İrfan Fidan

İrfan Fidan

Son dakika İrfan Fidan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İrfan Fidan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İrfan Fidan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İrfan Fidan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan irfan fidan gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 irfan fidan haberi bulunmuştur. Tüm irfan fidan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Zühtü Arslan'a tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Zühtü Arslan'a tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanlığına yeniden seçilen Zühtü Arslan'ı tebrik etti.
2.02.2023 Gündem
Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredildi!  Adalet Bakanlığı duyurdu
Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredildi! Adalet Bakanlığı duyurdu Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosluğu'na 2 Ekim 2018'de girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve daha sonra öldürüldüğü ortaya çıkan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın katledilmesine ilişkin 26 sanıklı davada, Adalet Bakanlığı'nın olumlu görüşü üzerine dosyanın Suudi Arabistan'a devrine karar verildi.
7.04.2022 Gündem
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış Son dakika haberine göre; İsrailli teknoloji şirketi NSO Group’un geliştirdiği “Pegasus” adlı casus yazılımının hükümetler tarafından aktivistler, gazeteciler, iş insanları ve siyasetçileri izlemek için kullanıldığı öne sürüldü.
20.07.2021 Dünya
Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan: Anayasa hükümleri üstün hukuk kurallarıdır
Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan: Anayasa hükümleri üstün hukuk kurallarıdır Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan, "Anayasa hükümleri yasama, yürütme ve yargı organlarını, idare makamlarını bağlayan üstün hukuk kurallarıdır." dedi.
9.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 ay sonra bir ilk
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 ay sonra bir ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu haftaki başkent mesaisi yoğun bir gündemle başlıyor. Bugün öncelikle 23 Ocak’ta Anayasa Mahkemesi (AYM) üyeliğine atadığı İrfan Fidan’ın AYM Yüce Divan Salonu’nda yapılacak yemin törenine katılması beklenen Erdoğan, programın ardından Külliye’de, Uzay Ajansı tarafından hazırlanan, “2021- 2030 Milli Uzay Programı”nı açıklayacak.
9.02.2021 Gündem
HSK kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı
HSK kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK), 324 adli yargı ile 61 idari yargı hakim ve savcılarının görev değişikliğine dair kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.12.2020 Gündem
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, görevine başladı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, görevine başladı Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Şaban Yılmaz bugün görevine başladı.
28.12.2020 Gündem
Ahmet Akça kimdir? Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Ankara Batı Cumhuriyet eski başsavcısı Ahmet Akça kaç yaşında, nereli, evli mi?
Ahmet Akça kimdir? Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Ankara Batı Cumhuriyet eski başsavcısı Ahmet Akça kaç yaşında, nereli, evli mi? Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça atandı. Akça’dan boşalan Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise Gökhan Karaköse getirildi. Ahmet Akça kimdir?
24.12.2020 Gündem
Şaban Yılmaz kimdir? İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Adalet Bakanı eski yardımcısı Şaban Yılmaz kaç yaşında, nereli…
Şaban Yılmaz kimdir? İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Adalet Bakanı eski yardımcısı Şaban Yılmaz kaç yaşında, nereli… Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz atandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Şaban Yılmaz, bugün öğleden sonra Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Şaban Yılmaz kimdir?
28.12.2020 Gündem
İstanbul ve Ankara'nın yeni başsavcıları belli oldu
İstanbul ve Ankara'nın yeni başsavcıları belli oldu HSK kararnamesiyle, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına Ahmet Akça, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına Şaban Yılmaz getirildi.
24.12.2020 Gündem
İrfan Fidan kimdir? Anayasa Mahkemesi üyeliği seçiminde en çok oyu alanlardan İrfan Fidan’ın özgeçmişi…
İrfan Fidan kimdir? Anayasa Mahkemesi üyeliği seçiminde en çok oyu alanlardan İrfan Fidan’ın özgeçmişi… Yargıtay'da Anayasa Mahkemesi üyeliği seçimi sona erdi. Anayasa Mahkemesi üyeliğine atanacak isim için Yargıtay'da yapılan seçim sonuçlandı. İrfan Fidan kimdir?
17.12.2020 Gündem
Anayasa Mahkemesi üyeliği seçim sonucu belli oldu!
Anayasa Mahkemesi üyeliği seçim sonucu belli oldu! Yargıtay Büyük Genel Kurulunca yapılan seçimde en çok oyu alan adaylardan İrfan Fidan, Nevzat Özsoy ve Mustafa Erol arasından biri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilecek.
17.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan atayacak! Kritik seçim
Cumhurbaşkanı Erdoğan atayacak! Kritik seçim Yargıtay Büyük Genel Kurulunca 17 Aralık'ta yapılacak seçimde en çok oyu alan 3 isim belirlenecek, bu adaylar arasından bir kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilecek.
14.12.2020 Gündem
Yargıtay'a yeni üye seçimleri resmen yayımlandı
Yargıtay'a yeni üye seçimleri resmen yayımlandı Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Genel Kurulunca Yargıtay'a üye seçimine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.11.2020 Gündem
Yüksel Kocaman kimdir? Yargıtay üyesi seçilen Yüksel Kocaman nereli, kaç yaşında?
