İstanbul Adaylığı

İstanbul Adaylığı

Son dakika İstanbul adaylığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul adaylığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul adaylığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Adaylığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul adaylığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.119 istanbul adaylığı haberi bulunmuştur. Tüm istanbul adaylığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koltuğa yapışmak benim için söylenebilecek son şey
Koltuğa yapışmak benim için söylenebilecek son şey Türkiye’nin ‘son başbakanı’, TBMM Başkanı ve AK Parti 2019 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçimlere iki ay kala, ilk röportajını Hürriyet’ten İpek Özbey'e verdi. Yıldırım ile Kanlıca’da buluştuk. Vatandaşın yoğun ilgisi ve özellikle çocukların birlikte fotoğraf çektirmesi sonucu yaklaşık 7 saat birlikte vakit geçirdik.
28.01.2019 Siyaset
Adalet Bakanı Gül duyurdu: Yargıda yeni sistem...
Adalet Bakanı Gül duyurdu: Yargıda yeni sistem... Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Yakın zamanda ABD’li yetkililer Türkiye’ye gelecek. Biz hukuk devleti gereği bu terör elebaşının iadesini ümit ediyoruz" dedi. Bakan Gül, hukuk fakültelerinin sayısının azaltılması gerektiğini vurgulayarak Türk hukuk sistemine ilk kez girecek 'hakim/savcı yardımcılığı sistemi'ni duyurdu. Bakan Gül ayrıca elektronik tebligat ile hedef süre uygulamasının da 1 Ocak itibari ile başlayacağını açıkladı.
30.12.2018 Siyaset
Son dakika: Bomba kulis bilgisi! CHP, orayı İYİ Parti'ye bırakıyor
Son dakika: Bomba kulis bilgisi! CHP, orayı İYİ Parti'ye bırakıyor CHP - İYİ Parti ittifakından yeni kulis bilgileri geldi. Ankara'nın İYİ Parti'ye bırakılabileceği konuşulurken bu hususta Mansur Yavaş'ın vereceği karar hayati önem taşıyor. Öte yandan CHP'nin Ankara dahil olmak üzere 4 ilde İYİ Parti adayını destekleyeceği, İYİ Parti'nin de 6 ilde CHP'ye destek olacağı gelen bilgiler arasında...
11.12.2018 Siyaset
Bahçeli'den 'Binali Yıldırım' açıklaması
Bahçeli'den 'Binali Yıldırım' açıklaması MHP lideri Bahçeli, İstanbul adaylığında adı geçen TBMM Başkanı Binali Yıldırım için, "İstanbul'da aday olursa başımızın üzerinde yeri vardır" dedi. Bahçeli, adaylık için Yıldırım'ın istifa etmesine gerek olmadığını da söyledi. Bahçeli, Cumhur İttifakı'na ilişkin soruları, cebinden çıkardığı, 'x+y=z' formülünün yazılı olduğu kağıdı göstererek yanıtlaması dikkat çekti.
10.12.2018 Siyaset
Erdoğan "bazıları rahat durmaz" sözüyle kimi kastetti?
Erdoğan "bazıları rahat durmaz" sözüyle kimi kastetti? Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dünkü yaptığı açıklamaların ardından "Bazıları rahat durmaz" sözüyle kimi kastettiği merak konusu oldu. Hürriyet yazarı Hande Fırat bu konunun ayrıntılarını köşesine taşıdı.
5.12.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İstanbul adayı' sorusuna yanıt!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İstanbul adayı' sorusuna yanıt! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'nin 20 adayını açıklamasının ardından gözler İstanbul adayına çevrildi. Hürriyet Ankara temsilcisi Hande Fırat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul adayı ile ilgili verdiği yanıtı köşesine taşıdı.
28.11.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu görüşmesi sonrası İnce'den ilk açıklama
Kılıçdaroğlu görüşmesi sonrası İnce'den ilk açıklama İstanbul adaylığı için ismi konuşulan Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme sonrası açıklama yaptı. İnce, "Ön seçim yerine eğilim yoklaması gerektiği görüşündeyim" dedi.
22.11.2018 Siyaset
Ankara kulisi Gökçek'le kaynıyor!
Ankara kulisi Gökçek'le kaynıyor! Posta yazarı Murat Çelik yerel seçimlerle ilgili Ankara'da siyasi partilerin kulislerinde konuşulan son gelişmeleri kaleme aldı.
20.11.2018 Siyaset
AK Parti'de önemli gelişme! İstanbul'da o isim ön plana çıktı
AK Parti'de önemli gelişme! İstanbul'da o isim ön plana çıktı AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam adayların temayül yoklaması sona erdi. En çok merak edilen yerlerin başında gelen İstanbul için Binali Yıldırım'ın adı ön plana çıktı. İşte Ankara ve İzmir için adı geçen adaylar...
19.11.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul için özel çalışma
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul için özel çalışma Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptırılan anketler, profil araştırmaları ve kendisine sunulan raporlar üzerinde ‘en doğru aday’ı belirlemeye çalışırken, en fazla mesaiyi İstanbul adayları için harcıyor.
16.11.2018 Siyaset
İnce’den İstanbul adaylığı yorumu
İnce’den İstanbul adaylığı yorumu CHP’li siyasetçi Kemal Anadol’un eşi Seren Anadol’un İzmir’de düzenlenen cenaze töreninde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı hakkında konuşan CHP’nin geçmiş dönemdeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul adayının belirlenmesi için eğilim yoklamasını önererek, “Bu görüşten başka hiçbir yerde ne adayım ne başka bir şeyim” dedi.
