İzinsiz Gösteri

İzinsiz Gösteri

Son dakika izinsiz gösteri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izinsiz gösteri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izinsiz gösteri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzinsiz Gösteri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izinsiz gösteri gelişmeleri de dahil olmak üzere 475 izinsiz gösteri haberi bulunmuştur. Tüm izinsiz gösteri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya: Bölücü terör örgütünü övücü ve destekleyici slogan atan 89 şüpheli gözaltına alındı
Bakan Yerlikaya: Bölücü terör örgütünü övücü ve destekleyici slogan atan 89 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, izinsiz gösteri yürüyüşü yapan, Bölücü Terör Örgütüne yönelik övücü ve destekleyici slogan atan, güvenlik güçlerine taşla saldıran ve uyarılara rağmen dağılmayıp mukavemet gösterenlere yönelik 6 ilde düzenlenen çalışmalarda 89 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
2.04.2024 Gündem
İstanbul Valisi Gül: İzinsiz gösteriye izin verilmeyecek
İstanbul Valisi Gül: İzinsiz gösteriye izin verilmeyecek İstanbul Valisi Davut Gül, izinsiz gösteri yapan gruplara izin verilmeyeceğini açıkladı.
16.06.2023 Gündem
Kadıköy’de 106 gözaltı
Kadıköy’de 106 gözaltı Sosyal medyadan yapılan çağrıların ardından Kadıköy'de dün akşam saatlerinde izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba yapılan müdahalede 106 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
21.07.2022 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi Gezi davasının tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın aylık tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
15.04.2022 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi Yargıtay'ın bozduğu 35 sanıklı Çarşı davası ile İstinaf Mahkemesi'nce bozulan Osman Kavala, Can Dündar ve Mehmet Ali Alabora'nın da arasında bulunduğu 17 sanıklı Gezi ana davasının birleştirilmesinin ardından ikinci duruşma görüldü. Duruşmaya katılmayan davanın tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın, oy çokluğuyla tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
26.11.2021 Gündem
Boğaziçi Üniversitesi'nde izinsiz gösteri: 45 gözaltı
Boğaziçi Üniversitesi'nde izinsiz gösteri: 45 gözaltı Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen izinsiz gösteride, dağılma çağrısı yapan güvenlik güçlerine mukavemette bulunan 45 şüpheli gözaltına alındı.
22.10.2021 Gündem
Boğaziçi Üniversitesi'nde 12 kişi gözaltına alındı
Boğaziçi Üniversitesi'nde 12 kişi gözaltına alındı Boğaziçi Üniversitesi önünde izinsiz gösteri yapmak istediği belirtilen 12 kişi gözaltına alındı.
25.03.2021 Gündem
Rus mahkemesi Navalny'nin tutukluluğunun devamına karar verdi
Rus mahkemesi Navalny'nin tutukluluğunun devamına karar verdi Almanya’daki tedavisinin ardından Rusya’ya döndüğü sırada 17 Ocak'ta tutuklanan Rus muhalif lider Alexei Navalny bugün çıktığı duruşmaya online olarak katıldı. Mahkeme, Navalny'nin bir sonraki duruşmaya kadar tutukluluğunun devam etmesi kararını verdi.
28.01.2021 Dünya
Fransa'da Türklere destek veren grup gözaltına alındı!
Fransa'da Türklere destek veren grup gözaltına alındı! Fransa'nın Dijon kentinde, geçen hafta Ermenilerin Türklere yönelik şiddetine tepki için düzenlenen yürüyüşün ardından 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
5.11.2020 Dünya
Türkiye'den, İsveç'teki provokasyona sert tepki: En ağır şekilde kınıyoruz
Türkiye'den, İsveç'teki provokasyona sert tepki: En ağır şekilde kınıyoruz Dışişleri Bakanlığı, "Danimarka'dan İsveç'in Malmö kentine gelen İslam düşmanı ırkçı bir sözde siyasetçi ile yandaşlarının Kuran-ı Kerime yönelik çirkin tahriklerini en ağır şekilde kınıyoruz" açıklamasını yaptı.
29.08.2020 Gündem
Kütahya'da şok görüntüler! Sosyal mesafe hiçe sayıldı
Kütahya'da şok görüntüler! Sosyal mesafe hiçe sayıldı Kütahya’da belediyeye ait fuar alanında, çevre illerden modifiye araçlarla gelen ve izinsiz drift gösterisi düzenleyen bir grup, bu anların görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde, sosyal mesafe ve maske kurallarının da hiçe sayıldığı görüldü.
