İsveç Skandal

İsveç Skandal

Son dakika isveç skandal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan isveç skandal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını isveç skandal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsveç Skandal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan isveç skandal gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 isveç skandal haberi bulunmuştur. Tüm isveç skandal haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsveç'ten skandal karar! Yüksek Mahkeme PKK'lı şahsın Türkiye'ye sınır dışı edilme kararını bozdu
İsveç'ten skandal karar! Yüksek Mahkeme PKK'lı şahsın Türkiye'ye sınır dışı edilme kararını bozdu İsveç'te Yüksek Mahkeme, terör örgütü PKK için haraç toplamaya çalışan ve temmuz ayında 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılan şahsın hapis cezasını onadı ancak cezasını çektikten sonra Türkiye'ye sınır dışı edilmesi kararını iptal etti.
20.09.2023 Dünya
Terör örgütü destekçilerinden skandal propaganda! Türkiye'den İsveç'e tepki: Taahhütlerini hatırlatmak isteriz
Terör örgütü destekçilerinden skandal propaganda! Türkiye'den İsveç'e tepki: Taahhütlerini hatırlatmak isteriz NATO üyeliği için Türkiye'ye PKK ve uzantılarının eylemlerini engellemek için taahhütler veren İsveç'te yine bir skandal gösteri düzenlendi. Terör örgütü PKK/YPG destekçileri bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan provokasyon gerçekleştirdi. Dışişleri'nden yapılan açıklamada, "İsveç’in PKK ve uzantılarının eylemlerini engellemek bağlamında üstlendiği taahhütlerini hatırlatmak isteriz." denildi.
5.08.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri İsveç'te soğuk duş etkisi yarattı: Boşuna uğraşma İsveç!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri İsveç'te soğuk duş etkisi yarattı: Boşuna uğraşma İsveç! Finlandiya ile birlikte NATO'ya girmek için Türkiye ile üçlü mutabakat imzalayan İsveç'te peş peşe yaşanan skandallar ülkenin bir numaralı gündemi olmaya devam ediyor. Terör örgütünün skandal gösterileri ve Rasmus Paludan'ın rezalet eylemi İsveçli siyasileri birbirine düşürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuya ilişkin son açıklamaları, İsveç basınında büyük yankı uyandırdı.
1.02.2023 Dünya
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama!
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama! İsveç'teki Türk Büyükelçiliği önünde provokatör Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakması ABD'den İngiltere'ye, Fransa'dan Yunanistan'a, Lübnan'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, İran'dan Kanada'ya her yerde yankı buldu. Yeni bir krizin ateşlendiğini yazan gazete ve televizyonlar, NATO başvurusunun ölümle yüzleştiği yorumunu yapıyor. Türk elçiliğinin önünde Kur’an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan skandal bir açıklama geldi.
23.01.2023 Dünya
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İsveç'teki 'terör' propagandası hakkında soruşturma başlattı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İsveç'teki 'terör' propagandası hakkında soruşturma başlattı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İsveç'te, PKK/PYD-YPG yandaşlarınca gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da hedef alan terör propagandası hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.
13.01.2023 Gündem
O ülkede tepki çeken talimat: Yaşlıları yoğun bakıma almayın
O ülkede tepki çeken talimat: Yaşlıları yoğun bakıma almayın İsveç'te bir hastanenin, corona virüs taşıyan 80 yaş üstü hastaların yoğun bakıma alınmaması yönünde doktorlara talimat verdiği ortaya çıktı. Aynı zamanda kronik hastalığı bulunan 60 yaş üzeri hastalara da yoğun bakıma alınma önceliği verilmemesi istendi.
9.04.2020 Corona Virüsü
Lugano Uruguaylıları çıldırttı!
Lugano Uruguaylıları çıldırttı! 'Bizim Lugano'yu seyredin karar verin'
14.04.2009 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı İsveç'in NATO'ya üyeliğine onay verilmesinden sonra ABD, Türkiye’ye F-16 satışına onay verdi. Kararın ardından Türkiye'ye yönelik provokatif önerileri ve açıklamaları ile pek çok defa gündeme gelen Michael Rubin skandal bir analiz kaleme aldı. Yunan Kathimerini gazetesinde yayınlanan yazıda Yunanistan ve Rum kesimine 'Türkiye'ye karşı harekete geçin' mesajı verdi.
