Kale Grubu

Kale Grubu

Son dakika kale grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kale grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kale grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kale Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kale grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 480 kale grubu haberi bulunmuştur. Tüm kale grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da girişimcilere 3 milyon Euro hibe desteği! Yeni proje tanıtıldı
Adana'da girişimcilere 3 milyon Euro hibe desteği! Yeni proje tanıtıldı Avrupa Birliği tarafından fonlanan, Dünya Bankası koordinasyonuyla, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen SEECO projesinin, Adana ve Mersin’de Çukurova Kalkınma Ajansı iş birliğiyle yürütülen Kuluçka ve Hızlandırma Destek Programları, düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.
10.03.2024 Adana
Kurtulmuş: Her alanda güçlü Türkiye'yi hep birlikte kuracağız
Kurtulmuş: Her alanda güçlü Türkiye'yi hep birlikte kuracağız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Geldiğimiz noktada Türkiye sanayisi başlı başına bir başarı öyküsüdür. Bugün geldiğimiz noktayı asla yeterli bulmuyoruz çok daha ileriye gitmeliyiz, çok daha güçlü olmalıyız. Her alanda güçlü bir Türkiye'yi, hep birlikte kuracağız. Türkiye Yüzyılı, teknolojide, sanayide, Ar-Ge'de, özellikle yüksek teknolojilerde, özellikle uluslararası ilişkilerde güçlü bir Türkiye olacaktır" dedi.
27.07.2023 Gündem
Kaleseramik hisse ne zaman işlem görecek? Kaleseramik halka arz sonuçları: Kale Seramik (KALES) halka arz kaç lot verdi, Kaleseramik halka arz ne zaman işlem görecek?
Kaleseramik hisse ne zaman işlem görecek? Kaleseramik halka arz sonuçları: Kale Seramik (KALES) halka arz kaç lot verdi, Kaleseramik halka arz ne zaman işlem görecek? Kale seramik halka arz sonuçları kaç lot verdi, Kaleseramik hisse ne zaman işlem görecek? Geçen hafta talep toplama aşamasını tamamlayan şirketlerden Kaleseramik’in halka arz sonuçları açıklandı. İşte Kale Seramik halka arz işlem tarihi...
27.07.2023 Ekonomi
Yıldız Holding’de üst düzey atama
Yıldız Holding’de üst düzey atama Yıldız Holding’de Kurumsal İletişim Grup Direktörlüğü görevine Zeynep Özler atandı.
5.05.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Türkiye, bugün yatırımlarda dünyanın en güvenli limanlarından biri
Bakan Varank: Türkiye, bugün yatırımlarda dünyanın en güvenli limanlarından biri Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Avrupa, Asya ve Afrika'nın kesişim noktası Türkiye, bugün artık yatırımlarda dünyanın en güvenli limanlarından biri konumunda" dedi.
27.07.2022 Ekonomi
Asgari ücretli ve normal çalışan maaşlarına zam! Düğmeye basıldı! Oran verildi!  6.114 lira...
Asgari ücretli ve normal çalışan maaşlarına zam! Düğmeye basıldı! Oran verildi! 6.114 lira... Asgari ücretli ve özel sektörde çalışanın milyonara güzel haber! Asgari ücretli ve özel sektörde çalışanların maaşlarına zam geliyor. Özel sektör şirketleri çalışanlarını enflasyona ezdirmemek için düğmeye bastı. Özel sektörde de ara zam çalışmaları arttı. Birçok iş yeri, yılın ilk altı ayının ortasına geldiğimiz bugünlerde çalışanlarının enflasyonla eriyen ücretlerini dengelemek için ara zam ya da refah payı adı altında çalışma yapmaya başladı. Birçok sektörde iş dünyasının yüzde 15 ile yüzde 40 arasında zam yapması bekleniyor. Bazı şirketler mayıs ayından itibaren kayıpları telafi etmek için hazırlıklarını yaptı ve haziran maaşlarını zamlı yatırdı. Temmuzda artması muhtemel olan asgari ücret, özel sektörde diğer maaşların da en az bu ücretteki artış oranı kadar yukarı taşınmasını gündeme getirecek.
11.06.2022 Çalışma Hayatı
Özel sektör çalışanları için 'ara zam' kararı! Resmen duyuruldu, yüzde 40...
