Şehit Uzman Çavuş Ergin, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Ergin, son yolculuğuna uğurlandı Tokat'ta askerleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İsmail Ergin'in cenazesi, memleketi Bingöl’de toprağa verildi. Cenazede Tuğba Ergin'in, şehit eşinin parkasını giydiği görüldü.
5.03.2022 Gündem
Pazarcılar çıkan haberlere çiğ ıspanak yiyerek tepki gösterdi
Pazarcılar çıkan haberlere çiğ ıspanak yiyerek tepki gösterdi İstanbul’un çeşitli noktalarında ıspanağın içerisinde bulunan yabancı otların tüketilmesi sonrasında çok sayıda vatandaşın zehirlenmesi üzerine çıkan haberlere halk pazarında ıspanak satan esnaf, çiğ ıspanak yiyerek tepki gösterdi.
4.11.2019 Gündem
Yürek yakan detay! 3 şehidimiz de...
Yürek yakan detay! 3 şehidimiz de... Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonlarda şehit olan Giresunlu Uzman Çavuş Hakan Erginin (28) arkadaşları Uzman Çavuş Bekir Kelleci (25) ve Uzman Çavuş Süleyman Kul'un (24) da 2 yıl önce şehit düştüğü ortaya çıktı. Asker olmaya beraber karar veren 3 arkadaşın aynı kaderi paylaşması yürek burktu.
3.06.2018 Gündem
Maliye, göktaşlarının peşinde
Maliye, göktaşlarının peşinde Köylüler : Göktaşı gökten gelmiştir, vergiye tabi tutulacağını düşünmüyoruz
19.11.2015 Yaşam
Kaybolanlar Suriye'ye sürüklenmiş olabilir
Kaybolanlar Suriye'ye sürüklenmiş olabilir Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, arama çalışmalarının Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nün 4 sualtı tim görevlisi tarafından sürdürüldüğünü ve kaybolan kişilerin, çayın birleştiği Fırat Nehri'nden Suriye'ye sürüklenme olasılığına karşı da bu ülkenin bilgilendirildiğini açıkladı
29.09.2021 Gündem
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu Avcılar'da kendisinden 5 gün boyunca haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in (82) çöp evindeki elbise yığınının altında cesedi bulundu.
23.01.2024 Gündem
Avcılar'da haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinden çöp ev çıktı
Avcılar'da haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinden çöp ev çıktı Avcılar'da kendisinden haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in evinden gelen ağır kokular üzerine ekipler, savcılık izni ile kapıyı kırdı. Girdiklerinde, tavana kadar atık giysi ve eşyalarla karşılaşan ekipler, 'çöp ev' haline gelen dairede kimseyi bulamadı.
22.01.2024 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle Kırkpınar Güreşleri hangi kanalda, saat kaçta? Soruları Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni canlı izlememek isteyenler tarafından sorgulanıyor. 662. kez düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri yoğun ilgi görüyor. Kırkpınar Güreşleri’nde bu yıl ödül 3 milyon lira olarak belirlendi. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni canlı izlemek isteyen sporseverler ise arama motorlarına yönelerek Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yayınlanacağı kanalı ve diğer detayları sorguluyor. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle ile ilgili detaylar...
8.07.2023 Şampiy10
Türkiye'de yeni salgın alarmı! Griple COVID birbirine girdi
Türkiye'de yeni salgın alarmı! Griple COVID birbirine girdi Son günlerde hastaneler üst solunum yolu şikâyetleriyle dolup taşıyor. Influenza (grip), Rhinovirus, RSV, COVID gibi virüsler dolaşımda. Üstelik ABD’de yayılmaya başlayan Omikron’un Kraken varyantı da yeni bir dalga endişesine yol açtı. Peki bizi ülkece yatağa düşüren virüs hangisi? COVID miyiz grip mi? Yoksa Kraken de Türkiye’ye geldi mi? İşte tüm detaylar...
6.01.2023 Gündem
Bordo bereli tuğgeneral! YAŞ'ta dikkat çeken ayrıntı
Bordo bereli tuğgeneral! YAŞ'ta dikkat çeken ayrıntı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. YAŞ’ta terfi edenler arasında yurt içi ve yurt dışı terörle mücadele operasyonlarında görev alanların sayısı dikkat çekerken, FETÖ kumpasıyla 3 yıl cezaevinde kaldıktan sonra beraat edip TSK’ya geri dönen Bahtiyar Ersay, korgeneralliğe yükselen iki isimden birisi oldu.
6.08.2022 Gündem
Yaş kararları 2022 atama ve terfi listesi! YAŞ kararları ile emekli edilen albaylar, terfi alanlar ve görev süresi uzatılanlar kimler? TSK YAŞ kararları atama ve terfi listesi!
Yaş kararları 2022 atama ve terfi listesi! YAŞ kararları ile emekli edilen albaylar, terfi alanlar ve görev süresi uzatılanlar kimler? TSK YAŞ kararları atama ve terfi listesi! 2022 Yüksek Askeri Şura (YAŞ), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı. Yaklaşık 1 saat süren YAŞ toplantısının sona ermesinin ardından atama ve terfi listesi gündem oldu. Peki, YAŞ kararları ile TSK emekliye sevk edilenler, terfi alanlar ve görev süresi uzatılanlar kimler? İşte YAŞ kararları 2022 listesi...
