Jülide Kural

Jülide Kural

Son dakika Jülide Kural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jülide Kural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jülide Kural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jülide Kural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jülide kural gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 jülide kural haberi bulunmuştur. Tüm jülide kural haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir İnanır yürümekte zorlandı! Son hali dikkat çekti...
Kadir İnanır yürümekte zorlandı! Son hali dikkat çekti... Geçtiğimiz kasım ayında beyin kanaması geçiren ve gördüğü uzun tedavinin ardından sağlığına kavuşan Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır önceki gün Etiler’deydi. Yürümekte zorlanan usta oyuncuya sevgilisi Jülide Kural destek oldu.
27.04.2022 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme! Hayat arkadaşı açıkladı
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme! Hayat arkadaşı açıkladı Son dakika haberi... Ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi süren oyuncu Kadir İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural da sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kural, “Zihin ve beden fonksiyonları bütünüyle sağlıklıdır. Doğal olarak bu zorlu sürecin yorgunluğu devam etmektedir. Ancak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin elbette başta doktorları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının emeği, özeni ve sevgisiyle bu süreci de hızla olumluya dönüştürmektedir" dedi.
25.11.2021 Magazin
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır nasıl oldu? Jülide Ateş açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır nasıl oldu? Jülide Ateş açıkladı! Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili hayat arkadaşı Jülide Kural yeni bir açıklama yaptı. Kural, İnanır’ın yoğun bakımdaki tedavisinin olumlu sonuç verdiğini, normal odaya alındığını açıkladı. Usta sanatçının doktorlarıyla sohbeti esnasındaki bir sözünü de aktaran Jülide Kural, "Sevgi emektir... Sözünün doğruluğunu bir kez daha anlıyorum' dedi.
25.11.2021 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geldi
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geldi Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden yeni açıklama yapıldı. Açıklamada, "Üniversite Hastanemizde tedavi altında olan değerli sanatçımız Kadir İnanır’ın klinik seyrinde bir sapma gözlenmesi üzerine akşam üzeri ameliyata alınmıştır. Ameliyat başarılı geçmiş olup, kendisinin yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir" ifadeleri yer aldı. Ayrıca Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili hayat arkadaşı Jülide Kural da açıklama yaptı. İnanır'ın son durumunu sevenleriyle paylaşan Kural, 'gerçekleşen başarılı bir operasyonun ardından, rutin kontrollerin yapılabilmesi için yoğun bakım ünitesine alınmıştır' ifadelerini kullandı.
22.11.2021 Magazin
20. yıla özel hediye
20. yıla özel hediye Kadir İnanır, sevgilisi Jülide Kural’a ilişkilerinin 20’nci yıldönümünde çok özel bir hediye verdi.
3.11.2019 Magazin
Kadir İnanır’ı sinirlendiren tatil sorusu
Kadir İnanır’ı sinirlendiren tatil sorusu Usta sanatçı Kadir İnanır, hayat arkadaşı Jülide Kural ile İstanbul Havaalanı'nda görüntülendi.
9.06.2019 Magazin
Kadir İnanır'dan ilk açıklama!
Kadir İnanır'dan ilk açıklama! Ünlü oyuncu Kadir İnanır, tedavi sürecinin ardından ilk kez basın mensuplarının karşısına geçti. Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen İnanır, "Spekülasyona inanmayın" dedi.
13.03.2018 Magazin
Kadir İnanır'dan hastalığına ilişkin flaş açıklama
Kadir İnanır'dan hastalığına ilişkin flaş açıklama Kadir İnanır, sağlığına kavuştuktan sonra, tedavi sürecinde yer alan doktorlar ile birlikte basın mensuplarının önüne çıktı. Sağlık durumun iyi olduğunu belirten İnanır, hastalığı süresince yanında olan herkese teşekkür etti.
12.03.2018 Magazin
Yoğun bakımda
Yoğun bakımda Beyin damarı tıkanan Kadir İnanır, yapılan müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Doktoru “Hayati risk yok. 10 gün daha hastanede kalacak” dedi
12.02.2018 Magazin
Yoğun bakıma alınan Kadir İnanır'dan haber var!
