Iowa

Iowa

Son dakika Iowa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Iowa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Iowa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Iowa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıowa gelişmeleri de dahil olmak üzere 254 ıowa haberi bulunmuştur. Tüm ıowa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Starbucks İsrail açıklaması
Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Starbucks İsrail açıklaması TCDD, tren işletmeciliğindeki yüklenici firmalara, İsrail’e desteğini açıklayan Starbucks ürünlerinin kullanılmaması talimatında bulundu. Yapılan açıklamada, TCDD’nin söz konusu kahve zinciriyle sözleşmesinin bulunmadığı da belirtildi. Yapılan açıklamayla birlikte vatandaşlar Starbucks kimin, hangi ülkenin? Starbucks İsrail'e destek veriyor mu? Sorularına yanıt araya başladı.
27.10.2023 Gündem
Genç kız, 7 yaşındaki çocuk için kiralık katil tutmaya çalıştı!
Genç kız, 7 yaşındaki çocuk için kiralık katil tutmaya çalıştı! ABD'de yaşayan 17 yaşındaki genç kız, 7 yaşındaki bir çocuk için kiralık katil tutmaya karar verdi. Genç kız, kiralık katil tutulan bir internet sitesine girip çocuk hakkındaki tüm bilgileri yazdı ancak bir süre sonra polis ekipleri 17 yaşındaki genç kızı kıskıvrak yakaladı. Çünkü kızın farkında olmadığı bir şey vardı...
13.06.2023 Dünya
Gökyüzü yeşile döndü! ABD'de ilginç görüntü
Gökyüzü yeşile döndü! ABD'de ilginç görüntü ABD’nin Güney Dakota eyaletinde yer alan Sioux Falls’ta fırtınanın etkisi ile gökyüzü yeşile döndü.
7.07.2022 Dünya
Biden'dan Rus mevkidaşı Putin'e "soykırım" suçlaması
Biden'dan Rus mevkidaşı Putin'e "soykırım" suçlaması ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i Ukrayna'da "soykırım" yapmakla suçladı.
13.04.2022 Dünya
Aşı karşıtı doktordan TikTok'ta akılalmaz reçete! 'Bunu sakın yapmayın'
Aşı karşıtı doktordan TikTok'ta akılalmaz reçete! 'Bunu sakın yapmayın' Kovid-19 aşıları hali hazırda salgına karşı elimizdeki en büyük silah olmaya devam ediyor. Ancak buna rağmen dünyanın birçok yerinde yükselen bir aşı karşılığı da mevcut. Çeşitli platformlarda örgütlenen aşı karşıtları insanlara vücutlarında aşıyı atmak için 'detox' reçeteleri verirken doktorlar bu konuda kritik uyarılarda bulunuyor.
14.11.2021 Dünya
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi… ABD'de 37 eyalette yüzlerce kişiyi hasta eden 'salmonella' salgınının arkasında Meksika'dan ithal edilen soğanlar çıktı. Yetkililer "Aldığınız soğanların nereden geldiklerini bilmiyorsanız hemen çöpe atın. Bu soğanlarla temas etmiş olabilecek tüm yüzeyleri yıkayın ve sterilize edin" uyarısında bulundu. Söz konusu uyarının ardından “Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
21.10.2021 Gündem
Araştırma: Burun yoluyla uygulanan aşı yüzde 100 etki sağlıyor
Araştırma: Burun yoluyla uygulanan aşı yüzde 100 etki sağlıyor ABD’de bir grup araştırmacı, burun yoluyla uygulanan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının etkili bağışıklık ve sıfır virüs yayılımı gösterdiği sonucuna ulaştı.
12.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Marial Shayok Fenerbahçe Beko'da
Marial Shayok Fenerbahçe Beko'da Geçtiğimiz sezon Frutti Extra Bursaspor’da forma giyen Marial Shayok Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı ile anlaşmaya vardı.
21.06.2021 Fenerbahçe
Maske ile ilgili flaş karar! Zorunluluk kaldırıldı
Maske ile ilgili flaş karar! Zorunluluk kaldırıldı ABD'de Başkan joe Biden koronavirüsü tedbirlerinin devamından yana tutum sergilerken, ülkenin 23 eyaletinde maske takma zorunluluğu kaldırıldı.
13.04.2021 Dünya
Trump, hindi affı töreninde Şükran Günü hindilerini affetti
Trump, hindi affı töreninde Şükran Günü hindilerini affetti ABD Başkanı Donald Trump 30 yıldır yapılan Şükran Günü geleneğini bu yıl da sürdürerek Beyaz Saray’daki ‘hindi affı’ töreninde Şükran Günü hindiler Corn ve Cob’ı resmi olarak affetti. Törende Trump’ın yanında yer alan hindi ise Corn oldu.
