Kalıcı Makyaj

Kalıcı Makyaj

Son dakika kalıcı makyaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kalıcı makyaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kalıcı makyaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalıcı makyaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 kalıcı makyaj haberi bulunmuştur. Tüm kalıcı makyaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oruçluyken makyaj yapmak orucu bozar mı? Makyaj orucu bozar mı, oruçluyken makyaj yapmak mekruh mu?
Oruçluyken makyaj yapmak orucu bozar mı? Makyaj orucu bozar mı, oruçluyken makyaj yapmak mekruh mu? Oruç ibadeti yerine getirilirken, oruç tutan vatandaşlar makyajın orucu bozup bozmadığına dair Diyanet’in açıklamalarını yakından takip ediyor. Ramazan ayı içerisinde de makyaj yapmayı isteyeler oruçlu olmaları durumunda oruçlarının akıbetini sorguluyor. Oje sürmek, rimel kullanmak, allık sürmek ve benzeri birçok makyaj ürünü kullanmak isteyip ama oruç tutacaklar öncesinde arama motorlarına yöneldi. Peki, oruçluyken ruj sürmek orucu bozar mı, Makyaj yapmak orucu bozar mı, oruçluyken makyaj yapılır mı? Oruçluyken ruj sürmek mekruh mu?
12.03.2024 Astroloji
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor Kadınların özellikle son yıllarda talep gösterdiği kalıcı makyaj uygulamalarının cilt sağlığına zararlı olduğunu söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Eda Yıldırım, “Estetik açıdan pratik gözükse de bu uygulamalar cilt sağlığına zararlı. Yoğun alüminyum içeren kimi ürünler, vücut üzerinde ciddi yan etkilere ve hastalıklara neden oluyor, sağlığı tehdit ediyor" dedi.
22.02.2024 Yaşam
Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü?
Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü? Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu belirtildi. Peki, Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü?
16.01.2024 Gündem
Uzmanlar kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı uyarıyor
Uzmanlar kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı uyarıyor Uzmanlar, yaklaşan yaz ayları öncesi kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı vatandaşları uyarıyor. Kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerinin erken yaşlanmaya neden olabileceği belirtiliyor.
23.03.2023 Sağlık
Güzellik salonları ile ilgili son dakika kararı! Bakanlık duyurdu, artık değişti
Güzellik salonları ile ilgili son dakika kararı! Bakanlık duyurdu, artık değişti İş yeri olan ve iş yeri açmayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Tamamen değişti, yeni kararlar tek tek açıklandı. Resmî Gazete’de yayımlandı, İşyeri açma ve çalışma ruhsatlarında değişiklik yapıldı. Buna göre geçici faaliyet belgesinin; başvuru, açılma ruhsatı, yer seçimi ve tesis kurma izni uygulamalarında çevre izin ve lisans belgesi yerine geçmesi sağlandı. Meslekî yeterlilik belgesine sahip kişilerin güzellik salonlarında da sorumlu müdür olarak görev alabilmesi sağlandı ve hizmet alanları genişletildi. İşte bakanlığın duyurduğu değişikliğin detayları...
25.08.2022 Ekonomi
Doya Doya Moda Nihan Sağır kimdir, nereli, kaç yaşında? Nihan Sağır evli mi, çocuğu var mı, instagram adresi ne?
Doya Doya Moda Nihan Sağır kimdir, nereli, kaç yaşında? Nihan Sağır evli mi, çocuğu var mı, instagram adresi ne? TV8 ’de yayınlanan Doya Doya Moda programında yer alan Nihan Sağır ile ilgili aramalar arttı. Doya Doya Moda yarışmasının kadrosundaki Nihan Sağır kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, mesleği ne, çocuğu var mı?
20.07.2022 Televizyon
"‘Rus tekniği dudak dolgusu’ yaptırmak, pişman edebilir"
"‘Rus tekniği dudak dolgusu’ yaptırmak, pişman edebilir" Estetik cerrahi merkezi yöneticisi Merve Çolak Dereli, estetik dünyasında popüler hale gelen ‘Rus tekniği dudak dolgusu’ yaptırmak isteyenleri uyardı. İşlem hakkında bilgi veren Dereli, “Uygulama yapılırken altın orana dikkat edilmelidir. Rus tekniği dudak dolgusunda ise maalesef kişinin tüm yüzü baz alınmıyor. Hekim, sadece dudak odaklı çalışıyor. Son dönemde özellikle sosyal medyada pazarlanan bu uygulama, yaptıranları pişman edebilir” diye konuştu.