Yüksel Kocaman kimdir? Yargıtay üyesi seçilen Yüksel Kocaman nereli, kaç yaşında? HSK, İstanbul ve Ankara Cumhuriyet Başsavcıları İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman'ın arasında bulunduğu 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti. Yüksel Kocaman kimdir?
27.11.2020 Gündem
HSK 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti! İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman...
HSK 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti! İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman... HSK, İstanbul ve Ankara Cumhuriyet Başsavcıları İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman'ın arasında bulunduğu 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti.
27.11.2020 Gündem
İstanbul'da bir ilk: Madde bağımlılarının tedavisi için 'Bağımsızlık Köyü' açıldı
İstanbul'da bir ilk: Madde bağımlılarının tedavisi için 'Bağımsızlık Köyü' açıldı İstanbul Kemerburgaz’da İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İstanbul Valiliği, Eyüpsultan Belediyesi ve Eyüpsultan Kültür, Sanat, Spor, Eğitim ve Dayanışma Derneği iş birliği ile yapılan madde bağımlılarının tedavisi için hizmet verecek olan "Bağımsızlık Köyü” açıldı. “Değişim Seninle Mümkün” sloganıyla yola çıkılan projenin İstanbul’da aynı zamanda bir ilk olma özelliği taşıdığı da belirtildi.
26.06.2020 Gündem
HSK kararnamesi 2020 Haziran listesi yayımlandı! HSK kararnamesi listesi
HSK kararnamesi 2020 Haziran listesi yayımlandı! HSK kararnamesi listesi Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, adli ve idari yargı ana kararname çalışmalarını tamamladı. Sonuçlar HSK'nın internet sitesinde yayımlandı. HSK Kararnamesi ile adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 ilin başsavcısının görev yeri değişti. İşte HSK kararname 2020 listesi
18.06.2020 Gündem
Cemal Kaşıkcı cinayetinde yeni gelişme!
Cemal Kaşıkcı cinayetinde yeni gelişme! Orta Doğu'nun etkin gazetecilerinden, Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, evlilik işlemleri için 2 Ekim 2018'de girdiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilmesine ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda 20 sanık hakkında kamu davası açıldı.
25.03.2020 Gündem
Nazlı Sinem'in babasından Can Paksoy'a suç duyurusu
Nazlı Sinem'in babasından Can Paksoy'a suç duyurusu Beyoğlu'nda 2010 yılında Boston Üniversitesi mezunu 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun apartman boşluğuna düşerek yaşamını kaybetmesine ilişkin davada, Paksoy Holding'in veliahtları Mahmut Emre ve Can Paksoy kardeşlerin duruşma savcısı hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından Nazlı Sinem'in babası Ergun Erköseoğlu, Can Paksoy hakkında "İftira" ve "Adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs" suçlarından savcılığa şikayet dilekçesi sundu.
3.02.2020 Yaşam
Paksoy kardeşlerden savcıya suç duyurusu
Paksoy kardeşlerden savcıya suç duyurusu Beyoğlu'nda 2010 yılında Boston Üniversitesi mezunu 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun apartman boşluğuna düşerek yaşamını kaybetmesine ilişkin yargılanan Paksoy Holding'in veliahtları Mahmut Emre ve Can Paksoy kardeşlerin avukatları, Can Paksoy'un müebbet hapisle cezalandırılması talebinde bulunan duruşma savcısı hakkında suç duyurusunda bulundu.
29.01.2020 Yaşam
Adnan Oktar grubuna çatı iddianame: Cinsel saldırı, şantaj, tehdit...
Adnan Oktar grubuna çatı iddianame: Cinsel saldırı, şantaj, tehdit... Adnan Oktar grubu hakkında 'çatı iddianamesi' hazırlandığı ve 250'ye yakın şüpheliye cinsel saldırı, şantaj, tehdit gibi 31 ayrı suçlama yöneltildiği öğrenildi. Adnan Oktar'ın lideri olduğu suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturmanın tamamlanma aşamasına geldiği belirtildi.
22.06.2019 Gündem
Son dakika... BM raportörü, Kaşıkçı cinayetinin ses kayıtlarını dinleyecek
Son dakika... BM raportörü, Kaşıkçı cinayetinin ses kayıtlarını dinleyecek BM raportörü ve heyeti Cemal Kaşıkçı cinayetinin set kayıtlarını dinleyecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, BM heyetinin cinayetin baş sorumlusu olarak Veliaht Prens'i gördüğünü söyledi.
1.02.2019 Dünya
BM Özel Raportörü Callamard, STK ve gazetecilerle görüştü
BM Özel Raportörü Callamard, STK ve gazetecilerle görüştü Cemal Kaşıkçı cinayeti soruşturması kapsamında hazırlayacağı rapor için Türkiye'ye gelen BM Özel Raportörü Agnes Callamard, bazı STK temsilcileri, gazeteciler ve emniyetten yetkililerle bir araya geldi.
30.01.2019 Gündem
Tüm gözler oradaydı! O detay dikkat çekti
Tüm gözler oradaydı! O detay dikkat çekti Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine yönelik uluslararası soruşturma için Türkiye'de bulunan Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan'ın görüşmesi sona erdi.
29.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İrfan Fidan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki irfan fidan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.