Kadın Destek Uygulaması

Kadın Destek Uygulaması

Son dakika Kadın Destek Uygulaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kadın Destek Uygulaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kadın Destek Uygulaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Destek Uygulaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın destek uygulaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 236 kadın destek uygulaması haberi bulunmuştur. Tüm kadın destek uygulaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyükşehir'den psiko-sosyal destek! KADES hakkında önemli bilgilendirme
Büyükşehir'den psiko-sosyal destek! KADES hakkında önemli bilgilendirme Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı meslek elemanları, Yüreğir ilçesi Karacaoğlan Mahallesi’nde kadınlarla bir araya gelerek Karacaoğlan Kadın Sohbet Evi’nde verilen hizmetleri anlattı.
23.02.2024 Adana
Evi terk eden eşinin dedesi ve kuzenini ezerek öldürdü!
Evi terk eden eşinin dedesi ve kuzenini ezerek öldürdü! Ankara'da İbrahim Çam (30), şiddet gördüğünü iddia ederek 2 çocuğuyla evi terk eden eşi Çağla Çam'a (27) sığındığı baba evinin önünde tepki gösterince tartışma çıktı. İbrahim Çam, dışarıya çıkan aile fertlerinin üzerine otomobilini sürdü; eşinin dedesi Feyzi Torun (69) ile kuzeni Mahi Aydos (59) hayatını kaybetti. Evin önündeki tartışma ve İbrahim Çam'ın, aracıyla Torun ve Aydos'u ezmesi güvenlik kamerasına yansıdı.
28.06.2023 Yaşam
Kades nedir? Kades uygulaması nasıl indirilir? Kades nasıl kullanılır? İçişleri Bakanlığı KADES uygulaması için mesaj gönderiyor!
Kades nedir? Kades uygulaması nasıl indirilir? Kades nasıl kullanılır? İçişleri Bakanlığı KADES uygulaması için mesaj gönderiyor! İçişleri Bakanlığı tarafından devreye alınan KADES uygulaması kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet ve taciz gibi durumların engellenmesi için kullanılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan KADES uygulaması acil müdahale gerektiren durumlarda hayat kurtarıyor. İçişleri Bakanlığı, son günlerde yaşanan şiddet ve taciz eylemlerinden dolayı pek çok kadının telefonuna uygulama hakkında bilgi içeren mesaj gönderiyor. Peki, Kades nedir? Kades uygulaması nasıl indirilir? Kades nasıl kullanılır? Kades ücretsiz mi, Kades nasıl yüklenir? İşte Kades indirme linki!
12.12.2022 Gündem
Bakan Soylu: Belediyelerin hangisinde kadın konukevi olup hangisinde olmadığını paylaşacağız
Bakan Soylu: Belediyelerin hangisinde kadın konukevi olup hangisinde olmadığını paylaşacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, nüfusu 100 binin üstündeki belediyelerden kadın konukevi yapılması konusunda talepleri olduğunu ifade ederek, "1 Ocak 2023'ten itibaren nüfusu 100 binin üzerinde olan belediyelerin hangisinde kadın konukevi olup hangisinde olmadığını kamuoyuyla paylaşacağız" açıklamasında bulundu.
31.08.2022 Siyaset
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Temmuzda 68 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Temmuzda 68 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı yaptığı açıklamada, “2022 Temmuz ayında terör örgütlerine yönelik 728 operasyonda 2’si gri, 4’ü turuncu ve 1’i mavi kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu 68 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
3.08.2022 Gündem
Korkunç cinayette kan donduran ifade! ‘Kuruntu yapmış olabilirim’
Korkunç cinayette kan donduran ifade! ‘Kuruntu yapmış olabilirim’ Rize'de tartıştığı eşi Özlem Dursun'u (32), otomobil jantı ile darbedip, bıçaklayarak öldüren inşaat işçisi Ramazan Dursun'un (38), polis ve savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Eşinin kendisini aldattığını ancak buna ilişkin bir delili olmadığını söyleyen Dursun'un, "Kuruntu yapmış olabilirim. Olayın bu hadde varmasında alkolün etkisi oldu, pişmanım" dediği öğrenildi.
12.06.2022 Yaşam
Ankara'da geçmişten bugüne polis kıyafetleri tanıtıldı
Ankara'da geçmişten bugüne polis kıyafetleri tanıtıldı Ankara'da, Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Selçuklu döneminden bugüne kadar teşkilatta kullanılan polis kıyafetleri tanıtıldı.
9.04.2022 Gündem
Kadına şiddet ile ilgili harekete geçildi! İçişleri’nden 81 ile genelge...
Kadına şiddet ile ilgili harekete geçildi! İçişleri’nden 81 ile genelge... Erkeğe eğitim, elektronik kelepçe, KADES uygulaması, kadın konukevi, kolluk personeline eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Kadına şiddet ile ilgili harekete geçildi! İçişleri Bakanlığı duyurdu, 81 il valiliğine gönderildi. 5 milyon erkeğe eğitim verilmesi, elektronik kelepçe sayısı 1500’e çıkarılması belirtilen genelgede, 5 milyon KADES uygulaması indirme sayısına ulaşılması, kadın konukevi sayısının arttırılması, 110 bin kolluk personeline eğitim verilmesi hedeflerinin detaylarına yer verildi.
