İsmet Büyükataman

İsmet Büyükataman

Son dakika İsmet Büyükataman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsmet Büyükataman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsmet Büyükataman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmet Büyükataman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismet büyükataman gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 ismet büyükataman haberi bulunmuştur. Tüm ismet büyükataman haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP'de  yeni Başkanlık Divanı belli oldu
MHP'de yeni Başkanlık Divanı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Sinan Ateş kimdir, öldü mü? Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in son durumu ne?
Sinan Ateş kimdir, öldü mü? Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in son durumu ne? Ankara'da Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'e silahlı saldırı düzenlendi. Peki, Sinan Ateş kimdir, öldü mü? Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in son durumu ne?
30.12.2022 Gündem
CHP'li Özel: Yunanistan'ı defalarca kınadık, bir kez daha kınıyoruz
CHP'li Özel: Yunanistan'ı defalarca kınadık, bir kez daha kınıyoruz CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Yunanistan'ı defalarca kınadık, bir kez daha kınıyoruz. Yunan adaları silahlanırken biz defalarca yazdık. Soru önergeleri verdik" dedi.
8.09.2022 Siyaset
MHP'li Büyükataman: Kılıçdaroğlu, teröristlerin dertleriyle dertlenmektedir
MHP'li Büyükataman: Kılıçdaroğlu, teröristlerin dertleriyle dertlenmektedir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "CHP Lideri Kılıçdaroğlu her konuşmasında, 'Yönetime geldiğimizde helalleşeceğiz' diyerek FETÖ, PKK ve DHKP-C tutuklularına umut olmaktadır. Kılıçdaroğlu hangi hakla terör örgütlerinin şehit ettiği binlerce vatandaşımız adına konuşmakta, hangi vicdanla şehitlerimizin katilleriyle helalleşeceğini söylemektedir? Kılıçdaroğlu, milletin değil teröristlerin, Türkiye düşmanlarının dertleriyle dertlenmektedir" dedi.
7.09.2022 Siyaset
Şehit Uzman Çavuş Taşcı, Bursa'da toprağa verildi
Şehit Uzman Çavuş Taşcı, Bursa'da toprağa verildi Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde arazide kayıp, düşerek şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı (24), Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı.
2.07.2022 Yaşam
Devlet Bahçeli, Muharrem İnce'yi kabul etti
Devlet Bahçeli, Muharrem İnce'yi kabul etti MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Merkez binasında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi kabul etti
1.06.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'nin yeni A Takımı belli oldu
MHP lideri Bahçeli'nin yeni A Takımı belli oldu MHP'nin 15 kişilik Başkanlık Divanı listesi belli oldu.
26.03.2021 Siyaset
MHP'li Büyükataman: Kılıçdaroğlu'nun sözleri parti içi siyasetlerine dönüktür
MHP'li Büyükataman: Kılıçdaroğlu'nun sözleri parti içi siyasetlerine dönüktür Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "MHP ile bir kavgaya tutuşup tabanını tutmaya çalışan Kılıçdaroğlu'nun sözleri tamamen kendi parti içi siyasetlerine dönüktür. CHP Genel Başkanı'nın, partisinden yükselen tepkilere cevap vermek yerine aslı astarı olmayan iddialarla hedef saptırmaya çalışması beyhudedir" dedi.
29.06.2020 Siyaset
"Bahçeli hakkında psikolojik harekat  tertip edilmiştir"
"Bahçeli hakkında psikolojik harekat tertip edilmiştir" MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında sistemli bir psikolojik harekat tertip edildiğini" savundu.
2.12.2019 Siyaset
MHP'den erken seçim açıklaması!
MHP'den erken seçim açıklaması! MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Türk milletinin erken seçime ihtiyacı yoktur. Türk milletinin milli birliğe, Milli Mücadele ruhuyla hareket ederek, Türkiye'yi dünyada sözü dinlenen ülkeler safına çıkaracak onurlu duruşu göstermeye, mücadeleyi vermeye ihtiyacı vardır" dedi.
22.11.2019 Siyaset
MHP'li Büyükataman: ABD Temsilciler Meclisi'nde alınan karar bizim için yok hükmünde
MHP'li Büyükataman: ABD Temsilciler Meclisi'nde alınan karar bizim için yok hükmünde MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "ABD'nin Türkiye ile varılan mutabakata rağmen Temsilciler Meclisi'nde, 'Türkiye'ye yönelik yaptırımları teşvik edici' ve 'sözde Ermeni soykırımını tanıyan' kararlar alması; huylunun huyundan vazgeçmeyeceğini ve bin defa tövbe etseler de tövbelerini tutmayacaklarını göstermesinden başka bir mana ifade etmemektedir. Bizim için yok hükmündedir" dedi.
