Kar Lastiği

Kar Lastiği

Son dakika kar lastiği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kar lastiği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kar lastiği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kar Lastiği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kar lastiği gelişmeleri de dahil olmak üzere 299 kar lastiği haberi bulunmuştur. Tüm kar lastiği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak İstanbul'da meteorolojik veriler çerçevesinde kış lastiği kullanma zorunluluğunun 1 Aralık'tan 25 Kasım'a çekildiğinin açıklanmasıyla lastikçilerde yoğunluk yaşandı. Alınan kararla sürücüler kış lastiği zorunluluğunun başlamasına günler kala lastikçilere akın etti.
22.11.2023 Ekonomi
Kış lastiği cezası ne kadar? Kış lastiği hangi araçlarda zorunlu, kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği takmama cezası 2023…
Kış lastiği cezası ne kadar? Kış lastiği hangi araçlarda zorunlu, kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği takmama cezası 2023… Kış lastiği takma zorunluluğu öne çekildi. Kış mevsimiyle birlikte trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla hayata geçirilen kar lastiği uygulaması için Valilik açıklaması geldi. Peki, 2023 kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor, hangi araçlarda zorunlu?
22.11.2023 Ekonomi
Kış lastiği uygulaması başladı! 1152 lira ceza kesilecek
Kış lastiği uygulaması başladı! 1152 lira ceza kesilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kararıyla şehirlerarası karayollarında yolcu ve eşya taşımasında kullanılan taşıtlarda kış lastiği takılmasını zorunlu kılan “kış lastiği uygulaması” 1 Aralık’tan itibaren başladı. 1 Nisan 2023’e kadar 4 ay boyunca devam edecek uygulamada, kurala uymayan araçların sürücülerine 1152 lira ceza kesilecek.
2.12.2022 Ekonomi
Kış lastiği uygulaması bugün başlıyor
Kış lastiği uygulaması bugün başlıyor Şehirlerarası kara yollarında yolcu ve eşya taşımasında kullanılan taşıtlarda kış lastiği takılması bugünden itibaren zorunlu hale geldi.
1.12.2022 Otomobil
Lastikçilerden 'kar yağmadan kış lastiği taktırın' çağrısı
Lastikçilerden 'kar yağmadan kış lastiği taktırın' çağrısı Lastikçiler, hem yollardaki gizli buzlanma hem de kar yağdığında lastikçilerde oluşacak yoğunluk nedeniyle sürücülerin, kent merkezlerine kar yağışını beklemeden araçlarına kışlık lastik taktırmalarını istedi.
29.11.2022 Gündem
Bursa'da kar yağışı; 78 mahalle yolu ulaşıma kapalı
Bursa'da kar yağışı; 78 mahalle yolu ulaşıma kapalı Bursa'da 3 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı, gece saatlerinde etkisini artırdı. Kent merkezinde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı, sürücüler zor anlar yaşadı. Kapanan 78 mahalle yolunu açmak için de çalışmalar sürüyor.
13.03.2022 Yaşam
Son dakika İstanbul'a kar nedeniyle otogarlardan çıkış durduruldu!  Araçlar yolda kaldı...
Son dakika İstanbul'a kar nedeniyle otogarlardan çıkış durduruldu! Araçlar yolda kaldı... İstanbul'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle kente TIR ve kamyon girişleri kontrollü yapılacak. Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki otobüslerin çıkışları durduruldu. Esenyurt'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle servis araçları yolda kaldı. Servis şoförü dışarı çıkacak sürücüleri de uyararak, "Kimse çıkmasın. Sadece kaza yaparlar, başka da bir şey olmaz" dedi.
11.03.2022 Yaşam
Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara kar yağışı uyarısı
Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara kar yağışı uyarısı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu gece başlaması beklenen kar yağışı ile ilgili uyarılarda bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İmamoğlu, alınan önlemleri de İstanbullularla paylaştı.
9.03.2022 Gündem
Oto sanayilerde kar yoğunluğu! Kaza yapan araç sahipleri, soluğu tamircilerde aldı
Oto sanayilerde kar yoğunluğu! Kaza yapan araç sahipleri, soluğu tamircilerde aldı Uzun süredir etkisini sürdüren kar yağışı, beraberinde çok sayıda kazayı da getirdi. Kar yağışı ve buzlama sebebiyle kayganlaşan yollarda kaza yapan araç sahipleri, soluğu tamircilerde aldı.