25.11.2020 Dünya
Trump'ın hindi affı törenine katılacak 2 hindi görücüye çıktı
Trump'ın hindi affı törenine katılacak 2 hindi görücüye çıktı Beyaz Saray’da yaklaşık 30 yıldır yapılan Şükran Günü hindisinin kesilmeyip ABD Başkanı tarafından “affedilmesi” töreni öncesi affedilecek Corn ve Cob adlı hindiler başkent Washington DC'deki Willard Oteli'ne geldi.
24.11.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan flaş seçim açıklaması: Elimizde çok fazla delil var
ABD Başkanı Trump'tan flaş seçim açıklaması: Elimizde çok fazla delil var ABD Başkanı Donald Trump, ülkede düzenlenen seçimlerde çok fazla hukuki süreç yönetecekleri ve belki de Yüksek Mahkemeye gidebileceklerini söyledi.
6.11.2020 Dünya
Amerika seçimleri son durum ne? ABD seçimlerinde Trump mı, Biden mı önde? ABD seçim sonuçları!
Amerika seçimleri son durum ne? ABD seçimlerinde Trump mı, Biden mı önde? ABD seçim sonuçları! Amerika 46'ıncı başkanını seçiyor. Amerika seçim sonuçlarına ilişkin son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'de başkanlık seçimleri Joe Biden ve Başkan Donald Trump arasında gidip geliyor. Wisconsin ve Michigan eyaletlerinde Biden'ın öne geçmesiyle tüm hesaplar yeniden değişti. ABD seçimlerinde ibrenin Bidon'dan yana dönmesiyle birlikte gözler Amerika'dan gelecek sonuçlara çevrildi. Amerika ile ilgili heyecanlı bekleyiş devam ederken piyasalar da ABD seçimlerini anbean takip ediyor. Seçimlerde Biden önde gözükse de ABD Başkanı Trump'ın yeniden seçilebileceği ilişkin senaryolar konululuyor. Peki, ABD seçimlerinde Trump mı, Biden mı önde? Amerika seçimleri son durum ne? ABD seçimini kim kazandı? Amerika oylama sonuçları!
5.11.2020 Gündem
ABD seçimlerinde kim önde, Joe Biden mı Trump mı? Kim kaç eyalet kazandı? ABD Başkanlık seçimi son durum…
ABD seçimlerinde kim önde, Joe Biden mı Trump mı? Kim kaç eyalet kazandı? ABD Başkanlık seçimi son durum… ABD seçimlerinde kim önde? ABD Başkanlık seçimi sonuçları açıklanmaya başlandı. Demokrat rakibi Biden ile Başkan Trump’ın kazandığı eyaletler netleşirken, kilit eyaletlerdeki yarış devam ediyor. Uluslararası basının yakından takip ettiği seçim sonuçları, büyük bir heyecanla duyuruluyor. Biden seçim devam ederken yaptığı açıklamada, "Seçimi kazanacağız, inancını kaybetmeyin" ifadelerini kullanırken, Trump da "Büyük yükseliş yaptık ancak seçimi çalmaya çalışıyorlar" dedi. İşte ABD seçim sonuçları…
4.11.2020 Gündem
ABD başkanlık seçimi! ABD Başkanı Trump mı, Biden mı olacak? Sürpriz sonuçlar peş peşe geliyor...
ABD başkanlık seçimi! ABD Başkanı Trump mı, Biden mı olacak? Sürpriz sonuçlar peş peşe geliyor... ABD'de milyonlarca kişi yeni başkanı belirlemek için sandık başına gitti. Koronavirüs salgınının gölgesinde yapılan seçimlerde 102 milyon kişi posta yoluyla oy kullanırken, seçimlerde katılım rekoru kırılması bekleniyor. Cumhuriyetçilerin adayı mevcut başkan Donald Trump ile Demokratların adayı Joe Biden arasında başkanlık yarışında sürpriz sonuçlar var. Henüz resmi olmayan sonuçlara göre, Cumhuriyetçi aday Donald Trump 213, Demokrat aday Joe Biden 238 delegeye ulaştı. Ama kazanan daha belli olmadı... Seçim sonuçlarını belirleyen salıncak eyaletlerde Trump önde gidiyor. Anketlerde Biden'in seçimi açık ara kazanacağı tahmin ediliyordu. Çıkan sonuçlarla resmen patladılar. ABD Başkanı Trump yaptığı açıklamada, "Bu gece aldığımız oylar muazzam. Biz bu gece kazandık. Bizi yakalamaları imkansız, ama oy sayımı bir anda durdu. Mahkemeye taşıyacağız" dedi... Her iki taraf da kazandığını ilan etti. İşte saat saat ABD seçimi...
