İntizar

İntizar

Son dakika İntizar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İntizar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İntizar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İntizar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan intizar gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 intizar haberi bulunmuştur. Tüm intizar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hüsnü Şenlendirici, 'Şarkılar Bizi Söyler' ile ekrana geri döndü!
Hüsnü Şenlendirici, 'Şarkılar Bizi Söyler' ile ekrana geri döndü! Kanal D’nin beğeni ile izlenen eğlence programı 'Şarkılar Bizi Söyler'in sunucularından Hüsnü Şenlendirici, hastalığı nedeniyle çekimlere ara vermişti. Yaptırdığı rutin kontroller sonrasında doktorların tavsiyesi ile bir operasyon geçiren 46 yaşındaki ünlü klarnet sanatçısı, programa geri döndü.
27.04.2023 Televizyon
İntizar’dan O Kız’a özel şarkı….
İntizar’dan O Kız’a özel şarkı….   Kanal D’nin her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerinde Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları ve Ozan Orhonlu’nun yer aldığı dizisi O Kız ekrana gelen her bölümü ile çok izlenmeye devam ediyor.  
22.12.2022 Televizyon
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Emel Sayın rüzgarı
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Emel Sayın rüzgarı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam Türk Sanat Müziği'nin efsane sesi Emel Sayın’ı ağırladı. Muhteşem bir konsere imza atan sanatçı, sevenlerini, geçmişte yolculuğa çıkartarak, unutamayacakları bir gece armağan etti. Paraf Kuruçeşme Açıkhava dinleyicisi Emel Sayın şarkılarına doyamadı.
24.09.2022 Magazin
Yargı'nın Eren Komiseri Uğur Aslan türkü söyledi! Sosyal medyada viral oldu...
Yargı'nın Eren Komiseri Uğur Aslan türkü söyledi! Sosyal medyada viral oldu... Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukların arasında yer alan Uğur Aslan söylediği türkülerle hem program sunucuları Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'yi mest etti hem de programda türkü söylediği anlardaki mimik ve hareketleriyle sosyal medyada viral oldu.
5.12.2021 Magazin
Şarkıcı İntizar'ın mahrem görüntülerini yayanın cezası belli oldu
Şarkıcı İntizar'ın mahrem görüntülerini yayanın cezası belli oldu Şarkıcı İntizar Aslan ile Mustafa Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik’in uygunsuz ve mahrem görüntülerini ifşa eden teknik servis müdürü Alper Güzel, ‘özel hayatın gizliliğini ihlal ve ifşa’ suçlarından 7 yıl 3 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
1.04.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı İntizar'ın acı günü! Hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı İntizar'ın acı günü! Hayatını kaybetti Muğla'nın Ula ilçesinde yaşayan şarkıcı İntizar'ın babası Cemal Arslan (85), solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
17.01.2021 Magazin
İntizar'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti...
İntizar'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti... Şarkıcı İntizar'ın annesi Cemile Arslan hayatını kaybetti. Acı haberi söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan sosyal medya hesabından duyurdu.
27.08.2019 Magazin
Şarkı kavgası
Şarkı kavgası İntizar ile Gülben Ergen’in arası şarkı yüzünden açıldı.
7.07.2019 Magazin
İntizar'dan 'aşk' açıklaması
İntizar'dan 'aşk' açıklaması İntizar, Beyoğlu Jolly Joker’de sahneye çıktı.
23.12.2018 Magazin
İntizar'dan mutluluk pozu
İntizar'dan mutluluk pozu Sinem Gedik'le çıkan özel görüntülerinden sonra zor günler geçiren şarkıcı İntizar'dan uzun bir aradan sonra mutluluk pozu geldi. İntizar, avukatı Altın Mimir ve Seda Sayan'la olan fotoğrafını "Yüzümü güldürdünüz" notuyla paylaştı.
13.10.2018 Magazin
Didem Soydan'dan kafa karıştıran poz
Didem Soydan'dan kafa karıştıran poz İki erkek arasında dans etme görüntüsüyle tartışma yaratan ünlü model Didem Soydan'dan kafaları karıştıran bir görüntü daha geldi. Soydan'ın bir arkadaşının doğum gününde kız arkadaşıyla yakınlaşması şaşırttı.
