İncesu

İncesu

Son dakika incesu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan incesu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını incesu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İncesu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan incesu gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 incesu haberi bulunmuştur. Tüm incesu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Kayseri Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Kayserili vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Kayseri, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı AK Partili Memduh Büyükkılıç kazandı. İşte Kayseri'de belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kayseri geldi. Kayseri yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kayseri'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kayseri yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kayseri yerel seçim sonuçları: 31 Mart Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Kayseri belediye başkan adayları listesi
Kayseri yerel seçim sonuçları: 31 Mart Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Kayseri belediye başkan adayları listesi Kayseri yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Kayseri iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Kayseri aday listesi
25.03.2024 Gündem
AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Şanlıurfa AK Parti Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkanı adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Kayseri'de bulundu! Tam 7 bin yıllık, 'Hyakinthos' ismi ortaya çıktı
Kayseri'de bulundu! Tam 7 bin yıllık, 'Hyakinthos' ismi ortaya çıktı Kayseri'nin İncesu ilçesine bağlı Örenşehir Mahallesi’nde devam eden ve İç Anadolu’nun en büyük mozaik yapısına ulaşılan arkeolojik kazı çalışmalarında sezon sonuna gelindi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, "Binaya baktığınız zaman taban mozaiklerinin gerçekten işçilik olarak çok kaliteli ve nitelikli olması, buranın döneminde çok önemli bir villa olarak kullanıldığını düşündürüyor" dedi.
11.11.2023 Yaşam
Atatürk'ün fotoğrafını yakan 3 lise öğrencisine gözaltı! Sosyal medyadan paylaştılar
Atatürk'ün fotoğrafını yakan 3 lise öğrencisine gözaltı! Sosyal medyadan paylaştılar Kayseri'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını yakan 3 lise öğrencisi, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
27.10.2023 Yaşam
Yolcu otobüsü aydınlatma direğine çarptı: 16 yaralı
Yolcu otobüsü aydınlatma direğine çarptı: 16 yaralı Kayseri'nin İncesu ilçesinde kontrolden çıkan otobüs önce refüje ardından aydınlatma direğine çarptı. Kazada aralarında askerlerin de olduğu 16 yolcu yaralandı.
7.10.2023 Yaşam
Bir ilde yağmur nedeniyle okullar tatil edildi
Bir ilde yağmur nedeniyle okullar tatil edildi Samsun'da olumsuz hava şartları nedeniyle bazı ilçelerde eğitim-öğretime bir gün ara verildi.
5.06.2023 Gündem
Sandıkta hayatının sürprizini yaşadı! 'Böyle bir teklifi hiç beklemiyordum'
Sandıkta hayatının sürprizini yaşadı! 'Böyle bir teklifi hiç beklemiyordum' Ankara'da Mehmet Emin Özbey (42), Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci turu için oy kullandığı okulda hazırladığı özel oy pusulası ve sandık eşliğinde Gizem Esin'e (35) evlilik teklif etti.
28.05.2023 Yaşam
Bakan Akar: Bir anda çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı
Bakan Akar: Bir anda çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Milletimizin 14 Mayıs'taki milliyetçi tavrını, birlik beraberlikten, milli ve yerli duruştan yana tavrını gördükten sonra bir anda çakma milliyetçiler, çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı" dedi.
25.05.2023 Gündem
Bakan Akar: 4 günde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 21 oldu
Bakan Akar: 4 günde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 21 oldu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Biraz önce bir haber daha aldık. 3 terörist Zap’ta Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirildi. Böylece son 4 günde etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 21 oldu” dedi.
22.04.2023 Gündem
Kayseri'deki depremler korkuttu! Naci Görür'den dikkat çeken yorum
Kayseri'deki depremler korkuttu! Naci Görür'den dikkat çeken yorum AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre Kayseri'de saat 14.47'de meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremin ardından 4.4 ve 4.3 büyüklüklerinde iki sarsıntı daha oldu. Öte yandan Sivas Gürün'de saat 17.18 sıralarında 4.2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kayseri ve Sivas'ta peşe peşe yaşanan depremler sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den flaş bir açıklama geldi.
7.03.2023 Gündem
Kayseri'de art arda depremler
Kayseri'de art arda depremler AFAD'dan alınan bilgiye göre; Kayseri'nin İncesu ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.9 olarak duyurdu. Öte yandan dakikalar sonra aynı bölgede 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kayseri Hacılar ilçesinde ise 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
7.03.2023 Haber
Kayseri'de peş peşe korkutan depremler!
Kayseri'de peş peşe korkutan depremler! AFAD'dan alınan bilgiye göre; Kayseri'nin İncesu ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.9 olarak duyurdu. Öte yandan dakikalar sonra aynı bölgede 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kayseri Hacılar ilçesinde ise 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
7.03.2023 Gündem
Erciyes Dağı volkanik mi, depremle patlar mı? Erciyes Dağı nerede, hangi ilimizdedir, yüksekliği kaç metredir, dünyada kaçıncı sırada? Dağın oluşumu!
