Kadirli

Kadirli

Son dakika kadirli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadirli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadirli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadirli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadirli gelişmeleri de dahil olmak üzere 464 kadirli haberi bulunmuştur. Tüm kadirli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otomobil, kayaya çarpıp takla attı! Yaralılar var
Otomobil, kayaya çarpıp takla attı! Yaralılar var Adana'nın Kozan ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin yol kenarındaki kayaya çarpıp takla attığı kazada 2 kişi ağır yaralandı.
13.03.2024 Adana
Atatürk ve şehitlere hakaret eden 2 kardeş tutuklandı
Atatürk ve şehitlere hakaret eden 2 kardeş tutuklandı Osmaniye'de Atatürk ve şehitlere sosyal medyada hakaret eden Y.B. (21) ile ağabeyi M.B. (23) tutuklandı.
4.01.2024 Gündem
80 Plaka Neresi? 80 Hangi Şehrin Plakası? 80 Hangi İlin Plaka Kodu?
80 Plaka Neresi? 80 Hangi Şehrin Plakası? 80 Hangi İlin Plaka Kodu? Türkiye'nin her şehrine bir plaka kodu verilmiştir. 80 plaka kodu Osmaniye iline aittir.
31.08.2023 Yaşam
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Kamyonete çarpan motosikletin sürücüsü öldü! Feci kaza
Kamyonete çarpan motosikletin sürücüsü öldü! Feci kaza Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kamyonete çarpan motosikletin sürücüsü Beytullah Milli (23), hayatını kaybetti.
4.08.2023 Gündem
Prof. Dr. Pampal duyurdu: Depremlerin önceden tahmin edileceğini düşünüyorum
Prof. Dr. Pampal duyurdu: Depremlerin önceden tahmin edileceğini düşünüyorum Ankara Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, depremlerin önceden tahmini konusunda çok sayıda yöntemin dünyanın her yerinde yoğunlukla kullanıldığını söyledi. Pampal, "Önümüzdeki dönemlerde depremlerin önceden tahmin edileceğini, can kayıplarının minimuma ineceğini düşünüyorum" dedi.
4.08.2023 Gündem
Depremlerle ilgili ezber bozan açıklama geldi: 'Fayın kırılacağını gösterir emare yok'
Depremlerle ilgili ezber bozan açıklama geldi: 'Fayın kırılacağını gösterir emare yok' Depremlerle ilgili son dakika açıklaması! Ankara Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Kahramanmaraş merkezli depremlerin stres yüklediği ileri sürülen Göksun'dan Kozan'a uzanan Savrun Fayı'nda inceleme yaptı. Pampal, "Savrun Fayı kırılacak ve Adana yıkılacak" görüşüne katılmadığını belirterek, "Adanalılar, Savrun Fayı'ndan dolayı çok tedirgin. Çalışmalarımda Savrun Fayı'nın aktif olduğunu gösterecek hiçbir ipucuna rastlamadım. Kırılacağını gösterir emare yok" dedi.
2.08.2023 Yaşam
Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan ilk açıklama
Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan ilk açıklama AFAD'ın verilerine göre saat 08.44'te Adana'nın Kozan ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 'Şu ana kadar 112 Acil İhbar hattına can ve mal kaybına yönelik herhangi bir ihbar yapılmamıştır' dedi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Bize şu an olumsuz bir bilgi gelmedi. Sadece Kozan'da birkaç ahırın zarar gördüğü haberi geldi. Arkadaşlarımız oraya gidiyor. Ağır hasarlı binalar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kontrolünde yıkılıyor" dedi. AFAD Başkanı Yunus Sezer deprem sonrası olumsuz bir durum olmadığını açıkladı. Öte yandan Adana'nın Kozan ilçesinde saat: 10.57'de 4.4 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi. Korkutan sarsıntı sonrası yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
25.07.2023 Gündem
Yıldırımın düşme anı anbean görüntülendi
Yıldırımın düşme anı anbean görüntülendi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yıldırım düşme anı cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.
29.04.2023 Yaşam
Yıldırımın düşme anını cep telefonuyla kaydetti
Yıldırımın düşme anını cep telefonuyla kaydetti Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yıldırım düşme anı cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.
29.04.2023 Haber
Deprem uzmanı Prof. Dr. Sözbilir uyardı: 7.0 büyüklüğünde deprem üretebilecek potansiyele sahip
Deprem uzmanı Prof. Dr. Sözbilir uyardı: 7.0 büyüklüğünde deprem üretebilecek potansiyele sahip İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Kahramanmaraş merkezli depremlerden olumsuz etkilenen Savrun Fayı'nın 20 kilometre uzunluğundaki kuzey segmentinin tetiklenip, 4 ve üstü çok sayıda deprem üreterek kırılmaya başladığını söyledi. Şimdiye kadar anaşok niteliğinde 15 günde kırılan Amanos, Narlı, Pazarcık, Erkenek, Doğanşehir Çardak, Antakya faylarına 8'inci fay olarak Savrun Fayı'nın da eklendiğine dikkat çeken Sözbilir, bunun bölgedeki fay tetiklenme mekanizmasının devam ettiğini göstermesi açısından önemli olduğunu söyledi.
23.03.2023 Gündem
Osmaniye'de 15 ve 16 yaşındaki kuzenlerden haber alınamıyor
Osmaniye'de 15 ve 16 yaşındaki kuzenlerden haber alınamıyor Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde iki gün önce evden çıkan ve bir daha kendilerinden haber alınmayan 15 ve 16 yaşındaki kuzenlerin ailesi çocuklarının bulanmasını istedi.
