Iraz Yıldız

Iraz Yıldız

Son dakika Iraz Yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Iraz Yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Iraz Yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Iraz Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıraz yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 ıraz yıldız haberi bulunmuştur. Tüm ıraz yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tamer Karadağlı'ya heykel şoku! 'Bu arkadaş bana hiç benzememiş'
Tamer Karadağlı'ya heykel şoku! 'Bu arkadaş bana hiç benzememiş' 'Çocuklar Duymasın' dizisiyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı reklam yüzü olduğu firmanın mağaza açılışına katıldı. Ankara’ya hem iş hem de kızı Zeyno’yu görmek için gelen sanatçıya, mağaza açılışında sürpriz yapıldı. Pasta üzerinde kendi figürünü gören ve büyük şaşkınlık yaşayan Karadağlı, “Bu arkadaş bana hiç benzememiş" dedi.
2.06.2022 Magazin
Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız ayrıldı mı? Ünlü oyuncu açıkladı...
Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız ayrıldı mı? Ünlü oyuncu açıkladı... Marka yüzü olduğu firmayı Yapı Fuarı’nda ziyaret eden Tamer Karadağlı'ya ilgi büyüktü. Fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını geri çevirmeyen usta oyuncu, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız'dan ayrıldığı yönündeki haberlerle ilgili ilk kez konuştu.
27.03.2022 Magazin
Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız aşkı bitti!
Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız aşkı bitti! 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı ile 15 aydır aşk yaşadığı piyanist Iraz Yıldız'ın yollarını ayırdığı iddia edildi.
22.03.2022 Magazin
'İnsanlar bizi gerçekten evli sanıyordu'
'İnsanlar bizi gerçekten evli sanıyordu' Son olarak 'Savaşçı' dizisinde boy gösteren Tamer Karadağlı, geçmişi yad etti. Sosyal medya hesabından 'Ferhunde Hanımlar' dizisinde bir sahneyi paylaşan oyuncu, eski günleri özlediğini dile getirdi.
3.06.2021 Magazin
Aralarındaki yaş farkı çok konuşuldu! Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız...
Aralarındaki yaş farkı çok konuşuldu! Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız... Oyuncu Tamer Karadağlı’nın (54) genç piyanist Iraz Yıldız’la (24) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Aralarındaki yaş farkından dolayı sık sık eleştirilen ünlü çift, sosyal medyadan kendilerine yapılan yorumlarla ilgili savcılığa başvurdu.
1.05.2021 Magazin
Tamer Karadağlı: Aşkta yaş farkı olmaz
Tamer Karadağlı: Aşkta yaş farkı olmaz Tamer Karadağlı kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi ile magazin gündeminden düşmüyor. Karadağlı sevgilisi Iraz Yıldız'ı sert bir şekilde eleştirenlere cevap verdi.
25.03.2021 Magazin
Tamer Karadağlı ve sevgilisinden aşk pozu!
Tamer Karadağlı ve sevgilisinden aşk pozu! Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile piyanist Iraz Yıldız'ın ilişkisi devam ediyor. Çift, önceki gün Yıldız'ın çektiği selfie ile mutluluklarını takipçileriyle paylaştı.
12.02.2021 Magazin
Deniz kokan konserler
Deniz kokan konserler Doğuş Grubu’nun kurucu destekçisi olduğu 12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali bu yıl 20-27 Ağustos tarihleri arasında Bodrum’da. Festivalin açılışı ise İdil Biret ile yapılacak...
11.06.2016 Magazin
Leyla Kenter kimdir, hastalığı neydi, ne kanseriydi? Yıldız Kenter'in kızı Leyla Kenter’in biyografisi…
Leyla Kenter kimdir, hastalığı neydi, ne kanseriydi? Yıldız Kenter'in kızı Leyla Kenter’in biyografisi… Yıldız Kenter'in Nihat Akçan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Leyla Kenter hayatını kaybetti. Peki, Leyla Kenter kimdir, hastalığı neydi, ne kanseriydi? Yıldız Kenter'in kızı  Leyla Kenter kimdir, kaç yaşındaydı?
11.10.2022 Magazin
Yıldız Kenter'in kızı Leyla Kenter yaşamını yitirdi!
Yıldız Kenter'in kızı Leyla Kenter yaşamını yitirdi! Yıldız Kenter'in Nihat Akçan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Leyla Kenter vefat etti.
11.10.2022 Magazin
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı?
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı? Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik hayatını kaybetti. Fatma Girik'in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyurdu. Yeşilçam'ın dev oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Fatma Girik uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Peki, Fatma Girik kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli? Fatma Girik evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?
29.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Iraz Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıraz yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.