İzmir Emniyet Müdürlüğü

İzmir Emniyet Müdürlüğü

Son dakika İzmir Emniyet Müdürlüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İzmir Emniyet Müdürlüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İzmir Emniyet Müdürlüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir Emniyet Müdürlüğü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmir emniyet müdürlüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.451 izmir emniyet müdürlüğü haberi bulunmuştur. Tüm izmir emniyet müdürlüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu İzmir'in Konak ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce Tarihi Asansör yakınında bir hurdacı tarafından bulunan insan iskeleti, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinin ardından, 28 Temmuz 2022'de boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ı (31) öldürdükten sonra ortadan kaybolan Deniz Özarslan'a (36) ait olduğu ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
Polis memuru ile aralarında çıkan arbedede vurulan hükümlü öldü
Polis memuru ile aralarında çıkan arbedede vurulan hükümlü öldü İzmir'in Karabağlar ilçesinde sağlık kontrolüne götürülürken kaçmaya çalışan, kendisini yakalayan polis memurunun çıkan arbedede ateş alan silahıyla vurulan N.B. (32), yaralandı. Hakkında 33 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan N.B., kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.
28.12.2023 Gündem
Elindeki tüfekle marketi soyan maskeli hırsız kaçarken kendini vurdu!
Elindeki tüfekle marketi soyan maskeli hırsız kaçarken kendini vurdu! Akılalmaz olay İzmir'de gerçekleşti. Bornova ilçesinde bir zincir marketin şubesini soyan 2 şüpheliden 1’i, kaçarken elindeki tüfeğin ateş alması sonucu yaralandı. Şüpheliler, polisin takibiyle yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden yaralı hastaneye kaldırılırken, soygun marketin güvenlik kameralarına yansıdı.
27.08.2023 Gündem
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı!
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı! İzmir, İstanbul, Ankara ve Manisa'da otomobil, galeri mafyasına operasyon düzenlendi. Köylü ve esnafı dolandırıp zorla gasbeden 18 kişi çok sayıda silahla gözaltına alındı. Operasyonda yanında 1 milyon lira parayla yatla yurt dışına kaçmaya çalışan çete lideri kıskıvrak yakalandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı...
18.07.2023 Gündem
Otobüs terminalinde valizinde 2 kilo uyuşturucuyla yakalandı
Otobüs terminalinde valizinde 2 kilo uyuşturucuyla yakalandı İzmir’de Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yabancı uyruklu bir şüphelinin valizinde yapılan aramada 2 kilo metamfetamin ele geçirildi.
29.06.2023 Gündem
Derin dondurucuda 4 ceset vahşetinde yeni gelişme! Cinayet şüphelisi, polisin 30 saatlik nöbetiyle yakalanmış
Derin dondurucuda 4 ceset vahşetinde yeni gelişme! Cinayet şüphelisi, polisin 30 saatlik nöbetiyle yakalanmış İzmir'in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 4 kişiyi öldürüp, cesetlerini evde derin dondurucu ve buzdolabına koyan şüpheli Saparmurat Haliyev'in, polis ekiplerinin 30 saatlik nöbetiyle yakalandığı ortaya çıktı. Haliyev'in gitme ihtimali olan adresi belirleyip, nöbet tutan polis ekipleri tarafından 30 saat sonra söz konusu adreste yakalandığı, şüphelinin cinayetleri 13 Haziran'da işlediği öğrenildi.
20.06.2023 Gündem
4 kişiyi öldürüp cesetleri parçalayarak derin dondurucuda saklayan zanlı yakalandı
4 kişiyi öldürüp cesetleri parçalayarak derin dondurucuda saklayan zanlı yakalandı İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir evde cesetleri parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunan 3'ü kadın 4 Türkmenistan uyruklu kişinin cinayet zanlısı olarak aranan şüpheli suç aletiyle birlikte Çeşme ilçesinde yakalandı. Zanlının ilk ifadesinde olayı kıskançlık yüzünden işlediğini söylediği öğrenildi.
19.06.2023 Gündem
PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyon: 19 şüpheli yakalandı
PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyon: 19 şüpheli yakalandı İstanbul ve İzmir’de PKK/KCK'nın gençlik yapılanması olarak bilinen Devrimci Gençlik Hareketi (DGH)'ne yönelik düzenlenen operasyonda 19 şüpheli gözaltına alındı.
