İlker Ayrık

İlker Ayrık

Son dakika İlker Ayrık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlker Ayrık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlker Ayrık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlker Ayrık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilker ayrık gelişmeleri de dahil olmak üzere 253 ilker ayrık haberi bulunmuştur. Tüm ilker ayrık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müstakbel Damat filmi ne zaman çekildi? İlker Ayrık'ın Müstakbel Damat filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Müstakbel Damat filmi ne zaman çekildi? İlker Ayrık'ın Müstakbel Damat filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Müstakbel Damat ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın yönetmenliğini yaptığı filmdir. Senaryosunu Serdar Fırat ve Serhat Sarı'nın yazdığı filmin başrollerinde Erdal Özyağcılar ve Hande Soral yer alıyor. Sinema salonlarında 11 Kasım 2022'de gösterime giren Müstakbel Damat ilk televizyonda gösterilecek. Peki Müstakbel Damat konusu nedir? İşte detaylar...
27.10.2023 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler’de eğlenceli İlker Ayrık oyunları!
Şarkılar Bizi Söyler’de eğlenceli İlker Ayrık oyunları! Bendeniz, Buray ve İlker Ayrık’ın konuk olduğu bölümde kahkaha tufanı yaşanacak.
17.11.2022 Televizyon
Kelime Oyunu’nda bu kez, ünlüler yarıştı…
Kelime Oyunu’nda bu kez, ünlüler yarıştı… Teve 2’nin, beğeni ile izlenen fenomen yarışma programı Kelime Oyunu yeni bölümü ile ekrana geldi.
11.11.2022 Televizyon
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Seksenler Fehmi yerine kim geldi? Seksenler dizisinde Fehmi kim olacak, seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor?
Seksenler Fehmi yerine kim geldi? Seksenler dizisinde Fehmi kim olacak, seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor? Seksenler dizisinin başrol oyuncusu Rasim Öztekin’in vefat etmesinin ardından yeni Fehmi’nin kim olacağı merak ediliyordu. Seksenler dizinin yeni tanıtım videosu yayınlandı. Peki, Seksenler Fehmi yerine kim geldi? Seksenler dizisinde Fehmi kim olacak, seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor?
10.06.2021 Gündem
'Seksenler'in yeni sezon tarihi belli oldu!
'Seksenler'in yeni sezon tarihi belli oldu! TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi 'Seksenler’in yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Seksenler, 24 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.
8.06.2021 Magazin
İlker Ayrık, 'Seksenler'e geri dönüyor
İlker Ayrık, 'Seksenler'e geri dönüyor TRT 1 dizisi 'Seksenler' yaz sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanırken, sürpriz bir ismin de sevilen yapıma geri döneceği haberi geldi.
25.05.2021 Televizyon
Nilüfer domuz gribine yakalandı
Nilüfer domuz gribine yakalandı Daha önce meme kanseri nedeniyle uzun süre tedavi gören Nilüfer’in geçen hafta rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.
21.01.2020 Magazin
Enis Arıkan itiraf etti!
Enis Arıkan itiraf etti! Oyuncu Enis Arıkan, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.Arıkan,göbeği görünecek diye yıllarca denize girmediğini itiraf etti.
22.08.2019 Magazin
Hürmüz ekibinden rekor!
Hürmüz ekibinden rekor! Yedi Kocalı Hürmüz ekibinden rekor! Ekip 100 kilo et yedi
12.03.2019 Magazin
Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği faaliyetlerine hızla devam ediyor
Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği faaliyetlerine hızla devam ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, kurucu üyesi olduğu ‘Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği’ Başkanı Sinem Nefesoğlu ile birlikte, okul öncesi eğitim imkanı bulamayan çocuklar için hayata geçirdiği anaokulu projesinin 3'üncüsü için çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.
12.01.2019 Yaşam
Demet Akalın'dan Okan Kurt itirafı! 'Botoks yaptırdı'
Demet Akalın'dan Okan Kurt itirafı! 'Botoks yaptırdı' Demet Akalın, katıldığı yarışma programında eski eşi ve yeni sevgilisi Okan Kurt'un botoks yaptırdığını ağzından kaçırdı.
31.12.2018 Magazin
50 milyonluk hasılat!
50 milyonluk hasılat! Arka Sokaklar dizisiyle 497 bölümdür ekranda olan Şevket Çoruh’un oynadığı ‘Çakallarla Dans’ serisi 50 milyon TL’lik hasılatın kapısına dayandı.
5.12.2018 Magazin
50 kilo et yediler!
