İlçe Teşkilatı

İlçe Teşkilatı

Son dakika ilçe teşkilatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilçe teşkilatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilçe teşkilatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlçe Teşkilatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilçe teşkilatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.858 ilçe teşkilatı haberi bulunmuştur. Tüm ilçe teşkilatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlknur Kovaç Bayraktar kimdir? AK Parti Bayrampaşa Belediye başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli?
İlknur Kovaç Bayraktar kimdir? AK Parti Bayrampaşa Belediye başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli? İlknur Kovaç Bayraktar Ak Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı oldu. Hayatı, kariyeri ve siyasi geçmişi sorgulanmaya başlandı. 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Kovaç, lisans eğitimini Maltepe Üniversitesi Hukuk bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Uygulamalı Ticaret Hukuku alanında tamamladı. Meslek hayatına avukat olarak başlayan siyasi isim, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı'nda aktif olarak görev almaya başladı. Peki, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç kimdir, kaç, yaşında, nereli?
20.01.2024 Gündem
Fatih Erbakan: Asgari ücret işvereni de gözetecek şekilde en az 15 bin lira olmalı
Fatih Erbakan: Asgari ücret işvereni de gözetecek şekilde en az 15 bin lira olmalı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ara zam görüşmeleri başlayan asgari ücrete ilişkin yaptığı açıklamada, işverene de destek verilerek asgari ücretin en az 15 bin liraya yükseltilmesi gerektiğini söyledi.
13.06.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 28 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız
Bakan Kurum: 28 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ak Parti Ataşehir ve Beykoz İlçe Başkanlıklarına ziyarette bulundu. Bakan Kurum, "14 Mayıs'ta büyük bir demokrasi şöleni gerçekleşti ve milletimiz bayram havasında ilk turunu yaptı. İnşallah 28 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız" dedi.
16.05.2023 Gündem
Gümüşhane'de AK Parti 1, MHP 1 milletvekili çıkardı
Gümüşhane'de AK Parti 1, MHP 1 milletvekili çıkardı Gümüşhane'de, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre; AK Parti ve MHP 1’er milletvekilini Meclise gönderdi.
15.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: İstanbul’da herkesin yuvasını depremlere dirençli hale getireceğiz’
Bakan Kurum: İstanbul’da herkesin yuvasını depremlere dirençli hale getireceğiz’ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'umuzun 39 ilçe 963 mahallesinde hızlı bir şekilde inşa sürecini başlattık, 16 milyonun sağlıklı ve konforlu yaşam alanı için durmadan çalışacağız. İstanbul’da herkesin yuvasını depremlere dirençli hale getireceğiz" dedi.
9.04.2023 Ekonomi
Fuat Oktay: Erdoğan'ın karşısına çıkmaya çekiniyorlar
Fuat Oktay: Erdoğan'ın karşısına çıkmaya çekiniyorlar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 6'lı masanın henüz cumhurbaşkanı adayını açıklamamasıyla ilgili, "Kimi aday göstersem diye bekliyorlar. Hiçbirinin kendisine güveni olmadığı için Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkmaya çekiniyorlar" dedi.
23.09.2022 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ'dan 6'lı masa eleştirisi: Hepsi yüreksiz
Adalet Bakanı Bozdağ'dan 6'lı masa eleştirisi: Hepsi yüreksiz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bakın bu altılı masa hala cumhurbaşkanı adayını açıklayamadı. Bunların o kadar iradesiz insanlar ki 2018’den beri Cumhurbaşkanı adayını niteliklerini konuşuyorlar. Yapmaya cesaret edemiyorlar. Hepsi yüreksiz" dedi.
8.09.2022 Siyaset
AK Partililerden Ümit Özdağ'a: Sizi üye yapalım
AK Partililerden Ümit Özdağ'a: Sizi üye yapalım Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Samsun’da esnaf ziyareti sırasına AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’nın standına uğradı. AK Parti'liler Özdağ'a "Sizi üye yapalım" teklifinde bulundu, yaşanan ilginç diyaloglar çevredekilere kahkaha attırdı.
17.08.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun YSK iddialarına yanıt
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun YSK iddialarına yanıt İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Soylu, "Sayın Kılıçdaroğlu; Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğümüz MERNİS üzerinden YSK'ya veri aktarımının teknik detaylarını basın açıklamasıyla anlatacak. Belki bu açıklamayı okursanız seçim kütüklerinde nasıl bir uygulama yapıldığını öğrenir ve bu hataya tekrar düşmezsiniz" ifadelerini kullandı.
11.08.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: Dedikodu siyasetiyle oyalanacak vaktimiz yok
Bakan Karaismailoğlu: Dedikodu siyasetiyle oyalanacak vaktimiz yok Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “20 yıllık birikimle dünyaya yön veren bir Türkiye olarak yolumuza devam edeceğiz. Onun için basit dedikodu siyasetiyle oyalanacak vaktimiz yok. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.
