Kamu İşçileri

Kamu İşçileri

Son dakika kamu işçileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamu işçileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamu işçileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu İşçileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu işçileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 533 kamu işçileri haberi bulunmuştur. Tüm kamu işçileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamu işçisi zamlı maaş hangi ay alınır, kamu işçileri zamlı maaşlarını ne zaman alacak? 700 bin kamu işçisi maaş farklarının ödenmesini bekliyor!
Kamu işçisi zamlı maaş hangi ay alınır, kamu işçileri zamlı maaşlarını ne zaman alacak? 700 bin kamu işçisi maaş farklarının ödenmesini bekliyor! Kamu işçisi zamlı maaşı ne zaman alacak? 4/D’li kamu işçilerin iki yıl boyunca geçerli olacak alacağı zam oranı belli olduktan sonra, zamlı maaşlar kamu işçilerinin gündeminden düşmüyor. Karayolları, Demiryolları, il özel idareleri, şeker fabrikaları, elektrik üretim santralleri, kömür işletmeleri, Milli Eğitim Bakanlığı, üniversiteler ve hastanelerin kadrolarında çalışan 700 bin kamu işçisinin maaşlarına yüze 45 zam yapıldı. Zamla birlikte en düşük kamu işçisinin maaşı 15 bin TL'ye yükseldi. Peki, 700 bin kamu işçisi zamlı maaşlarını ne zaman alacak? Kamu işçisi maaşları ne zaman yatar? Kamu işçileri zamlı maaşlarını ne zaman alacak?
17.05.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce açıklaması: Etmedik zulüm bırakmadılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce açıklaması: Etmedik zulüm bırakmadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin İstanbul Bahçelievler'deki mitinginde konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan, "İstanbul seçimlerdeki tercihini şimdiden belli etmiştir. İstanbul birlik beraberlik demiştir, koltuğuna kaset ile oturanlara geçit vermemiştir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultangazi ilçesinde düzenlenen mitingde Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine tepki göstererek, "Etmedik zulüm bırakmadılar" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan önce Levent'te Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nin açılışında konuşarak, "Pazar gününü de unutmuyorsunuz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.
12.05.2023 Gündem
Kamu işçileri kimlerdir, kamu işçisi nedir? Kamu işçileri kimleri kapsıyor, 700 bin kamu işçisi belediyeleri kapsıyor mu?
Kamu işçileri kimlerdir, kamu işçisi nedir? Kamu işçileri kimleri kapsıyor, 700 bin kamu işçisi belediyeleri kapsıyor mu? 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmelerinde belirsizlik bugüne sona eriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamu işçilerinin maaş zammı ile ilgili açıklamasını bugün saat 11.30'da kameraların önüne geçerek yapacak. Hükümet tarafından son olarak taban aylıkları için 12 bin TL teklif etmiş, işçi kesimi ise 15 bin TL talebinde bulunmuştu. Gözler zam teklifine çevrilmişken, 700 bin kamu işçisinin kimleri kapsadığı araştırılıyor. Peki, Kamu işçileri kimler, kamu işçisi nedir?
9.05.2023 Çalışma Hayatı
Kamu işçisi zamlı maaşı ne zaman alacak, hangi ay? Kamu işçilerinin maaş farkları ne zaman ödenecek, bu ay verilir mi?
Kamu işçisi zamlı maaşı ne zaman alacak, hangi ay? Kamu işçilerinin maaş farkları ne zaman ödenecek, bu ay verilir mi? Kamu işçisi maaş farkları ne zaman yatacak, kamu işçileri zamlı maaşlarını ne zaman alacak? Kamudaki 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren zam pazarlığında sona gelindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada 'Bu toplu iş sözleşmesi çerçevesiyle, refah payı dahil ücretlerde yüzde 45 zam yapıyoruz, böylece en düşük kamu işçisi ücretini 15 bin liraya çıkıyor.' İfadelerini kullanarak kamu işçisinin alacağı zam oranını açıkladı. Zam oranının belli olmasının ardından “Kamu işçisi zamlı maaşı ne zaman alacak, hangi ay? Kamu işçilerinin maaş farkları ne zaman ödenecek, bu ay verilir mi?” sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
Kamu işçisi zammı ne kadar oldu, kamu işçisi zam oranı 2023 yüzde kaç? En düşük kamu işçisi maaşı kaç TL? Toplu İş Sözleşmesi ile kamu işçisi zam oranı!