28.08.2020 Gündem
Rusya Federal Uzay Ajansı yetkilisi 'vatana ihanet' şüphesiyle tutuklandı
Rusya Federal Uzay Ajansı yetkilisi 'vatana ihanet' şüphesiyle tutuklandı Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) Başkanı Dmitriy Rogozin'in Danışmanı İvan Safronov, "vatana ihanet" şüphesiyle tutuklandı.
7.07.2020 Dünya
Ankara'da 21 kişi gözaltına  alındı
Ankara'da 21 kişi gözaltına alındı Ankara'da izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba polis müdahale etti.
1.06.2020 Gündem
İstanbul Valiliği duyurdu! Akşam saatlerine kadar kapalı
İstanbul Valiliği duyurdu! Akşam saatlerine kadar kapalı İstanbul Valiliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yapılan izinsiz gösteri ve yürüyüş çağrıları nedeniyle Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne çıkan bütün yolların akşam saatlerinde kapalı olacağını bildirdi.
8.03.2020 Gündem
Başkent’in atlı polis birliklerine sıkı eğitim
Başkent’in atlı polis birliklerine sıkı eğitim Ankara’da toplumsal olaylarda ve devriye hizmetlerinde görev alan Emniyet Genel Müdürülüğü Çevik Kuvvet Şubesi polis atlı birlikleri, sıkı bir eğitimden geçiyor. ’Temel at biniciliği’ ve ’ileri düzey binicilik’ten oluşan iki aşamalı eğitimlerde polisler, senaryo gereği izinsiz gösteri yapan grubu başarıyla müdahale etti.
26.10.2019 Gündem
Son dakika... Fransa'da büyük kaos! Yasaklayacak
Son dakika... Fransa'da büyük kaos! Yasaklayacak Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un ofisinden yapılan açıklamada, Macron'un Şanzelize'deki gösterileri yasaklamayı düşündüğü belirtildi.
18.03.2019 Dünya
Fransa'da sarı yeleklilerin gösterisi yasaklandı
Fransa'da sarı yeleklilerin gösterisi yasaklandı Cher bölgesi Valiliği, sarı yeleklilerin öncü isimlerinin de katılımının planlandığı yarınki gösteri öncesi, Bourges kentinde eylem yapılmasını yasakladı.
11.01.2019 Dünya
Muhalefet liderini düelloya davet etti
Muhalefet liderini düelloya davet etti Rusya Ulusal Muhafızları'nın Başkomutanı Viktor Zolotov, yolsuzluk karşıtı gösterilere liderlik eden muhalefet lideri Aleksey Navalni'yi düelloya davet etti.
12.09.2018 Dünya
Taksim'deki izinsiz gösteriye polis izin vermedi!
Taksim'deki izinsiz gösteriye polis izin vermedi! Taksim'de izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba polis izin vermedi.
1.09.2018 Gündem
İstanbul'da izinsiz gösteriye polis müdahalesi
İstanbul'da izinsiz gösteriye polis müdahalesi Uyarıya rağmen dağılmayan LGBTİ üyelerine müdahale eden polis, bazı şüphelileri gözaltına aldı.
1.07.2018 Gündem
Şehit Savcı Kiraz'ın iddianamesi kabul edildi!
Şehit Savcı Kiraz'ın iddianamesi kabul edildi! Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın, terör örgütü DHKP/C üyelerince rehin alınarak şehit edilmesine ilişkin hazırlanan iddianame kabul edildi.
29.06.2018 Gündem
Rus muhaliflerden Navalnıy hapisten çıktı
Rus muhaliflerden Navalnıy hapisten çıktı Rusya'nın önde gelen muhaliflerinden Yolsuzlukla Mücadele Fonu kurucusu Aleksey Navalnıy hapisten çıktı.
14.06.2018 Dünya
YPG/PKK yandaşlarına İsviçre polisinden plastik mermili müdahale
YPG/PKK yandaşlarına İsviçre polisinden plastik mermili müdahale İsviçre'nin başkenti Bern'de izinsiz gösteri düzenleyen terör örgütü YPG/PKK yandaşlarına, polis plastik mermilerle müdahale etti.
8.04.2018 Dünya
Terör örgütü PKK/YPG Türklere saldırdı
Terör örgütü PKK/YPG Türklere saldırdı Almanya'nın Düsseldorf Havalimanı'nda izinsiz gösteri yapan terör örgütü PKK/YPG yandaşları, Türk yolculara saldırdı.
11.03.2018 Dünya
Furkan Vakfından DEAŞ ve El Kaide çıktı
Furkan Vakfından DEAŞ ve El Kaide çıktı Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca, Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfına yönelik soruşturmada "vakıf" adı altında faaliyet gösteren örgütün, DEAŞ ve El Kaide ile bağlantıları ortaya çıkarıldı.
9.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzinsiz Gösteri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izinsiz gösteri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.