Jpmorgan

Jpmorgan

Son dakika jpmorgan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jpmorgan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jpmorgan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jpmorgan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jpmorgan gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 jpmorgan haberi bulunmuştur. Tüm jpmorgan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir"
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir" Dolar endeksi Fed'in son açıklamalarının faiz oranlarını artırmayı bitirdiği ve gelecek yıl faiz indirimine başlayabileceği yönündeki görüşleri güçlendirmesiyle üç aydan uzun bir sürenin en düşük seviyelerinde seyrediyor. Ancak JPMorgan, gerileyen doların ABD seçimlerine bağlı olarak yükselebileceğini öngördü.
29.11.2023 Ekonomi
Doların kaderi belirlenecek! Fed'in yeni dönemi şekilleniyor
Doların kaderi belirlenecek! Fed'in yeni dönemi şekilleniyor Fed'in Jackson Hole Ekonomi Sempozyumu Perşembe günü başlayacak ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın Cuma günü yapacağı konuşma etkinliğin ana konusu olacak. Powell'ın faiz oranlarının gidişatı, ekonominin genel durumu ve enflasyon baskılarının Fed'in mevcut hedeflerini yeniden düşünmeye sevk ettiği yönündeki yorumları odakta olacak.
21.08.2023 Ekonomi
Piyasalar merakla bekliyor: Fed faiz kararını açıklayacak!
Piyasalar merakla bekliyor: Fed faiz kararını açıklayacak! ABD Merkez Bankası (FED) bugün faiz kararını açıklayacak. Bankalar faiz kararının yüzde 25 baz puan artırılacağını belirtiyor. Yatırımcılar, dolar, altın ve borsa yatırımlarını güvenli bir şekilde yapabilmek için bugün açıklanacak FED kararını merakla beklemeye başladı.
26.07.2023 Ekonomi
Benzin fiyatları arttı, yeni tahmin geldi! 'Petrol ralli yapacak'
Benzin fiyatları arttı, yeni tahmin geldi! 'Petrol ralli yapacak' ABD'de benzin fiyatları 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı. Petrol piyasasında talep görünümü hızla artarken JPMorgan'dan yeni bir tahmin geldi. Dev banka Fed'in faiz artırımlarını duraklatmaya hazır hale gelmesiyle birlikte petrolün ralli yapmasına hazırlanın dedi
18.04.2023 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Büyük indirim bekleniyor, işte son fiyatlar
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Büyük indirim bekleniyor, işte son fiyatlar Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Akaryakıt fiyatlarında büyük indirim bekleniyor. Dünya genelinde merkez bankalarının faiz artışı kararları sonrasında Brent petrolün varil fiyatında bugünkü düşüş yüzde 5’e yaklaştı. Motorin fiyatlarına 1 lira 76 kuruş indirim gelmesinin ardından İstanbul'da 23,05 TL, Ankara'da 23,16 TL ve İzmir'de 23,19 TL oldu. İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı 19,23 TL civarında değişiklik gösteriyor. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
24.09.2022 Ekonomi
FED temmuz toplantısı ne zaman, FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Temmuz ayı FED toplantı tarihi
FED temmuz toplantısı ne zaman, FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Temmuz ayı FED toplantı tarihi Doların kurundaki etkisi nedeniyle FED faiz kararı yakından takip ediliyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) enflasyon oranı yüzde 9'u aşarak 41 yılın zirvesine çıkmasıyla, FED faiz artırımına gitmişti. Peki, FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? FED temmuz toplantısı ne zaman, faiz beklentisi ne? İşte temmuz ayı FED toplantı tarihi 2022 ve faiz beklentisi…
22.07.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Tarih belli oldu, son iki ay...