Kamu işçisi zammı ne kadar oldu, kamu işçisi zam oranı 2023 yüzde kaç? En düşük kamu işçisi maaşı kaç TL? Toplu İş Sözleşmesi ile kamu işçisi zam oranı! Kamu işçileri için zam pazarlığında sona gelindi. 700 bini aşkın kamu işçisi için toplu iş sözleşmesi kapsamında zam oranı belirlendi. Peki, Kamu işçisi zam oranı 2023 ne kadar oldu? Kamu işçisi zammı yüzde kaç? Kamu işçisi ne kadar zam aldı?
9.05.2023 Çalışma Hayatı
Depremde hayat kurtaracak cihaz tasarlandı! En ufak sesi bile tespit ediyor
Depremde hayat kurtaracak cihaz tasarlandı! En ufak sesi bile tespit ediyor Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Dilci ve Ar-Ge Bilişim Uzmanı Emrah Bekçi, binalarda insan sayısını bildirecek, deprem anında sesli uyarı, deprem sonrası ise hassas dinleme ve canlı tespiti yapacak cihaz tasarladı. Deprem Acil Müdahale Ağı Sistemi (DAMAS) olarak adlandırılan cihaz için patent başvurusu yapıldı.
9.05.2023 Gündem
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Giresunlular Buluşması için Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi.
9.05.2023 Gündem
Kamu işçilerine zam 2023! Kamu işçileri zammı belli oldu mu, zam görüşmeleri ne oldu? Toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak? Kamu işçisi zam oranı…
Kamu işçilerine zam 2023! Kamu işçileri zammı belli oldu mu, zam görüşmeleri ne oldu? Toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak? Kamu işçisi zam oranı… Kamu işçileri zammında son viraja girildi. 700 bin kamu işçisinde zam pazarlığı devam ederken, Türk-İş ve Hak-İş'in açıklamalarının ardından hükümet teklif verecek. Büyük İstanbul mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçileri zammının salı günü kamuoyuna açıklanacağını belirtti. Peki, Kamu işçileri zammı belli oldu mu, kamu işçilerine ne kadar zam yapıldı? İşte kamu işçisi zam oranı…
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Amerika'da AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Amerika'da AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Texas eyaletinde gerçekleştirilen saldırıda, bir alışveriş merkezine giren silahlı saldırgan 8 kişiyi öldürüp, 7 kişiyi de yaraladı.
7.05.2023 Dünya
Kamu işçisi zam oranı 2023! Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023, kamu işçileri zammı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesi tarihi
Kamu işçisi zam oranı 2023! Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023, kamu işçileri zammı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesi tarihi Toplu İş Sözleşmesi için 700 binden fazla işçi sabırsızlıkla bekliyor. Hak-İş ve Türk-İş'in de masada olduğu toplantının ardından açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, uzlaşmaya yaklaşıldığını duyurdu. Hükümetin kamu işçisi zam teklifi için yeni tarih belli oldu. Peki, 2023 kamu işçileri zammı ne kadar olacak, kamu işçisi zam oranı ne zaman açıklanacak?
Kamu işçilerinin maaş farkları ne zaman ödenecek? Kamu işçileri zammı ne zaman alacak, kamu işçisi maaş farkları ne zaman yatacak?
