İsmail Gülle

İsmail Gülle

Son dakika İsmail Gülle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsmail Gülle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsmail Gülle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Gülle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail gülle gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 ismail gülle haberi bulunmuştur. Tüm ismail gülle haberleri aşağıda listelenmiştir.
TİM Başkanı İsmail Gülle: Türkiye ekonomisinin ve ihracatının hizmetkarı olmaya devam edeceğim
TİM Başkanı İsmail Gülle: Türkiye ekonomisinin ve ihracatının hizmetkarı olmaya devam edeceğim TİM Başkanı İsmail Gülle, ''TİM Başkanlığı görevim bitse de bundan sonra da Türkiye ekonomisinin ve ihracatının hizmetkarı olmaya devam edeceğim. Makamlar gelip geçicidir. Esas olan güçlü ve müreffeh Türkiye’dir ''dedi.
13.06.2022 Ekonomi
Gıda, tüm üretim ve tedarik ağı çözümleri bu fuarda!
Gıda, tüm üretim ve tedarik ağı çözümleri bu fuarda! Artan dünya nüfusu, iklim krizi, savaşlar nedeniyle son yılların en önemli gündemi olan gıda, tüm üretim ve tedarik ağıyla çözüm arayışına girdi. Bu arayışa çözüm olmak hedefiyle İstanbul, 30 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında gıda sektörünün en önemli uluslararası organizasyonlarından olan YES FOOD EXPO & FORUM’a ev sahipliği yapacak.
13.05.2022 Ekonomi
Türkiye'den 2 milyar dolarlık ihracat!
Türkiye'den 2 milyar dolarlık ihracat! Nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendiren TİM Başkanı İsmail Gülle ABD ve Almanya pazarı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
6.05.2022 Ekonomi
Bakan Nebati 'Rekor kırmış bulunuyoruz' dedi ve açıkladı
Bakan Nebati 'Rekor kırmış bulunuyoruz' dedi ve açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından ihracat rakamlarını değerlendirdi.
5.05.2022 Ekonomi
TOGG ile ilgili Bakan Varank'tan açıklama! 'Dünyanın da yıldızı olacak'
TOGG ile ilgili Bakan Varank'tan açıklama! 'Dünyanın da yıldızı olacak' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Emin olun TOGG, bu yıl sonunda trafiğe çıktığında sadece ülkemizin değil, dünyanın da yıldızı olacak. Sıfır karbon emisyonuyla, iklim değişikliğiyle mücadeledeki en büyük kozlarımızdan biri olacak" dedi.
30.03.2022 Ekonomi
TİM Başkanı Gülle: ABD ile 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefimize ulaşmak için iyi yoldayız
TİM Başkanı Gülle: ABD ile 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefimize ulaşmak için iyi yoldayız Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye ile ABD arasındaki 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefi doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda, ABD’de Ticari Diplomasi Etkinlikleri’ni gerçekleştirdi.
21.03.2022 Ekonomi
Çanakkale Köprüsü ticaretin yeni rotası olacak! 'Çok önemli bir yatırım örneği'
Çanakkale Köprüsü ticaretin yeni rotası olacak! 'Çok önemli bir yatırım örneği' Çanakkale Köprüsü, ticaretin yeni rotası olacak. Anadolu’dan Avrupa’ya taşınan ticari ürünlerde İstanbul’daki köprülerin dışında başka geçiş alternatifi olmayan Marmara’nın yükünü hafifletecek olan köprü, hem lojistik hem de ticari hareketlilik bakımından büyük avantajlar sunuyor. Bu değişim rüzgarından sadece Çanakkale değil, tüm Ege Bölgesi olumlu anlamda etkilenecek.
18.03.2022 Ekonomi
Bakan Varank: Türkiye'yi üreterek büyüteceğiz
Bakan Varank: Türkiye'yi üreterek büyüteceğiz Sanayi Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, hazır giyim sektöründe moda tasarım, üretim ve planlama çalışmalarında dijital dönüşüme geçiş kapsamında sektöre deneyim, gelişim ve katma değer sunacak İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Dijital Dönüşüm Merkezi'ni ziyaret etti. Önemli bir merkezi İstanbul'a kazandırdıklarını belirten Bakan Varank, "Türkiye'yi üreterek büyüteceğiz ve inşallah önümüzdeki dönemde dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokmayı başaracağız" dedi.
8.03.2022 Ekonomi
Bakan Varank'tan tekstil sektörüne çağrı: Çok daha fazla dikkat etmeleri lazım
Bakan Varank'tan tekstil sektörüne çağrı: Çok daha fazla dikkat etmeleri lazım Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, tekstil sektöründe kalite, sürdürülebilirlik ve çevreye saygının çok önemli hale geldiğini belirterek, "Türkiye'deki tedarikçilerin üretimlerine çok daha fazla dikkat etmesi lazım" dedi.
