İstanbul Cup

İstanbul Cup

Son dakika İstanbul Cup haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Cup ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Cup haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Cup

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul cup gelişmeleri de dahil olmak üzere 439 istanbul cup haberi bulunmuştur. Tüm istanbul cup haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik’ de sivil toplum kurumlarının temsilcileriyle biraraya geldi. Toplantıda konuşan Kurum, "Karşımızda her yeri sevgisizlikten, sadakatsizlikten dolayı yönetilemeyen kocaman bir şehir var ve fetret döneminden kurtulmayı bekleyen yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var. Hak ettiği eserleri arayan aziz İstanbul halkı var. Biz bunun için çalışacağız." diye konuştu. Kurum, program sonrası Pendikspor'u da ziyaret etti. 
12.02.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan 'İstanbul Cup' açıklaması: Bu projeyi de çok önemsiyoruz.
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan 'İstanbul Cup' açıklaması: Bu projeyi de çok önemsiyoruz. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Adayı Murat Kurum, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek, başkan Göksel Gümüşdağ ile görüştü. Bir basın mensubunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay ile ilgili konuşması hakkındaki sorusuna yanıt veren Kurum, "Yerel yönetimlerin ilçe ölçeğinde büyükşehirle uyumlu olması, merkezi idareyle uyumlu olması şehre avantaj sağlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği budur. Uyum ve ahenk arkadaşlar, bu şehir hepimizin, bu ülke hepimizin." dedi.
5.02.2024 Gündem
Milli sporcu Cem İlkel'e acı haber! Kardeşi hayatını kaybetti!
Milli sporcu Cem İlkel'e acı haber! Kardeşi hayatını kaybetti! Kırklareli'de meydana gelen trafik kazasında, milli tenis sporcusu Cem İlkel’in kendisi gibi tenisçi olan kız kardeşi Elif İlkel hayatını kaybetti, araçtaki 6 kişi de yaralandı.
22.03.2022 Gündem
Çağla Büyükakçay ilk turda veda etti
Çağla Büyükakçay ilk turda veda etti Milli tenisçi, İsviçre'de düzenlenen ITF turnuvasının ilk turunda Belçikalı Maryna Zanevska'ya 2-1 mağlup oldu
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Cup çiftler şampiyonu Liang-Shuai Zhang
İstanbul Cup çiftler şampiyonu Liang-Shuai Zhang TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası çiftler finalinde, Çinli raketler Chen Liang-Shuai Zhang ikilisi, Xenia Knoll (İsviçre)-Anna Smith (Büyük Britanya) çiftini 2-0 yenerek şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Cup'ta finalin adı belli oldu
İstanbul Cup'ta finalin adı belli oldu Irina-Camelia Begu'yu 2-0 yenen Pauline Parmentier, teklerde finale yükselen ikinci isim oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Cup'ta yarı final eşleşmeleri belli oldu
İstanbul Cup'ta yarı final eşleşmeleri belli oldu TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta yarı finale kalan eşleşmeleri belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki, sakatlık nedeniyle organizasyondan çekildi
Wozniacki, sakatlık nedeniyle organizasyondan çekildi TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda 1 numaralı seribaşı Danimarkalı Caroline Wozniacki, çeyrek final mücadelesi sırasında yaşadığı sakatlık nedeniyle organizasyondan çekildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki, adını çeyrek finale yazdırdı
Wozniacki, adını çeyrek finale yazdırdı TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda 1 numaralı seribaşı Caroline Wozniacki, İtalyan Sara Errani'yi 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"Daha iyi olmaya çalışacağım"
"Daha iyi olmaya çalışacağım" TEB BNP Paribas İstanbul Cup UIuslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na çiftlerin ardından teklerde de veda eden Türk tenisçi İpek Öz, inanılmaz bir deneyim elde ettiğini söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çağla'dan erken veda
Çağla'dan erken veda TEB BNP Paribas İstanbul Cup UIuslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda Ayla Aksu'nun ardından bir diğer milli tenisçi Çağla Büyükakçay da organizasyona veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ayla Aksu'dan İstanbul Cup'a veda!
