Kaçma

Kaçma

Son dakika kaçma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaçma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaçma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçma gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.055 kaçma haberi bulunmuştur. Tüm kaçma haberleri aşağıda listelenmiştir.
All Eyes on Refah ne demek? İsrail-Gazze savaşı
All Eyes on Refah ne demek? İsrail-Gazze savaşı İsrail-Gazze savaşıyla alakalı olan kelimenin anlamı merak ediliyor. Peki, "All Eyes On Rafah" ne demek? Ekim ayından bu yana Gazze nüfusunun yarısından fazlası, İsrail yetkililerinin onları Gazze'nin diğer bölgelerinden çıkarmaya zorlaması sonucunda Refah'a kaçtı. Birçoğu yaralı, ya da çok yaşlı, hasta ya da yeniden hareket edemeyecek kadar zayıf.  
17.05.2024 Gündem
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanıkla ilgili karar verildi.
4.04.2024 Gündem
Mars Balık burcunda! 30 Nisan’a kadar 12 burç için uyarı: Kaos, cerrahi müdahaleler, rekabet, öfke! İşte Astrolog Dinçer Güner’in yorumu…
Mars Balık burcunda! 30 Nisan’a kadar 12 burç için uyarı: Kaos, cerrahi müdahaleler, rekabet, öfke! İşte Astrolog Dinçer Güner’in yorumu… Mars'ın Balık burcuna geçişiyle birlikte, duygusal dengelerimizin zorlanabileceği, hareket etmekte zorlanacağımız bir döneme adım atıyoruz. Bu süreçte, içsel mücadeleler ve hayal dünyamızın zenginlikleriyle karşı karşıya kalacağız. Ancak, gerçeklerden kaçma eğilimimiz artabilir ve motivasyon düşüklüğü yaşayabiliriz. Astrolog Dinçer Güner yorumladı. İşte Mars’ın balık burcuna geçişiyle yaşanacaklar…
23.03.2024 Astroloji
ABD’ye uçak bulamayınca Mısır'a kaçmışlar
ABD’ye uçak bulamayınca Mısır'a kaçmışlar İstanbul Kemerburgaz'da arızalanan ATV araçlarını emniyet şeridine çeken 5 kişilik gruba 17 yaşındaki ehliyetsiz T. Cihantimur'un kullandığı lüks cip çarpmıştı. Kazada, Oğuz Murat Acı (29) ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı. Anne Eylem Tok kazadan sonra oğlunu alıp havaalanına gitmiş ve birlikte Mısır'a kaçmışlardı. Açıklama geldi.
7.03.2024 Gündem
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
İstanbul Adliyesi’nde hareketli dakikalar! Kaçma girişimini polis önledi
İstanbul Adliyesi’nde hareketli dakikalar! Kaçma girişimini polis önledi İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'nda hakimliğe sevk edilen şüpheli şahıs kaçma girişiminde bulundu. Polis ekipleri tarafından yakalanan şahsın o anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
15.02.2024 Gündem
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç...
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç... Seçil Erzan vakasının bir benzeri Denizli'de ortaya çıktı. Dubai merkezli ünlü bir finans şirketinin temsilcisi olduklarını belirtip, başta Avrupa'da yaşayan gurbetçiler olmak üzere çok sayıda kişiden yüksek kar payı vaadiyle 20 bin euro ile 300 bin euro arasında değişen para toplayıp, milyonlarca euroluk dolandırıcılık yatıkları ileri sürülen 3 kişi hakkında savcılıklara suç duyurusunda bulunuldu. Dolandırılan kişilerden bazılarının avukatı olan Gizem Üğür, olayın ikinci bir Seçil Erzan vakası olduğunu ancak dolandırılan kişilerin ünlü olmadığını söyledi.
25.01.2024 Gündem
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı İstanbul Beyoğlu’nda polisten kaçan uyuşturucu satıcısı kovalamaca sonunda yakalandı. Farklı suçlardan 8 suç kaydı olduğu öğrenilen şahsın valizinden 3 kilo 159 gram uyuşturucu madde çıktı. Kovalama anları ise kameraya yansıdı.