7.03.2022 Ekonomi
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor TİM tarafından düzenlenen İhracatın Güçlü Kadınları Ödül Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, “Sürdürülebilir kalkınma hedefleri ana amacı hiç kimseyi arkada bırakmamaktır. Şu tartışmasız bir gerçek ki kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor. Bunun yanında gelecek nesillerin niteliğinin artmasını ve aile kurumunun güçlenmesini de beraberinde getiriyor. Yani kadınların bir toplumun her alandaki gelişiminde merkezi bir rolü var” dedi. 
4.03.2022 Gündem
TİM Başkanı Gülle: 250 milyar dolara emin adımlarla ilerliyoruz
TİM Başkanı Gülle: 250 milyar dolara emin adımlarla ilerliyoruz Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 2022 Şubat ayı ihracat verilerini açıkladı. Şubat ayında ihracat, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 25’lik artışla, 20 milyar dolar oldu. Bu rakamla beraber, tarihin en yüksek şubat ayı ihracat rakamına ulaşıldı. İhracat rakamlarını değerlendiren TİM Başkanı İsmail Gülle, İhracatımızın son dönemdeki performansını gösteriyor ki 2022 yılında da ihracat ailemiz 250 milyar dolar hedefine emin adımlarla ilerlerken, Türkiye’nin büyümesine öncülük edecek” dedi.
2.03.2022 Ekonomi
TİM Başkanı Gülle: Küresel ticarette yeni ligdeyiz
TİM Başkanı Gülle: Küresel ticarette yeni ligdeyiz Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Türkiye'nin, ihracattaki yükselişiyle birlikte küresel ticarette yeni ligde yer aldığını söyledi. Gülle, "Yeni dönemde gerek stratejimizi gerekse ihracata bakış açımızı, niceliğin yanında niteliği de artıracak anlayışla oluşturuyoruz" dedi. 
25.02.2022 Ekonomi
Bakan Nebati, TİM Başkanı Gülle ile görüştü
Bakan Nebati, TİM Başkanı Gülle ile görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
21.02.2022 Ekonomi
İhracat rakamları açıklandı! Bakan Muş duyurdu: Tüm zamanların en yükseği...
İhracat rakamları açıklandı! Bakan Muş duyurdu: Tüm zamanların en yükseği... Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ihracatta 2021 yılı boyunca yakalanan ivmenin bu yılda devam ettiğini belirterek, “İhracatımız geçtiğimiz yılın ocak ayına göre yüzde 17 artışla 17,6 milyar dolar seviyesinde gerçekleşmiştir. Bu rakam tüm zamanların en yüksek ocak ayı ihracat rakamıdır. İthalatımız ise ocak ayında yaşanan son yılların en ağır ve beklenmedik kış koşulları ve enerji fiyatlarındaki artışların bir sonucu olarak 28 milyar dolar olmuştur” dedi.
2.02.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez'den 'İran' açıklaması! Doğal gaz kesintisi...
Bakan Dönmez'den 'İran' açıklaması! Doğal gaz kesintisi... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayicilerle bir araya geldiği çevrimiçi toplantıda, “İran’ın, kontratımızda yazılı olan basınçla ilgili şartları tutturamadığını görüyoruz. İran bize bir kaçak olduğunu söyledi. Bizim ekiplerimizde o bölgeye gittiler. Bizim yaklaşımımız bu kaçağın bir müddet tehir edilmesi, kış şartlarının atlatılmasından sonra tamiratın yapılması yönündeydi. Onlar bu riski alamayacaklarını söylediler. Geçmişte İran ile düşük sevkiyatlar sıkıntısı da yaşamıştık” dedi.
24.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Bu bir rekordur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Bu bir rekordur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021 yılı dış ticaret rakamlarını açıkladı... Erdoğan, "Geçen yılın 3.çeyreği itibarıyla Ülkemizin küresel ihracattan aldığı pay ilk kez yüzde 1'in üzerine çıkmıştır. İhracatımız tarihimizde ilk defa 200 milyar doları aşarak OVP'nin de ötesine geçmiştir. 2021 toplam ihracatımız geçen yıla göre yüzde 32,9 artışla 225,4 milyar Dolar oldu. Bu bir rekordur." dedi.
3.01.2022 Siyaset
TİM Başkanı İsmail Gülle canlı yayında açıkladı: Fiyatlara yansıyacak
TİM Başkanı İsmail Gülle canlı yayında açıkladı: Fiyatlara yansıyacak Yeni ekonomik tedbirlerin devreye alınması ve kur korumalı TL vadeli mevduat seçeneği iş dünyası tarafından olumlu karşılandı. Peki doların düşüşü piyasalara nasıl yansıyacak? İş dünyası bu duruma ne diyor? Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle açıkladı.
