Itır Esen

Itır Esen

Son dakika Itır Esen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Itır Esen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Itır Esen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Itır Esen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıtır esen gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 ıtır esen haberi bulunmuştur. Tüm ıtır esen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşilçam efsanesi Itır Esen'den haber var! Ünlüler mesaj yağmuruna tuttu
Yeşilçam efsanesi Itır Esen'den haber var! Ünlüler mesaj yağmuruna tuttu Ünlü oyuncu Itır Esen, geçtiğimiz temmuz ayında sağlık sorunları yaşadığını ve ameliyat olacağını duyurarak, sevenlerini üzmüştü. Esen, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Birbirinden ünlü isimler, oyuncunun paylaşımına yorum yağdırdı.
31.10.2023 Magazin
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
Itır Esen önemli bir ameliyata girmişti! Sevindiren haber geldi
Itır Esen önemli bir ameliyata girmişti! Sevindiren haber geldi "Aşk-ı Memnu", "Aile Şerefi", "Gülen Gözler" gibi yapımlarla tanınan Itır Esen, önemli bir ameliyata girmişti. Esen'den sevindiren haber geldi.
8.07.2023 Magazin
Yeşilçam'ın efsane ismi Itır Esen'den tedirgin eden haber! Dua istedi
Yeşilçam'ın efsane ismi Itır Esen'den tedirgin eden haber! Dua istedi Bir döneme damga vuran ve birçok Yeşilçam filminde rol alan Itır Esen'ın önemli bir ameliyata girdiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, sevenlerinden dua istedi.
5.07.2023 Magazin
Aslı Sümen'den yeni sevgilisi Chris Bann ile ilk paylaşım!
Aslı Sümen'den yeni sevgilisi Chris Bann ile ilk paylaşım! Aslı Sümen, 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında ikinci seçilmişti. Itır Esen’den taç geri alınınca, birincilik Sümen’in olmuştu. Tescilli güzel, yeni sevgilisi Chris Bann ile fotoğrafını ilk kez paylaştı.
17.12.2022 Magazin
Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu!
Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Replikleri, komik sahneleri ve birbirinden ünlü oyuncu kadrosu ile unutulmaz Türk filmleri arasına giren Gülen Gözler Türk sinemasının en önemli örnekleri arasında yer alıyor. Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda ve Itır Esen gibi usta oyuncuların yer aldığı Gülen Gözler filmi zaman zaman televizyon ekranlarına geliyor. Peki, Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ne? İşte Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu!
4.09.2022 Televizyon
'Aile Şerefi' paylaşımı: 45 yıl önce bugün
'Aile Şerefi' paylaşımı: 45 yıl önce bugün Yeşilçam'da sayısız yapıma imza atan Arzu Film'in Instagram hesabından bir döneme damga vuran filmlerin set fotoğrafları paylaşılmaya devam ediyor.
19.10.2021 Magazin
Itır Esen'in deprem enkazı üzerinde verdiği poza tepki yağdı!
Itır Esen'in deprem enkazı üzerinde verdiği poza tepki yağdı! Manken Itır Esen ile AKUT Vakfı, depreme farkındalık yaratmak amacıyla bir etkinlik gerçekleştirdi. Enkaz üzerine çıkarak poz veren Itır Esen'in görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekti.
16.01.2021 Magazin
Itır Esen'den 'dudak dolgusu' yanıtı
Itır Esen'den 'dudak dolgusu' yanıtı Yeşilçam oyuncusu Itır Esen’in kendisiyle aynı adı taşıyan yeğeni Itır Esen, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden genç manken, dudak dolgusu sorularına yanıt verdi.
24.10.2020 Magazin
Pınar Tartan kimdir? Pınar Tartan kaç yaşında ve nereli?
Pınar Tartan kimdir? Pınar Tartan kaç yaşında ve nereli? Miss Turkey 2017 Yarışması’nda ikinci seçilen, Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması’nda birinci olan Pınar Tartan katıldığı magazin programlarıyla gündeme geliyor. Peki, Pınar Tartan kimdir? Pınar Tartan kaç yaşında ve nereli? İşte Pınar Tartan'ın hayatı hakkında merak edilenler...