Kamu işçilerinin maaş farkları ne zaman ödenecek? Kamu işçileri zammı ne zaman alacak, kamu işçisi maaş farkları ne zaman yatacak? Kamu çalışanlarının maaş zamlarını belirleyecek toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden çıkacak nihai sonuç sabırsızlıkla bekleniyor.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "TÜRK-İL ve HAK-İŞ ile cuma günü konuyu bir defa daha ele alacağız. Bir uzlaşmaya zaten yaklaştık. Bunu da çözüm yoluna sokacağız" bilgisini vermişti. Gözler zam pazarlığına çevrilmişken kamu işçilerinin maaş farklarını ne zaman alacakları da araştırılıyor. Peki, Kamu işçilerinin maaş farkları ne zaman ödenecek? Kamu işçileri zammı ne zaman alacak, kamu işçisi maaş farkları ne zaman yatacak?
5.05.2023 Çalışma Hayatı
Kamu işçileri zam oranı belli oldu mu, ne kadar zam alacak? Kamu işçilerine ne kadar zam yapıldı 2023?
Kamu işçileri zam oranı belli oldu mu, ne kadar zam alacak? Kamu işçilerine ne kadar zam yapıldı 2023? Kamu işçilerine zam oranı belli oldu mu, kamu işçileri ne kadar zam alacak? Kamudaki 700 binden fazla kamu işçisinin mali ve sosyal haklarının belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü’nde pazarlıkta son aşamaya gelindi. Kara yolları, demir yolları, il özel idareleri, şeker fabrikaları, elektrik üretim santralleri, Milli Eğitim ve Milli Savunma bakanlıkları, hastaneler ve üniversitelerin de aralarında olduğu kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 700 binden fazla işçi zam oranını merakla bekliyor. Peki, Kamu işçileri zam oranı belli oldu mu, ne kadar zam alacak? Kamu işçilerine ne kadar zam yapıldı 2023?
5.05.2023 Çalışma Hayatı
Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023? Kamu toplu iş sözleşmesi çerçeve protokolü imzalandı mı?
Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023? Kamu toplu iş sözleşmesi çerçeve protokolü imzalandı mı? Kamu çalışanlarının zamlı aylıklarını netleştirecek toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden çıkacak nihai sonuç beklenirken Bakan Bilgin'den açıklama geldi. Bilgin yaptığı açıklamada "TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ ile cuma günü bir kez daha görüşeceğiz ve bunu da çözüm yoluna sokacağız" ifadelerini kullandı. Peki, Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023? Kamu toplu iş sözleşmesi çerçeve protokolü imzalandı mı?
Hükümetin kamu işçisi için yeni teklifi 12 bin lira tavan ücret ve ilk altı ay için yüzde 40 zam
Hükümetin kamu işçisi için yeni teklifi 12 bin lira tavan ücret ve ilk altı ay için yüzde 40 zam Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay, hükümetin kamu işçisi için yeni teklifinin 12 bin lira tavan ücret ve ilk altı ay için yüzde 40 zam olduğunu bildirdi.
17.04.2023 Ekonomi
Kamu çerçeve protokolü 2023 ne zaman imzalanacak? Kamu işçileri toplu sözleşme ne zaman sonuçlanır, kamu işçileri ne kadar zam alacak 2023?
Kamu çerçeve protokolü 2023 ne zaman imzalanacak? Kamu işçileri toplu sözleşme ne zaman sonuçlanır, kamu işçileri ne kadar zam alacak 2023? Türk-iş Başkanı Ergün Atalay, hükümetin 700 bin kamu işçisi için yaptığı zam teklifini açıkladı. Hükümetin ilk 6 ay için yüzde 30 zam teklif ettiğini açıkladı. Taban aylık teklifi 11 bin 500 lira oldu. Peki, Kamu işçileri toplu sözleşme ne zaman sonuçlanır? Kamu işçileri ne kadar zam alacak 2023? İşçi kamu çerçeve protokolü 2023 ne zaman sonuçlanır ve imzalanır?
13.04.2023 Çalışan Hakları
Hükümetin kamu işçileri için zam teklifi belli oldu
Hükümetin kamu işçileri için zam teklifi belli oldu 700 bin kamu işçisi için zam pazarlığı devam ediyor. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, hükümetin ilk 6 ay için yuzde 30 zam teklif ettiğini açıkladı. Taban aylık teklifi 11 bin 500 lira oldu.
