John Allen

John Allen

Son dakika john allen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan john allen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını john allen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

John Allen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan john allen gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 john allen haberi bulunmuştur. Tüm john allen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gidilmesi yasak olan Sentinal Adası'nda yerliler tarafından öldürülmüştü mektubu yıllar sonra ortaya çıktı!
Gidilmesi yasak olan Sentinal Adası'nda yerliler tarafından öldürülmüştü mektubu yıllar sonra ortaya çıktı! Gidilmesi yasak olan Sentinal Adası'nda yerlilere Hristiyanlığı öğretmek için bölgeye giden ABD'li misyoner vahşice katledilmişti. Dış dünyadan gelen yabancılara karşı sıcak davranmadığı bilinen yerlilerin öldürdüğü misyonerin yıllar sonra ortaya çıkan gizemli mektubu ise tüm dünyada yankı buldu.
20.03.2023 Dünya
ABD'li komutandan itiraf gibi açıklama: Harcanan paraya değmedi!
ABD'li komutandan itiraf gibi açıklama: Harcanan paraya değmedi! ABD'nin Afganistan Kuvvetleri Komutanlığı ve ABD'nin Kabil Büyükelçiliği görevlerinde bulan emekli Korgeneral Karl Eikenberry, Afganistan işgalinin harcanan paraya değmediğini belirterek, Afgan ordusuna eğitim verebildiklerini ancak ruh veremediklerini söyledi.
13.09.2021 Dünya
ABD'li misyoner kabile tarafından ok ve yayla öldürüldü
ABD'li misyoner kabile tarafından ok ve yayla öldürüldü Amerikalı vatandaş Hindistan açıklarındaki bir adada yaşayan kabile tarafından ok ve yayla öldürüldü.
22.11.2018 Dünya
Nükleer anlaşma imzalanmasaydı ABD, İran’a saldırı düzenleyecekti’
Nükleer anlaşma imzalanmasaydı ABD, İran’a saldırı düzenleyecekti’ ABD'nin, Tahran ile P5+1 ülkeleri arasındaki nükleer müzakerelerin başarısız olması ihtimaline karşılık İran’a yönelik büyük bir siber saldırı planladığı ortaya çıktı...
17.02.2016 Dünya
IŞİD’e karşı “ölümcül darbe” hazırlığı
IŞİD’e karşı “ölümcül darbe” hazırlığı Türkiye ile ABD arasında varılan mutabakatın ve bu mutabakat çerçevesinde askeri nitelikteki belgelerin imzalanmasının ardından Ankara’da gözler, terör örgütü IŞİD’in Suriye’deki varlığına yönelik etkili ortak operasyonlar için ne zaman düğmeye basılacağına çevrilmiş durumda Ankara’da dikkatli gözlerden kaçmayan bazı temas, gelişme ve açıklamalar; IŞİD’e karşı Türkiye ile ABD hava güçlerinin etkili ortak bir harekata başlayabileceğinin sinyali olarak algılandı...
29.09.2021 Gündem
Obama’ya IŞID’le ilgili ‘yanlış’ rapor verildi
Obama’ya IŞID’le ilgili ‘yanlış’ rapor verildi Askeri istihbaratta çalışan bir sivil, ABD Başkanı Obama’ya verilen istihbarat değerlendirmelerinin operasyonları daha başarılı göstermek için çarptırıldığını öne sürdü. Savunma Bakanlığı, olayla ilgili soruşturma başlattı
26.08.2015 Dünya
İncirlik üssü için flaş karar
İncirlik üssü için flaş karar ABD ile IŞİD'e karşı yürütülen mücadelede varılan mutabakat, "Gizli Bakanlar Kurulu Kararı" olarak imzaya açıldı.
29.09.2021 Gündem
Arınç sinyali verdi! Türk – ABD ortak askeri harekatı…
Arınç sinyali verdi! Türk – ABD ortak askeri harekatı… Mutabakata varıldı, Bakanlar Kurulu kararnamesi imzaya açıldı: Türk – ABD ortak askeri harekatı...
29.09.2021 Gündem
ABD'den flaş 'Kürt devleti' açıklaması
ABD'den flaş 'Kürt devleti' açıklaması Obama'nın DAEŞ özel temsilcisi emekli general John Allen Suriye'nin kuzeyinde özerk bir Kürt oluşumun kurulmasını desteklemediğini söyledi...
14.07.2015 Dünya
‘Girmeyin’ demiş
‘Girmeyin’ demiş Haaretz gazetesi geçen hafta Ankara’yı ziyaret eden Obama’nın IŞİD temsilcisi John Allen’ın Türkiye’deki muhataplarına ABD’nin Türk askerinin sınırı geçmesine ve burada bir tampon bölge kurulmasına karşı olduğuna yönelik mesajı ilettiğini yazdı...
11.07.2015 Dünya
Hakan Fidan dinleniyor mu? ABD'den açıklama geldi
Hakan Fidan dinleniyor mu? ABD'den açıklama geldi ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby'ye, Alman basınında yer alan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın NSA tarafından dinlendiği yönündeki iddia soruldu.
29.09.2021 Gündem