7.06.2020 Gündem
Gülen Gözler filmi nerede ve ne zaman çekildi? Gülen Gözler filmi oyuncuları ve en komik replikleri
Gülen Gözler filmi nerede ve ne zaman çekildi? Gülen Gözler filmi oyuncuları ve en komik replikleri Türk sinemasının unutulmazları arasında yer alan Gülen Gözler filminin oyuncu kadrosunda Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda ve Itır Esen gibi usta oyuncular yer alıyor. Geniş kadrosu ile Türk güldürü sinemasının en önemli örneklerinden sayılan Gülen Gözler filminin yönetmenliğini de Ertem Eğilmez yaptı. Gülen Gözler filmi evlilik çağına gelmiş beş kızı olan bir marangoz ustasının, uslanmaz damat adayları, çılgın eşi ve tabii ki evlenmeyi çok isteyen kızlarıyla geçirdiği zorlu ama bir o kadar da komik hayat öyküsünü konu ediniyor. Peki, Gülen Gözler filmi ne zaman nerede çekildi? İşte Gülen Gözler fiminin konusu ve oyuncuları...
9.08.2020 Gündem
Yeditepe İstanbul dizisi ne zaman, nerede çekildi? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler?
Yeditepe İstanbul dizisi ne zaman, nerede çekildi? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler? Yeditepe İstanbul dizisi başarılı kadrosuyla bir döneme damgasını durdu. TRT 1 ekranlarında ilk kez 24 Nisan 2001 yılında yayınlana dizi 2002 tarihine kadar sürdü. 2020 yılında TRT’nin gündüz kuşağında ikinci kez yayınlanan dizinin tekrarları sırasıyla Kanaltürk, Flash TV ve Cine 5'te yayınlanmıştır. En son 2010 yılında tekrar bölümleriyle yeniden TRT ekranlarında olan sevilen dizi yeniden TRT 1 ekranların yayınlanmaya başlandı. Peki, Yeditepe İstanbul dizisi konusu nedir? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler? Yeditepe İstanbul kaç bölüm yayınlandı?
3.10.2020 Gündem
Itır Esen, derin göğüs dekoltesiyle yürek hoplattı
Itır Esen, derin göğüs dekoltesiyle yürek hoplattı Nodel Itır Esen, cesur tercihi ile adından söz ettirdi. Esen'in ceketin altına iç çamaşırı giymemesi dikkat çekti.
7.12.2019 Magazin
Itır Esen anlattı: Belimde 16 çivi var
Itır Esen anlattı: Belimde 16 çivi var Kanal D'ki '2.Sayfa' programına oyuncu Itır Esen konuk oldu. Uzun zamandır ekranlara ara veren Itır Esen ''İki sene önce sette kaza geçirdim, bir yılım yatakta geçti'' dedi.
2.09.2019 Magazin
Itır Esen'e estetik yasağı!
Itır Esen'e estetik yasağı! Genç manken Itır Esen estetik olmak istiyor, ama annesinden onay çıkmıyor.
13.07.2019 Magazin
Itır'ın yerlisi! 'Lüks olması önemli değil'
Itır'ın yerlisi! 'Lüks olması önemli değil' Manken Itır Esen, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
28.06.2019 Magazin
Itır Esen'e canlı yayında şok!
Itır Esen'e canlı yayında şok! Manken Itır Esen önceki gün Instagram hesabı üzerinden canlı yayın yaptı.
6.05.2019 Magazin
Itır Esen'e canlı yayın şoku!
Itır Esen'e canlı yayın şoku! Manken Itır Esen önceki gün Instagram hesabı üzerinden canlı yayın yaptı.
5.05.2019 Magazin
Acun Ilıcalı: Survivor'ın kaderi değişecek
Acun Ilıcalı: Survivor'ın kaderi değişecek Survivor 2019'da Türkiye-Yunanistan olarak başlayan format değişti. Takımlar bundan sonra karışık oynayacak.
1.04.2019 Magazin
Itır Esen'i ağlatan mesaj!
Itır Esen'i ağlatan mesaj! Itır Esen, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
21.02.2019 Magazin
Google'da en çok ne arıyoruz?
Google'da en çok ne arıyoruz? Google, Türkiye genelinde 28 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında en çok nelerin arandığını açıkladı. İlk sırada "Adana'da deprem" arama kriteri göze çarparken bakın listeye başka kimler girdi?
4.02.2019 Yaşam
Unutulmaz bir gece
Unutulmaz bir gece Yeşilçam’ın usta isimleri önceki akşam Moda Deniz Kulübü’ndeki düğünde buluştu.
7.07.2018 Magazin
Kalbimin Sultanı 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!
Kalbimin Sultanı 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Kalbimin Sultanı ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Star TV'nin yeni dizisi Kalbimin Sultanı 1. bölümde neler yaşanacak? Kalbimin Sultanı dizi konusu ve oyuncuları hakkında merak edilen bilgileri de haberimizde derledik.
13.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Itır Esen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıtır esen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.