Özel sektör çalışanları için 'ara zam' kararı! Resmen duyuruldu, yüzde 40... Özel sektör çalışanı milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Maaşlar artıyor. Açıklamalar art arda geldi. Yeni formül devreye alınıyor. Zam oranları netleşiyor. Giyimden sanayiye, inşaattan sermaye piyasasına çok sayıda sektörü kapsıyor. Hayat pahalılığına karşı çalışanlarını korumak isteyen patronlar ‘ara zam’ formülünü devreye aldı. Birçok sektörde iş dünyası, çalışanlarının maaşlarına yüzde 15 ila 40 arasında zam yapacak.
Milli turbojet motora yenileri eklenecek
Milli turbojet motora yenileri eklenecek Türk savunma sanayisinin ihtiyaçları için KTJ-3200 Milli Turbojet Motoru'nu geliştiren Kale Arge, kazandığı bilgi birikimi ve tecrübeyle yeni turbojet motor projeleri için kolları sıvadı.
15.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Kalekim hisse fiyatı ne kadar? Kalekim halka arz BİST’te ne zaman işlem görecek? Kalekim borsa işlem tarihi 2021!
Kalekim hisse fiyatı ne kadar? Kalekim halka arz BİST’te ne zaman işlem görecek? Kalekim borsa işlem tarihi 2021! Kalekim hisse ne zaman işlem görecek? BIST'te Kalekim hisselerin ne zaman işlem göreceği yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Kalekim halka arz sonuçları geçen hafta açıklanınca, gözler Kalekim’in borsa işlem tarihine ve hisselerin değerine çevrilmişti. Peki Kalekim hisse ne zaman işlem görecek?
17.05.2021 Gündem
Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz eşit mi? Kalekim hisse kodu ne? Kalekim halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak?
Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz eşit mi? Kalekim hisse kodu ne? Kalekim halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak? Halka arzlar yatırımcının gündeminde olmaya devam ediyor. Kale Grubu şirketlerinden Kalekim'in halka arzında talep toplama başlıyor. SPK tarafından izahname onayı alan Kalekim'in halka arzında eşit mi oransal dağıtım mı yapacağı merak ediliyor. Peki, Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz eşit mi? Kalekim hisse kodu ne? Kalekim halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak? İşte Kalekim borsa kodu ve halka arz ile ilgili tüm detaylar...
6.05.2021 Ekonomi
Kalekim halka arz eşit mi, oransal mı? Kalekim halka arz hangi banka, kaç lot verir?
Kalekim halka arz eşit mi, oransal mı? Kalekim halka arz hangi banka, kaç lot verir? Kalekim halka arz eşit mi, oransal mı? SPK tarafından başvurusu onaylanan Kalekim halka arz detayları belli oldu. Kale Grubu şirketleri arasında yer alan Kalekimin halka arz edileceğinin duyurulmasının ardından yapılan araştırmalar arttı. Öte yandan Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kale Grubu'nun halka açılacak ilk şirketi olan Kalekim'a ilişkin olarak, "Halk arzdan gelecek gelirin yüzde 60-70’lik kısmını yurt içinde ve yüzde 30-40’lık kısmını da yurt dışında şirketi büyütecek yatırımlar için kullanacağız." dedi. Peki, Kalekim halka arz kaç lot verir? Kalekim halka arz hangi banka?
4.05.2021 Gündem
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu İK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021 Gündem
Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz hisse fiyatı ne kadar?
Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz hisse fiyatı ne kadar? Yapı kimyasalları sektöründe faaliye gösyteren Kale Grubu şirketlerinden Kalekim’in paylarının halka arzı için yaptığı izahname başvurusu SPK tarafından onaylandı. Peki, Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz hisse fiyatı ne kadar? Kalekim halka arz tarihi belli oldu mu? Kalekim halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Kalekim talep toplama tarihleri...
30.04.2021 Ekonomi
Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Yapı kimyasalları sektörünün faaliyet gösteren Kalekim, halka arz için SPK’ya başvuru yaptı. Kalekim hisselerinin halka arz taleplerinin alınacağı banka da belli oldu. Peki, Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim hisse ne zaman işlem görecek? Kalekim halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Kalekim halka arz tarihi...
17.03.2021 Ekonomi
Milli Turbojet Motoru test edildi! Bakan Varank bilgi verdi
Milli Turbojet Motoru test edildi! Bakan Varank bilgi verdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kale Grubu'nun savunma ve havacılık şirketlerinden Kale Ar-Ge'nin geliştirdiği Milli Turbojet Motoru'nu test ederek, proje hakkında bilgi aldı.
