyon, gazete ve dijital medya genel yayın yönetmenleri ile bir araya geldi. İnsanı özne olarak merkeze alan bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini ifade eden Kurum, “Biz vatandaşımızı dinleyici olarak görmüyoruz, vatandaşımızı doğrudan bir paydaş olarak, İstanbul’u yönetecek ekibin bir parçası olarak görüyoruz.” dedi. 10 temel başlıkta toplanan projelerini anlatan Kurum, “İstanbul’un kaynaklarını algı yönetmek için kullanmak yerine gerçek belediyecilik hizmetleri için kullanacağız.” ifadelerini kullandı.
8.02.2024 Gündem
445 milyon liralık kaçak otomobil ele geçirildi! Bakanlık duyurdu
445 milyon liralık kaçak otomobil ele geçirildi! Bakanlık duyurdu Ticaret Bakanlığı, usulsüz işlemlerle yurt içinde kullanılmak istenilen yaklaşık 445 milyon TL değerinde 49 taşıtın ele geçirildiğini açıkladı.
7.02.2024 Gündem
1960 Sonrası Türk Hikayecileri Kimlerdir? 1960 Sonra Türk Hikayesinin Özellikleri...
1960 Sonrası Türk Hikayecileri Kimlerdir? 1960 Sonra Türk Hikayesinin Özellikleri... Türk Edebiyatında 1860 ile 1895 yılları arasındaki dönem Tanzimat Dönemi olarak adlandırılmaktadır. II: Meşrutiyet ilanı ile beraber Milli Edebiyat Dönemi başlamış ve 1923 yılına kadar sürmüştür. Daha sonra ise 1960 yılına kadar devam eden Cumhuriyet Dönemi başlamıştır. 1960 yılı ve sonrası dönemde pek çok Türk hikayecisi ve hikaye eserleri bulunmaktadır. 
21.01.2024 Eğitim
Yanan otomobilde sıkışan sürücüyü TIR şoförü kurtardı
Yanan otomobilde sıkışan sürücüyü TIR şoförü kurtardı Sakarya'nın Karasu ilçesinde devrilip, alev alan otomobilde sıkışan sürücü İrfan Aşık, yoldan geçen TIR şoförü Orhan Parlak tarafından kurtarıldı. O anlar kameraya yansırken, alevler itfaiye ekiplerince söndürüldü.
8.01.2024 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Vitrin
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı Atama Malezya Havalimanları ile IC Holding arasındaki stratejik iş birliğinin nişanesi Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Ekonomi
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var...
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var... Yoğun talep üzerine fiyatları 10 ila 20 kat artan arsalar yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Yoğun ilgiden dolayı fiyatlarda 10 kata varan artışlar var. İstanbul'un civar illeri tercih edilirken arsa almak için Balıkesir'e hatta Eskişehir'e gidenler bile var.
26.12.2023 Ekonomi
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Sakarya’nın Karasu ilçesinde eğlence mekanlarına 300 polisin katılımı ile düzenlenen fuhuş operasyonunda 61 yabancı uyruklu kadın ile 6 organizatör gözaltına alındı. 6 organizatörden 5'i tutuklanırken, 61 kadından 4'ünde HIV virüsüne rastlandı. Kadınların sınır dışı edilmesi için çalışma başlatıldı.
30.11.2023 Gündem
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde Türk bilim insanı ve yüksek jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan tarafından “Deprem Neden Yıkıyor?” konulu konferans gerçekleştirildi. Konferansta Prof. Dr. Ercan, büyük deprem olan bölgelerde aynı büyüklükte depremlerin olabileceğini vurgulayarak, 2035 ile 2045 yılları arasında Erzincan’da büyük bir deprem olabileceğini ifade etti.
26.11.2023 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Traktör, gelin arabası oldu! Gelin ve misafirler büyük şaşkınlık yaşadı
Traktör, gelin arabası oldu! Gelin ve misafirler büyük şaşkınlık yaşadı Sakarya'da çiftçilik yapan damat Oğulcan Bir (25), kendisine ait traktörü süsleyip, gelin arabası yaptı. Gelin Beyza Bir (23) de traktöre binip, düğün salonuna gitti.
15.10.2023 Yaşam
Ağzında taşıdığı yavrusunu acile getirdi
Ağzında taşıdığı yavrusunu acile getirdi Sakarya’nın Karasu ilçesinde anne kedi, ağzında taşıdığı yavrusunu ilçe hastanesinin acil servisine getirdi. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
17.08.2023 Yaşam
Ağzında taşıdığı yavrusunu acile getirdi
Ağzında taşıdığı yavrusunu acile getirdi Sakarya’nın Karasu ilçesinde anne kedi, ağzında taşıdığı yavrusunu ilçe hastanesinin acil servisine getirdi. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
17.08.2023 Eğlence
12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Meclis'te
12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Meclis'te Aralarında CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in de olduğu 12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na sunuldu.
8.08.2023 Gündem
Otomobil, kerestelere çarptı: 5 yaralı
Otomobil, kerestelere çarptı: 5 yaralı Sakarya’nın Kocaali ilçesinde bir iş yerinin önündeki kerestelere çarpan otomobildeki 5 kişi yaralandı.
1.08.2023 Gündem
Rip akıntısı nedir, ne demek ve nasıl oluşur? Rip akıntısının nedeni ne, Rip akıntısı (çeken akıntı) en çok nerede görülür, hangi denizde olur?
Rip akıntısı nedir, ne demek ve nasıl oluşur? Rip akıntısının nedeni ne, Rip akıntısı (çeken akıntı) en çok nerede görülür, hangi denizde olur? Sakarya'nın Karadeniz'e kıyı ilçeleri Karasu, Kocaali ve Kaynarca'da 3 gün süreyle oluşması beklenen "rip akıntısı" ve yoğun dalga nedeniyle denize gireceklere dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu. Peki, Rip akıntısı nedir, neden ve nasıl oluşur?
28.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karasu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karasu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.