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Tarih belli oldu, son iki ay... Çip krizi ve pandemi araba fiyatlarının artmasına neden oldu. Üretimde yaşanan aksaklıklar sıfır araçlarda olduğu kadar ikinci el arabalarda da fiyatların artmasına yol açtı. Çip krizi henüz bitmemişken otomotiv sektörü yeni bir krizle karşı karşıya. Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası emtia fiyatları fırladı. Emtialar içerisinde en çok etkilenen ürün ise nikel oldu. Nikel fiyatları katlandı. Bu fiyatların otomotiv endüstrisini derinden sarsması bekleniyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı Hayrettin Ertemel ise yaşanan bu dalgalanmanın ardından dikkat çeken uyarılarda bulundu.
5.04.2022 Ekonomi
Rusya'nın en zengin iş insanı servetinin dörtte birini kaybetti! Putin'i uyardı...
Rusya'nın en zengin iş insanı servetinin dörtte birini kaybetti! Putin'i uyardı... Yaptırımlar nedeniyle milyarlarca dolar zarara uğrayan Rusya'nın en zengin iş insanı Potanin, Ukrayna'nın işgali sonrasında Batı yaptırımlarına kendi yaptırımlarıyla karşılık vermeye hazırlanan Kremlin'i uyardı.
12.03.2022 Dünya
Petrol fiyatları için bomba tahmin! Daha da yükselecek, resmen açıkladılar
Petrol fiyatları için bomba tahmin! Daha da yükselecek, resmen açıkladılar Petrol fiyatları hakkında son dakika açıklaması geldi. Fiyatlar daha da yükselecek. ABD'li JP Morgan, Brent petrol fiyatının yıl sonunda 185 dolara çıkabileceğini tahmin etti.
4.03.2022 Dünya
ABD'den son dakika Rusya kararı! Yasak geldi...
ABD'den son dakika Rusya kararı! Yasak geldi... ABD, ABD'li şirket ve vatandaşlarının Rusya Merkez Bankası ile işlem yapmasını yasaklıyor. Biden yönetiminden yapılan açıklamada "uzun zamandır planlıyoruz. Şimdi hazırız" denildi. Öte yandan ABD'nin büyük bankalarından JPMorgan, Ukrayna'yı işgal ettiği için Batı ülkelerinin ağır yaptırımlarına hedef olan Rusya ekonomisinin yılın ikinci çeyreğinde yüzde 20 gerileyeceği tahmininde bulundu.
28.02.2022 Ekonomi
Bitcoin için son dakika kararı! Adil fiyat belirlendi ve...
Bitcoin için son dakika kararı! Adil fiyat belirlendi ve... Kripto para piyasasının atası Bitcoin ile ilgili flaş gelişme! Ayı piyasasından çıkma çabası içinde olan kripto para piyasaları için JP Morgan stratejistleri yeni fiyatlar ortaya koymaya başladı. JP Morgan stratejistleri Bitcoin için adil fiyatı ortaya çıkardı.
9.02.2022 Ekonomi
Kripto paralarda deprem! Piyasa altüst oldu, resmen dibi gördü, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve diğer Altcoin'ler..
Kripto paralarda deprem! Piyasa altüst oldu, resmen dibi gördü, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve diğer Altcoin'ler.. Kripto paralar düşüş trendinden çıkamıyor. Rekorlar kıran Bitcoin artık yatırımcısına kaybettiriyor. Bitcoin ve kripto para fiyatı vatandaşlar tarafından anlık olarak takip ediliyor. Bitcoin Fed’in açıklamaları ve Kazakistan’da yaşananlar sonrası sert çakılarak 40 bin doların altını gördü. “Bitcoin fiyatı ne kadar oldu? Yükselecek mi düşecek mi?” soruları yatırımcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Bitcoin ve diğer Altcoin'lerin son durumuna ilişkin son dakika gelişmeleri merak edilirken BTC fiyatı için önemli bir değerlendirme geldi. Bitcoin'den yeni bir rekor bekleniyor. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte merak edilen tüm detaylar...
11.01.2022 Ekonomi
Omicron hamlesi! Dev şirketler kararı peş peşe duyuruyor
Omicron hamlesi! Dev şirketler kararı peş peşe duyuruyor İngiltere’de yeni varyant nedeniyle devreye alınan önlemler sonrası JP Morgan ve Deutsche Bank’ın Londra’daki çalışanları yeniden evden çalışma sistemine geri dönecek. Sadece JP Morgan ve Deutsche Bank değil birçok şirket pandeminin ilk zamanlarındaki çalışma sistemine dönmeye başladıklarını duyurdu.