3.04.2023 Gündem
50 milyon TL'lik 'kripto para' dolandırıcılığına 19 tutuklama
50 milyon TL'lik 'kripto para' dolandırıcılığına 19 tutuklama İzmir merkezli 17 ilde, ünlü kripto varlık borsalarının internet sitelerini kopyalayarak vatandaşların kripto paralarını ele geçiren şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonlarda 48 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin toplam 50 milyon TL'lik haksız kazanç elde ettikleri belirlenirken, adliyeye sevk edilen 34 şüpheliden 19'u tutuklandı, 15'i ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
18.03.2023 Gündem
İş insanlarına şantaj yapan 25 suç örgütü üyesi adliyede
İş insanlarına şantaj yapan 25 suç örgütü üyesi adliyede İzmir'de, iş insanlarına şantaj yaparak haksız kazanç sağlayan ve çok sayıda nitelikli yağma suçu işlediği belirlenen örgüte 3 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Alabora' operasyonunda, elebaşı S.T. dahil 25 şüpheli adliyeye sevk edildi.
3.03.2023 Gündem
İzmir'deki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 202 gözaltı
İzmir'deki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 202 gözaltı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de 36'ncısı, İzmir'de ilki gerçekleştirilen 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 225 hedefin 202'sinin gözaltına alındığını söyledi. Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesinin süreceğini belirten Soylu, "Kimse acıma beklemesin. Acırsan acınacak duruma düşersin. Uyuşturucuya karşı sert mücadelemiz devam edecek" dedi.
27.01.2023 Gündem
'Müsilaj 2 Operasyonu; İzmir'de 18 gözaltı
'Müsilaj 2 Operasyonu; İzmir'de 18 gözaltı İzmir'de, Müsilaj-2 Operasyonu kapsamında, 'Camgöz' ve 'Beldekler' çetelerine yönelik operasyonlar düzenlendi. Toplamda 18 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 5 pompalı tüfek ve 3 tabanca ile uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
30.09.2022 Yaşam
10 ilde dolandırıcılık operasyonu: 19 kişi hakkında gözaltı kararı
10 ilde dolandırıcılık operasyonu: 19 kişi hakkında gözaltı kararı İzmir merkezli 10 ilde, 121 kişiyi yaklaşık 1 milyon 800 bin lira dolandırarak haksız kazanç elde ettikleri ileri sürülen 19 şüpheliye yönelik operasyon başlatıldı.
16.09.2022 Gündem
İzmir merkezli 10 ilde dolandırıcılık operasyonu
İzmir merkezli 10 ilde dolandırıcılık operasyonu İzmir merkezli 10 ilde, kişilerin sosyal medya hesaplarını çalarak, bu hesaplarda yüksek kazançlı yatırımlar paylaşıp, güven kazanarak dolandırıcılık yapan 19 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon başlatıldı.
16.09.2022 Gündem
Piyasaya sahte para süren 2 kişi tutuklandı
Piyasaya sahte para süren 2 kişi tutuklandı İzmir'in Çiğli ilçesinde, lokanta ve restoranlara farklı günlerde telefonla sipariş vererek gelen motokuryelere sahte para veren 2 şüpheli yakalanıp, tutuklandı.
17.11.2022 Gündem
Menderes Belediye başkanı görevden alındı mı, Mustafa Kayalar neden görevden alındı?
Menderes Belediye başkanı görevden alındı mı, Mustafa Kayalar neden görevden alındı? İzmir'in Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar geçtiğimiz günlerde Menderes Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı. Menderes Belediye Başkanı yaptığı açıklamada soruşturmanın kendisinden önceki dönemi kapsadığını da belirtmişti. Peki, Menderes Belediye başkanı görevden alındı mı, Mustafa Kayalar neden görevden alındı?
7.07.2022 Siyaset
Bakan Soylu tarih vererek duyurdu: Suriye’de 240 bin ev yapacağız
Bakan Soylu tarih vererek duyurdu: Suriye’de 240 bin ev yapacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İdlib’de yapılan evlerin bu yılsonuna kadar tamamlanacağını belirterek, “Suriye’de toplamda 240 bin evi yapıp tamamlayacağız. Dönmeyi kabul ettikleri anda o evlerde yaşayacaklar. Belli bir süre yaşadıktan sonra o evler kendi evleri olacak. Biz İngiltere, Amerika, Hollanda değiliz. Biz 1960’a kadar insanları kategorize eden ve öldürmeyi kendine hak gören Belçika da değiliz. Gittiğimiz yeri sömürmek için değil ecdat yadigarını bırakmak için gideriz. Kimse endişe etmesin” dedi.
