Kadir Demirel

Kadir Demirel

Son dakika Kadir Demirel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kadir Demirel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kadir Demirel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadir Demirel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadir demirel gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 kadir demirel haberi bulunmuştur. Tüm kadir demirel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cemil Karanfil'e 37,5 yıl hapis cezası!
Cemil Karanfil'e 37,5 yıl hapis cezası! Kayınpederi Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i bıçakla öldüren damadı Cemil Karanfil 37,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
21.08.2019 Gündem
Gazeteci Kadir Demirel'i öldüren damadına 37 yıl hapis
Gazeteci Kadir Demirel'i öldüren damadına 37 yıl hapis Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i bıçakla öldürdüğü, eşi Esma Karanfil'i de yaraladığı gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanık Cemil Karanfil hakkında karar verildi. Mahkeme heyeti, sanığı “Kasten adam öldürme “suçundan 25 yıl hapis cezasına, "Eşi kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan da 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.
30.05.2018 Gündem
Kadir Demirel'in damadı tutuklandı!
Kadir Demirel'in damadı tutuklandı! Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel cinayetiyle ilgili adliyeye sevkedilen damadı Cemil Yavuz Karanfil tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Kadir Demirel'in katil zanlısı yakalandı
Kadir Demirel'in katil zanlısı yakalandı Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i öldüren damadı Cemil Karanfil İzmir Konak’ta İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Öldürülen Yeni Akit yazarının kızı konuştu!
Öldürülen Yeni Akit yazarının kızı konuştu! Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, damadı tarafından bıçaklanarak öldürümüştü. Demirel'in kızı Esma K. konuştu
29.09.2021 Gündem
Kendine gelir gelmez babasını sordu
Kendine gelir gelmez babasını sordu Damadı tarafından öldürülen Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in yaralı kızı Esma Karanfil kendine geldi. Yakınları Karanfil’den babasının öldüğünü gizledi
1.06.2017 Yaşam
Kadir Demirel son yolculuğuna uğurlandı
Kadir Demirel son yolculuğuna uğurlandı YENİ Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
29.09.2021 Gündem
Katil zanlısı damat teslim oldu
Katil zanlısı damat teslim oldu DHA'nın haberine göre; damat Cemil Yavuz Karanfil'in olayın ardından polise giderek teslim olduğu öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Kadir Demirel kimdir?
Kadir Demirel kimdir? Kadir Demirel kimdir sorusu gündeme bomba gibi düştü. Yeni Akit'in Genel Yayın Yönetmeni olan Kadir Demirel damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Bu olay sonrasında Kadir Demirel'in hayatı oldukça merak edildi ve araştırılmaya başlandı. İşte merak edilen soruların cevapları...
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da elim bir şekilde hayata veda eden Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in ailesini telefonla arayarak taziyede bulundu
29.09.2021 Gündem
Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni saldırı sonucu hayatını kaybetti
Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni saldırı sonucu hayatını kaybetti Başakşehir'de kızının evinde tartıştığı damadı tarafından bıçaklanan gazeteci Kadir Demirel, yaşamını yitirdi.
29.09.2021 Gündem
‘Örgüt lideri değilim ben gerçek hacıyım..’
‘Örgüt lideri değilim ben gerçek hacıyım..’ 42 suçlamadan hakkında dava açılan 36 yaşındaki İbrahim Hakkı Pervane “Örgüt lideri değil, hacıyım, ayda 100 bin lira kazanıyorum, beni batık işadamları suçluyor” dedi.
29.09.2021 Gündem
Örgüt lideri değil hacıyım!
Örgüt lideri değil hacıyım! ANTALYA’da silahlı suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında 42 suçlama dava açılan 36 yaşındaki İbrahim Hakkı Pervane mahkemedeki savunmasında, örgüt lideri değil hacı olduğunu söyledi. Ayda 100 bin lira kazanan bir işadamı olduğunu öne süren Pervane, kendisini suçlayanların ise batık işadamları olduğunu iddia etti.
31.03.2015 Yaşam
Hangi ünlünün, hangi albümleri satılıyor?
Hangi ünlünün, hangi albümleri satılıyor? Ünlü sanatçıların albümlerine neden haciz geldi?
5.03.2008 Magazin
Haluk Levent ve Suat Suna'nın ismi satılamadı
Haluk Levent ve Suat Suna'nın ismi satılamadı TMSF'nin marka olarak satışa çıkardığı isim haklarına, ikinci ihalede de alıcı çıkmadı. Hiç başvuru olmayan ihale bugüne kaldı
31.10.2005 Magazin
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı MHP, 2 büyükşehir ilçesi ve 53 belde olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.
26.01.2024 Gündem
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de EURO 2032'nin ev sahibi resmen açıklandı. Türkiye ve İtalya ortaklığı, EURO 2032'nin ev sahibi oldu.
10.10.2023 Futbol
MHP Genel Başkanı Bahçeli nikâh şahidi oldu
MHP Genel Başkanı Bahçeli nikâh şahidi oldu Ankara-Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, kızı Aybike Özer’in Cihangir Özer ile nikâhını kıydı. Çiftin nikâh şahitliğini ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı.
12.06.2023 Gündem
Lider Galatasaray 3 puanı 4 goller aldı
Lider Galatasaray 3 puanı 4 goller aldı Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı A. Hatayspor’u 4-0’lık skorla mağlup etti.
13.01.2023 Galatasaray
Süper Lig'de Hatayspor ile Giresunspor puanları paylaştı
Süper Lig'de Hatayspor ile Giresunspor puanları paylaştı Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında A. Hatayspor sahasında karşılaştığı Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı.
24.12.2022 Hatay Spor
Nilüfer Narlı kimdir? Sosyolog Prof. Dr. Ayşe Nilüfer Narlı’nın hayatı hakkında merak edilenler!
Nilüfer Narlı kimdir? Sosyolog Prof. Dr. Ayşe Nilüfer Narlı’nın hayatı hakkında merak edilenler! Sosyolog Prof. Dr. Ayşe Nilüfer Narlı kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcılara yarım milyon nakit para ve yüklü miktarda ziynet eşyasını kaptırdı. Dolandırıcıların, Narlı'nın kendilerini tanıması için 'Barış- Pınar' şeklinde parola oluşturdukları öğrenildi. Söz konusu olayın ardından Nilüfer Narlı hakkındaki aramalar arttı. Peki, Nilüfer Narlı kimdir, kaç yaşında?
17.02.2022 Gündem
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink suikastıyla ilgili ‘kamu görevlileri’ davasında kararını açıklayan mahkeme, cinayetin FETÖ’nün talimatlarıyla işlendiğine kanaat getirdi. Cinayetin ‘baron’larından eski istihbaratçılar Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı. Diğer ‘baron’lar FETÖ elebaşı Gülen ve Zekeriya Öz’le birlikte 13 firarinin dosyalarını ayıran mahkeme, ‘piyon’lar tetikçi Ogün Samast ile Tuncay Uzundal, Zeynel Abidin Yavuz, Erhan Tuncel, Yasin Hayal, Ersin Yolcu, Ahmet İskender hakkında FETÖ üyesi olmaktan suç duyurusu yaptı.
27.03.2021 Gündem
Bayramın ilk gününün kaza bilançosu belli oldu!
Bayramın ilk gününün kaza bilançosu belli oldu! Kurban Bayramı'nın ilk gününde yurdun çeşitli noktalarında meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti, 52 kişi yaralandı.
31.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kadir Demirel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadir demirel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.