Kamu Personel Seçme Sınavı

Kamu Personel Seçme Sınavı

Son dakika Kamu Personel Seçme Sınavı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kamu Personel Seçme Sınavı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kamu Personel Seçme Sınavı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu Personel Seçme Sınavı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu personel seçme sınavı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.004 kamu personel seçme sınavı haberi bulunmuştur. Tüm kamu personel seçme sınavı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacağını duyurdu.
24.04.2024 Çalışma Hayatı
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır?
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır? Gençlik çalışanı mülakat sonuçları en zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1071 gençlik çalışanı alımı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları, 29 Ocak tarihinde E-Devlet üzerinden açıklandı. Personel alımı başvuruları ardından adaylar sözlü sınava tabii tutuldu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı 24 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 3.848 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, büro personeli, teknisyen, destek personeli gibi pozisyonlara binlerce personel alımı yapılacak.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere toplam 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlara göre 18 farklı ilde belediyeler işçi alımına başlıyor. Seçimin bitişiyle birlikte belediyeler ve şirketler bünyelerinde temizlik işçisi, bekçi, güvenlik elemanları almaya başladı. Bu gelişme kamu ilanlarını takip edenler için bir fırsat doğurdu. KPSS şartsız ilanlara başvurmak için İŞKUR e şubeye giriş yapmak yeterli. İşte başvuru şartları ve detaylar...
3.04.2024 Çalışma Hayatı
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak İçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
BEKÇİ ALIMI: KPSS şartı yok, 18 yaş üstü herkes başvursun! Türkiye genelinde başvurular başladı
BEKÇİ ALIMI: KPSS şartı yok, 18 yaş üstü herkes başvursun! Türkiye genelinde başvurular başladı İş arayanların ilgiyle takip ettiği ilanların başında bekçi alımları geliyor. Özel sektörde inşaat bekçiliği ya da güvenlik alanında karıiyer yapmak isteyenler için büyük fırsat sunuyor. İŞKUR bu alanda ilerlemek isteyenlere kolaylık sunarak işveren ve işçi arasında köprü oluyor. KPSS şartı olmayan ve mülakatı da yapılmayan başvuru süreci adaylar için çok cazip.
27.03.2024 Çalışma Hayatı
2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak?
2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak öğretmen atamalarına yönelik araştırmalar devam ediyor. Mart ayıyla öğretmen atama takvimi ve branş dağılımı için beklentiler arttı. Bakan Tekin'in "2023 KPSS puanıyla öğretmen atamasını yapacağız ve tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığımızın bize vereceği kadro sayısı doğrultusunda takvimimizi oluşturacağız." açıklamasında bulunmuştu. Söz konusu açıklamanın ardından “2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak?” sorularına yanıt aramaya çalışıyor.
16.03.2024 Gündem
Hastanelere hasta danışmanı: 31 Mart'a kadar alım devam ediyor: KPSS şartı yok, 18-60 yaş arası!
Hastanelere hasta danışmanı: 31 Mart'a kadar alım devam ediyor: KPSS şartı yok, 18-60 yaş arası! Sağlık sektöründe yer almak isteyenler İŞKUR üzerinden hasta danışmanı ilanlarına başvurmaya devame ediyor. Hastane personeli olmak isteyenlerin kaçırmayacağı bir fırsatta KPSS şartı yok, 18-60 yaş arasında olmak gerekiyor. İŞKUR ilanları üzerinden başvurular yapılabiliyor.
15.03.2024 Çalışma Hayatı
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi?
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi? PTT bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar, kurumun duyurusunu yaptığı personel alım ilanlarını pür dikkat takip ediyor. Geçen yıl 10 bin alım yapan, bu yıl da aynı sayıda personel alımının yapılacağı iddia edilen PTT'nin internet sitesinde yoğunluk yaşandı. Kurum hem kendisi hem iştirakleri için personel alımını duyurduğu ilanlara yapıyor. Peki KPSS şartı olmadan PTT alımı var mı? PTT personel alıımı 2024'ün hangi ayında olacak? İşte detaylar...
15.03.2024 Ekonomi
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır? ROKETSAN personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları ve 35 yaşından gün almış olmamaları gerekmektedir. Peki, Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
12.03.2024 Çalışma Hayatı
30 ilde FETÖ operasyonu: 91 gözaltı
30 ilde FETÖ operasyonu: 91 gözaltı 30 ilde 5 gündür devam eden FETÖ’ye düzenlenen “KISKAÇ-10” operasyonlarında 91 şüpheli yakalandı.
9.03.2024 Gündem
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. "Aramız hoş geldiniz" diyen Bakan Koca, "27 bin yeni çalışma arkadaşımız bize güç verecek." ifadelerini kullandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı?
DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı? DİKAB Öğretmenliği Son 3 yılda toplamda 6.657 kontenjan alarak en yüksek kontenjan alan dördüncü bölüm. En düşük 2022 KPSS atama puanı 78,75. Peki, DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
İlkokul mezunlarına Mart ayında alım var: KPSS şartı yok, İŞKUR alımları duyurdu! İstanbul, Bursa, Kocaeli'de işçi alımları başladı!
