Juan Guaido

Juan Guaido

Son dakika Juan Guaido haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Juan Guaido ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Juan Guaido haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Juan Guaido

haberleri sayfasında son dakika yaşanan juan guaido gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 juan guaido haberi bulunmuştur. Tüm juan guaido haberleri aşağıda listelenmiştir.
Peru, Juan Guaido'nun atadığı büyükelçiyi artık tanımayacağını  duyurdu
Peru, Juan Guaido'nun atadığı büyükelçiyi artık tanımayacağını duyurdu Peru, Venezuela'da kendini ülkenin geçici devlet başkanı ilan eden eski Ulusal Meclis (AN) Başkanı Juan Guaido'nun Venezuela'nın Lima büyükelçisi olarak atadığı temsilciyi artık tanımayacağını duyurdu.
16.10.2021 Dünya
Joe Biden, Venezuela'da Maduro yönetimi ile  görüşmeyi planlıyor
Joe Biden, Venezuela'da Maduro yönetimi ile görüşmeyi planlıyor ABD Başkanlığına seçilen Joe Biden'ın Venezuela'da Maduro yönetimi ile görüşmeyi, özgür ve adil seçimler karşılığında yaptırımları hafifletmeyi teklif etmeyi planladığı bildirildi.
18.12.2020 Dünya
İngiltere, Venezuela hükümetine altınlarını geri vermeyecek
İngiltere, Venezuela hükümetine altınlarını geri vermeyecek Venezuela hükümetinin İngiltere Merkez Bankasının dondurduğu yaklaşık 1 milyar avro değerindeki altın rezervi için açtığı dava reddedildi.
2.07.2020 Dünya
Trump: Maduro ile görüşebilirim, tek şartım...
Trump: Maduro ile görüşebilirim, tek şartım... ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile sadece Maduro'nun barışçıl bir şekilde ayrılması için görüşebileceğini açıkladı.
22.06.2020 Dünya
Venezuela'da, Kolombiya Deniz Kuvvetleri sembollü 3 savaş botu ele  geçirildi
Venezuela'da, Kolombiya Deniz Kuvvetleri sembollü 3 savaş botu ele geçirildi Venezuela'da, üzerinde Kolombiya Deniz Kuvvetleri sembolü bulunan 3 savaş botunun ele geçirildiği duyuruldu.
9.05.2020 Dünya
Guaido ile ABD güvenlik şirketi yöneticisinin anlaşma imzalamadan önce  görüştüğü iddiası
Guaido ile ABD güvenlik şirketi yöneticisinin anlaşma imzalamadan önce görüştüğü iddiası Venezuela'da kendini geçici Devlet Başkanı ilan eden milletvekili Juan Guaido'nun, ülkedeki silahlı eylem ve darbe girişimi hazırlığının planlayıcısı olmakla itham edilen ABD merkezli güvenlik şirketi Silvercorp'un CEO'su Jordan Goudreau ile anlaşma imzalamadan önce görüştüğü iddia edildi.
8.05.2020 Dünya
Venezuela'daki darbe hazırlığı için 25 tutuklama emri çıkarılacak
Venezuela'daki darbe hazırlığı için 25 tutuklama emri çıkarılacak Venezuela Başsavcısı Tarek William Saab, silahlı eylem ve darbe girişimine ilişkin 25 kişi hakkında tutuklama emri çıkarılacağını açıkladı.
8.05.2020 Dünya
Trump'tan flaş açıklama! 'Yapsaydım adına işgal denirdi'
Trump'tan flaş açıklama! 'Yapsaydım adına işgal denirdi' ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela'daki darbe girişiminde ABD'nin parmağı olduğu iddialarını reddederek, "Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Eğer Venezuela ile ilgili bir şey yapsaydım böyle yapmazdım, biraz farklı yapardım. Adına da işgal denirdi." dedi.
8.05.2020 Dünya
Maduro, darbe girişiminin belgelerini açıkladı!
Maduro, darbe girişiminin belgelerini açıkladı! Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Amerikan özel güvenlik şirketi Silvercorp CEO'su Jordan Goudreau ile muhalefet lideri Juan Guaido arasında, "kendisini devirmek amacıyla" yapıldığını iddia ettiği gizli bir anlaşmayı kamuoyuna açıkladı.
6.05.2020 Dünya
Şaşırtan açıklama: Maduro'yu kaçırmak için gelmişler
Şaşırtan açıklama: Maduro'yu kaçırmak için gelmişler Venezuela güvenlik güçlerinin ülkeye girerken yakaladığı ABD'lilerden, Luke Alexander Denman'ın, Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu kaçırmak üzere ülkeye geldiği açıklandı.
6.05.2020 Dünya
Maduro’ya darbeyi planlayan kişi ABD'li asker çıktı
Maduro’ya darbeyi planlayan kişi ABD'li asker çıktı Venezuela'da ABD'nin desteklediği Ulusal Meclis Başkanı Guaido liderliğindeki muhalefetin Devlet Başkanı Maduro hükümetini devirmek için düzenlediği başarısız darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçerken, Amerikan Ordusu'nda görev almış eski yeşil bereli Jordan Goudreau'nun Maduro’yu indirmeyi planladığı kişi olduğu ortaya çıktı.
2.05.2020 Dünya
Venezuela'ya dönen Guaido'ya şok saldırı