26.06.2022 Siyaset
İzmir'de FETÖ'nün avukat yapılanmasına operasyon
İzmir'de FETÖ'nün avukat yapılanmasına operasyon İzmir’de FETÖ/ PDY'nin avukat yapılanmasına yönelik yapılan operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı.
15.06.2022 Gündem
İzmir kapalı yollar! 12-13 Nisan Bisiklet turu kapalı yollar hangileri? İşte Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar ve İzmir bisiklet turu güzergahı!
İzmir kapalı yollar! 12-13 Nisan Bisiklet turu kapalı yollar hangileri? İşte Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar ve İzmir bisiklet turu güzergahı! Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turunun Çeşme-Karşıyaka etabı nedeniyle kent merkezindeki bazı yollar geçici olarak trafiğe kapatılacak. Bazı hatların seferlerinde de gecikmeler yaşanacakken, Karşıyaka Tramvayı’nın seferlerinde de geçici olarak düzenleme yapıldı. İşte Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar ve İzmir bisiklet turu güzergahı!
12.04.2022 Yaşam
İzmir'de ahırda bulundu! Görenler inanamadı, 3'üncü ve 4'üncü yüzyıla ait...
İzmir'de ahırda bulundu! Görenler inanamadı, 3'üncü ve 4'üncü yüzyıla ait... İzmir'in Ödemiş ilçesindeki ahırda, milattan sonra 3'üncü ve 4'üncü yüzyıla ait olduğu değerlendirilen, Efes tipi yarı mamul lahit ve bu mermere ait 2 parça halinde kırılmış kapak ele geçirildi. Polis operasyonunda 2 kişi de gözaltına alındı.
23.03.2022 Gündem
Onlarca kişiyi yüksek faizle borçlandırıp, parayı ödemeyenleri darp etmişler! Harekete geçildi
Onlarca kişiyi yüksek faizle borçlandırıp, parayı ödemeyenleri darp etmişler! Harekete geçildi İzmir'de tefecilik yaparak 60 kişiye yüksek faizle para verdikleri, ödeyemeyenleri de tehdit ve darbettikleri iddiasıyla 10 şüpheli gözaltına alındı.
14.03.2022 Gündem
Oto hırsızlık çetesine operasyon: 6 gözaltı
Oto hırsızlık çetesine operasyon: 6 gözaltı İzmir'de, şasi numaralarını değiştirdikleri araçları satıp, haksız kazanç elde ettikleri belirlenen çeteye yönelik operasyonda, 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında daha önce de 1 şüphelinin yakalanıp, tutuklandığı belirtildi.
14.03.2022 Yaşam
İzmir'de 50 milyon liralık 'kaçak sigara' operasyonu
İzmir'de 50 milyon liralık 'kaçak sigara' operasyonu İzmir'de polis ekiplerince düzenlenen, Cumhuriyet tarihinde en fazla doldurulmuş sigaranın ele geçirildiği operasyonda; 10 milyon 302 bin doldurulmuş sigara, 460 bin boş makaron ve 5,5 ton kıyılmış tütün ele geçirildi. Kaçak ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 50 milyon lira olduğu belirtildi.
1.02.2022 Yaşam
Sahte tuğgeneral ve yüzbaşı, 5 kişiyi dolandırmak üzereyken yakalandı
Sahte tuğgeneral ve yüzbaşı, 5 kişiyi dolandırmak üzereyken yakalandı Kendisini tuğgeneral, yanındaki arkadaşını da koruması yüzbaşı olarak tanıtan bir kişi, dolandırmak istediği 5 kişi ile buluştuğu esnada ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin yakalanma anı iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
15.01.2022 Yaşam
İzmir merkezli 40 ilde FETÖ operasyonu: 60 tutuklama
İzmir merkezli 40 ilde FETÖ operasyonu: 60 tutuklama FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik İzmir merkezli 40 ilde gerçekleşen operasyonda gözaltına alınan 148 kişiden 60'ı tutuklanırken 57 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan FETÖ/PDY'ye yönelik yapılan 24'üncü operasyon kapsamında bin 585 kişinin tutuklandığı öğrenildi.
15.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Emniyet Müdürlüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmir emniyet müdürlüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.