31.01.2024 Dünya
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın!
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın New York'taki diplomatik temasları hız kesmeden devam ederken ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı geldi. Dünya bu zirveden gelecek haberleri merakla beklerken daha önce pek çok provokasyona imza atan Michael Rubin imzalı yazıda 'Türkiye'yi karantinaya alın' çağrısına yer verildi.
19.09.2023 Dünya
Kıbrıs'ta yol projesi gerginliği! Pile-Yiğitler yolundaki arbedede 8 KKTC polisi yaralandı
Kıbrıs'ta yol projesi gerginliği! Pile-Yiğitler yolundaki arbedede 8 KKTC polisi yaralandı Birleşmiş Barış Gücü askerlerinin yol yapımına engel olması Kıbrıs'a gerilime neden oldu. KKTC tarafına araçlarıyla barikat kurup tel örgü çekmek isteyen BM askerleri olayların çıkmasına neden olmuştu.Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Polis Genel Müdürlüğü, dün Pile-Yiğitler yolu yapımı sırasında Birleşmiş Milletler Barış Gücü askerleri ile yaşanan arbedede 8 polisin yaralandığını duyurdu.
19.08.2023 Dünya
İsveç'te İran'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırı
İsveç'te İran'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırı İsveç’te Irak asıllı Salwan Momika, İran'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde Kuran-ı Kerim'e yönelik saldırı düzenledi. İran, İsveç polisi kontrolünde gerçekleşen saldırı nedeniyle Stockholm yönetimini uyararak saldırıların durdurulmasını istedi.
18.08.2023 Dünya
Danimarka'da bir skandal daha... Ülke basını duyurdu: Yedi ayrı provokasyon
Danimarka'da bir skandal daha... Ülke basını duyurdu: Yedi ayrı provokasyon Danimarka, son haftalarda İskandinav ülkelerinde gerçekleştirilen ve nüfusu Müslüman çoğunluklu ülkelerde geniş protestolara neden olan Kuran yakma ve benzeri eylemleri yasaklamayı planlıyor. Ancak buna rağmen ülkeden gelen haber ile skandallara bir yenisi daha eklendi.
31.07.2023 Dünya
Erdoğan'ın Kıbrıs hamlesi damga vurdu! ABD'li senatörden skandal Türkiye açıklaması
Erdoğan'ın Kıbrıs hamlesi damga vurdu! ABD'li senatörden skandal Türkiye açıklaması ABD Senatosu’nun sıkı Yunan-Rum dostu olan Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Bob Menendez, skandal bir açıklamaya imza attı. Türkiye karşıtı açıklamaları ile tanınan Menendez bir kez daha Türkiye'yi hedef aldı. Menendez'in sözleri Yunan basınında geniş yer buldu. Komşu basını Erdoğan'ın uçuş rotası ile verdiği mesajı da manşetlerine taşıdı.
21.07.2023 Gündem
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü Tarihi NATO zirvesi ve bu zirvede Türkiye'nin attığı adımların yankıları sürüyor. Dünya basınında Türkiye ve Erdoğan ile ilgili birçok analiz yayımlandı. Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis 'le yaptığı görüşmeyi mercek altına alan Alman Bild gazetesi ise dikkat çeken ifadeler kullandı.
16.07.2023 Gündem
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler Dünyanın gözü günlerdir Vilnius'ta. Tarihi NATO toplantısı devam ederken Türkiye'nin diplomasi zaferinin yankıları sürüyor. İsveç'e onay veren Türkiye'nin nasıl ikna edildiği sorusuna yanıt veren ABD basını Ankara'ya verilen tavizleri açıkladı. Yunan asıllı ABD'li vekil ise bu tavizlerin ardından skandal bir Türkiye açıklamasına imza attı.
12.07.2023 Dünya
Beyaz Saray'da Türkiye mesaisi! New York Times'tan Erdoğan vurgusu
Beyaz Saray'da Türkiye mesaisi! New York Times'tan Erdoğan vurgusu Dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. NATO umudunu Türkiye'nin kararına bağlayan İsveç tabiri caizse son kozunu oynadı. ABD Başkanı Biden'ın 'Türkiye' mesajı sonrası New York Times dikkat çeken bir yorumda bulundu.