10.12.2021 Ekonomi
Kripto para piyasasında rüzgar tersine döndü! Tarihi rekorun ardında gelen çöküş Bitcoin'i bırakmıyor! Ethereum, Binance Coin, Tether, Dogecoin....
Kripto para piyasasında rüzgar tersine döndü! Tarihi rekorun ardında gelen çöküş Bitcoin'i bırakmıyor! Ethereum, Binance Coin, Tether, Dogecoin.... Kirpto parada birbiri ardına sert hareketler...Tarihi rekorla yatırımcısını sevindiren Bitcoin'de başlayan düşüş devam ediyor. Uyarı üstüne uyarı yapıldı. Kripto para piyasasının en büyük oyuncusu olan Bitcoin çöküşe geçti. Bitcoin neden düşüyor? Ethereum'da son durum ne? Binance Coin, Tether, Solana, Cardano , XRP ve diğe kripto para birimleri ile ilgili son dakika gelişmeleri...
28.11.2021 Ekonomi
Yabancılar Türkiye'nin 2021 büyüme tahminlerini değiştirdi! Moody's, JPMorgan, Goldman Sachs...
Yabancılar Türkiye'nin 2021 büyüme tahminlerini değiştirdi! Moody's, JPMorgan, Goldman Sachs... Türkiye, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının olumsuz etkilerine rağmen bu yılın ikinci çeyreğinde rekor büyüme kaydederken, ülke ekonomisine ilişkin 2021 büyüme tahminlerinde yeni revizyonlar art arda geldi.
2.09.2021 Ekonomi
Altın fiyatlarında hareket ve dolar! Olumsuz etkiliyor...
Altın fiyatlarında hareket ve dolar! Olumsuz etkiliyor... Borsa İstanbul’da bilanço bazlı fiyat hareketleri öne çıkıyor. Endekste güçlü çıkış için alıcı ilgisinin artması şart. Global ölçekteyse ibre tekrar kripto varlıklara yönelmeye başladı. Altın ve dolarda sık hareket etmek, komisyonlar nedeni ile kazancı olumsuz etkiler.
8.08.2021 Ekonomi
Bitcoin kaç dolar oldu, yükseldi mi? Kripto para piyasalarındaki son durum!
Bitcoin kaç dolar oldu, yükseldi mi? Kripto para piyasalarındaki son durum! Bitcoin 54,000, Ethereum 2,750 doların üzerinde seyir ediyor. ABD merkezli çok uluslu banka JPMorgan Chase'in belirli müşterilerine sunmak üzere, yaz aylarının başlarında aktif olarak yönetilecek bir bitcoin fonu kuracağına ilişkin haberlerin de etkisiyle 55,000 doları aşan Bitcoin, daha sonra kar satışlarıyla döndüğü 54,000 doların üzerinde işlem görüyor. Avrupa Yatırım Bankası'nın, Ethereum blok zincirinde 2 yıllık tahvil çıkaracağının açıklanmasının ardından, 2,700 doları aşan ikinci sıradaki Ethereum da, yükseldiği 2,750 doların üzerinde tutundu.
30.04.2021 Gündem
Ethereum rekor kırdı! O sınırı aştı
Ethereum rekor kırdı! O sınırı aştı Avrupa Yatırım Bankası'nın, Ethereum blok zincirinde 2 yıllık tahvil çıkaracağının açıklanmasının ardından, ikinci sıradaki kripto para birimi, 2,700 doları aştı, piyasa hacmi 311 milyar doların üzerine yükseldi ve toplam hacimdeki payı ilk kez yüzde 15'i geçti.