16.03.2023 Yaşam
İki kuzenden haber alınamıyor! 'Antalya'ya gitmek istediklerini söylemişler'
İki kuzenden haber alınamıyor! 'Antalya'ya gitmek istediklerini söylemişler' Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde iki gün önce evden çıkan ve bir daha kendilerinden haber alınmayan 15 ve 16 yaşındaki kuzenlerin ailesi çocuklarının bulanmasını istedi.
16.03.2023 Yaşam
Osmaniye'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Osmaniye'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlçede kısa süreli panik yaşanırken, herhangi bir olumsuzluk olup olmadığının tespiti için ekipler çalışma başlattı.
28.02.2023 Gündem
'Depremzedeyim' diyerek yardım malzemesi toplayan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
'Depremzedeyim' diyerek yardım malzemesi toplayan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı Muğla'nın Menteşe ilçesinde, depremzede olduğunu söyleyerek aldığı yardım malzemelerini sattığı gerekçesiyle tutuklanan Ali Kamalak'ın (55) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Kamalak’ın ifadesinde, yardım malzemelerini Osmaniye ve Hatay'daki çocuklarını deprem bölgesinden Muğla'ya getirebilirim düşüncesiyle aldığını söyledi. Kamalak, "Savcının, 'Eşyalar arasındaki bebek kıyafetlerini neden aldın' sorusu üzerine ise Kamalak, 'Torunlarım bulunuyor' diye cevap verdi.
17.02.2023 Gündem
Kadirli Belediyesi hangi parti? Depremde can kaybının olmadığı Osmaniye Kadir Belediyesi başkanı kimdir, Ömer Tarhan nereli, kaç yaşında?
Kadirli Belediyesi hangi parti? Depremde can kaybının olmadığı Osmaniye Kadir Belediyesi başkanı kimdir, Ömer Tarhan nereli, kaç yaşında? Osmaniye'nin Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremi en çok hisseden ilçelerden biri olmasına rağmen can kayıpları ve yıkılan binalarının olmadığını söyledi. Peki, Kadirli Belediyesi hangi parti? Osmaniye Kadir Belediyesi başkanı Ömer Tarhan kimdir, nereli, kaç yaşında?
17.02.2023 Gündem
Anavarza Kalesi nerede? Anavarza efsanesi (Anavarza Kalesi hikayesi) nedir, Anavarza Kalesini kim yaptı, ne amaçla yapmıştır?
Anavarza Kalesi nerede? Anavarza efsanesi (Anavarza Kalesi hikayesi) nedir, Anavarza Kalesini kim yaptı, ne amaçla yapmıştır? Şahmaran dizisi konusu ve oyunların performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Dizide yılan kalesi olarak geçen Anavarza Kalesi hakkında yapılan aramalar ise arttı. İzleyiciler “Anavarza Kalesi nerede? Anavarza efsanesi (Anavarza Kalesi hikayesi) nedir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Anavarza Kalesi hakkındaki detaylar ile Anavarza Kalesini kim yaptı, ne amaçla yapmıştır? Sorularının yanıtı…
21.01.2023 Gündem
Osmaniye TOKİ çekilişi kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Osmaniye kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
Osmaniye TOKİ çekilişi kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Osmaniye kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Osmaniye kura çekimi sonuçları merakla bekleniyor. TOKİ Osmaniye kura çekimi Osmaniye Merkez, Kadirli, Bahçe, Düziçi, Toprakkale, Düziçi Ellek ve Sumbas ilçelerinde 2+1 ve 3+1 konutlar için yapıldı. 1550 konutun TOKİ Osmaniye kura çekimi Youtube üzerinden canlı yayınlandı. Peki, Osmaniye TOKİ çekilişi kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Osmaniye kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
6.01.2023 Ekonomi
Polisin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verdiler: 1 ölü, 2 yaralı
Polisin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verdiler: 1 ölü, 2 yaralı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde polisin 'dur' ihtarına, hafif ticari araçtan tüfekle ateş ederek karşılık veren ve sonrasında yaşanan çatışmanın ardından kaçan şüpheliler, takip sırasında kaza yaptı. Hafif ticari araçtaki şüphelilerden Sefa G. başına isabet eden kurşunla hayatını kaybederken, O.B. ve M.S. ise yaralandı.
16.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'da iki gün süren ziyaret kapsamında Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Üçlü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Zirve sonrası gazetecilerle bir araya gelen Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Gündem
Şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp silahlı soygun yapmaya kalktı
Şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp silahlı soygun yapmaya kalktı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp,  markete giren soyguncu, paraları isterken tabancayla bir el ateş etti. Market işletmecisi koltuğundan kalkıp kaçınca, hırsız da korkup soygun yapmadan kaçtı.
5.12.2022 Yaşam
Teyze ve yeğeninin ağlatan dramı! Kahreden haberi aldı: Ağır hastayım
Teyze ve yeğeninin ağlatan dramı! Kahreden haberi aldı: Ağır hastayım Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde polis olmak isteyen genç kız 4 yıl önce otomobilin çarpması sonucu bitkisel hayata girerken, onun bakımını üstlenen teyzesi de kanser oldu.
26.11.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Osmaniye’de uyuşturucu operasyonlarına 7 tutuklama
Osmaniye’de uyuşturucu operasyonlarına 7 tutuklama Osmaniye’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 24 şüpheliden 7’si tutuklandı.
6.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kadirli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadirli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.