4.11.2020 Dünya
ABD Başkanlık seçimlerinde miting yarışı!
ABD Başkanlık seçimlerinde miting yarışı! ABD Başkanı Donald Trump, seçimlere 3 gün kalan kritik eyaletlerden Pennsylvania'da 4 miting birden düzenlerken, Demokrat rakibi Joe Biden ise Michigan'da taraftarlarıyla buluştu.
31.10.2020 Dünya
Bomba açıklama geldi: Çin de ABD seçimlerine  müdahale etmeye çalıştı
Bomba açıklama geldi: Çin de ABD seçimlerine müdahale etmeye çalıştı Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, İran ve Rusya'nın yanı sıra Çin ve başka birkaç ülkenin de ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine müdahale etmeye çalıştığını tespit ettiklerini açıkladı.
22.10.2020 Dünya
Salmonella nedir? Salmonella bakterisi nasıl bulaşır? Salmonella hastalığı ve tedavisi…
Salmonella nedir? Salmonella bakterisi nasıl bulaşır? Salmonella hastalığı ve tedavisi… ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) ülkede yeni bir salmonella salgını yaşandığını duyurdu. Salgın sonucu 9 eyalette 68 kişinin hastalandığı, 14 kişinin hastanede tedavi edildiği açıklandı. Şu ana kadar yeni salgın sonucu Iowa, Maryland, Michigan, Minnesota, New Jersey, New York, Pensilvanya, Virginia ve Wisconsin'de yaşayan kişilerin hastalandığı belirtildi. Salmonella nedir? salmonella bakterisi nasıl bulaşır? Salmonella tedavisi nasıl yapılır?
27.08.2020 Gündem
Trump'a büyük şok! Destek bulamadı
Trump'a büyük şok! Destek bulamadı ABD Başkanı Donald Trump'ın ülkede 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerini erteleme önerisine Senatodaki Cumhuriyetçilerden destek gelmedi.
30.07.2020 Dünya
ABD alarma geçti! 21 'kırmızı bölge'ye talimat verildi
ABD alarma geçti! 21 'kırmızı bölge'ye talimat verildi ABD'de, yeni tip corona virüs (covid-19) vakalarındaki artış nedeniyle ''kırmızı bölge'' ilan edilen ve sayıları 21'e çıkan eyaletlerden salgınla mücadele kapsamında kısıtlamaları artırmaları istendi.
28.07.2020 Dünya
ABD Başkan Yardımcısı Pence'in ofisinden bir kişi daha Kovid-19'a  yakalandı
ABD Başkan Yardımcısı Pence'in ofisinden bir kişi daha Kovid-19'a yakalandı ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in ofisinden bir kişiye daha yeni tip corona virüs (Kovid-19) tanısı konulduğu bildirildi.
8.05.2020 Corona Virüsü
ABD basınından çarpıcı iddia: Büyük artış bekleniyor
ABD basınından çarpıcı iddia: Büyük artış bekleniyor ABD’de Trump yönetiminin, ülkede ekonominin açılmaya başlamasıyla yeni tip corona virüs vaka ve ölü sayısında ay sonuna doğru büyük artış beklediği öne sürüldü.
4.05.2020 Corona Virüsü
ABD'de bazı eyaletlerde ekonomik normalleşme başlıyor
ABD'de bazı eyaletlerde ekonomik normalleşme başlıyor ABD'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan önlemler aralarında Alabama, Arizona, Iowa, Ohio ve Texas'ın da bulunduğu 11 eyalette 1 Mayıs'tan itibaren kademeli olarak gevşetilecek.
30.04.2020 Dünya
Corona virüs aşısının testi için fare bulunamıyor
Corona virüs aşısının testi için fare bulunamıyor ABD’nin Maine eyaletinde bulunan ve tıbbi araştırmacılara hayvan temin eden Jackson Laboratuvarı, 11 bini aşkın fare çeşidi satmasına rağmen ellerinde corona virüsü çalışmaları için uygun fare bulunmadığını açıkladı.
14.03.2020 Dünya
ABD'de New Hampshire'daki ön seçimleri Sanders kazandı
ABD'de New Hampshire'daki ön seçimleri Sanders kazandı ABD'nin New Hampshire eyaletinde yapılan ön seçimlerde Demokrat aday adayları arasındaki yarışta Vermont Senatörü Bernie Sanders (78) ipi göğüsledi.
12.02.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Iowa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıowa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.