14.01.2024 Gündem
Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca hakkında flaş karar
Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca hakkında flaş karar Süper Lig'de oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan Faruk Koca, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Koca, tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden tahliye edildi.
27.12.2023 Süper Lig
Prof. Dr. Şener'den 'JN.1' açıklaması: Paniğe kapılacak bir durum yok
Prof. Dr. Şener'den 'JN.1' açıklaması: Paniğe kapılacak bir durum yok İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Alper Şener, Çin'de yeni görülen Covid-19'un Omicron varyantının alt türevi JN.1 ile ilgili paniğe kapılacak bir durumun olmadığını söyledi. Şener, "Her varyant bizi birazcık diken üstünde tutsa da aşılı popülasyonların, özellikle genç yaşta ise herhangi bir yandaş hastalığı yoksa çok korkacağı bir şey yok" dedi.
24.12.2023 Gündem
Pendik’te kanlı pusu: 1 haftadır takip ettiği iş insanına kurşun yağdırdı
Pendik’te kanlı pusu: 1 haftadır takip ettiği iş insanına kurşun yağdırdı Pendik’te bir şahıs, iddiaya göre, 1 haftadır takip ettiği iş insanına sokak ortasında kurşun yağdırdı. İş insanı olay yerinde hayatını kaybederken, saldırgan şahıs kaçarak uzaklaştı. Şahsın kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı.
23.12.2023 Gündem
Kenan Tosun panikledi! Ümran Seyhan: Gel yanıma kaçma
Kenan Tosun panikledi! Ümran Seyhan: Gel yanıma kaçma İlişkileri magazin dünyasında büyük ses getiren Ümran Seyhan ve Kenan Tosun, Nişantaşı’nda görüntülendi. Seyhan, panikle yanından uzaklaşan sevgilisinden sakin olmasını istedi: “Kaçacak bir durum yok.”
8.12.2023 Magazin
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar'
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar' Müzisyeni ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye dövenler hakkında mahkeme karaını verdi. Bursa’da, bir gece kulübünde sahne alan müzisyen Özkan Süslerer’i (45), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye döven tutuksuz 8 sanık, ‘kasten yaralama’ suçundan takdir indirimiyle 1 yıl 5 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Olayın ardından müzisyenliği bırakıp özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Süslerer, karara tepki gösterip, "Tutkuyla çaldığım müzik aletim artık bana acı hatıralar anlatıyor" dedi.
28.11.2023 Gündem
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı.
31.10.2023 Gündem
Kıvanç-Beril Talu çiftinin 100 Milyon TL’lik vurgunu! Pasaport yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar!
Kıvanç-Beril Talu çiftinin 100 Milyon TL’lik vurgunu! Pasaport yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar! Portekiz’e kaçma planları yapan Kıvanç-Beril Talu çifti, 3 yaşındaki oğulları Noel’in pasaportu gecikince vizesiz gidebilecekleri Gürcistan’a kaçtı.
25.10.2023 Magazin
77 ilde FETÖ operasyonu! Detayları Bakan Yerlikaya duyurdu
77 ilde FETÖ operasyonu! Detayları Bakan Yerlikaya duyurdu İçişleri Bakanı Yerlikaya, 77 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı düzenlenen ‘Kıskaç’ operasyonlarında 611 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
24.10.2023 Gündem
MİT, FETÖ firarisi Koray Vural'ı yakaladı
MİT, FETÖ firarisi Koray Vural'ı yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terörden arananlar listesinde turuncu kategoride yer alan FETÖ firarisi Koray Vural'ı, Tacikistan'da yakalayarak Türkiye'ye getirdi.
5.10.2023 Gündem
Diyarbakır'da 'Aport' operasyonu: 10 gözaltı
Diyarbakır'da 'Aport' operasyonu: 10 gözaltı Diyarbakır'da hırsızlık ve kapkaç yaptıkları tespit edilen 10 şüpheli eş zamanlı düzenlenen ‘Aport’ operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı.