Erciyes Dağı volkanik mi, depremle patlar mı? Erciyes Dağı nerede, hangi ilimizdedir, yüksekliği kaç metredir, dünyada kaçıncı sırada? Dağın oluşumu! Maraş merkezli depremlerin ardından gözler volkanik dağlara çevrildi. Kayseri'nin İncesu ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen 4.4'lük deprem hakkında açıklamalarda bulunan Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen, "4.4'lük depremin ardından 3.4 şiddetine kadar artçılar olabilir" ifadelerini kullandı. Kayseriler söz konusu depremin ardından “Erciyes Dağı aktif mi, en son ne zaman patladı, Türkiye’nin kaçıncı büyük dağı, volkanik mi? Erciyes Dağı patlar mı?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Peki, Erciyes Dağı depremde patlar mı?
2.03.2023 Gündem
Kayseri'de 4.4 büyüklüğünde deprem
Kayseri'de 4.4 büyüklüğünde deprem Kayseri'nin İncesu ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
28.02.2023 Gündem
Kayseri 3.1 ve 3.9 büyüklüğünde depremlerle sallandı
Kayseri 3.1 ve 3.9 büyüklüğünde depremlerle sallandı Kayseri'de gece saatlerinde 3.1 ve 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.02.2023 Gündem
TikTok'ta büyük tehlike! Öldüren yeni akım
TikTok'ta büyük tehlike! Öldüren yeni akım Sosyal medyadaki tehlikelere dikkat çekmek amacıyla İstanbul’da yapılan bir araştırmadan düşündürücü sonuçlar çıktı. Yakacık Çocuk Hastanesi’ne başvuran 12-18 yaş arasındaki yüz TikTok kullanıcısıyla yapılan anket çocukaların, TikTok uygulamasını sıkıntıdan kullandıklarını ortaya koydu.
30.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Özge öğretmen, kazada hayatını kaybetti! İlk görev yerine gidiyordu
Özge öğretmen, kazada hayatını kaybetti! İlk görev yerine gidiyordu Erzurum'un Hınıs ilçesine, ana sınıfı öğretmeni olarak atanan Özge Kılıç (26), babası ve ablasıyla ilk görev yerine giderken kazada yaşamını yitirdi. Yaralanan baba Hüseyin Kılıç (56) ile abla Gamze Yavuz (32) ise hastanede tedaviye alındı.
3.09.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! İki şehir arası 2 saate iniyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! İki şehir arası 2 saate iniyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Toplu Açılış Töreni ve Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı Temel Atma Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı adaylarını açıklamadıkları için 6'lı masaya tepki gösteren Erdoğan, "Hâlâ 'Cumhur İttifakı adayını açıklasın' diyorlar. 'Seçim tarihi belli olsun' diyorlar. Cumhur İttifakı'nın adayı da seçim tarihi de belli" ifadelerini kullandı. Erdoğan öte yandan Ankara-Kayseri arasının hızlı trenle 2 saate ineceğinin müjdesini de verdi.
23.07.2022 Siyaset
NTE nedir? NTE rezervi nedir? NTE (Nadir Toprak Elementi) madeni ne işe yarar?
NTE nedir? NTE rezervi nedir? NTE (Nadir Toprak Elementi) madeni ne işe yarar? Kabine Toplantısı'ndan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin nadir element sahalarından Eskişehir Beylikova'nın dünyanın Çin'den sonraki ikinci büyük rezerv alanı olduğunu söyleyerek, burada ilk etapta yıllık 1200 ton cevher işleyecek üretim tesisi kuracaklarını belirtmişti. Eskişehir'de 694 milyon ton toprak elementi (NTE) keşfedildiği ortaya çıkarken, bu elementler işlendiğinde ülke ekonomisine milyarlarca dolar katkı sağlayacak. Peki, NTE nedir? NTE rezervi nedir? NTE madeni ne işe yarar?
4.07.2022 Ekonomi
Kayseri'de şok olay! Şüphelinin itiraf ettiği vadide onlarca kemik bulundu
Kayseri'de şok olay! Şüphelinin itiraf ettiği vadide onlarca kemik bulundu Kayseri'de 2020 yılından bu yana kayıp olan Sevil Kutlu'yu öldürdüğü iddiası ile gözaltına alınan şahıs, emniyette cinayeti itiraf etti. İtiraf üzerine harekete geçen polis ekipleri, vadide yaptıkları aramada insana ait olduğu değerlendiren onlarca kemik parçası buldu.
15.06.2022 Yaşam
Eşini öldürmekten 24 yıl ceza alan kocaya beraat! 'Telefonuna mesaj geldi, ne olduğunu sorunca kendini attı'
Eşini öldürmekten 24 yıl ceza alan kocaya beraat! 'Telefonuna mesaj geldi, ne olduğunu sorunca kendini attı' Kayseri'nin İncesu ilçesinde tartıştığı eşi G.S.'nin 3’üncü kattaki evlerinin balkonundan düşüp ölümüyle ilgili tutuklu yargılandığı davada M.S.'ye ‘eşi kasten öldürmek’ suçundan verilen 24 yıl hapis cezası, İstinaf Mahkemesi'nce bozuldu. 1'inci Ceza Dairesi, sanığın vücudunda arbedeye bağlı darp izine rastlanmadığı, maktülün yaralarının da yüksekten düşme neticesinde oluştuğu tespit edildiği gerekçesiyle M.S. hakkında oy birliği ile beraat kararı verdi.
31.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İncesu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki incesu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.