2.04.2022 Gündem
Eda'yı yaka kartı ipiyle boğup, odaya kilitlemiş! Korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı
Eda'yı yaka kartı ipiyle boğup, odaya kilitlemiş! Korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı Ordu'da, eşinden 15 gün önce boşanan Sinan Şimşek'in (36), doğum günü kutlaması sonrası çıkan kavgada sevgilisi Eda Evli'yi (22) yaka kartı ipiyle boğduktan sonra yatak odasına kilitlediği ortaya çıktı. Kadın Destek Uygulaması (KADES) ihbarıyla geldikleri kapısı kapalı eve balkondan giren polislere, kilitli odanın boş olduğunu söyleyen Şimşek'in, ilk ifadesinde cinayete ilişkin "Aramızda kıskançlık ve aldatma nedeniyle kavga çıktı. Ona vurdum. Boğulma ne zaman oldu, hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.
25.03.2022 Yaşam
Kadına şiddetle mücadelede önemli adım! Bakan Soylu duyurdu: Bu sabah itibarıyla başladı
Kadına şiddetle mücadelede önemli adım! Bakan Soylu duyurdu: Bu sabah itibarıyla başladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 2022 Yılı Faaliyet Planı İş birliği Protokolü'nü imzaladı. 3 bakan ile Erbaş, şiddetle mücadele vurgusu yaptı. Bakan Soylu, kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin yaptığı açıklamada "Özellikle gizlilik kararlarının, mağdurun kamusal hizmetlerden yararlanmasına engel olmamasını sağlayarak ilgili kurumlar arasında entegrasyonun hemen sağlanması gerekli. Nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğünde bu sabah itibariyle ilk adım atılmış oldu. Verilen randevularda baş harflerinden ilk iki, soy adlarından ilk iki harfin yer aldığı süreç başlamış oldu" dedi.
23.03.2022 Gündem
Sosyal yardımlar ile ilgili son dakika kararı! Yeni uygulama devreye alındı, artık başvurular...
Sosyal yardımlar ile ilgili son dakika kararı! Yeni uygulama devreye alındı, artık başvurular... Sosyal yardımlar ve sosyal hizmetler ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni uygulama hayata geçirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmen duyurdu. 'Aile Destek' mobil uygulaması kullanıma sunuldu. Uygulama sayesinde sosyal yardımlar ve sosyal hizmetlerle ilgili bilgilere kolayca ulaşılacak. Uygulama üzerinden sosyal yardım ve sosyal hizmetlere başvuru yapılabilecek. Başvurunun yanı sıra yine e-Devlet kapısı üzerinden sunulan durum/sonuç/ödeme sorgulama hizmetlerine doğrudan yönlendirme linkleri sayesinde erişilebilecek. Mobil uygulamasında ayrıca bakanlık haberleri ve duyuruları da yer alıyor.
11.03.2022 Ekonomi
Şubat ayında toplam 86 terörist etkisiz hale getirildi!
Şubat ayında toplam 86 terörist etkisiz hale getirildi! İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "2022 Şubat ayında PKK terör örgütüne yönelik toplam 7 bin 166 kırsal operasyon ve tüm terör örgütlerinin şehirlerde faaliyet yürüten hücre yapılanması ve iş birlikçilerine yönelik bin 280 operasyon yapılmıştır. Operasyonlarda 78'i sağ, 8 teslim olmak üzere toplam 86 terörist etkisiz hale getirilmiştir." dedi.
4.03.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 553 kişi elektronik kelepçeyle izleniyor
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 553 kişi elektronik kelepçeyle izleniyor İçişleri Bakanlığı, aile içi ve kadına yönelik şiddettin önlenmesi kapsamında 553 kişinin, elektronik kelepçe ile izlendiğini açıkladı.
3.03.2022 Gündem
Av tüfeğiyle eşinin kapısına dayandı! KADES ile kurtuldu
Av tüfeğiyle eşinin kapısına dayandı! KADES ile kurtuldu Eskişehir'de Ali A., boşanma aşamasındaki eşinin oturduğu evin kapısına av tüfeğiyle geldi. Korkan S.A., Kadın Destek Uygulaması'ndan (KADES) yardım talep edince Ali A., gözaltına alındı.
2.03.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Mala karşı işlenen suçların çözülme oranı yüzde 59’u geçti
Bakan Soylu: Mala karşı işlenen suçların çözülme oranı yüzde 59’u geçti Antalya'da, 112 Acil Çağrı Merkezleri Eğitim Programı’na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "15 Temmuz 2016'dan sonra mala karşı işlenen suçlardaki o olayların çözülme oranı yüzde 33-34’tü. Şu an yüzde 59’u geçti. Bu yıl hedefleri biraz daha arttırdık. 5 hırsızlıktan bir tanesinin failini bulabiliyorduk. Şimdi yüzde 46- 47’ye neredeyse yarısına çıktı. Dünya ortalamasının üzerindeyiz, verilerle çalışırsak sonuca ulaşıyoruz" dedi.