13.04.2023 Ekonomi
Kamuda çalışanların ikramiyesi ne zaman ödenecek, kamu çalışanlarına ikramiye verildi mi? Kamuda çalışan işçilere ikramiye ne kadar? Kamu işçileri ikramiye tarihleri 2023!
Kamuda çalışanların ikramiyesi ne zaman ödenecek, kamu çalışanlarına ikramiye verildi mi? Kamuda çalışan işçilere ikramiye ne kadar? Kamu işçileri ikramiye tarihleri 2023! Kamu işçileri ikramiye tarihleri 2023 için aramaları arttı. “Kamu çalışanlarına ikramiye ne zaman verilecek?” sorusuna yanıt aranıyor. Kamu işçisinin merakla beklediği haber nihayet geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla 1 milyonu aşkın kişinin ikramiye ödemelerinin tarihi belli oldu. Peki, Kamuda çalışanların ikramiyesi ne zaman ödenecek, kamuda çalışan işçilere ikramiye ne kadar? İşte Kamu işçileri ikramiye tarihleri 2023…
Tediye tarihleri! Tediye ne zaman yatacak, 13 günlük kamu işçileri tediye 2022 ne kadar?
Tediye tarihleri! Tediye ne zaman yatacak, 13 günlük kamu işçileri tediye 2022 ne kadar? 13 günlük tediye 2022 ne kadar, tediye ne zaman yatacak? Kamu işçisi tediye tarihleri için yapılan araştırmalar devam ediyor. 700 bin işçinin yararlanacağı ikramiye ödemelerinin ne zaman yatacağı araştırılıyor. Taşeron, 4D'li kamu işçilerine yapılacak tediye ödemeleri için geri sayım başladı. İşte tediye tarihleri...
15.12.2022 Çalışan Hakları
Memura seyyanen zam talebi! Seyyanen zam var mı? Memura seyyanen ek zam olur mu?
Memura seyyanen zam talebi! Seyyanen zam var mı? Memura seyyanen ek zam olur mu? TÜİK’in haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memurun maaş artışına ek olarak verilecek 6 aylık enflasyon oranı da belli oldu. Memur ve memur emeklilerinin zam oranının yüzde 41,69 olarak belirlenmesi sonrasında Memur-Sen'den açıklama geldi. Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, enflasyon kaynaklı gelir kaybının karşılanması ve maaşlar arası makasın büyümemesi için seyyanen iyileştirme yapılması gerektiğini açıkladı. Peki, Seyyanen zam var mı? Memura seyyanen ek zam olur mu? Seyyanen zam ne demek? Eşel mobil nedir? İşte detaylar…
4.07.2022 Memur
İlave tediye ödeme tarihleri 2022! Tediye ne zaman yatacak, bayramdan önce verilecek mi?
İlave tediye ödeme tarihleri 2022! Tediye ne zaman yatacak, bayramdan önce verilecek mi? Kamu işçileri ve 4D’li sürekli işçilere her yıl 52 günlük ücret tutarında ilave tediye ödeme tarihleri belli oldu.  4 taksit halinde verilen tediyelerin ne zaman verileceği merak ediliyor. Peki, Tediye ne zaman yatacak, bayramdan önce verilecek mi? İşte İlave tediye ödeme tarihleri 2022…
24.06.2022 Çalışan Hakları
Paralar hesaplara yatırılacak! Kamu çalışanı yüzbinlerce kişi alacak, bayramdan önce...
Paralar hesaplara yatırılacak! Kamu çalışanı yüzbinlerce kişi alacak, bayramdan önce... Yüz binlerce işçi beklliyordu. Ödemeler ile ilgili son dakika açıklaması gedi. Ödemeler Kurban Bayramından önce yapılacak. Kamu işçileri ve 4D’li sürekli işçilere her yıl 52 günlük ücret tutarında ilave tediye yani ikramiye ödeniyor. Yılda 4 taksit halinde verilen, ilave tediyenin son taksidinin bayramdan önce ödeneceği duyuruldu.
