Ireland Baldwin

Ireland Baldwin

Son dakika Ireland Baldwin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ireland Baldwin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ireland Baldwin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ireland Baldwin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıreland baldwin gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 ıreland baldwin haberi bulunmuştur. Tüm ıreland baldwin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alec Baldwin 8'inci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı!
Alec Baldwin 8'inci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı! Alec-Hilaria Baldwin çifti, Ilaria Catalina Irena adını verdikleri 7'inci çocuklarını kucağına aldı. Daha önceki evliliğinden de Ireland Baldwin (26) isminde bir kızı bulunan dünyaca ünlü aktör, böylece 8'inci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı.
25.09.2022 Magazin
Ireland Baldwin yeni imajıyla gündeme gelmişti! "Bu sen değilsin gibi"
Ireland Baldwin yeni imajıyla gündeme gelmişti! "Bu sen değilsin gibi" Oyuncu Alec Baldwin’in kızı Ireland Baldwin saçlarını üçe vurdurup sarıya boyatmıştı. Yeni imajıyla sosyal medyayı sallayan ünlü model bikinili pozlarıyla dikkat çekti.
11.09.2022 Magazin
Ireland Baldwin: Babamın kaç çocuk yapacağı beni ilgilendirmez!
Ireland Baldwin: Babamın kaç çocuk yapacağı beni ilgilendirmez! Dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin, geçtiğimiz haftalarda sekizinci kez baba olacağını duyurmuştu. Baldwin'in Kim Basinger ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ireland, bu konuyla ilgili kendisine gelen sorulara sitem etti
11.04.2022 Magazin
Ireland Baldwin küvete girip paylaştı!
Ireland Baldwin küvete girip paylaştı! Son dönemde babasının yaşadığı dramatik olaylarla anılan Ireland Baldwin Noel için tatile çıktı. Ireland Baldwin tatilde küvete girip çıplak hallerini paylaşmaktansa çekinmedi.
30.12.2021 Magazin
Alec Baldwin'in kızı Ireland Baldwin'den ölen yönetmenle ilgili paylaşım!
Alec Baldwin'in kızı Ireland Baldwin'den ölen yönetmenle ilgili paylaşım! Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın tek çocuğu model Ireland Baldwin babasının yaşadıkları sonrasında bir paylaşım yaptı. Film çekimleri sırasında set ekibinden 2 kişiyi yanlışlıkla vuran babasıyla ilgili yorum yapmamaya çalışan güzel model bakın ne dedi.
24.10.2021 Magazin
Yeni dövmesini gösterdi
Yeni dövmesini gösterdi 22 yaşındaki model Ireland Baldwin, dövmelerine bir yenisini ekledi.
8.07.2018 Magazin
Ireland Baldwin'den üstsüz poz
Ireland Baldwin'den üstsüz poz Oyuncu Kim Basinger ile Alec Baldwin'in kızları Ireland Baldwin, yaptığı paylaşımla güneşe olan sevgisini gösterdi.
24.04.2018 Magazin
Kim Basinger ortaya çıktı!
Kim Basinger ortaya çıktı! Uzun süredir ortalarda görünmeyen oyuncu Kim Basinger, önceki gün Los Angeles Havalimanı'ndaydı.
28.07.2017 Magazin
Alkolü fazla kaçırınca kendinden geçti!
Alkolü fazla kaçırınca kendinden geçti! Dünyaca ünlü ABD'li model Ireland Baldwin, katıldığı davette alkolü fazla kaçırınca ortaya bu görüntüler çıktı.
15.03.2017 Magazin
Parti kadınları
Parti kadınları Harper’s Bazaar dergisinin geleneksel olarak düzenlediği partide bu yıl, 150. yıl kutlandı. Ünlü kadınlar akın etti
28.01.2017 Magazin
Otel odasında kışkırtıcı seksi pozlar!
Otel odasında kışkırtıcı seksi pozlar! Ünlü model Ireland Baldwin, My Hotel Room (Benim Otel Odam) adlı bir kitap için objektiflere poz verdi...
26.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ireland Baldwin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıreland baldwin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.