İsmail Metin Temel

İsmail Metin Temel

Son dakika ismail metin temel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ismail metin temel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ismail metin temel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Metin Temel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail metin temel gelişmeleri de dahil olmak üzere 224 ismail metin temel haberi bulunmuştur. Tüm ismail metin temel haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Aydın Şirin kimdir? Eski Tümamiral yeni Koramiral Aydın Şirin darbe gecesi rehin alınmıştı!
Aydın Şirin kimdir? Eski Tümamiral yeni Koramiral Aydın Şirin darbe gecesi rehin alınmıştı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkanlık ettiği YAŞ toplantısı 45 dakika sürdü. Kritik toplantıda alınan kararlarla 17 general ve amiral bir üst rütbeye, 51 albay, general ve amiralliğe yükseltildi. 30 Ağustos 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Tümamiral Aydın Şirin koramiralliğe terfi ettirildi. Tümamiral Aydın Şirin kimdir?
23.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askeri Şura kararlarını onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askeri Şura kararlarını onayladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askeri Şura kararlarını onayladı. Yüksek Askeri Şura kararları kapsamında 17 general ve amiral bir üst rütbeye, 51 albay, general ve amiralliğe yükseltildi.
23.07.2020 Siyaset
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
FETÖ'cü Adem Huduti'ye verilen hapis cezası az bulundu
FETÖ'cü Adem Huduti'ye verilen hapis cezası az bulundu Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Malatya'daki Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi davasında "cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek" suçuna yardımdan 15 yıl hapis cezası verilen dönemin 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ile ilgili hükmün bozulmasını istedi.
20.03.2019 Gündem
Uyum sorunu merkeze aldırdı
Uyum sorunu merkeze aldırdı RESMİ Gazete’de dün yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla 2. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Metin Temel, bu görevden alınarak Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığı’na atandı.
1.01.2019 Gündem
Orgeneral Metin Temel'e yeni görev
Orgeneral Metin Temel'e yeni görev Generallerin atanmalarına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
31.12.2018 Gündem
Erdoğan ‘cengâverler’ demişti! İntikam yemini ettiler
Erdoğan ‘cengâverler’ demişti! İntikam yemini ettiler Fırat’ın doğusuna yapılacak TSK operasyonu için geri sayım sürerken Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı’ndaki başarılarından ötürü Başkan Erdoğan’ın ‘cengâverler’ diye övdüğü ÖSO birlikleri de gelecek emri bekliyor.
19.12.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler birlikleri denetledi
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler birlikleri denetledi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Diyarbakır ve Mardin'deki birliklerde incelemelerde bulundu.
24.09.2018 Gündem
CHP’li Muharrem İnce’ye apolet şoku
CHP’li Muharrem İnce’ye apolet şoku Afrin harekâtını yürüten 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel hakkında, “Apoletlerini sökeceğim” diyen Muharrem İnce hakkında soruşturma dosyası açıldı. Dokunulmazlığı olmayan İnce, şüpheli bulunursa yargılanacak
18.09.2018 Siyaset
Peşmerge Temel Paşa
Peşmerge Temel Paşa Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatları’nı yöneten İsmail Metin Temel, son Yüksek Askeri Şura toplantısında ‘orgeneralliğe’ terfi eden ve teğmenlikten başlayarak bir kez hariç sürekli terör olaylarının olduğu bölgelerde görev yapan Orgeneral Temel’in peşmerge kıyafetli fotoğrafları ortaya çıktı.
4.09.2018 Gündem
Teröre karşı yeni 'A Takımı'
Teröre karşı yeni 'A Takımı' TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nde (TSK) terörle mücadelenin belkemiğini oluşturan komando tugaylarının yeni komutanları belli oldu.
9.08.2018 Gündem
General ve amiral atamaları Resmi Gazete'de
General ve amiral atamaları Resmi Gazete'de Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarıyla oramiralliğe terfi eden Deniz Kuvvetleri Komutanı Adnan Özbal ile orgeneralliğe terfi eden 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel yeni rütbeleriyle aynı görevlerini sürdürecek.
8.08.2018 Gündem
TSK’da 121 general ve amirale atama
TSK’da 121 general ve amirale atama Kuvvet komutanlıklarında yapılan görev değişikliklerine ilişkin kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.