Venezuela'ya dönen Guaido'ya şok saldırı Venezuela’da kendini geçici devlet başkanı ilan eden muhalif milletvekili Juan Guaido, yurt dışına çıkış yasağına rağmen 19 Ocak’ta ayrıldığı ülkeye dönüşünde tepkilerle karşılaştı.
12.02.2020 Dünya
Maduro'dan ABD'ye cağrı: Diyalog yolunu açalım
Maduro'dan ABD'ye cağrı: Diyalog yolunu açalım Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkesini baskı altına alan politik çıkmazın sona ermesi için ABD ile doğrudan görüşmelere başlama zamanının geldiğini açıkladı.
20.01.2020 Dünya
ABD'den Venezuelalı iki yetkiliye yaptırım
ABD'den Venezuelalı iki yetkiliye yaptırım ABD Dışişleri Bakanlığı, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'ya yakın Venezuelalı 2 yetkiliyi yaptırım listesine eklediklerini duyurdu.
9.12.2019 Dünya
Venezuela’ya karşı ilk adım
Venezuela’ya karşı ilk adım Amerikan Devletleri Örgütü (OAS) bünyesinde faaliyet gösteren ve Rio Paktı olarak bilinen uluslararası askeri savunma sözleşmesi Amerikalılar Arası Karşılıklı Yardım Antlaşması'na (TIAR) taraf ülkeler, Venezuela hükümetine yaptırım temelli adım atma kararı aldı.
24.09.2019 Dünya
Nicolas Maduro: Tekrar başlayabilir
Nicolas Maduro: Tekrar başlayabilir Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkesinin ABD'deki mal varlıklarının dondurulmasının ardından, ülkede kendini geçici devlet başkanı ilan eden muhalif Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'nun bu yaptırımı desteklemesi nedeniyle muhalefetle yapılan fakat askıya alınan görüşmelerin tekrar başlayabileceğini açıkladı.
30.08.2019 Dünya
Venezuela'da Guaido'dan 'gölge kabine' hamlesi
Venezuela'da Guaido'dan 'gölge kabine' hamlesi Kendini "geçici devlet başkanı" ilan eden Ulusal Meclis Başkanı Guaido, muhalif isimler Lopez ve Borges'in dahil edildiği yeni kabinesinin ülkeyi seçimlere götürecek geçiş hükümeti görevi üstleneceğini savundu.
29.08.2019 Dünya
ABD'ye Venezuela tepkisi: Ekonomik terörizm
ABD'ye Venezuela tepkisi: Ekonomik terörizm Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Venezuela’nın ABD'deki tüm varlıklarının dondurulmasını “ekonomik terörizm” olarak nitelendirerek, “Venezuela yönetimine yönelik yaptırım sarmalı durdurulmalıdır.” dedi.
6.08.2019 Dünya
Venezuela'nın ABD'deki tüm varlıkları donduruldu!
Venezuela'nın ABD'deki tüm varlıkları donduruldu! ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela’nın ABD'deki tüm varlıklarını donduran başkanlık kararnamesine imza attı.
6.08.2019 Dünya
ABD'ye ait uçağın Venezuela'nın hava sahasını ihlal ettiği iddiası
ABD'ye ait uçağın Venezuela'nın hava sahasını ihlal ettiği iddiası Venezuela Devlet Başkan Yardımcısı Jorge Rodriguez, hava sahasını ihlal eden ABD donanmasına ait istihbarat uçağının, Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı tarafından engellendiğini duyurdu.
23.07.2019 Dünya
Rusya'dan Suriye ve Venezuela açıklaması: Tehditlerle sorun çözülmez!
Rusya'dan Suriye ve Venezuela açıklaması: Tehditlerle sorun çözülmez! Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye ve Venezuela meselelerinin diyalog yoluyla çözülmesi gerektiğini söyledi.
3.06.2019 Dünya
Kanada Venezuela'daki elçiliğini geçici olarak kapattı
Kanada Venezuela'daki elçiliğini geçici olarak kapattı Kanada Dışişleri Bakanı Chrystia Freeland, ülkesinin Caracas Büyükelçiliğinin geçici olarak kapatıldığını açıkladı.
3.06.2019 Dünya
Trump'tan ekibine Venezuela suçlaması! Kandırmışlar
Trump'tan ekibine Venezuela suçlaması! Kandırmışlar ABD Başkanı Donald Trump’ın, başta Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton olmak üzere, ekibinin Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’yu hafife aldığı ve Venezuela konusunda kendisini yanılttığını söylediği iddia edildi.
9.05.2019 Dünya
ABD'de kritik görüşme! Venezuela...
ABD'de kritik görüşme! Venezuela... ABD Başkanı Donald Trump'ın ulusal güvenlik ekibinin, Venezuela’da devam eden kriz için askeri seçenekleri tartışmak üzere ABD Savunma Bakanlığında (Pentagon) görüşme gerçekleştirdiği duyuruldu.
4.05.2019 Dünya
Guaido her yolu deniyor! Yarın...
Guaido her yolu deniyor! Yarın... Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu devirmek için aylardır her yolu deneyen muhalif Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido, cumartesi günü ülkedeki önemli askeri merkezlerin bulunduğu bölgelerde sokak eylemleri yapacaklarını duyurdu.
3.05.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Juan Guaido ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki juan guaido haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.