27.09.2018 Magazin
İntizar kimdir? Şarkıcı İntizar kaç yaşında?
İntizar kimdir? Şarkıcı İntizar kaç yaşında? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor. Şarkıları ve sesiyle gündemde olan İntizar bugün aramalarda üst sırada. İşte İntizar ile ilgili merak edilenler...
14.07.2018 Gündem
Şarkıcı İntizar'ın yapım şirketinden açıklama!
Şarkıcı İntizar'ın yapım şirketinden açıklama! Şarkıcı İntizar'ın bağlı olduğu yapım şirketinin sahibi Polat Yağcı sosyal medyadan açıklama yaparak İntizar'la bağlarını kopardığını açıkladı
13.07.2018 Magazin
Ödül almak heyecan verici
Ödül almak heyecan verici Quality of Magazin dergisi dokuzuncu yılını geleneksel olarak düzenlediği ödül töreniyle kutladı.
5.06.2018 Magazin
Yıldız Tilbe rekor kırdı
Yıldız Tilbe rekor kırdı 39 sanatçının seslendirdiği ‘Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları’ albümü, bir hafta gibi kısa sürede 110 bin CD satarak rekor kırdı. Tilbe’nin bir haftalık CD satışından albümün masraflarını çıkardığı konuşuluyor.
1.06.2018 Magazin
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi Sinema, televizyon ve müzik alanında 28 kategoride adayların yarıştığı Zer 5. Altın Palmiye Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Yılın girişimci iş adamı ödülünü İbrahim Yılmaz alırken, yılın en iyi yerel yöneticisi ödülüne ise Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta layık görüldü.
7.05.2018 Yaşam
Hoşgörü ödülleri  sahiplerini buldu
Hoşgörü ödülleri sahiplerini buldu Son üç yıldır Konya’da düzenlenen Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri, İstanbul’a taşındı.
27.04.2018 Gündem
Adil Öksüz'le ilgili bomba iddia! Ailesi de biliyormuş
Adil Öksüz'le ilgili bomba iddia! Ailesi de biliyormuş 15 Temmuz’un kilit ismi firari FETÖ imamı Adil Öksüz’ün eşi ile kayınbiraderinin telefon mesajları darbe girişiminden haberdar olduklarını ve başarılı olması için sürekli dua ettiklerini ortaya koydu
23.04.2018 Gündem
Kayahan  şarkılarıyla anıldı
Kayahan şarkılarıyla anıldı Merhum sanatçı Kayahan’ın vefatından sonra her yıl eşi İpek Açar tarafından düzenlenen “İyi ki doğdun Kayahan” konseri, bu yıl da Kayahan’ın doğum günü olan 29 Mart’ta gerçekleştirildi.
30.03.2018 Magazin
Yıllar sonra açıkladı: Akrep soktu, bu hale geldim!
Yıllar sonra açıkladı: Akrep soktu, bu hale geldim! İntizar, Baba Radyo’da Ayşe Matay’ın sunduğu "Baba’nın Kızı" programına konuk oldu. Yeni albümü 'Konu Sen Olunca' ile sevenleriyle buluşan 43 yaşındaki şarkıcı, çarpıcı açıklamalar yaptı.
28.02.2018 Magazin
Suzan Kardeş izleyenleri büyüledi!
Suzan Kardeş izleyenleri büyüledi! Balkan müziğinin ülkemizdeki temsilcisi Suzan Kardeş, Bostancı Green Park Otel bünyesinde yer alan "Keyifli Sahne" müzikholde konuklara unutulmaz saatler yaşattı.
2.10.2017 Kültür Sanat
Müslüm  Baba’yı andılar
Müslüm Baba’yı andılar Bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası Klarnet Festivali’nin gelenekselleşmiş etkinliklerinden olan ‘Ustaya Saygı Konseri’, Müslüm Gürses anısına Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.
14.09.2017 Magazin
Ahmet Selçuk İlkan'dan unutulmaz konser!
Ahmet Selçuk İlkan'dan unutulmaz konser! Manisa'da Ahmet Selçuk İlkan'ın 40. sanat yılı anısına konser düzenlendi.
2.05.2017 Kültür Sanat
Beni Orta Doğu’ya açın!
Beni Orta Doğu’ya açın! Ünlü sunucu Beyaz, Orta Doğu’da çok sevilen Burak Özçivit ve Murat Yıldırım’a hazırladığı skeç ile mesaj verdi: “Beni de Orta Doğu’ya açın!”
25.03.2017 Magazin
Beyaz Show tanıtımı (24 Mart 2017)
Beyaz Show tanıtımı (24 Mart 2017) Beyaz Show'un bu haftaki konukları Murat Yıldırım, Fahriye Evcen, Ahmet Selçuk İlhan, Serkan Kaya, Cengiz Kurtoğlu, Zara, Koray Avcı, İntizar, Tan Taşçı
24.03.2017 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

İntizar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki intizar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.