22.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Sisal Şans’ta üst düzey atama
Sisal Şans’ta üst düzey atama İtalyan Sisal ile Demirören Holding’in iştiraki Sisal Şans’ta CEO’luğa Selim Ergün atandı. Birçok şirketin yönetiminde bulunan Ergün, sekiz aydır Sisal Şans’ta görev yapıyordu
17.07.2020 Ekonomi
Süper Lig'de peş peşe istifalar!
Süper Lig'de peş peşe istifalar! Kayserispor Başkanı Erol Bedir istifa ettiğini açıkladı! Bedir'in ardından teknik Direktör Hikmet Karaman ve Sportif Direktör Erdem Kemaloğlu da istifa etti.
6.10.2019 Futbol
Denizler Atmaca'yla korunacak
Denizler Atmaca'yla korunacak Türkiye'nin denizlerdeki caydırıcılığını artırmak için yerli imkanlarla geliştirilen Atmaca füzesinin seri üretimi başlıyor.
17.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Savunmanın ‘Kale’si olacak
Savunmanın ‘Kale’si olacak 2016’da hayatını kaybeden Türk sanayisinin duayenlerinden İbrahim Bodur’un, Çanakkale’nin Çan ilçesinde 1957 yılında temellerini attığı Kale Grubu’nun 61. kuruluş yıl dönümü ve geleneksel Seramik Bayramı dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.
28.07.2018 Ekonomi
İlk yerli savaş uçağı TF-X’te motor krizi!
İlk yerli savaş uçağı TF-X’te motor krizi! Türkiye’nin İngiltere ile ortak yürüttüğü ilk yerli savaş uçağı projesi TF-X’lerin motorunda kriz çıktı. İngiliz FT’nin haberine göre, Ankara’nın projenin fikri haklarını talep etmesi sonucu ortaklık tehlikeye girdi
13.06.2018 Gündem
Türkiye, ‘beşinci nesil’ yarışa girdi
Türkiye, ‘beşinci nesil’ yarışa girdi ABD ve İsrail’in, üretiminde katkımızın olduğu beşinci nesil savaş uçağı F-35’in satışını engelleme çabaları, milli savaş uçağı TF-X projesinin önemini iyice ortaya koydu. TF-X’lerin üretimi 2023’te başlayacak.
29.05.2018 Ekonomi
Güvenlik güçlerinin  ‘Sarsılmaz Kaleleri’
Güvenlik güçlerinin ‘Sarsılmaz Kaleleri’ Kale Grubu’nun ürettiği piyade tüfeği KCR-556 ile Sarsılmaz Silah’ın geliştirdiği SAR 109T makineli tabanca jandarmadan emniyete kadar çeşitli güvenlik birimlerine teslim edildi. Meskun mahalde etkili olan silahlar özel operasyon birimleri tarafından kullanılıyor
28.04.2018 Gündem
Yeni nesil sanat tam da burada
Yeni nesil sanat tam da burada Tüm Türkiye’nin yeni nesil sanatçılarını ilk kez İstanbul’da Galata Rum Okulu’nda aynı çatı altında bir sergide buluşturacak olan BASE, panel ve söyleşilerle de sanat dünyasının önemli isimlerini ağırlayacak. 20 ilde 31 üniversiteden 108 sanatçıya ait 116 eser ve 32 panelde 75 konuşmacı ile sanat dolu 4 gün sizi bekliyor.
16.12.2017 Magazin
Seramik ihracatın en  katma değerlisi çıktı
Seramik ihracatın en katma değerlisi çıktı Seramik sektörü her 1 dolarlık ithalatına karşılık yaptığı 18.2 dolar ihracatla ‘en katma değerli’ oldu. TSF Başkanı Çenesiz, “Taşı toprağı ürün yapıp dövize çeviriyoruz” dedi
15.11.2017 Ekonomi
Yerli savaş uçağında flaş gelişme!
Yerli savaş uçağında flaş gelişme! Yüzde yüz milli sermaye ve Türk mühendislerinin emekleri ile üretilecek olan yerli uçağın 2023 yılına yetiştirilebilmesi için TUSAŞ düğmeye bastı.
7.11.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kale Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kale grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.