İos 11

İos 11

Son dakika iOS 11 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iOS 11 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iOS 11 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İos 11

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ios 11 gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 ios 11 haberi bulunmuştur. Tüm ios 11 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çin'de, Apple'ın birçok modeli yasaklandı
Çin'de, Apple'ın birçok modeli yasaklandı Çin'de, Apple'ın birçok modelinin patent ihlali nedeniyle satışının yasaklandığı bildirildi.
10.12.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone kullanıcılarına müjde!
iPhone kullanıcılarına müjde! iPhone kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği iOS 12 kullanıma sunuldu.
18.09.2018 Bilim ve Teknoloji
iOS 11'in yeni güncellemesinde sürpriz özellik!
iOS 11'in yeni güncellemesinde sürpriz özellik! Apple, yeni iOS 11.4.1 güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme ile birlikte iOS 12 Beta'sında bulunan ‘USB Restricted Mode’ özelliği de kullanıcıların hizmetine sunuldu
10.07.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone ve iPad sahipleri dikkat! Yenisi geldi
iPhone ve iPad sahipleri dikkat! Yenisi geldi Apple’ın mobil işletim sistemi iOS 12 public beta (herkese açık beta sürümü) indirmeye açıldı. iPhone ve iPad’e yeni yazılım nasıl yüklenir ve kurulur, hangi siteden yapılacak, hepsini adım adım anlattık
26.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Liste yayınlandı: Hangi iPhone'lar yeni işletim sistemine geçecek?
Liste yayınlandı: Hangi iPhone'lar yeni işletim sistemine geçecek? WWDC 2018 ile birlikte Apple, iOS 12'yi detaylı şekilde meraklıların karşısına çıkardı. Geliştirici sürümüyle indirilmeye açılan yeni işletim sistemini hangi cihazların kullanabileceği de belli oldu
5.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Yazılım hatasını buldu 5 bin dolar kazandı
Yazılım hatasını buldu 5 bin dolar kazandı HATAY'ın İskederun ilçesinde yazılımcı Onur Can Bıkmaz, Apple'ın dijital asistan uygulaması Siri'de bulduğu açık sayesinde 5 bin dolar ödül kazandı.
4.06.2018 Yaşam
iOS 11.4 çıktı! İşte getirdiği yenilikler...
iOS 11.4 çıktı! İşte getirdiği yenilikler... Apple, 4 Haziran’da düzenleyeceği WWDC etkinliği öncesinde iPhone ve iPad için yeni mobil işletim sistemi sürümünü yayınladı. Güncelleme HomePod ve iMessage özelinde yenilikler getiriyor
30.05.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone uygulamaları değişiyor! Süre verildi
iPhone uygulamaları değişiyor! Süre verildi iPhone uygulamaları değişiyor! Apple, uygulama geliştiricilerine gönderdiği e-postada yeni güncellemelerin iPhone X ve iOS 11 desteği içermesinin zorunlu hale getirildiğini açıkladı
9.05.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone kullanıcılarına şok! Telefonları bozuyor
iPhone kullanıcılarına şok! Telefonları bozuyor Apple tarafından yayınlanan iOS 11.3 güncellemesinin ekranı değiştirilen iPhone 8’lerin dokunmatik özelliğini devre dışı bıraktığı belirtildi
11.04.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone'ların pil sorunu çözüldü
iPhone'ların pil sorunu çözüldü Apple, iOS 11 işletim sisteminin 3. büyük güncellemesi 11.3'ü yayınladı. iOS 11'e sahip kullanıcılar, yaklaşık 700 MB büyüklüğündeki güncellemeyi indirerek yeni özelliklere sahip olabiliyor. İşte iOS 11.3 ile birlikte gelen yeni özellikler ve hata düzeltmeleri...
30.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Phone'da Siri açığı: Mesajlarınız tehlikede
Phone'da Siri açığı: Mesajlarınız tehlikede ABD merkezli teknoloji devi Apple iOS 11 ile pek çok yeni özelliği kullanıcılarına sundu ancak işletim sisteminde ciddi bir açık olduğu tespit edildi. Söz konusu açık sayesinde herhangi bir işleme gerek kalmadan, kilitli olan telefondaki mesajlara Siri ile ulaşılabiliyor.
22.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Yeni iPad Pro bu Haziran'da geliyor!
Yeni iPad Pro bu Haziran'da geliyor! Apple'ın bu yılın ikinci çeyreğinde, Haziran ayı gibi Face ID'li yeni bir iPad Pro’yu piyasaya sürebilir. Ayrıca, yakın zamanda ortaya çıkarılan ilk iOS 11.3 beta sürümünde, Apple'ın TrueDepth kamera sistemine sahip yenilenmiş bir iPad Pro'ya işaret eden ipuçlar da vardı.