30.10.2019 Siyaset
MHP'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki
MHP'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın MHP ile ilgili sözlerine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan yanıt geldi.
22.10.2019 Siyaset
MHP'den ABD Büyükelçiliğine tweet tepkisi
MHP'den ABD Büyükelçiliğine tweet tepkisi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Bu ‘vatansız’ firarinin yaptığı paylaşımın ABD’nin Türkiye Büyükelçiliği resmi Twitter hesabından beğenilmesi, ederi 1 dolar olan meczubun sözlerinden daha vahimdir ve ABD destekli yeni bir operasyonun da başladığının delilidir” dedi.
6.10.2019 Siyaset
Bahçeli'den operasyon mesajı: Fırat'ın doğusuna Türk milletinin mührü vurulmalıdır
Bahçeli'den operasyon mesajı: Fırat'ın doğusuna Türk milletinin mührü vurulmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimlerinin ardından teşekkür mitinglerinin onuncusunu Erzincan’da yaptı. Erzincan’da halka hitap eden Bahçeli, “İstiyorlar ki hükümet düşsün Türkiye tökezlesin. Terör örgütüyle kucaklaşan CHP'nin gittiği yol, yol değildir. Yeni hükümet sisteminden geriye dönüş yoktur” dedi.
14.09.2019 Siyaset
MHP'den ABD'ye "kayyım" tepkisi
MHP'den ABD'ye "kayyım" tepkisi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Morgan Ortagus'un Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediyelerine kayyım atanmasına ilişkin açıklamaları, tarafımızdan en yüksek dereceden reddedilmektedir." ifadelerini kullandı.
23.08.2019 Siyaset
MHP'den CHP'ye eleştiri
MHP'den CHP'ye eleştiri MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP'yi eleştirerek "(Usulsüzlük yok) diyemeyenler hak, hukuk, adalet sözlerinin arkasına sığınarak haksızlığı, hukuksuzluğu ve adaletsizliği meşrulaştırmaya çalışmaktadır." ifadesini kullandı.
9.05.2019 Siyaset
"Bahçeli'ye yönelik başlatılan kampanya akılları karıştırmıştır"
"Bahçeli'ye yönelik başlatılan kampanya akılları karıştırmıştır" MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya dair henüz net bilgilerin gelmediği dakikalarda CHP yöneticileri tarafından başlatılan 'Memnun musun Sayın Bahçeli?' tarzındaki niyeti belli bir kampanya akılları karıştırmıştır." değerlendirmesinde bulundu.
22.04.2019 Siyaset
'Kılıçdaroğlu ve avanesi, panik haliyle ne söylediğini bilmiyor'
'Kılıçdaroğlu ve avanesi, panik haliyle ne söylediğini bilmiyor' MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Ülkücü kardeşlerim CHP'ye oy verecek' sözünü eleştirerek, "31 Mart akşamı sandıktan çıkacak olan sonucu şimdiden gören Kılıçdaroğlu ve avanesi, bu panik haliyle ne söylediğini pek bilememektedir" dedi.
5.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabını soracağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabını soracağız! Van'da polisin kolunu ısıran HDP'li vekile sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütünün mensuplarından bir milletvekili bayan benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunların bedelini ödeyecekler" dedi. Peribacalarının dibinde inşa edilen otelle ilgili de konuşan Erdoğan, "O bölgedeki tüm kaçak yapıların yıkılması için talimat verdim" ifadesini kullandı.
15.02.2019 Siyaset
MHP'den CHP'nin İzmir adayına tepki: Kara bir leke...
MHP'den CHP'nin İzmir adayına tepki: Kara bir leke... MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP'nin Tunç Soyer'i İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak göstermesine ilişkin, "Babasının vicdan kasaplığıyla övünen oğlunun Türkiye'nin üçüncü büyük şehrine, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu parti tarafından aday gösterilmesi Cumhuriyet tarihine kara bir leke olarak düşmüştür." değerlendirmesinde bulundu.
29.01.2019 Siyaset
Bahçeli sünnet düğününe katıldı
Bahçeli sünnet düğününe katıldı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, makam şoförü Sedat Karabıyık'ın oğlu Emir Kağan Karabıyık'ın sünnet düğününe katıldı.
29.09.2018 Gündem
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz MHP'ye geçti!
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz MHP'ye geçti! TBMM'nin açıldığı gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öptüğü için partide krize neden olan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, MHP'ye geçti.
14.08.2018 Siyaset
Akşener tek aday
Akşener tek aday İYİ Parti Genel Sekreteri Çıray, ilk yapılacak kongrede Akşener’i ortak imzayla genel başkanlığa aday göstereceklerini açıkladı. Bahçeli’nin çıkışına da tepki gösterdi: O en son konuşacak adamdır
23.07.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İsmet Büyükataman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismet büyükataman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.