6.07.2023 Dünya
Hakan Fidan'ın sözleri dünyada manşet oldu: Erdoğan kırmızı çizgiyi çekti
Hakan Fidan'ın sözleri dünyada manşet oldu: Erdoğan kırmızı çizgiyi çekti Dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. Kritik zirve için geri sayım sürerken Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın açıklamaları dünya gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Türkiye'nin tavrını net bir şekilde ifade eden Fidan'ın sözleri sonrası pek çok gazete Türkiye'nin kırımızı çizgisini sayfalarına taşıdı. İsveç basını ise 'Türk etkisi'ni yazdı.
5.07.2023 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İsveç'teki Kur'anı Kerim provokasyonuna tepki: Her yönüyle kuşku vericidir
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İsveç'teki Kur'anı Kerim provokasyonuna tepki: Her yönüyle kuşku vericidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsveç'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili, "Türkiye'nin iadesini talep ettiği PKK'lı ve FETÖ'cü hainler henüz teslim edilmemiştir. Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına izin verilmesi de bir başka skandal olarak karşımızdadır. Türk milleti İsveç'in şu hal ve görünümüyle NATO'ya girişine sıcak ve sempatik bakmamaktadır" dedi.
4.07.2023 Gündem
İsveç'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha
İsveç'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha İsveç'in başkenti Stockhlom’de bir caminin önünde Kur’an-ı Kerim yakma eylemine izin veren İsveç'e tepkiler çığ gibi büyürken bugün, provokasyonu yapan sahsın ifadesi ortaya çıktı. Skandala NATO'dan yanıt geldi, İsveç ve dünya basını gelişme hakkındaki son detayları manşete taşıdı.
30.06.2023 Dünya
Hindistan'da festival korkunç faciaya dönüştü! Elektrik akımına kapılan çok sayıda kişi hayatını kaybetti
Hindistan'da festival korkunç faciaya dönüştü! Elektrik akımına kapılan çok sayıda kişi hayatını kaybetti Hindistan’ın Tripura eyaletinde düzenlenen festival faciayla sona erdi. Rath Yatra Festivali sırasında düzenlenen geçit töreninde bir aracın yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu elektrik akımına kapılan 2’si çocuk 7 kişi hayatını kaybederken, 18 kişi de yaralandı.
28.06.2023 Dünya
İsveç'in skandal 'Kuran yakma eylemi' kararına Türkiye'den peş peşe tepki
İsveç'in skandal 'Kuran yakma eylemi' kararına Türkiye'den peş peşe tepki İsveç bir skandala daha imza attı. Başkent Stokholm'de bir caminin önünde Kur'an-ı Kerim yakma eylemi yapılmasına izin verildi. Karara Türkiye'de bakan ve siyasilerden peş peşe tepki geldi.
28.06.2023 Gündem
İsveç'te Kurban Bayramı'nda skandal! Kur'an-ı Kerim yakma eylemine izin
İsveç'te Kurban Bayramı'nda skandal! Kur'an-ı Kerim yakma eylemine izin Erdoğan'ın maketinin asılması ve Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasını izleyen Stockholm yönetimi, bugün yeni bir provokasyona imza attı.
28.06.2023 Dünya
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi 'NATO Zirvesi Türkiye yüzünden başarısız' diyen Yunan medyası Ankara'nın hamlesini skandal başlıklarla gördü, Londra merkezli Suudi Arabistan gazetesi ise 'Türkiye'nin sır küpü' Hakan Fidan' başlığıyla uzun bir analiz yayımladı.
18.06.2023 Gündem
İsveç'te yine skandal görüntü! Terör örgütü destekçileri yeni terör yasasını protesto etti
İsveç'te yine skandal görüntü! Terör örgütü destekçileri yeni terör yasasını protesto etti İsveç’te terör örgütü PKK/YPG destekçileri, İsveç’te 1 Haziran’da yürürlüğe giren yeni terör yasasını protesto ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine slogan attı.
4.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İsveç Skandal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki isveç skandal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.