6.09.2021 Sağlık
Hesaba yatıyor! Son dakika kararı 1500 lira…
Hesaba yatıyor! Son dakika kararı 1500 lira… Milyonlarca kişi bekliyordu peş peşe kararlar geliyor. 1500 lira hesaba yatıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mayıs ve haziranı kapsayacak şekilde kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam etme kararı aldıklarını bildirdi. Turizm sektöründe mayıs sonu biten KDV indirimleri haziran sonuna kadar uzatıldı. Yiyecek-içecek alanında faaliyet gösteren işyerlerinin çalışanları için nisan- mayıs aylarında geçerli olacak 1.500 TL’lik destek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda geçtiğimiz hafta kabul edildi. 2 milyona yakın çalışan doğrudan etkilendi. Yeni kapama kararıyla 300 binden fazla çalışanımızın Nisan ve Mayıs aylarında destek kapsamına alınması bekleniyor.
22.04.2021 Ekonomi
Destek müjdesi! internet kafeler, düğün salonları, lunaparklar ve...
Destek müjdesi! internet kafeler, düğün salonları, lunaparklar ve... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Destek müjdesi geldi. internet kafeler, düğün salonları, lunaparklar ve birçok sektör daha dahil edildi. Ücretsiz izin desteği ile ilgili yeni gelişme. Ve belli oldu. Torba yasada önerge verildi. Ücretsiz izin desteği verilen sektör sayısı artırıldı.
15.04.2021 Ekonomi
Normalleşme döneminde kalıcı makyaja talep arttı
Normalleşme döneminde kalıcı makyaja talep arttı Güzellik Uzmanı Sibel Kırbaş, pandemi sürecindeki ikinci normalleşme döneminde güzellik merkezlerinin yoğunlaştığını belirterek, kalıcı makyaj taleplerinin arttığını söyledi. Özellikle tekrar ofis ortamında işe başlayan kadınların kalıcı makyaj yaptırmak istediğini kaydeden Kırbaş, güzellik merkezlerinin yoğunlaştığını ifade etti.
7.04.2021 Sağlık
Saç simülasyonu
Saç simülasyonu Saçlarının seyrekliğinden ya da bölgesel dökülmelerden şikayetçi olanlar için saç simülasyonu uygulaması önerilmektedir.
22.03.2021 Sağlık
Maskenin altındaki 'ağır makyaj' tehlike saçıyor
Maskenin altındaki 'ağır makyaj' tehlike saçıyor Corona virüs tedbirleri kapsamında kullanılan maskeler, ağır makyaj yapıldığında tehlikeli olabiliyor. Makyaj maskeye bulaştığında bozulduğunu ve hijyenik olmayan ortam oluşturduğunu söyleyen dermatoloji uzmanı Yasemin Amato, "En önemli zararı, bulaşan makyajın, maskenin koruyuculuk özelliğini azaltmasıdır" dedi.
2.10.2020 Sağlık
Dudakta oluşan pigment kaybı için öneriler
Dudakta oluşan pigment kaybı için öneriler Güzellik Koçu Sinan İslam Yılmaz, çeşitli nedenlerden dolayı dudakta meydana gelen pigment kaybı yaşayanlara tavsiyelerde bulundu. Yılmaz, pigment kaybına karşı, kalıcı dudak renklendirme işleminin günümüz koşullarında en iyi çözüm yolu olduğunu söyledi.
10.08.2020 Sağlık
Sağlık Bakanlığı, corona virüsle mücadelede her sektöre özel hazırlanan afişleri yayımladı
Sağlık Bakanlığı, corona virüsle mücadelede her sektöre özel hazırlanan afişleri yayımladı Sağlık Bakanlığı'nca, corona virüs tedbirleri kapsamında her sektöre özel olarak hazırlanan rehberler doğrultusunda oluşturulan afişler yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlıklara resmi yazı ile iletilen afişler, kurum kuruluş ve iş yerlerinde kullanılabilecek.
5.06.2020 Gündem
Bakanlık tedbirlere yönelik kontrol listesi yayınladı
Bakanlık tedbirlere yönelik kontrol listesi yayınladı Kuaförlerde, konaklama hizmetlerinde ve şehirler arası ulaşımda alınması gereken tedbirlere ilişkin kılavuz ve kontrol listesi yayımlandı.