10.09.2023 Gündem
Mutfak penceresinden girip ofisi talan ettiler! 600 bin liralık eşya çaldılar
Mutfak penceresinden girip ofisi talan ettiler! 600 bin liralık eşya çaldılar Mersin'de girdikleri ofisten yaklaşık 600 bin lira değerinde dron, tripot, 4 bilgisayar ve monitör çalan R.Ö. ve İ.Y. ile suç ortakları taksici M.A. yakalanıp, tutuklandı. Hırsızlık, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
31.08.2023 Yaşam
Tck 136 Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme Veya Ele Geçirme Suçu Nedir?
Tck 136 Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme Veya Ele Geçirme Suçu Nedir? Kişisel verilerin hukuka aykırı bir şekilde ele geçirilmesi ya da yayılması suçtur. Bu suç Türk ceza kanununun 136. maddesinde seçimlik hareketli bir suç olarak kabul edilmiştir.
17.08.2023 Gündem
Tekel bayi dehşetinde yeni detay! İtiraf etti, televizyonda izlemiş, tekne planı ortaya çıktı
Tekel bayi dehşetinde yeni detay! İtiraf etti, televizyonda izlemiş, tekne planı ortaya çıktı Esenyurt'ta tekel bayisinde iki kişinin öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen Tarık Özer ve oğlu Azat Özer'in, Büyükçekmece'de kendisine ait villa inşaatında saklanırken, peynir ekmek almak için dışarı çıktıklarında yakalandıkları belirlendi. Poliste ifade veren Tarık Özer'in, "Benden 1 milyon 350 bin liralık demir almışlardı. İki ayrı senet yapmıştık. İlk senedi parça parça da olsa ödediler. Ancak ikinci senedin parasını alamayınca avukatlarıma gerekli işlemi yapmalarını istedim" dediği öğrenilirken 8 kişinin sevk edildiği Büyükçekmece Adliyesi önünde bağırmaya başlayan bir kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden silahı ateşleyen Tarık Özer, Azad Özer ve Serhat Özer ifadelerinin alınmasının ardından, “nitelikli kasten öldürme” suçundan tutuklandı.
3.08.2023 Gündem
HDP'li eski belediye eş başkanı sınırda yakalandı
HDP'li eski belediye eş başkanı sınırda yakalandı Edirne'de Yunanistan'a yasa dışı yollardan kaçma hazırlığı yapan PKK/KCK terör örgütü üyesi olmak suçundan yargılanan, Diyarbakır'ın eski HDP'li Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı F.A., Pazarkule Sınır Kapısı'nda yakalandı. 
27.07.2023 Gündem
Yumurtadan yasaklı madde çıktı! Bakanlık soruşturma başlattı
Yumurtadan yasaklı madde çıktı! Bakanlık soruşturma başlattı Tayvan hükümeti yetkilileri, Türkiye’den ihraç edilen yumurtalara yönelik yapılan analizde, kümes hayvanlarında kullanımı yasaklı antibiyotik; nitrofuran maddesinin tespit edildiğini açıkladı. Sektör temsilcileri, ‘Çürük elmaları araştırıp ortaya çıkaracağız’ derken, Tarım Bakanlığı, “Tayvan yumurtalarla ilgili bir bildirimde bulunmadı ama bakanlığımız inceleme başlattı” denildi.
22.07.2023 Gündem
Hollandalı uyuşturucu baronunun sağ kolu 'Kara Mamba'yı İstanbul polisi yakaladı
Hollandalı uyuşturucu baronunun sağ kolu 'Kara Mamba'yı İstanbul polisi yakaladı  İstanbul’da İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Hollandalı Joseph Johannes Leijdekkers’ın paralarını aklayan şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınanlar arasından Leijdekker’ın sağ kolu ‘Kara Mamba’ lakaplı İsaac Bignan’ın da olduğu öğrenildi.
3.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaçma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.