11.02.2022 Siyaset
Emniyet müdürünün 'KADES' hassasiyeti! 'Beklemeden ekip sevk edeceksiniz'
Emniyet müdürünün 'KADES' hassasiyeti! 'Beklemeden ekip sevk edeceksiniz' Antalya’da, Kadın Destek Uygulaması (KADES) ihbarı sonrası haber merkezinde anonslar karışınca Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, "KADES ihbarında beklemeden ekip sevk edeceksiniz. Bir daha sizi uyarmayacağım" dedi.
9.02.2022 Gündem
İstanbul’da rehine operasyonu! Özel harekat devreye girdi
İstanbul’da rehine operasyonu! Özel harekat devreye girdi İstanbul’da dini nikahla eşi tarafından silahla rehin alınan bir kadın, özel harekat timlerinin düzenlediği operasyonla kurtarıldı. Şiddet gören kadın, İçişleri Bakanlığı’nın Kadın Destek Uygulaması (KADES) sayesinde kurtarıldığı öğrenildi.
6.12.2021 Yaşam
KADES ile 242 bin 473 ihbara müdahale edildi
KADES ile 242 bin 473 ihbara müdahale edildi İçişleri Bakanlığı, Kadın Destek Uygulaması'nın (KADES) bugüne kadar 2,8 milyon kadın tarafından indirildiğini ve uygulama üzerinden yapılan 242 bin 473 ihbara anında müdahale edildiğini duyurdu.
24.11.2021 Gündem
İçişleri duyurdu! Ekim ayında 98 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri duyurdu! Ekim ayında 98 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, ekim ayında kırsal alanda 12 bin 161, şehirlerde ise 1390 operasyon yapıldığını belirterek, "Bu operasyonlarda toplam 98 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca 15 terör eylemi de engellenmiştir" dedi.
3.11.2021 Gündem
Kendisine şiddet uygulayan erkek arkadaşını bıçakladı!
Kendisine şiddet uygulayan erkek arkadaşını bıçakladı! Bursa'da, Nezahat A. (35), kendisini darp eden erkek arkadaşı Kadir D.'yi (43) bıçaklayarak ağır yaraladı. Kadir D., hastaneye kaldırılırken, Nezahat A. tedavisinin ardından gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Babasının istismar ettiği kız çocuğu devlet korumasına alındı
Babasının istismar ettiği kız çocuğu devlet korumasına alındı İzmir'in Konak ilçesinde, babasının cinsel tacizine maruz kalan ve daha sonra teslim edildiği anneannesinin evini pompalı tüfekle basan ağabeyi tarafından götürülmek istenen S.E. (15), devlet korumasına alındı.
20.09.2021 Yaşam
KADES'ten yardım isteyip polisi beklerken kocasını bıçakladı
KADES'ten yardım isteyip polisi beklerken kocasını bıçakladı Kütahya’da şiddet gördüğü eşi Ş.Y.’yi bıçakla hafif yaralayan G.Y. isimli kadın emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Eşinden şikayetçi olmayan Ş.Y. ise tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.
12.07.2021 Gündem
KADES nedir? Kadına şiddet uygulaması Kades nasıl indirilir?
KADES nedir? Kadına şiddet uygulaması Kades nasıl indirilir? Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı ile gündeme gelen kadına şiddeti önleme uygulaması Kades pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kullanıma sunulan Kadın Destek Uygulaması (KADES) şiddet veya cinsel saldırı gibi zor durumlarla karşılaşan kadınların kullandığı önemli bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Peki, KADES uygulaması nedir? Kadına şiddet uygulaması Kades nasıl indirilir? KADES indirme linki...
1.07.2021 Gündem
Mayısta 81 terörist etkisiz hale getirildi
Mayısta 81 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "2021 mayıs ayında 10'u sözde üst düzey olmak üzere 81 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bunların 64'ü PKK/KCK, 17'si DEAŞ terör örgütü mensubudur" dedi.
5.06.2021 Gündem
Manisa'da polis baltalı kocayı vurarak etkisiz hale getirdi
Manisa'da polis baltalı kocayı vurarak etkisiz hale getirdi Manisa'da, kocası B.S. (36) tarafından baltalı saldırıya uğrayan Suriye uyruklu H.A. (33), kendini kilitlediği evinde Kadın Destek Uygulaması (KADES) üzerinden ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri, kendilerine de baltayla saldıran B.S.'yi tabancayla ayağından vurarak etkisiz haline getirdi. B.S., hastaneye kaldırılırken, dehşeti yaşayan H.U., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
19.05.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Destek Uygulaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın destek uygulaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.