İstanbul Film Festivali

İstanbul Film Festivali

Son dakika İstanbul Film Festivali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Film Festivali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Film Festivali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Film Festivali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul film festivali gelişmeleri de dahil olmak üzere 724 istanbul film festivali haberi bulunmuştur. Tüm istanbul film festivali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi…
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi… Metin Akpınar’ın Duygu Nebioğlu’nun kızı olduğu haberleri ardından Usta oyuncu Metin Akpınar'ın özel hayatı merak konusu oldu. Akpınar Göksel Özdoğdu ile 62 yıllık evli. Söz konusu haberler sonrası Metin Akpınar'ın eşi Göksel Özdoğdu da sorgulanmaya başlandı.
13.10.2023 Magazin
Boğa Boğa filmi konusu nedir? Boğa Boğa filmi oyuncuları kimler?
Boğa Boğa filmi konusu nedir? Boğa Boğa filmi oyuncuları kimler? Boğa Boğa filmi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in rol aldığı Boğa Boğa filmi 42'inci İstanbul Film Festivali'nde seyirciyle buluşuyor. Netflix'te yayınlanacak Boğa Boğa filmi Çanakkale'de çekildi. Peki Boğa Boğa oyuncuları kimler?
27.04.2023 Televizyon
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli?
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Aşkı Memnu yeni Nihal Helin Kandemir mi, Helin Kandemir kimdir, nereli, kaç yaşında, nereli? Türk dizi tarihinde yerini alan, yayınlandığı dönem kadar tekrarlarıyla da reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu’nun film versiyonu geliyor. Oyuncu kadrosu merak edilirken Nihal karakterini kimin oynayacağı belli oldu.
24.01.2023 Magazin
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları?
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları? Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan şarkıcı ve sinema oyuncusu Tüdanya’nın hakkında yapılan aramalar arttı. Yıllar sonra ilk kez parçalarını seslendiren Peki, Tüdanya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Tüdanya gerçek adı mı, gerçek adı ne? İşte Zor günler geçiren Tüdanya hakkında merak edilenler…
24.12.2022 Televizyon
Usta yönetmen Erden Kıral hayatını kaybetti
Usta yönetmen Erden Kıral hayatını kaybetti Kanal, Bereketli Topraklar Üzerinde ve Hakkari'de Bir Mevsim gibi pek çok filme imza atmış Türk sinemasının önemli yönetmenlerinden Erden Kıral(80), hayatını kaybetti.
17.07.2022 Magazin
İstanbul ödüllerle coştu
İstanbul ödüllerle coştu Şehrin sinema buluşması sona erdi. 41. kez seyirciyi filmle buluşturan festivalin ödül töreni gerçekleşti. “Klondike” Ulusal Yarışma’da En İyi Film Seçildi. Tayfun Pirselimoğlu ise En İyi Yönetmen Ödülü’nü kazandı.
20.04.2022 Kültür Sanat
Murat Özer'e duygusal mektup!
Murat Özer'e duygusal mektup! Oyuncu Feride Çetin ve geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden sinema yazarı Murat Özer’in kızları Hayat, 2 yaşına bastı.
16.03.2022 Magazin
Cahide Sonku ile Zeki Müren Z kuşağı için beyazperdede
Cahide Sonku ile Zeki Müren Z kuşağı için beyazperdede 69 yıl sonra Beklenen Şarkı çıkıyor. ‘İstanbul Film Festivali'nde gösterilecek. Cahide Sonku ile Zeki Müren'in başrollerini paylaştığı 1953 yapımı ‘Beklenen Şarkı' filmi, 41. İstanbul Film Festivali'nde yenilenmiş kopyasıyla izleyici karşısına çıkacak.
12.03.2022 Magazin
İKSV'nin tüm etkinlikleri öğrencilere 10 lira
İKSV'nin tüm etkinlikleri öğrencilere 10 lira İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) bu yıl düzenleyeceği 50'nci yıl etkinliklerinde geçerli olmak üzere öğrenci biletleri 10 TL'den satışa sunulacak.
27.01.2022 Kültür Sanat
Filmdeki gerçekçi sahneler baygınlık geçirtti! 3 kişi hastaneye kaldırıldı
Filmdeki gerçekçi sahneler baygınlık geçirtti! 3 kişi hastaneye kaldırıldı Bu yıl 58'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nda dün gece özel gösterimde yer alan Audrey Diwan'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Kürtaj' filmindeki gerçekçi sahnelerden etkilenen 3 seyirci baygınlık geçirip hastaneye kaldırıldı.
9.10.2021 Magazin
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler?
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler? Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show, Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu’nun ardından kadrosuna Toygan Avanoğlu ile Ayça Damgacı’yı kattı. Söz konusu gelişmenin ardından Ayça Damgacı kimdir, kaç yaşında, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
24.08.2021 Gündem
Sinemalar açık mı? Sinemalar ne zaman açılacak? Sinemalar nasıl çalışacak?
Sinemalar açık mı? Sinemalar ne zaman açılacak? Sinemalar nasıl çalışacak? Koronavirüsle mücadele kapsamında bulaş riskini azaltmak amacıyla alınan tedbirler gereği sinemalar bir süredir kapalı tutuluyordu. İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri genelgesiyle sinema salonlarının da açılmasına karar verildi. Genelgede sinemaların nasıl çalışacağı da belli oldu. Peki, Sinemalar nasıl çalışacak? Sinemaların çalışma saatleri belli oldu mu, ne zaman açılacak? İşte genelgeye göre sinemalara getirilen kurallar...