24.06.2022 Çalışan Hakları
Emeklilikte dikkate alınıp maaşları yükseltiyor! SGK’ya aynı ay bildirilirse...
Emeklilikte dikkate alınıp maaşları yükseltiyor! SGK’ya aynı ay bildirilirse... Emekli olmak isteyen herkesi yakından ilgilendiriyor. Emeklilik hayali kuran vatandaşlar bir yandan çalışırken, diğer yandan da emeklilik hesabı yapıyor. Vatandaşlar daha erken emekliliğin yollarına ve nasıl emekli olunacağına dair kafasındaki soru işaretlerine yanıt arıyor. Emekli olmadan kıdem tazminatı nasıl alınır? Doğum borçlanması ile nasıl emekli olunur? 2008 öncesi askerlik emeklilikte dikkate alınır mı? İki ayrı şirkette sigortalı olmak emekli aylığını artırır mı? Kamu işçisinin kıdem tazminatı nasıl hesaplanır? soruları yanıt buldu, tek tek detaylarıyla açıklandı. İşte emeklilikte önemli detaylar...
18.06.2022 Emekli
Asgari ücrete, emekli aylığına, memur maaşına büyük zam! Tek tek hesaplandı! Oran ve ödeme takvimi belli oldu! İşte yeni maaşlar
Asgari ücrete, emekli aylığına, memur maaşına büyük zam! Tek tek hesaplandı! Oran ve ödeme takvimi belli oldu! İşte yeni maaşlar Asgari ücretliye, emekliye, memura büyük zam! Milyonlarca kişinin maaşına zam geliyor. Asgari ücret zam oranı, emekli aylığı zam oranı, memur maaşı zam oranı tek tek hesaplandı. En düşük asgari ücret maaşı ne kadar olacak? Emekli aylığına ne kadar zam gelecek? En düşük memur maaşı ne kadar olacak? soruları cevabını buldu. Temmuz ayında milyonlarca vatandaşın geliri artacak. Emekliler memurlar ve kamu işçileri zamlı maaş alırken sosyal ödemeler de yükselecek. Bu arada asgari ücrette de yeni bir güncelleme gündeme geldi. Öte yandan emekliye 6 aylık enflasyon farkı tahmini yüzde 39,67, memura temmuz artışı yüzde 39,17, asgari ücret için güncelleme oranları ise yüzde 39,67 veya yüzde 24.5 olarak ifade edildi. Bu oranlara göre yeni maaşlar ise tek tek hesaplandı. İşte yeni asgari ücret, memur maaşı ve emekli aylığı...
18.06.2022 Memur
İşçi, memur ve emekli milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! EYT, 3600 ek gösterge, asgari ücrete ek zam ve sosyal yardım...
İşçi, memur ve emekli milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! EYT, 3600 ek gösterge, asgari ücrete ek zam ve sosyal yardım... Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), 3600 ek gösterge, asgari ücrete ek zam ve sosyal yardımlarla ilgili son dakika açıklaması! Emekli, memur, işçi milyonlarca vatandaşın maaşı artacak, tüm planlama yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Tüm öğretmenlerimiz 3600 ek gösterge, 2 yıllık polis memurlarımızı 3600 ek göstergeye çıkarılmış durumda. Din görevlilerimizin ek göstergeleri 3600’e çıkarılmış durumda. Yardımcı hizmet sınıfı dahil tüm kamu çalışanlarına 600 puan veriliyor. Bu süreç hala istişareye açık. Meclis’e gelecek. O süre içerisinde Çalışma Bakanlığı’mız istişareyi başarılı bir şekilde yürütecektir. Uzlaşma ile toplu sözleşme tamamlandı. Asgari ücrette tarihimizin en yüksek oranında artış söz konusu oldu” dedi. EYT ile ilgili de açıklama yapan Sarıeroğlu, “Bakan Bey masada dedi. Muhakkak bir yol haritası vardır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
8.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kamu İşçileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu işçileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.