13.05.2020 Gündem
Corona kapsamında alınan kuaför ve berber kuralları | Kuaför  ve berber ücretleri zamlandı mı?
Corona kapsamında alınan kuaför ve berber kuralları | Kuaför ve berber ücretleri zamlandı mı? Corona virüsü salgını nedeniyle kapatılan berberler ve kuaförler normalleşme planının ilk adımı olarak dün açıldı. Uzun süre kapalı kalan berber ve kuaförlerin açılmasıyla tarifelere yüzde 40 zam yapıldığı iddia edildi. Bu iddianın ardından Kuaför ve berber ücretleri zamlandı mı? Kuaför ve berber fiyatları ne oldu? Sorularına yanıt aramaya başladı. Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Karakaş, bazı basın yayın organlarında yer alan zam haberlerinin doğru olmadığını bildirdi. Peki, Corona kapsamında alınan kuaför ve berber kuralları nelerdir?
12.05.2020 Gündem
Berberler ve kuaförler kaçta açılır? Nasıl çalışacak, alınan tedbirler neler? Nasıl randevu alınır?
Berberler ve kuaförler kaçta açılır? Nasıl çalışacak, alınan tedbirler neler? Nasıl randevu alınır? Berberler ve kuaförler bugün açılıyor. Corona virüsü kapsamında alınan tedbirler nedeniyle 21 Mart’ta kapatılan berberler ve kuaförler normalleşme sürecinin ilk adımı olarak bugün hizmete açılacak. Randevu sistemiyle ile çalışacak olan berberler ve kuaförler kaçta açılır? Vatandaşlar berberlerin kaçta açılıp, kapacağını araştırırken alınan tedbirleri de merak ediyor. Berberler ve kuaförler nasıl çalışacak? Berberden, kuaförden nasıl randevu alınır?
11.05.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Berber, kuaför ve güzellik salonlarında alınması gereken önlemler belli oldu
Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Berber, kuaför ve güzellik salonlarında alınması gereken önlemler belli oldu Sağlık Bakanlığı, 11 Mayıs'ta açılacak berber, kuaför ve güzellik salonlarında corona virüse karşı alınması gereken önlemleri açıkladı.
7.05.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı 81 ile gönderdi! Berber,  güzellik salonu ve kuaförler...
İçişleri Bakanlığı 81 ile gönderdi! Berber, güzellik salonu ve kuaförler... İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine "Berber/Güzellik Salonu/Kuaförlerin Açılması" konulu genelge gönderildi.
6.05.2020 Gündem
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 93 bin 224 personel alımı yapılacak. Yayınlanan personel alım ilanlarında en az ilköğretim mezunu işçi alınacak. Peki, personel alımı başvuru şartları nelerdir?
15.01.2020 Personel Alımı
Dövme yaptırma yaşı 14'e kadar indi
Dövme yaptırma yaşı 14'e kadar indi TÜRKİYE'de dövme yaptırma yaşı, ortaokul çağına kadar indi. Sertifikasız, denetimsiz merdiven altı dövmeciler, yaş sınırı gözetmeksizin çocuklara dövme yapıyor. Buralardan dövme ya da piercing iğnesi gibi malzemeleri de satın alabilen çocuklar, okul tuvaletlerinde kendi kendilerine piercing takmaya kalkıyor.
2.01.2020 Sağlık
Fibroderms ile vücut çatlaklarına son
Fibroderms ile vücut çatlaklarına son Uzman Estetisyen Neslim Güngen, çatlak onarımının Fibroderms cihazıyla yapıldığını söyledi.
6.12.2019 Sağlık
Vücut çatlakları psikolojiyi bozuyor
Vücut çatlakları psikolojiyi bozuyor Uzman Estetisyen Neslim Güngen, kadınlarda oluşan vücut çatlaklarının psikolojiyi olumsuz etkilediğini söyledi.
15.11.2019 Sağlık
Kaş problemi kadınların psikolojisini etkiliyor
Kaş problemi kadınların psikolojisini etkiliyor Dr. Biran Ekici, kaş probleminin kadınlar da psikolojiyi olumsuz etkilediğini söyledi.
5.11.2019 Sağlık
Vücuttaki çatlak çizgilerine dikkat
Vücuttaki çatlak çizgilerine dikkat Uzman Estetisyen Neslim Güngen, vücuttaki çatlak izlerine dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
22.10.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kalıcı Makyaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalıcı makyaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.