Yoğun bakıma alınan Kadir İnanır'dan haber var! Kadir İnanır, rahatsızlığı nedeniyle gece saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Beynine pıhtı atması nedeniyle ameliyata alınan Kadir İnanır, tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı. Hastane başhekimi Prof. Dr. Reha Baran; '(Kadir İnanır'ın sağlık durumu) Genel durumu şu an iyi. Hayati tehlikesi yok.' dedi.
12.02.2018 Magazin
Kadirizm’den senaryo kriteri
Kadirizm’den senaryo kriteri Usta oyuncu Kadir İnanır, sevgilisi Jülide Kural ile Bebek Koru Kahve’de kahvaltı etti.
16.11.2017 Magazin
Kadir İnanır'ın hayat arkadaşına hapis cezası!
Kadir İnanır'ın hayat arkadaşına hapis cezası! Kadir İnanır'ın 16 yıllık hayat arkadaşı Jülide Kural, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı...
28.03.2017 Magazin
Ünlü oyuncu Jülide Kural hakim karşısında
Ünlü oyuncu Jülide Kural hakim karşısında Kapatılan "Özgür Gündem" gazetesinde bir günlük nöbetçi genel yayın yönetmenliği yapan tiyatro ve sinema oyuncusu Jülide Kural, "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Kural'ı sevgilisi ünlü aktör Kadir İnanır yalnız bırakmadı.
24.11.2016 Magazin
Kadir İnanır ortaya çıktı!
Kadir İnanır ortaya çıktı! Kadir İnanır, sevgilisi Jülide Kural’ın rol aldığı ‘Martı’ adlı oyunu izlemek üzere Muhsin Ertuğrul Sahnesi’ne gitti.
23.11.2016 Magazin
Kadir baş yardımcımdı
Kadir baş yardımcımdı Kadir İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural’ın da rol aldığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın yeni oyunu ‘Martı’ önceki akşam seyircisiyle buluştu...
22.11.2016 Magazin
Lütfen beklemeyin
Lütfen beklemeyin Kadir İnanır, önceki akşam hayat arkadaşı Julide Kural ile görüntülendi...
1.11.2016 Magazin
Mültecilerin hayatını filme çekeceğim
Mültecilerin hayatını filme çekeceğim Almanya’da 21’ncisi yapılan Türk-Alman Film festivali açılış töreninde ünlü sanatçı Kadir İnanır onur ödülü alırken yeni filminin müjdesini de verdi
5.03.2016 Magazin
Almanya’da Kadir İnanır’a onur ödülü verildi
Almanya’da Kadir İnanır’a onur ödülü verildi Almanya’nın Nürnberg kentinde Tafelhalle’de 21’ncisi yapılan Türk-Alman Film festivali açılış töreninde ünlü sanatçı Kadir İnanır’a onur ödülü verildi...
5.03.2016 Magazin
Sinema keyfi
Sinema keyfi Türk sinemasının usta isimlerinden Kadir İnanır, önceki gün Jülide Kural ile Zorlu AVM’de görüntülendi...
8.02.2016 Magazin
Jülide’yi izlemek büyük keyif
Jülide’yi izlemek büyük keyif Jülide Kural ve Ayşegül İşseverin oynadıkları SON(SUZ) ÖYKÜ Tiyatro galası Kadıköy Haldun Taner sahnesinde yapıldı...
29.12.2015 Magazin
Sinema filmim geliyor
Sinema filmim geliyor Kadir İnanır, hayat arkadaşı Jülide Kural ve dostlarıyla önceki akşam Kuruçeşme’de akşam yemeği yedi...
14.11.2015 Magazin
Kadir İnanır geri dönüyor
Kadir İnanır geri dönüyor Usta oyuncu Kadir İnanır, yeni projeyle ekranlara geri dönüyor.
28.05.2015 Magazin
‘Sevenlerimi ihmal ettim’
‘Sevenlerimi ihmal ettim’ Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır, 15 yıllık hayat arkadaşı Julide Kural’la önceki gün Bebek’te görüldü...
26.05.2015 Magazin
Sinema aşıkları!
Sinema aşıkları! Yeşilçam’ın usta oyuncularından Kadir İnanır ve sevgilisi Jülide Kural sinema çıkışı görüntülendi...
8.04.2015 Magazin
Sinema keyfi!
Sinema keyfi! Kadir İnanır sevgilisi Jülide Kural’la Zorlu Center AVM’deydi...
7.03.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jülide Kural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jülide kural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.