22.12.2021 Ekonomi
Ticaret Bakanı Muş: Markalarımız milli servetimizdir
Ticaret Bakanı Muş: Markalarımız milli servetimizdir Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) gelenekselleştirdiği tasarım etkinliği Design Week Türkiye 2021 başladı. Açılışta konuşan Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, “Markalarımız milli servetimizdir. Tasarım ve ürün geliştirme projesi desteğimizden yararlanan şirketlerin 2020 yılı birim ihraç fiyatı ortalaması 9,2 dolar seviyesine ulaştı” dedi. TİM Başkanı İsmail Gülle ise “Tasarım merkezi olan firmalarımızın birim ihracat değeri, olmayan firmalara oranla 3 kat daha değerli. Bu sayıyı, süratle daha da yukarılara taşıyarak, ihracat birim değerimizi 2030 yılına kadar 2 dolara yükselteceğiz” ifadelerini kullandı.
17.12.2021 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati iş dünyası ile bir araya geldi: Adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati iş dünyası ile bir araya geldi: Adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün İstanbul'da iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği toplantı sona erdi. Bakan Nebati toplantı sonrası Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İş dünyası, reel sektör ve STK temsilcilerimiz ile bugün verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde de, istişareye dayalı bir anlayış ile hareket edecek, ülkemizi başarıya götürecek adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
11.12.2021 Ekonomi
Türk savunma sanayisinde CANİK’e ihracat ödülü
Türk savunma sanayisinde CANİK’e ihracat ödülü CANİK markasıyla, dünyanın önde gelen hafif silah üreticilerinden olan Samsun Yurt Savunma (SYS), ihracat şampiyonları arasında yer aldığını duyurdu. CANİK markası, Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği tarafından, Türk savunma sanayisinde ‘Namlulu Silahlar’ kategorisinde ihracat şampiyonu ilan edildi.
7.12.2021 Bilim ve Teknoloji
“SİHA'lara AB ve NATO üyesi ülkeler ilgi duyuyor”
 “SİHA'lara AB ve NATO üyesi ülkeler ilgi duyuyor” ANTALYA'da 'Savunma ve Havacılık Sanayiinde Küresel Stratejiler Konferansı'nda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Polonya'nın ülkemizden SİHA almasıyla ilk kez bir AB ve NATO üyesinin envanterine bu ürünleri katması önemli. Şu anda çok sayıda AB ve NATO üyesi de bu tür ürünlerimize ilgi duyuyor. İsimlerini vermek istemiyorum ama çok sayıda ülkeyle bu anlamda temaslarımız devam ediyor" dedi.
4.12.2021 Bilim ve Teknoloji
TİM Başkanı Gülle: Büyümenin yüzde 68’i ihracattan geldi
TİM Başkanı Gülle: Büyümenin yüzde 68’i ihracattan geldi Türkiye ekonomisinin yılın üçüncü çeyreğindeki büyüme rakamlarını değerlendiren Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, “Türkiye ekonomisi 2021 yılının üçüncü çeyreğinde yüzde 7,4 büyüdü. GSYH’deki büyümeye ihracatın katkısı 5 puan (yüzde 68), net ihracatın katkısı ise 6,8 puan (yüzde 92,3) oldu” dedi.
30.11.2021 Ekonomi
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Japonya Devlet Nişanı aldı
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Japonya Devlet Nişanı aldı Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, Japonya İmparatoru Naruhito tarafından "Altın Işıklar Yükselen Güneş Nişanı ve Boyun Bağı Yüce Kordonu" ile taltif edildi.
12.11.2021 Ekonomi
Bakan Muş duyurdu! İhracatta Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı
Bakan Muş duyurdu! İhracatta Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "İhracat ekimde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 20,2 artışla 20,8 milyar dolar oldu. Geçen ayki Cumhuriyet tarihinin en yüksek aylık ihracat değeri tazelendi." dedi.
1.11.2021 Ekonomi
TİM Başkanı Gülle: İGE 300 milyar dolar için itici güç olacak
TİM Başkanı Gülle: İGE 300 milyar dolar için itici güç olacak Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile Eximbank, ihracatçıların finansmana erişimini kolaylaştırmak ve kredi kefalet sorunlarının çözümüne katkı sağlamak amacıyla İhracatı Geliştirme Anonim Şirketi (İGE) kurdu. Sistemle Türk ihracatçısının desteklenmesi amaçlanıyor. TİM Başkanı İsmail Gülle, İGE, 300 milyar dolarlık ihracat hedefimiz için önemli bir itici güç olacak” dedi.
19.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Gülle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail gülle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.