4.08.2022 Gündem
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi 15 Temmuz darbe şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Fetullah Gülen tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün düzenlediği hain darbe girişiminde 6 yıl geride kaldı.
15.07.2022 Gündem
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi?
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi? 28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı? "Postmodern darbe" ifadesiyle Türk siyaset tarihine geçen 28 Şubat darbesinin üzerinden tam 25 yıl geçti. Milli Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlarla, Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin kurduğu koalisyon hükümeti dağılmıştı. Ardından Refah Partisi kapatılmış, Necmettin Erbakan'a siyaset yasağı konulmuştu. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı, 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2022 Gündem
CFO Summit 2022 sona erdi
CFO Summit 2022 sona erdi Türkiye'nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve CFO'ları, CFO Summit 2022’de bir araya geldi. İş dünyasının dönüşümüne öncülük eden zirvede buluşan liderler finansal büyümenin yol haritasına ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Pandeminin öngörülemeyen etkilerine vurgu yapılan etkinlikte yeni dönemde büyümenin yolunun sürdürülebilirlik ve dijitalleşmeden geçtiğine dikkat çekildi.
23.02.2022 Ekonomi
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri! Ligin ilk yarısı tamamlandı. Futbolseverlerin gözü kulağı ara transfer sezonuna çevrildi. Takımlarının kadrolarına yapacağı takviyeleri heyecanla beklenirken ikinci transfer dönemi olarak adlandırılan ara transfer sezonunun ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
27.01.2022 Gündem
YAŞ kararları açıklandı! Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever oldu
YAŞ kararları açıklandı! Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever oldu Yüksek Askeri Şura kararları açıklandı. Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever oldu.
4.08.2021 Gündem
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi! 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yılında milleti ve bayrağı için bir an bile düşünmeden göğsünü siper eden kahramanlar anılıyor. Hain darbe girişimi gecesinde tanklara karşı durarak canını feda eden 15 Temmuz şehitleri dualar ve törenlerle anılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında şehitlikler ziyaret ediliyor ve hafızalardan silinmeyen darbe gecesi anlatılıyor. Pek çok kişi de 15 Temmuz gecesi şehit olan kahramanların isimlerini merak ediyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kim? İşte 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15.07.2021 Gündem
Otogarda bilet satış sistemleri kilitlendi! İstanbul'dan göç başladı
Otogarda bilet satış sistemleri kilitlendi! İstanbul'dan göç başladı Kapanma kararının ardından İstanbul'dan yasak başlamadan memleketlerine gitmek isteyenler, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu. Otobüs firmaları ise bilet satış sistemlerinin kilitlendiğini belirtti. Otogara gelenler karardan sonra hemen bilet aldığını söylerken, bazıları ise ileri tarihli biletlerini öne çektiğini belirtti. Bazı vatandaşlar ise hiç bilet bulamadı.
27.04.2021 Gündem
Atakaş Hatayspor: 2 - Göztepe: 3
Atakaş Hatayspor: 2 - Göztepe: 3 Süper Lig'in 34. haftasında Atakaş Hatayspor sahasında Göztepe'ye 3-2 mağlup oldu.
10.04.2021 Göztepe
Antalyaspor - Aytemiz Alanyaspor: 2-0
Antalyaspor - Aytemiz Alanyaspor: 2-0 Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Antalyaspor evinde Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti ve finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu
17.03.2021 Futbol
26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı
26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı. 4 uluslararası örgüt daimi temsilcisi ile 22 ülke büyükelçisi merkeze alındı. Merkeze çekilen uluslararası örgüt daimi temsilciliklerine ve 26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı.
13.02.2021 Gündem
Ayvalık ve Çeşme'de hortum paniği! Yaralılar var
Ayvalık ve Çeşme'de hortum paniği! Yaralılar var İzmir'in Çeşme ilçesinde denizde hortum meydana geldi. İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı yaptığı açıklamada İzmir/Çeşme - Alaçatı’da hortum ve aşırı rüzgardan 9’u bir inşaat alanındaki işçi barakalarının üzerine vinç devrilmesi sonucu yaralananlar olmak toplam 16 yaralı Hastaneye intikal etmiştir." açıklamasını yaptı. Öte yandan Ayvalık'ın Sarımsaklı Mahallesi'nde de kısa süreyle hortum etkili oldu. Deniz üzerinden kıyıya gelen hortum, mahalledeki bazı binaların çatılarına zarar verdi, araçlarda hasara neden oldu.
11.02.2021 Yaşam
Süper Lig - Kayserispor: 2 - Başakşehir: 0  / Göztepe: 4 - Gençlerbirliği: 0
Süper Lig - Kayserispor: 2 - Başakşehir: 0 / Göztepe: 4 - Gençlerbirliği: 0 Süper Lig'de Başakşehir deplasmanda Kayserispor'a 2-0 yenilirken, Göztepe ise evinde Gençerbirliği'ni 4-0 mağlup etti.
19.01.2021 Gençlerbirliği