29.01.2022 Ekonomi
Kar yağışı sonrası patlama yaşanıyor! Randevu için günlerce sırada bekliyorlar
Kar yağışı sonrası patlama yaşanıyor! Randevu için günlerce sırada bekliyorlar İstanbul'da etkili olan şiddetli kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kaza yapan araçların sürücüleri oto sanayi sitelerine akın etti. Tuzla Oto Sanayi Sitesi’nin araç yoğunluğu drone ile havadan görüntülendi.
26.01.2022 Yaşam
İstanbul’da kar yağışı ne kadar sürecek, bugün kar yağışı bekleniyor mu? Kar yağışı İstanbul’da devam edecek mi?
İstanbul’da kar yağışı ne kadar sürecek, bugün kar yağışı bekleniyor mu? Kar yağışı İstanbul’da devam edecek mi? İstanbul'da kar yağışı ne zaman bitecek, ne kadar sürecek? Kar yağışı yurdu özellikle de İstanbul'u etkisi altına aldı. Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları hayatı felç etti. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen de İstanbul'da don ve buzlanmaya dikkat çekerek, İstanbul’da hüküm süren kar yağışının ne kadar daha süreceğini açıkladı. Peki, yarın İstanbul’da kar var mı, İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek?
25.01.2022 Gündem
Kış lastiği ve yaz lastiği arasındaki fark nedir? İşte karlı yol koşullarında araç kullanımında dikkat edilmesi gerekenler!
Kış lastiği ve yaz lastiği arasındaki fark nedir? İşte karlı yol koşullarında araç kullanımında dikkat edilmesi gerekenler! Türkiye'de hissedilen karlı hava, şehir içi ve şehirler arası yollarda aksamalara neden oluyor ve karlı havada yol ve sürüş güvenliğinin önemini daha da artırıyor. Karlı hava koşullarında sürüş güvenliği için lastik ve araçla ilgili bazı durumlara dikkat edilmesi gerekiyor. Peki, Kar lastiği ve yaz lastiği arasındaki fark nedir? Karda takip mesafesi kaç olmalı? Aracın görüş mesafesini artırmak için neler yapılmalı? Pazarlama Müdürü Erkal Özürü, karlı yol koşullarında lastik seçimi ve araç kullanımında dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
25.01.2022 Gündem
Kar yağınca talep patladı! İşler 3 kat arttı kuyruk oluyor
Kar yağınca talep patladı! İşler 3 kat arttı kuyruk oluyor Kocaeli'de etkili olan kar yağışıyla birlikte meydana gelen kazalar nedeniyle sanayi sitesindeki kaportacılarda yoğunluk oluştu. Kaporta ustası Mustafa Yazıcı, Kar yağışının ardından işlerimiz 2-3 kat daha arttı. Sanayi sitesinde bulunan ve kaporta işi yapan hemen hemen her dükkanda kazalı araç tamiratı yapılıyor" dedi.
25.01.2022 Yaşam
İstanbul'da kar ne kadar sürecek? Saat verildi! Canlı yayında resmen duyurdu!
İstanbul'da kar ne kadar sürecek? Saat verildi! Canlı yayında resmen duyurdu! İstanbul kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul'da kar ne zaman duracak? İstanbul'da kar ne kadar sürecek? İstanbul'da devam edecek mi? soruları cevabını buldu. İstanbul'da dün etkili olan yoğun kar yağışı hayatı felç etti, çok sayıda araç mahsur kaldı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da bugün öğleden sonra kar yağacağını ifade etti.
25.01.2022 Yaşam
Kar başladı! Son dakika açıklaması geldi: Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın
Kar başladı! Son dakika açıklaması geldi: Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın Kar yağışı başladı! Son dakika açıklaması geldi. Sürücüler dikkat. Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, “İçişleri Bakanlığı ve AFAD Başkanlığı ile sürekli irtibat halindeyiz. Bu mücadeleyi yapacağız ama bu anlamda da hepimize görev düşüyor. Biz, bu akşamdan itibaren, çok çok zorunlu olmadıkça özellikle ağır taşıtların trafiğe çıkmamasını öneriyoruz” dedi.
21.01.2022 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Kritik uyarı, ölüm tehlikesi var
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Kritik uyarı, ölüm tehlikesi var Arabası olan milyonlarca kişiye kritik uyarı geldi. Dikkat, can tehlikesi var. Kar yağışlarının ardından yaz lastiği takılı araba sahiplerine uyarılarda bulunan sektör temsilcisi Osman Sert, zaman kaybetmeden kış lastiklerini taktırmalarını gerektiğini söyledi. Sert, “Aracınızda kış lastiğinin olması güvenli bir sürüş sağlayacak ve kazaların önüne geçecektir. Aracınızı konforlu, tasarruflu ve güvenli kullanmak istiyorsanız kış lastiklerinizi bir an önce taktırın” dedi.