8.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple, iPhone X çentiğini bırakacak!
Apple, iPhone X çentiğini bırakacak! Apple, iPhone X'te bulunan çentiği 2019'da gelecek modellerde ortadan kaldıracak. Apple, gelecek sene piyasaya sürecek yeni iPhone'ların önünü tamamen ekranla dolduracak.
8.03.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone'lar için yeni güncelleme
iPhone'lar için yeni güncelleme ABD merkezli teknoloji devi Apple, iPhone'lar için yeni iOS güncellemesini yayınladı. iOS 11.3'ün 4'üncü betası yayınladı. İşte iOS 11.3 Beta 4 ile gelen yenilikler...
6.03.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone'ları çökerten mesaj Twitter'a sıçradı
iPhone'ları çökerten mesaj Twitter'a sıçradı iPhone’ların Hindistan’da konuşulan Telugu diline ait spesifik bir karakterle gönderilen mesajla çöktüğü gündeme gelmişti. Bu sorunun boyutlarının sadece SMS mesajları ile değil daha büyük çaplı olduğu ortaya çıktı.
19.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Telefonunuzda bunu görürseniz sakın açmayın!
Telefonunuzda bunu görürseniz sakın açmayın! Apple'ın bazı cihazlarını kullananlar son dönemde Hindistan'dan gelen bir mesajla zor günler geçiriyor. Hindistan'da 70 milyonun kullandığı bir dil olan Telugu'daki bir karakterin bilgisayar, tablet ve akıllı telefonların çökmesine neden olduğu açıklandı.
16.02.2018 Dünya
Apple pil sorununu böyle çözecek
Apple pil sorununu böyle çözecek Geçtiğimiz haftalarda Apple, eski iPhone'ların beklenmedik şekilde kapanmasını önlemek için yavaşlattığını kabul etmişti. Apple pil sorununu güncellemeyle çözeceğini duyurdu
18.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple: Tüm cihazlar etkilendi
Apple: Tüm cihazlar etkilendi Apple, ortaya çıkarılan Meltown ve Spectre güvenlik açıklarıyla ilgili bir düzeltme eki gönderecek.
5.01.2018 Gündem
Apple’dan skandal gibi itiraf
Apple’dan skandal gibi itiraf iPhone kullanıcıları uzun bir süredir yayınlanan büyük güncellemeler sonrasında telefonlarının pil ve kullanım performansının düştüğünden şikayetçi. Apple ise bu konuda şu ana kadar sessizliğini korumayı tercih etmişti. Ortaya çıkan bir gelişme ise bu durumun açık bir şekilde kabul edildiğini gösteriyor.
21.12.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone X'te bir hata daha
iPhone X'te bir hata daha Apple'ın bugüne kadar ürettiği en pahalı iPhone modeli olan iPhone X yeni bir hata ile gündemde.
5.12.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone kullanıcılarına WhatsApp uyarısı
iPhone kullanıcılarına WhatsApp uyarısı Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bu aralar iOS 11 yüzünden meydana gelen bir hata ile gündemde.
13.11.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone'lardaki hesap makinesi sorunu çözüldü
iPhone'lardaki hesap makinesi sorunu çözüldü Apple iOS 11'i geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Ancak milyonlarca kullanıcının beğenisine sunulan iOS 11 için şikayetler bir süredir sıklıkla dile getiriliyordu. Apple'ın yeni güncellemesi iPhone'lardaki çok konuşulan sorunu giderdi.
7.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Beklenen güncelleme yayında!
Beklenen güncelleme yayında! Apple, WWDC 2017 etkinliğinde tanıttığı ve geçtiğimiz eylül ayında ilk sürümünü yayınladığı iOS 11 için major güncelleme yayınladı. iOS 11.1 güncellemesi ile iPhone ve iPad'deki kronik hataların giderilmesini hedefleyen Apple ayrıca 70'ten fazla yeni emoji eklendiğini duyurdu.
1.11.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone'ların pil ömrü 2 katına çıkıyor
iPhone'ların pil ömrü 2 katına çıkıyor Apple iOS 11'i geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Ancak milyonlarca kullanıcının beğenisine sunulan iOS 11 için şikayetler bir süredir sıklıkla dile getiriliyordu. Ancak şu anda beta aşamasında olan iOS 11.1 iPhone kullanıcılarını oldukça memnun edecek bir yenilik ile gelebilir.
26.10.2017 Bilim ve Teknoloji
iOS 11, iPhone’ların hesap makinesini bozdu!
iOS 11, iPhone’ların hesap makinesini bozdu! Apple’ın sorunlarla dolu yeni işletim sistemi sürümü iOS 11, iPhone’lardaki hesap makinesinin çalışmamasına yol açtı.
24.10.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İos 11 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ios 11 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.