50 kilo et yediler! Çakallarla Dans filminin ekibi, galadan sonra gittikleri yemekte 50 kilo et yedi
8.11.2018 Magazin
Nusret’e rakip çıktı
Nusret’e rakip çıktı ‘Çakallarla Dans 5’ filminde İlker Ayrık’ın canlandırdığı ‘Servet’ karakteri kasaplığa soyununca ortaya ünlü şef Nusret’in şovlarını aratmayacak görüntüler çıktı.
23.10.2018 Magazin
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
Acayip Tipler ilk bölümü yayınlandı!
Acayip Tipler ilk bölümü yayınlandı! İlker Ayrık güldürmeye geliyor. FOX TV'nin kahkahaya boğacak olan yeni programı dün akşam başladı. İlker Ayrık tiyatro sahnesini televizyona taşıyor. İşte Acayip Tipler adlı programın fragmanı...
11.07.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 21 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 21 Haziran Perşembe 21 Haziran Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlayacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden gündeme dair tüm gelişmeleri ayrıntıları işe birlikte izleyebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kan Kardeşler” adlı sinema filmi sizlerle buluşacak. Saat 20:00’da FOX ekranlarınızdaysanız bu filmi seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını seyredebilirsiniz.
21.06.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Haziran Perşembe 14 Haziran Perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı, sabah 08:00’da “Çalar Saat” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına çıkıyor. Sabah bülteninden tüm gündem başlıklarına dair gelişmeleri öğrenebilme imkanı yakalayacaksınız. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yaparsın Aşkım” adlı keyifli programın yeni bölümü yayına başlıyor. Renkli kesitler sunan eğlence programı ile güzel bir akşam keyfine şimdiden hazırlıklı olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalın!
14.06.2018 Gündem
Beyaz Show bu akşam neden yok? (13 Nisan 2018 Beyaz Show)
Beyaz Show bu akşam neden yok? (13 Nisan 2018 Beyaz Show) Beyaz Show konukları her hafta büyük bir merakla bekleniyor. 13 Nisan 2018 Beyaz Show bugünün yayın akışından çıkarıldı. Kanaldan nasıl bir açıklama yapıldı? İşte Beyaz Show hakkında merak edilen tüm detaylar...
13.04.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe 18 Ocak Perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı sabah, 07:15'de "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" adlı ana haber bülteni ile başlangıcı yapıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve olaylar, ayrıntılı şekilde ekranlarınıza getiriliyor. Akşam saatlerinde ise "Bizim Hikaye" adlı dizinin renkli yeni bölümü yayında yerini alacak. Hayran kitlesinin ekranları karşısına kilitleneceği yeni bölümü izlerken hem eğlenecek hem de akşamınıza renk katacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
18.01.2018 Gündem
Seda Abla’yı çok severim
Seda Abla’yı çok severim Gonca Vuslateri, Oya Başar ve Demet Akbağ, 7 Kocalı Hürmüz müzikalinin oyuncularını kuliste ziyaret etti. Seda Sayan taklidiyle dikkat çeken Vuslateri, “İnsanlar çok sevdi. Zaten Seda Abla’yı çok seviyorum” dedi
14.01.2018 Magazin
İşte 2017 yılının en popüler dizileri!
İşte 2017 yılının en popüler dizileri! Medya Takip Merkezi (MTM), 2017 yılı boyunca yazılı basında en çok konuşulan yerli dizileri araştırdı. Araştırmaya göre; 2006 yılından bu yana ekranlarda olan 'Arka Sokaklar' ilk sırada yer aldı. Fenomen yapımı 2014 yılında yayın hayatına başlayan 'Diriliş Ertuğrul' ve ilk bölümü 2015'te ekrana gelen 'Kırgın Çiçekler' takip etti.
2.01.2018 Televizyon
İlker Ayrık'ın zor anları! Yarışmacı kızınca...
İlker Ayrık'ın zor anları! Yarışmacı kızınca... FOX TV'de ekrana gelen 'Yaparsın Aşkım'da kardeşine sinirlenen Karadenizli yarışmacı, stüdyoyu terk etmek istedi. Asabi yarışmacı, İlker Ayrık'ın araya girmesi ile sakinleşti.
2.01.2018 Magazin
İlker Ayrık'ın zor anları! Yarışmacı kızınca olanlar oldu...
İlker Ayrık'ın zor anları! Yarışmacı kızınca olanlar oldu... İlker Ayrık'ın zor anları! Yarışmacı kızınca olanlar oldu...
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İlker Ayrık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilker ayrık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.