İzban

İzban

Son dakika izban haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izban ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izban haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzban

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izban gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 izban haberi bulunmuştur. Tüm izban haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Ekonomi
23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak
23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Gündem
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi?
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi? 13 Nisan yollar ücretsiz mi, bugün yollar bedava mı? Bayram nedeniyle köprü ve otoyolların ücretsiz olması nedeniyle geri dönüş yoluna giren vatandaşlar bugün yolların ücretli olup olmadığını sorguluyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başladı.
13.04.2024 Yaşam
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz?
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz? Ramazan Bayramında Osmangazi Köprüsünün ücretsiz olup olmadığı, bayrama günler kala sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Bakan Uraloğlu, bayramı üç büyük şehirde geçirecek vatandaşlar için İstanbul'da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İzban'ın ücretsiz kullanılabileceğini açıkladı. Uraloğlu, ayrıca hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde bayrama özel kapasite artışına gittiklerini belirtti. Peki, bayramda köprüler kaç gün ücretsiz, köprü ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, ücretli mi?
6.04.2024 Yaşam
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayram için kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemlerimizi aldık. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak." açıklamasında bulundu.
4.04.2024 Ekonomi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nı hizmete açtı. Uraloğlu, Kocaeli Kuzey Metrosu’nu 26,8 kilometre uzunluğunda olarak yatırım programına alındığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
Resmi Gazete’de yayımlandı: İşte 1 Ocak’ta ücretsiz olacak toplu taşıma araçları
Resmi Gazete’de yayımlandı: İşte 1 Ocak’ta ücretsiz olacak toplu taşıma araçları Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 1 Ocak’ta Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferleri ücretsiz olacak.
30.12.2023 Ekonomi
Bugün ve yarın toplu taşıma ücretsiz olacak
Bugün ve yarın toplu taşıma ücretsiz olacak Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, bugün ve yarın ücretsiz hizmet verecek.
28.10.2023 Ekonomi
İstanbul’da Filistin buluşması! Birçok ülke lideri de katılacak
İstanbul’da Filistin buluşması! Birçok ülke lideri de katılacak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın bugün Atatürk Havalimanı’nda düzenleyeceği Büyük Filistin Mitingi’ne, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve siyasi liderlerin yanı sıra dünyanın dört bir yanından devlet adamları, hükümet ve siyasi parti temsilcileri de katılacak.
28.10.2023 Gündem
28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, metro, tramvay metrobüs ücretsiz mi?
28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, metro, tramvay metrobüs ücretsiz mi? 28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? İstanbul’da İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları hafta sonu ücretsiz olacak. Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla hafta sonu İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz olacak. Ücretsiz geçiş için İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması gerekiyor.
27.10.2023 Gündem
'Türkiye Kart' geliyor! Para transferi, ulaşım ve alışverişte büyük kolaylık sağlayacak
'Türkiye Kart' geliyor! Para transferi, ulaşım ve alışverişte büyük kolaylık sağlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye Kart pilot uygulamasının başarıyla tamamlandığını duyurdu. Türkiye Kart vatandaşlara ulaşım, para transferi ve alış veriş kapsamında büyük kolaylıklar sağlayacak. İşte detaylar...
10.09.2023 Gündem
İstanbul Havalimanı Metrosu, Marmaray, İzban, Başkentray  30 Ağustos'ta ücretsiz
İstanbul Havalimanı Metrosu, Marmaray, İzban, Başkentray 30 Ağustos'ta ücretsiz Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre; 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Marmaray, Başkentray, İzban ve İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz hizmet verecek.
28.08.2023 Ekonomi
İZBAN grevde mi 1 Ağustos? İzmir'de İZBAN çalışıyor mu, metro tramvay hizmet veriyor mu, İzmir'de grev ne zaman bitecek, İZBAN grevi bitti mi?
İZBAN grevde mi 1 Ağustos? İzmir'de İZBAN çalışıyor mu, metro tramvay hizmet veriyor mu, İzmir'de grev ne zaman bitecek, İZBAN grevi bitti mi? İZBAN grevi İzmirli vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 1 Ağustos Salı günü tramvay ya da metro kullanmak isteyen İzmirliler grev nedeniyle ulaşım aksaklıkları yaşadı. İZBAN tramvay ve metro grevinde son durum yaşanan aksaklıklar nedeniyle merak ediliyor. Yapılan açıklamada, “Haklı taleplerimize karşılık bulamadığımızdan daha önce aldığımız grev kararımızı bu saatten sonra uygulamaya koyuyoruz.” ifadelerine yer verildi. Peki, 1 Ağustos İZBAN’da grev mi var, İZBAN çalışıyor mu, grevde mi? İzmir'de grev ne zaman bitecek, izmir'de İZBAN grevi bitti mi 2023?
1.08.2023 Gündem