15.11.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin İran'a yaptırımları ile ilgili ilk kez konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin İran'a yaptırımları ile ilgili ilk kez konuştu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında konuştu. Erdoğan öğrencilere seslenerek; "Bazı öğrencilerimiz 'illa da' burs diyor. Evladım, illa da burs yok! Sen krediye de müracaat etsen, faiz uygulaması yok. Size en uygun taksitlerle ve sigortalı işe girdiğiniz zaman devlet bunu sizden tahsil edecek" dedi. Grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı, "İran'a yaptırımları yanlış buluyorum. Dünyanın dengesini bozacak bir adım. Böyle bir yaptırıma kesinlikle uymayız." ifadelerini kullandı. Erdoğan, ABD'nin SGD ile ortak devriyesi hakkında da, "Kabul edilebilir bir şey değil" sözlerini kullandı.
6.11.2018 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan af ve emeklilikte yaşa takılanlar açıklaması!
Numan Kurtulmuş'tan af ve emeklilikte yaşa takılanlar açıklaması! AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' yasa tasarısı hakkında "O konu kapanmıştır. Bugünkü şartlarda Türkiye'nin kaldırabileceği bir yük değil. Af konusunun ise seçime kadar gündeme gelmesi zor" dedi.
1.11.2018 Gündem
Muharrem İnce bombası: 'Varım' dedi
Muharrem İnce bombası: 'Varım' dedi 24 Haziran seçimlerinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce İstanbul adaylığı için "İlk kez söylüyorum. Varım ama bir şartım var." dedi. İşte Muharrem İnce'nin şartı...
23.10.2018 Siyaset
Son dakika: Muharrem İnce'nin İstanbul adaylığı için tek şartı var!
Son dakika: Muharrem İnce'nin İstanbul adaylığı için tek şartı var! Muharrem İnce’nin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirlenirken, parti üyelerinin oy kullanacağı “ön seçim” yönteminin uygulanması halinde adaylığını koyabileceği ileri sürüldü
8.10.2018 Siyaset
İstanbul'a aday olacak mı? Muharrem İnce'den net cevap
İstanbul'a aday olacak mı? Muharrem İnce'den net cevap CHP'nin 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul adaylığı tartışmalarına noktayı koydu, "Ben, Genel Başkan olarak Cumhurbaşkanı adayı olmak istiyorum" diye konuştu.
19.09.2018 Siyaset
‘Operasyon yapılmasın’ diye bir talimat yoktu
‘Operasyon yapılmasın’ diye bir talimat yoktu AK Partili Eker, çözüm sürecinde talimatla PKK’ya göz yumulduğu iddiasına yanıt verirken, görevini ihmal edenler veya görev sahasında olay çıkmamasını istemiş olanlar bulunabileceğini söyledi, “Ama kesinlikle talimat diye bir şey yok” dedi...
29.09.2021 Gündem
'Sarıgül çekilecek yerine Gürsel Tekin gelecek!'
'Sarıgül çekilecek yerine Gürsel Tekin gelecek!' Gazeteci Turgay Güler, Sarıgül'ün en geç 10 gün içinde adaylıktan çekileceğini iddia ederek yerine Gürsel Tekin'in aday gösterileceğini söyledi.
13.02.2014 Siyaset
‘Perşembe 13:00’te İstanbul adayıyım’
‘Perşembe 13:00’te İstanbul adayıyım’ Sarıgül, İstanbul adaylığı için net konuştu ve Topbaş’a meydan okudu: ‘Artık bizden korkmaya başladılar, Trakya’ya gidiyorlar, Anadolu’ya gidiyorlar İstanbul’u konuşuyorlar’Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Zeytinburnu’nda halka seslendi...
29.09.2021 Gündem
CHP’nin seçim formülü! 'Sağ’ başkanın yanına...
CHP’nin seçim formülü! 'Sağ’ başkanın yanına... ‘Sağ’ başkanın yanına ‘sol’ vekil
7.12.2013 Siyaset
'Biz ne hallere düşmüşüz...'
'Biz ne hallere düşmüşüz...' HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den Sarıgül sorusuna sert çıkış
29.09.2021 Gündem
Topbaş  tarihe geçecek!
Topbaş tarihe geçecek! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tweet atarak bugünkü grup toplantısında 5 il ve 5 büyükşehir belediye başkan adayını açıklayacağını duyurdu...
29.09.2021 Gündem
'Bana kim engel olabilir?
'Bana kim engel olabilir? O iddialara sert cevap
29.09.2021 Gündem
Tekin: Adaylığı hak eden benim!
Tekin: Adaylığı hak eden benim! Mustafa Sarıgül'ün İstanbul'a aday olacağı söylentilerine rağmen yarıştan çekilmeyen Gürsel Tekin sert mesajlar verdi
20.11.2013 Siyaset
'Kılıçdaroğlu, Ankara'yı Sarıgül'e teklif etti'
'Kılıçdaroğlu, Ankara'yı Sarıgül'e teklif etti' Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimlerde CHP'nin Ankara adayı ile ilgili bir iddiada bulunarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Mustafa Sarıgül'e teklif götürdüğünü ancak Sarıgül'ün teklifi kabul etmediğini söyledi...
14.11.2013 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Adaylığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul adaylığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.