2.06.2021 Gündem
Oyuncu Erol Keskin hayatını kaybetti
Oyuncu Erol Keskin hayatını kaybetti Tiyatro ve sinema sanatçısı Erol Keskin, 89 yaşında hayatını kaybetti.
18.05.2021 Kültür Sanat
Zeki Alasya, vefat yıl  dönümünde anılıyor
Zeki Alasya, vefat yıl dönümünde anılıyor Yaşamı boyunca birçok tiyatro, sinema filmi ve dizide rol alan, Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Zeki Alasya, vefatının 6. yılında anılıyor.
7.05.2021 Kültür Sanat
Aytekin Çakmakçı hayatını kaybetti
Aytekin Çakmakçı hayatını kaybetti Işıklar Sönmesin, Muhsin Bey, Yılanların Öcü gibi filmlerin görüntü yönetmenliğini yapmış usta isim Aytekin Çakmakçı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
11.03.2021 Gündem
Sevilen oyuncu 2 yıl sonra ekranda!
Sevilen oyuncu 2 yıl sonra ekranda! Kanal D’nin beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu’nun 1 Aralık Salı akşamı yayınlanacak 27’nci bölümünün konuk oyuncusu Ece Dizdar olacak.
30.11.2020 Televizyon
İstanbul film festivali 2020 bilet fiyat ne kadar? İstanbul film festivali 2020 bilet
İstanbul film festivali 2020 bilet fiyat ne kadar? İstanbul film festivali 2020 bilet 39. İstanbul Film Festivali’nin 17-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Ulusal Yarışma ve Ulusal Kısa Film Yarışması biletleri bugünden itibaren (10 Temmuz) satışa sunuldu. 11 uzun metrajlı ve 12 kısa film yer alacak. SSM’de kurulacak açık hava sinemasında her gece 21.00’de bir uzun ve bir kısa metrajlı film birlikte gösterilecek. Gösterimler, film ekiplerinin katılımıyla yapılacak. Peki, İstanbul film festivali 2020 bilet fiyat ne kadar? 39. İstanbul Film Festivali’nde gösterilecek filmler neler?
10.07.2020 Gündem
39. İstanbul film festivali filmleri ve İstanbul film festivali ulusal yarışma tarihleri
39. İstanbul film festivali filmleri ve İstanbul film festivali ulusal yarışma tarihleri İstanbul film festivali 2020 tarihi belli oldu. İKSV tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen İstanbul Film Festivali'nde, Ulusal Yarışma ve Ulusal Kısa Film Yarışması 17-28 Temmuz, diğer gösterimler ise 9-20 Ekim arasında yapılacak.
4.07.2020 Gündem
Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur kaç yaşında ve nereli?
Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur kaç yaşında ve nereli? Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'dan kötü haber geldi, yoğun bakımda olan eski sinema oyuncusunun bilinci kapandı. Müslüm Gürses'in hayatını konu alan 'Müslüm' filmiyle hayatı daha çok merak edilen Muhterem Nur, hastalığından sonra internette hayatı yeniden araştırılmaya başlandı. Peki, Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur kaç yaşında ve nereli?
6.03.2020 Gündem
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı!
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı! 'Uçurtmayı Vurmasınlar', 'Piano Piano Bacaksız', 'Abuzer Kadayıf' ve 'Uzun İnce Bir Yol' gibi birçok filme imza atan ünlü yönetmen Tunç Başaran, 81 yaşında hayatını kaybetti. Başaran bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Peki, Uçurtmayı Vurmasınlar filminin yönetmeni Tunç Başaran kimdir?
18.12.2019 Gündem
Usta yönetmen Tunç Başaran hayatını kaybetti
Usta yönetmen Tunç Başaran hayatını kaybetti Türk sinemasına damga vuran 'Uçurtmayı Vurmasınlar' filminin yönetmeni Tunç Başaran, 81 yaşında vefat etti.
18.12.2019 Magazin
İstanbul Kırmızısı filminin yönetmeni Ferzan Özpetek kimdir?
İstanbul Kırmızısı filminin yönetmeni Ferzan Özpetek kimdir? Ferzan Özpetek, 15 yıl boyunca yardımcı yönetmenlik yaptıktan sonra, yönetmen koltuğuna ilk kez 1997 yılında çektiği Hamam filmiyle oturmuştur. Son filmi de İstanbul Kırmızısı olan Ferzan Özpetek kimdir?
12.10.2019 Yaşam
Usta yönetmen hayatını kaybetti
Usta yönetmen hayatını kaybetti Bir süredir organ yetmezliği nedeniyle tedavi altında olan Türk Sinemasının usta yönetmenlerinden Yavuz Özkan hayatını kaybetti. 77 yaşındaki ödüllü yönetmen bir süre önce organ yetmezliği nedeniyle Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınmıştı.
22.05.2019 Kültür Sanat
Palu Ailesi korku filmi oluyor!
Palu Ailesi korku filmi oluyor! 30. Ankara Uluslararası Film Festivali kapsamında izleyiciyle buluşan Emin Alper, gelecek projelerinden birinin Palu ailesi üzerine bir korku filmi olduğunu söyledi.
22.04.2019 Magazin
Mehmet Günsür kimdir? Mehmet Günsür kaç yaşında?
Mehmet Günsür kimdir? Mehmet Günsür kaç yaşında? Mehmet Günsür kimdir? Başarılı oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Mehmet Günsür, acı bir haberle gündeme geldi. İtalya'da yaşayan ünlü oyuncu Mehmet Günsür'ün babası Teoman Günsür, vefat etti. İşte Mehmet Günsür hakkında merak edilen bilgiler...
9.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Film Festivali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul film festivali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.