Güvenli bölge tamam İncirlik’e sınırlı onay
Güvenli bölge tamam İncirlik’e sınırlı onay Türkiye ile ABD anlaştı: İncirlik, Türkiye’nin talep ettiği şekilde, “DEAŞ ve Esad terörü ile mücadele amacıyla” silahlandırılmış insansız hava cihazlarının kullanımına açıldı...
29.09.2021 Gündem
Hükümet onay verdi, iki predatör silahlanacak
Hükümet onay verdi, iki predatör silahlanacak ABD yönetiminin "IŞİD liderlerini vuracağız" açıklamasından sonra Ankara'da Türkiye ile ABD heyetleri arasında yapılan görüşmelerde, askeri seçenekler son dönemdeki günceler gelişmeler çerçevesinde ele alındı. Bir başka önemli gelişme daha yaşandı, ABD'nin silahlandırılmasını talep ettiği iki predatör(insansız hava aracı) için Türkiye onay verdi.
29.09.2021 Gündem
IŞİD’e karşı İncirlik seçeneği
IŞİD’e karşı İncirlik seçeneği ABD Başkanı Obama'nın IŞİD özel temsilcisi John Allen Suriye'deki operasyonlarda İncirlik Üssü'nün kullanılması için Ankara'ya geldi. Türkiye sınırda güvenli bölge istedi
7.07.2015 Dünya
Kritik isim Türkiye'de!
Kritik isim Türkiye'de! Ankara'ya gelen Obama'nın IŞİD'e karşı özel temsilcisi Allen ve Savunma Müsteşarı Wormuth'un çantasında 3'lü strateji planı bulunuyor.
7.07.2015 Dünya
Türkiye-ABD arasında Suriye trafiği hızlandı!
Türkiye-ABD arasında Suriye trafiği hızlandı! Türkiye-ABD arasındaki Suriye trafiği hız kazandı. Ankara’ya gelen Obama’nın DEAŞ’a karşı özel temsilcisi Allen ve Savunma Müsteşarı Wormuth’un çantasında 3’lü strateji planı bulunuyor.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'den ABD'ye açık mesaj
Türkiye'den ABD'ye açık mesaj PYD ile uygulamaya konulan 'Kürt Koridoru' planına karşı çıkan Ankara, Washington'a endişelerini iletti. Ankara: Türkiye seyirci kalmayacak.
29.09.2021 Gündem
Ankara‘da kritik Suriye zirvesi
Ankara‘da kritik Suriye zirvesi Ankara, Suriye sınırında yaşananlar konusunda teyakkuza geçti. Türkiye, güvenli ve uçuşa yasak bölge oluşturulması konusunda bastıracak. PYD'nin Suriye'nin kuzeyindeki demografiyi değiştirme çabaları engellenecek.
29.09.2021 Gündem
IŞİD’e ‘Selfie’ darbesi
IŞİD’e ‘Selfie’ darbesi IŞİD militanının sosyal medyada paylaştığı selfie’nin izini süren ABD, örgüte ait cephaneliği havadan vurdu...
5.06.2015 Dünya
Esad IŞİD’e yardım ediyor
Esad IŞİD’e yardım ediyor ABD, Suriye ordusunun Halep’te IŞİD militanlarını kasıtlı olarak desteklediğini öne sürdü...
3.06.2015 Dünya
Obama'nın özel temsilcisinden Türkiye'ye sürpriz ziyaret
Obama'nın özel temsilcisinden Türkiye'ye sürpriz ziyaret ABD Başkanı Özel Temsilcisi General John Allen ve Özel Temsilci Yardımcısı Büyükelçi Brett McGurk, sürpriz bir şekilde Türkiye’yi ziyaret ederek, IŞİD ile yürütülen işbirliği konusunda Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ile görüştü.
29.09.2021 Gündem
'ABD’nin Esad’a ilişkin pozisyonu değişmedi'
'ABD’nin Esad’a ilişkin pozisyonu değişmedi' ABD Başkanı Obama’nın IŞİD’le mücadele özel temsilcisi Allen, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Sinirlioğlu'na ABD’nin Esad’a ilişkin pozisyonunun değişmediğini yineledi.
18.03.2015 Dünya
ABD'den 'Artık Kürtlere doğrudan silah veriyoruz' açıklaması...
ABD'den 'Artık Kürtlere doğrudan silah veriyoruz' açıklaması... Obama'nın IŞİD'le Küresel Mücadele Özel Temsilcisi John Allen, ABD'nin Bağdat üzerinden değil, doğrudan silah gönderdiğini söyledi. Silah ve cephane taşıyan kargo uçaklarının, direkt Erbil'e indiği belirtiliyor.
3.03.2015 Dünya
IŞİD'den flaş hamle
IŞİD'den flaş hamle Terör örgütü IŞİD, Irak güçlerinin düzenlemesi muhtemel kara harekatına karşılık ele geçirdiği Musul'daki askeri varlığını ve tahkimatı arttırmaya çalışıyor.
25.02.2015 Dünya
Pentagon'dan flaş açıklama
Pentagon'dan flaş açıklama ABD Savunma Bakanlığı Pentagon Sözcüsü John Kirby, Irak güçlerinin terör örgütü IŞİD ile mücadelesine ilişkin, "Hepimiz Musul'a odaklanmış durumdayız ama (kara harekatı) ne zaman olacağına ilişkin tarih, zaman ve hafta konusunda bir öngörüde bulunamayacağım" dedi...
11.02.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

John Allen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki john allen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.