8.08.2018 Gündem
Çavuşluktan generalliğe
Çavuşluktan generalliğe YAŞ’ta albaylıktan generalliğe terfi eden Gürdal ve Albasan başarı hikayeleriyle dikkat çekti. Astsubay kökenli Gürdal ve Albasan’ın önce subaylığa geçiş yaptıkları ve azimleri sayesinde generalliğe kadar yükseldikleri anlaşıldı.
4.08.2018 Gündem
Kumpastan amiralliğe! Terfi listesinde onlar da var
Kumpastan amiralliğe! Terfi listesinde onlar da var Yüksek Askeri Şura'da alınan terfi kararları Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yer aldı. Bu şurada amiralliğe terfi edenler arasında FETÖ'nün kumpas davalarında hapis yatan iki isim de yer aldı.
2.08.2018 Gündem
Yeni sistemin ilk YAŞ toplantısı sona erdi: O komutanlar terfi etti
Yeni sistemin ilk YAŞ toplantısı sona erdi: O komutanlar terfi etti Yeni hükümet sisteminin ilk Yüksek Askeri Şura’sında 9 general ve amiral terfi ederken, 41 albay da generalliğe yükseldi. 12 general emekliye sevk edildi. 383 albayın görev süreleri 2 yıl uzatıldı
2.08.2018 Gündem
Akar’a ‘Or’ yardımcı
Akar’a ‘Or’ yardımcı Yüksek Askeri Şura, yeni hükümet sistemi kapsamında ilk toplantısını bugün yapacak. Kulislerde, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın yardımcılığına orgeneral kadrosundan bir ismin getirileceği konuşuluyor.
2.08.2018 Siyaset
Hakkari'de dev Türk bayrağı göndere çekildi
Hakkari'de dev Türk bayrağı göndere çekildi Çaltıkoru Jandarma Karakol Komutanlığında kurulan 25 metre yüksekliğindeki direğe, 9 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğinde Türk bayrağı çekildi
19.07.2018 Gündem
Muharrem İnce'den canlı yayında apolet açıklaması
Muharrem İnce'den canlı yayında apolet açıklaması CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Habertürk kanalında seçim dönemi ile ilgili soruları yanıtladı. İnce seçim döneminde yaptığı hatalardan biri olarak 'apolet tartışması'nı gösterdi ve "Apolet tartışmasını fazla uzattım, hata yaptım" dedi. İnce, "Yeni parti kurmayacağım, yok öyle bir şey. Benim ağzımdan yeni parti duydunuz mu? Benim böyle derdim yok. CHP kendini yenilemelidir, genel başkanını da , kadrolarını da, tüzüğünü de, programını da yenilemelidir." ifadelerini kullandı. İnce, İstanbul Belediye Başkanlığı teklif edilirse reddedeceğini söyledi.
13.07.2018 Siyaset
Gerekçe: Suça yardım mahiyetinde hareketler
Gerekçe: Suça yardım mahiyetinde hareketler Dönemin 2. Ordu Komutanı Adem Huduti darbeye teşebbüs suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı
4.07.2018 Gündem
1 oyu kim verdi! Peşine düştüler
1 oyu kim verdi! Peşine düştüler CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye, "Apoletlerini sökeceğim" dediği 2’nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel’in memleketi Bayburt’un Taht köyünden çıkan 1 oyun sahibi, köyde merak konusu oldu. Taht köyü sakinleri oyu kimin kullandığını kendilerinin de merak ettiğini belirterek "1 oyun ne manaya geldiğini anlarsa ona yeter" değerlendirmesinde bulundu
26.06.2018 Siyaset
İnce'ye 'Apoletlerini sökeceğim' dediği paşanın köyünden 1 oy çıktı
İnce'ye 'Apoletlerini sökeceğim' dediği paşanın köyünden 1 oy çıktı CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye, "Apoletlerini sökeceğim" dediği 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'in memleketi Bayburt'un Taht köyünden 1 oy çıktı. 153 seçmenin oy kullandığı sandıkta, 1 oy da CHP'ye çıktı.
24.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Metin Temel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail metin temel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.