29.04.2021 Ekonomi
Bitcoin ne kadar, kaç TL? Bugün 1 BTC kaç dolar? 28 Nisan Bitcoin kuru…
Bitcoin ne kadar, kaç TL? Bugün 1 BTC kaç dolar? 28 Nisan Bitcoin kuru… Kripto paralara olan ilgi her geçen gün artıyor. Bitcoin yatırımcıları kripto borsa piyasasındaki kur hareketlerini yakından takip edilirken, ABD merkezli çok uluslu banka JPMorgan Chase'in belirli müşterilerine sunmak üzere, yaz aylarının başlarında aktif olarak yönetilecek bir bitcoin fonu kuracağı haberlerinin gelmesi alımları yoğunlaştırdı. Artan alımlardan bitcoin yükselerek 55,000 dolar sınırına yakın işlem görmeye başladı. Peki, 1 bitcoin kaç dolar oldu, bitcoin kaç TL gibi sorulara yanıt aranıyor. İşte 28 Nisan Bitcoin piyasası…
28.04.2021 Gündem
Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Mart ayı PPK toplantısı ne zaman?
Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Mart ayı PPK toplantısı ne zaman? Merkez Bankası faiz kararı yatırımcıların odağında bulunuyor. Merkez Bankası mart ayı toplantısı için gözler Para Politikası Kurulu’na (PPK) çevrildi. PKK toplantısı faiz kararının belirlenmesinde önemli rol oynuyor. Peki, Merkez Bankası açıklaması ne zaman? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? PPK toplantısı ne zaman? TCMB faizleri değiştirecek mi? İşte Merkez Bankası faiz kararı ve PPK toplantısına ilişkin bilgiler...
15.03.2021 Ekonomi
Bitcoin'den geri dönüş! Bitcoin 50 bin doların üzerine çıktı!
Bitcoin'den geri dönüş! Bitcoin 50 bin doların üzerine çıktı! ABD’de tahvil faizlerinin yükselmesi, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarının ardından 50 bin doların altına gerileyen Bitcoin, hafta sonunda gelen genel alımların desteğinde yeniden bu düzeyin üzerine çıktı.
7.03.2021 Ekonomi
Doları olanlar bu uyarıya dikkat! Kritik seviye...
Doları olanlar bu uyarıya dikkat! Kritik seviye... Son dönemdeki tahvil piyasalarındaki hareketler piyasalarda etkili olmaya devam ediyor. Dolar kurunda aşırı satış noktasından alımlar geldi. Dolar/TL 6.91’lere geriledikten sonra yönünü yukarı çevirdi ve 7.55 seviyesini test etti. Sonrasında TCMB Başkanı Naci Ağbal’ın yapmış olduğu açıklamalarla gevşedi. Peki, Dolar yükselir mi? Dolar ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolara bundan sonra ne olacak? İşte cevabı...
7.03.2021 Ekonomi
Bitcoin rekor tazeledi! O sınırı da aştı
Bitcoin rekor tazeledi! O sınırı da aştı Kripto para birimi Bitcoin'in değeri, bugün 50 bin doları aşarak rekor tazeledi. Tesla, PayPal gibi uluslararası şirketlere, küresel finans piyasalarının en büyüklerinden Morgan Stanley ve teknoloji Apple Pay'in de katılımıyla artan kurumsal ilgiyle "50,000 dolar" sınırını aşan Bitcoin, yeni günün erken saatlerinde bu düzeylere yakın hareket ediyor.
17.02.2021 Ekonomi
Bitcoin'den yeni zirve!
Bitcoin'den yeni zirve! Başta kurumsal alımlar olmak üzere, kripto para piyasalarına artan yönelimin etkisiyle yeni yılın ilk saatlerindern itibaren tırmanışı hız kazanan Bitcoin, Çarşamba günü erken saatlerde 35,587.66 dolarlık yeni zirveyi gördü.
6.01.2021 Ekonomi
JPMorgan'dan dolar sat, TL al tavsiyesi!
JPMorgan'dan dolar sat, TL al tavsiyesi! JPMorgan, döviz stratejisi raporunda "dolar sat TL al" tavsiyesinde bulundu.
26.08.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Jpmorgan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jpmorgan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.