23.12.2021 Gündem
Araçlarında yaz lastiği takılı olan sürücülere '7 derece' uyarısı!
Araçlarında yaz lastiği takılı olan sürücülere '7 derece' uyarısı! Hava sıcaklıklarının günden güne düşmesi ve önümüzdeki günlerde kar yağışının beklenmesi ile birlikte yaz lastiği takılı olan araç sahiplerine önemli uyarı geldi. Kar yağdığında lastik değiştirmek yerine kış lastiklerinin bir an önce takılması gerektiğini belirten Lastik Servisi Müdürü Ümit Sel, “Havaların 7 derecenin altına inmesi ile birlikte kış lastiklerinin mutlaka takılması gerekiyor” dedi.
18.12.2021 Gündem
Kar yağdı, kaportacılar doldu taştı
Kar yağdı, kaportacılar doldu taştı Kocaeli'de 4 gün etkili olan kar yağışı sırasında araçların yollarda kayması sonucu çok sayıda kaza meydana geldi. Hasar gören araçlar nedeniyle özellikle kaportacılarda yoğunluk oluştu.
19.02.2021 Yaşam
İstanbul'da kar yağdı, herkes akın etti! 'Sabahtan beri hiç oturamadık'
İstanbul'da kar yağdı, herkes akın etti! 'Sabahtan beri hiç oturamadık' İstanbul'da kar yağışının ardından sabahın erken saatlerinden itibaren lastikçilerde kış lastiği yoğunluğu yaşandı.
18.01.2021 Gündem
Meteoroloji ve valilik uyardı! İstanbul'a kar geliyor, O saatlere dikkat
Meteoroloji ve valilik uyardı! İstanbul'a kar geliyor, O saatlere dikkat İstanbul Valiliği yarından itibaren etkisini göstermesi beklenen kar yağışı ile ilgili vatandaşları uyararak gerekli kurum ve kuruluşların duyurulduğunu açıkladı.
14.01.2021 Yaşam
Lastikçilerden 'kar yağmadan araçlara kış lastiği taktırın' önerisi
Lastikçilerden 'kar yağmadan araçlara kış lastiği taktırın' önerisi Kış mevsiminin çetin geçtiği Doğu Anadolu'da hava sıcaklığının gece sıfırın altına düşmesiyle lastikçilerin "kar lastiği mesaisi" başladı.
16.11.2020 Gündem
Meteoroloji'den kar yağışı ile ilgili kritik uyarı!
Meteoroloji'den kar yağışı ile ilgili kritik uyarı! Meteoroloji'den hava durumuna ilişkin yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklıkları düşmeye devam ederken, Ege ve Akdeniz kıyıları haricinde tüm yurtta yağışlar etkili olacak. Yağışlar genellikle kar ve karla karışık yağmur şeklinde beklenirken, akşam saatlerine doğru ise iç ve güney kesimler ile doğu bölgelerinin bir kısmını terk etmesi bekleniyor. İstanbul'da ise öğle saatlerine kadar yer yer ve aralıklı kar yağışları görülecek. Ayrıca bazı iller için ise yoğun kar uyarısı geldi.
8.02.2020 Yaşam
Kar yağışı tüm yurdu esir aldı! Kritik uyarı
Kar yağışı tüm yurdu esir aldı! Kritik uyarı Karadeniz ve Doğu Anadolu'yu etkisi altına alan kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşatıyor... Öte yandan Meteoroloji, yağış, buzlanma ve don uyarısında bulundu.
23.01.2020 Yaşam
İstanbul'da kar yağışı başladı!
İstanbul'da kar yağışı başladı! Hava durumu 23 Ocak Perşembe günü raporu yayınlandı. Günlerdir uyarısı yapılan ve Marmara Bölgesi’nin doğusunda etkili olması beklenen kar yağışı başladı. Öte yandan İstanbul’da da gün içerisinde sağanak yağışın etkili olması Anadolu yakası ve yüksek kesimlerde ise yağışların karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan trafik ekipleri ise don ve buzlanmaya karşı alarma geçti.
23.01.2020 Yaşam
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! İstanbul'a kar geliyor...
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! İstanbul'a kar geliyor... Meteoroolji, Kuzey ve Doğu kesimlerin perşembe ve cuma, Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisinde kalacağını açıkladı. İstanbul'da ise yarın havanın çok bulutlu Anadolu yakasının hafif yağmurlu, yüksek kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceğinin tahmin edildiği belirtildi. AKOM’dan yapılan açıklamada İstanbul’da yarın öğle saatlerinden itibaren kar yağışının etkili olmasının beklendiği duyuruldu.
22.01.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kar Lastiği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kar lastiği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.