Bakan Kurum: Bu millet İstanbul, Ankara ve İzmir'de 'bahar' görmedi
Bakan Kurum: Bu millet İstanbul, Ankara ve İzmir'de 'bahar' görmedi Kâğıthane’de Kentsel Dönüşüm Toplantısı’nda katılan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “CHP, bundan tam 4 yıl önceki seçimlerde 'martın sonu bahar olacak' diyordu. Ne hikmetse o baharı ne İstanbul’da, ne Ankara’da, ne de İzmir’de göremedik.  Tam 4 yıl oldu, bu şehirler, bu millet baharı bir türlü göremedi. Ama yalancı baharı gördük" dedi.
24.04.2023 Ekonomi
Mide bulandıran olay! Komşusuna asansörde...
Mide bulandıran olay! Komşusuna asansörde... İstanbul Kâğıthane’de bulunan bir rezidansta akıllara durgunluk verecek bir olay meydana geldi. Genç kadın kendi dairesine çıkmak için asansör beklediği sırada bulunduğu kattaki bir komşusu kapısını açıp genç kadına yönelik cinsel tacizde bulundu. Yaşadığı şokla dairesine giden genç kadın polisi arayarak komşusundan şikâyetçi oldu. Tacizci komşu hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
28.07.2020 Yaşam
İstanbul'da şoke eden görüntü! Tüneli trafiğe kapatıp eğlendiler
İstanbul'da şoke eden görüntü! Tüneli trafiğe kapatıp eğlendiler İstanbul'da, İçişleri Bakanlığı'nın uyarılarına rağmen asker uğurlama eğlencesi devam ediyor. Konvoy eşliğinde asker uğurlayan bir grup, Kâğıthane Tüneli'ni kapatarak asker adayını havaya fırlattı.
29.06.2020 Gündem
Ana cadde dükkanları Cadde 24'te!
Ana cadde dükkanları Cadde 24'te! Lansmana özel ilk 24 dükkân %24 peşin indirimle satışa sunulacak.
20.10.2014 Arşiv