Ayla Aksu'dan İstanbul Cup'a veda! İstanbul Cup tekler 1. turunda mücadele eden milli tenisçi Ayla Aksu, Fransız rakibi Pauline Parmentier'e 6-2 ve 6-2'lik setlerle mağlup olarak elendi.
10.11.2021 Voleybol
Aybaba'dan transfer açıklaması! "Sezon sonu..."
Aybaba'dan transfer açıklaması! "Sezon sonu..." Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Şu ana kadar hiçbir takımla transfer görüşmesi yapmadım ama doğal olarak ben profesyonelim. Sezon bittiğinde benim mukavelem bitiyor. Hem kulübümle hem de böyle bir teklif olursa öbür takımlarla görüşüp ona göre bir karar vereceğim" dedi.
23.04.2018 Sivas Spor
İstanbul Cup'ta tekler elemeleri tamamlandı
İstanbul Cup'ta tekler elemeleri tamamlandı TEB BNP Paribas İstanbul Cup UIuslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda tekler elemeleri, bugün oynanan 6 karşılaşmayla tamamlandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Cup'ta kuralar çekildi
İstanbul Cup'ta kuralar çekildi - İstanbul'da 23-29 Nisan'da düzenlenecek kadın tenis turnuvası TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın ana tablo kura çekimi yapıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
TEB BNP Paribas İstanbul'da 3 Türk tenisçi
TEB BNP Paribas İstanbul'da 3 Türk tenisçi Milli tenisçiler Çağla Büyükakçay, Ayla Aksu ve İpek Öz, TEB BNP Paribas İstanbul Cup’a özel davetiye ile ana tablodan katılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milliler, İtalya'yı farka boğdu! 8 gol...
Milliler, İtalya'yı farka boğdu! 8 gol... Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun düzenlediği Sesi Görenler İstanbul Kupası ilk maçında Türk Milli Takımı, İtalya'yı 8-1 mağlup etti. Türkiye Futbol Federasyonu Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
2.03.2018 Futbol
Wozniacki ve Cilic geliyor!
Wozniacki ve Cilic geliyor! Dünya 1 numarası Caroline Wozniacki ve Avustralya Açık finalisti Marin Cilic, İstanbul’da boy gösterecek
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Cup'ta zafer Cilic'in
İstanbul Cup'ta zafer Cilic'in Tekler final maçında Kanadalı Raonic'i 7-6 ve 6-3'lük setler sonucunda 2-0 yenen Hırvat Cilic, şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çığlık atarak oynayan tenisçilerden değilim
Çığlık atarak oynayan tenisçilerden değilim Tenis izlemesi en keyifli sporlardan birisi peki ya efor sarf eden en başarılı Türk kadın sporcu Çağla Büyükakçay’ı izlemek? Bir aydır antrenman programım için Miami’deydim. Miami Open’da ter döken Çağla ile buluştuk planlarından turnuvalarından konuştuk.
5.05.2017 Arşiv
İstanbul Cup'ta zafer Svitolina'nın
İstanbul Cup'ta zafer Svitolina'nın TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Tenis Turnuvası'nda kadınlarda şampiyonluğu Elina Svitolina elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul'da tenis şöleni devam ediyor
İstanbul'da tenis şöleni devam ediyor TEB BNP Paribas İstanbul Open Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nda ana tablo maçları yarın başlayacak
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Cup'te finale yükseldi
İstanbul Cup'te finale yükseldi TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde 1 numaralı seribaşı Ukraynalı Elina Svitolina, Slovak Jana Cepelova'yı 2-0 yenerek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çağla  Büyükakçay, çeyrek finalde elendi
Çağla Büyükakçay, çeyrek finalde elendi TEB BNP Paribas İstanbul Cup UIuslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda son tekler şampiyonu milli tenisçi Çağla Büyükakçay çeyrek final maçında Belçikalı Elise Mertens'e 2-1 yenilerek organizasyona veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Başak Eraydın, Ayla Aksu'yu 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi
Başak Eraydın, Ayla Aksu'yu 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda mücadele eden milli tenisçi Başak Eraydın, bir diğer milli sporcu Ayla Aksu'yu 2-0 yenerek çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Cup ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul cup haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.