İlkokul mezunlarına Mart ayında alım var: KPSS şartı yok, İŞKUR alımları duyurdu! İstanbul, Bursa, Kocaeli'de işçi alımları başladı! İŞKUR Mart ayında ilkokul mezunlarına büyük bir alıma başlıyor. Depo yönetiminden büro memuruna kadar pozisyonlar belirlendi. Düzenli çalışma saatlerine uyacak adaylar için KPSS şartı istenmiyor. Firmalar tarafından gerekli evrakların sağlanacağı belirtildi. Forklift ehliyeti gibi detaylar işveren tarafından veriliyor.
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladı
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladı Kamuda çalışmak isteyenlere güzel haber! Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvuru süreci başladı. Binlerce personel alımı yapılacak. Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için kamuda çalışma imkanı bulunuyor. KPSS şartı ile alım yapılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre 8 kamu kuruluşu bünyesine 36.834 personel alacak. Peki bunlar hangi kuruluşlar ve ayrılan kadrolar neler? İşte detaylar…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Ambulans şoförü alımı 2024! Sağlık Bakanlığı ambulans şoförü alımı şartları neler, ÖSYM ambulans şoförü alımı başvurusu nasıl yapılır?
Ambulans şoförü alımı 2024! Sağlık Bakanlığı ambulans şoförü alımı şartları neler, ÖSYM ambulans şoförü alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı bünyesinde kamu hastaneleri için 600 ambulans şoförü alımı yapılacak. ÖSYM aracılığı ile yayımlanan başvuru kılavuzuna göre KPSS 2024/5 kapsamında 600 Şoför alımı gerçekleştirilecek.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
İlkokul mezunlarına inşaat- işyeri bekçi alımı: İlanlar İŞKUR'da yayınlandı! KPSS şartı yok, 18-55 yaş arasına...
İlkokul mezunlarına inşaat- işyeri bekçi alımı: İlanlar İŞKUR'da yayınlandı! KPSS şartı yok, 18-55 yaş arasına... Son zamanlarda çokça aranan inşaat ve işyeri bekçiliği alımı İŞKUR'da başladı. Yayınlanan ilanlarda adayların ilkokul mezunu olması yeterli olduğu ifade edildi. Günlük olarak güncellenen ilanlarda birçok meslekten ilan var. İstihdam sağlama ve işsizliğe çözüm olmada İŞKUR ön ayak olmaya devam ediyor. KPSS şartsız ilanlarda 18-55 yaş aralığında adaylar bekçi alımları için başvuru yapabiliyor.
24.02.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Yerlikaya duyurdu! 23 ilde FETÖ operasyonu: 61 gözaltı
Bakan Yerlikaya duyurdu! 23 ilde FETÖ operasyonu: 61 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "23 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'KISKAÇ-8' operasyonlarında 61 şüpheli yakalandı” dedi.
23.02.2024 Gündem
Okullara temizlik personel alımı: KPSS şartı yok! İŞKUR 283 temizlik işçisi ilanı yayınladı. İl, İlçe Milli Eğitim duyurdu
Okullara temizlik personel alımı: KPSS şartı yok! İŞKUR 283 temizlik işçisi ilanı yayınladı. İl, İlçe Milli Eğitim duyurdu Okullara temizlik personel alımı Toplum Yararına Programlar kapsamında devam ediyor. İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirilen bu programlarla büyük adım atılıyor. İlk ilan yayınlandı. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri adaylara duyurdu. Adayların başvuru şartları ve tarihi belli oldu.
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı 2024! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları
Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı 2024! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı Personel alımı ilanı yayınlandı. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı şartları nelerdir?
22.02.2024 Çalışma Hayatı
KPSS puanı ile personel alımı yapılacak! Başvuru süreci bugün başladı
KPSS puanı ile personel alımı yapılacak! Başvuru süreci bugün başladı Kamuda çalışmak isteyenleri ilgilendiriyor. Personel alımı yapılacak. KPSS şartı bulunuyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, personel alım ilanını Resmi Gazete'den duyurdu.
21.02.2024 Çalışma Hayatı
İŞKUR başvuru ekranını açtı: KPSS şartı olmadan hasta kabul-kayıt görevlisi alımı başladı! 18-56 yaş arası...
İŞKUR başvuru ekranını açtı: KPSS şartı olmadan hasta kabul-kayıt görevlisi alımı başladı! 18-56 yaş arası... Hastanelere KPSS şartsız personel alımı sürüyor. Özel sektördeki hastaneler bu alanda istihdam fırsatı sunuyor. Adaylar, İŞKUR başvuru ekranında sağlık sektörüne giriş yapabiliyor. Hasta kabul-kayıt görevlisi olarak hastanelerde çalışmak isteyen 18-56 yaş arası adaylar için detaylar haberimizde.
21.02.2024 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı açıkladı! 27 bin sözleşmeli personel alınacak
Sağlık Bakanlığı açıkladı! 27 bin sözleşmeli personel alınacak Sağlık Bakanlığı, taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre; 27 bin sözleşmeli personel alacağını duyurdu.
20.02.2024 Çalışma Hayatı
Kızılay KPSS şartsız personel alımı yapıyor! Başvuru şartları belli oldu
Kızılay KPSS şartsız personel alımı yapıyor! Başvuru şartları belli oldu Kızılay'da KPSS şartı olmadan personel olarak çalışmak isteyenlere ilan yayınlandı. Toplum sağlığının korunması adına önemli bir adım atan kurum, Kan Bağışçısı Kazanım personeli alımı yapacağını duyurdu. Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü çatısı altında gerçekleştirilecek.
20.02.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Kamu Personel Seçme Sınavı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu personel seçme sınavı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.