İzmir toplu taşıma ücretleri 2023! İzmir'de ulaşıma zam mı geldi, İzmir toplu taşıma zammı ne kadar oldu? İZTAŞIT, ESHOT, İZDENİZ, İzmir Metro, İzmir Tramvay ve İZBAN ücertleri
İzmir toplu taşıma ücretleri 2023! İzmir'de ulaşıma zam mı geldi, İzmir toplu taşıma zammı ne kadar oldu? İZTAŞIT, ESHOT, İZDENİZ, İzmir Metro, İzmir Tramvay ve İZBAN ücertleri İzmir'de toplu taşımaya yüzde 48 zam geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), toplu ulaşım araçlarında uygulanan fiyat tarifesinin güncellenmesi gündemiyle toplandı. İZTAŞIT, ESHOT, İZDENİZ, İzmir Metro, İzmir Tramvay ve İZBAN’da geçerli toplu ulaşım ücret tarifesine zam yapıldı.
31.07.2023 Gündem
15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi, 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün otobüsler, metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, Marmaray bedava mı, resmi tatillerde toplu taşıma ücretsiz mi?
15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi, 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün otobüsler, metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, Marmaray bedava mı, resmi tatillerde toplu taşıma ücretsiz mi? Otobüsler bedava mı, 15 Temmuz'da toplu taşıma (otobüsler, metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, Marmaray) ücretsiz mi? Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanan 15 Temmuz günü toplu taşıma tarifesinin ücretsiz olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. 15 Temmuz resmi tatil olarak kabul edildiğinden vatandaşlar "15 Temmuz'da Ankara, İzmir ve İstanbul'da metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, marmaray, otobüs, ücretsiz mi, İZBAN, Ankaray, EGO ve İETT saat kaça kadar ücretsiz ve bedava olacak?" sorularına yanıt arıyor.
15.07.2023 Gündem
Ücretsiz ulaşım imkanı! Resmi Gazete'de yayımlandı
Ücretsiz ulaşım imkanı! Resmi Gazete'de yayımlandı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Başkentray, Marmaray ve İZBAN ile Gayrettepe-îstanbul Havalimanı metro seferleri ücretsiz olacak.
7.07.2023 Ekonomi
Kurban Bayramı öncesi bilet açıklaması: Fahiş fiyata izin vermeyeceğiz
Kurban Bayramı öncesi bilet açıklaması: Fahiş fiyata izin vermeyeceğiz Kurban Bayramı tedbirlerini açıklayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Biletlerde fahiş fiyata izin vermeyeceğiz. Arkadaşlarımız çok yakından ilgileniyorlar" açıklamasını yaptı.
23.06.2023 Ekonomi
Köprü ve otoyollar bayram tatili boyunca ücretsiz olacak
Köprü ve otoyollar bayram tatili boyunca ücretsiz olacak Bayram Tatili boyunca devletin işlettiği köprü ve otoyolların ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Ücretsiz kullanım 24 Haziran Cumartesi günü saat 00.00'da başlayacak, 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00'de sona erecek.
15.06.2023 Ekonomi
Ücretsiz olacak! Resmi Gazete'de yayımlandı
Ücretsiz olacak! Resmi Gazete'de yayımlandı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda Ankara, İstanbul ve İzmir'de raylı toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.
25.04.2023 Ekonomi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: İZBAN'ın yüzde 70'i bakanlığımızca yapılmıştır
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: İZBAN'ın yüzde 70'i bakanlığımızca yapılmıştır Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, 'İzmir Banliyö Sistemi' (İZBAN) yatırımının yüzde 70'inin bakanlık tarafından yapıldığı bildirildi.
27.01.2023 Yaşam
1 Ocak 2023 toplu taşıma ücretsiz m, bugün otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray ücretsiz mi? İETT bedava mı? 1 Ocak İETT bedava mı?
1 Ocak 2023 toplu taşıma ücretsiz m, bugün otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray ücretsiz mi? İETT bedava mı? 1 Ocak İETT bedava mı? 1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi, İETT bugün bedava mı? Yeni yıl başlarken 1 Ocak’ta otobüs, Marmaray, vapur, metro, metrobüslerin ücretsiz hizmet verip vermeyeceği sorgulanıyor. Dışarı çıkmayı düşünen vatandaşlar arama motorlarına ve büyükşehirlerin duyuru sayfalarına yöneldi. İşte Bugün otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray ücretsiz mi, sorusunun yanıtı…
1.01.2023 Gündem
1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs 1 Ocak’ta bedava mı? İşte 1 Ocak toplu taşıma kararı!
1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs 1 Ocak’ta bedava mı? İşte 1 Ocak toplu taşıma kararı! Yılbaşında toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. İETT, metro, metrobüs, tramvay gibi toplu taşıma araçlarını kullanacak vatandaşlar, 1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs yılbaşında bedava mı? sorularına yanıt aranıyor.
31.12.2022 Gündem
Marmaray, Başkentray ve İZBAN 1 Ocak'ta ücretsiz olacak
Marmaray, Başkentray ve İZBAN 1 Ocak'ta ücretsiz olacak Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 1 Ocak 2023 saat 24.00'e kadar Marmaray, Başkentray ve İZBAN seferleri ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet verecek.
28.12.2022 Gündem
Gaziray ücreti ne kadar, Gaziray ücretsiz mi olacak?
Gaziray ücreti ne kadar, Gaziray ücretsiz mi olacak? Gaziray açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile diğer protokol üyeleri, Beylerbeyi İstasyonu’na giriş yaptı ve Gaziray Banliyö Hattı ilk sürüşünü gerçekleştirdi. Peki, Gaziray ücreti ne kadar, Gaziray ücretsiz mi olacak?
5.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzban ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izban haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.