4.05.2022 Siyaset
Bakan Kurum müjdeyi duyurdu: Yıl içinde hizmete sunulacak
Bakan Kurum müjdeyi duyurdu: Yıl içinde hizmete sunulacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen iftar programına katılarak Gölbaşı için yeni müjdeler verdi. İlçe sınırları içinde ikinci millet bahçesini yıl içinde tamamlayacaklarını belirten Bakan Kurum, “Ankara’mızın merkezinde 109 bin metrekarelik alanda Saraçoğlu projesini kazandıracağız.” dedi. Altındağ Belediye binasının yıkılarak yerine meydan yapılacağını ve yıl içinde Ankaralıların hizmetine sunulacağını bildiren Kurum, Gölbaşı için kurdukları ve hayata geçirmeyi planladıkları hayali de açıkladı.
16.04.2022 Ekonomi
Babacan partisinin Şile İlçe Teşkilatının açılışını yaptı
Babacan partisinin Şile İlçe Teşkilatının açılışını yaptı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bugün yüzeyde ekonomik krizi görüyoruz. Ama bunun alt yapısında hukuk ve adalet yoksunluğu var. Hukuk ve adaletin olmadığı hiçbir yerde ekonomi düzelmez" dedi.
20.02.2022 Siyaset
AK Parti ilçe binasına çıkıp Cumhurbaşkanı'na hakaret etti
AK Parti ilçe binasına çıkıp Cumhurbaşkanı'na hakaret etti Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde AK Parti Teşkilatı binasının çatısına çıkıp intihar edeceğini iddia eden kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret edince gözaltına alındı. Zanlının boşanma aşamasında olduğu eşinin şikayeti üzerine hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenildi.
4.02.2022 Gündem
Muharrem İnce eski partisi CHP’ye sert sözlerle yüklendi! 'Sırtımdan hançerlemişler'
Muharrem İnce eski partisi CHP’ye sert sözlerle yüklendi! 'Sırtımdan hançerlemişler' Partisinin Çorlu ilçe teşkilatı binasını açmak üzere Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine gelen ve burada bir miting havasında gerçekleştirilen açılış töreninde alanda toplananlara hitaben konuşma yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimi gecesi yaşananları tek tek anlattı. Bu konuda hazırladığı belgeseli izleten İnce, “Bunu ne için yaptım biliyor musunuz? Bu kayıt altında olsun da bu vicdansızlardan bu millet bir gün hesap sorsun diye yaptım. Bana niye gittin ayrı parti kurdun diyenlere bu belgeseli izletin. Bunu izletin ki ibret alsınlar” dedi.
11.12.2021 Siyaset
Hamza Şayir kimdir? Dilovası Belediye başkanı Hamza Şayir hakkında merak edilenler!
Hamza Şayir kimdir? Dilovası Belediye başkanı Hamza Şayir hakkında merak edilenler! Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bugün gerçekleşen meclis toplantısında, ilçeden Kanada’ya giden gençler için "Ne kadar gay varmış haberimiz yokmuş" ifadelerini kullanınca hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Hamza Şayir kimdir, nereli, kaç yaşında?
8.12.2021 Gündem
Datça'da tartışma konusu olan heykel ilginç şekilde açıldı
Datça'da tartışma konusu olan heykel ilginç şekilde açıldı Muğla'nın Datça ilçesinde sanayi girişine konumlandırılan ve tartışma konusu olan Sanayi Ağacı Heykeli'nin açılışı, demir kesme aletiyle yapılmaya çalışıldı.
11.09.2021 Gündem
Sözcü Çelik'ten AK Parti binasına yapılan saldırıya tepki
Sözcü Çelik'ten AK Parti binasına yapılan saldırıya tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından AK Parti Diyarbakır Hani İlçe binasına yönelik molotoflu saldırıya tepki gösterdi.
18.06.2021 Siyaset
Yeni evine taşınabilmek için bakın ne yaptı? İlçe halkı ayağa kalktı
Yeni evine taşınabilmek için bakın ne yaptı? İlçe halkı ayağa kalktı Edirne'nin Keşan ilçesinde 15 yaşındaki kokar ağacının kesilmesi tepki çekti. Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Konuyu encümene taşıdık. Ağacı kesmeden önce keşke bize haber verselerdi dedi.
25.03.2021 Yaşam
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde Miss Turkey 2006'da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı 75 kişilik MKYK listesinde yer aldı. Sarıbaş, daha önce AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
24.03.2021 Siyaset
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi…
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi… AK Parti yeni MKYK listesi belli oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 81 ili coğrafi ve yöresel özellikleri, kültürel değerleri ve türkülerine atıfta bulunarak selamladı. MKYK üyelerinin belli olmasıyla listede yer alan isimler bu kapsamda vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Seda Sarıbaş kimdir? AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş nereli? Seda Sarıbaş'ın hayatı...
24.03.2021 Gündem
CHP Tire İlçe Teşkilatı'ndan İnce'yi destekleyen 329 üye istifa etti
CHP Tire İlçe Teşkilatı'ndan İnce'yi destekleyen 329 üye istifa etti İZMİR'de CHP Tire İlçe Teşkilatı'ndan Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi'ni destekleyen 329 üye istifa etti. İstifa edenler adına açıklama yapan İlhan Ersöz, "Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri sadece lafta açıklamalar yapmakta, halkın derdine derman olamamaktadır" dedi.
10.02.2021 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: En kısa zamanda Ankaralılarla buluşturacağız
Bakan Karaismailoğlu: En kısa zamanda Ankaralılarla buluşturacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, pandemi döneminde bakanlık olarak 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını söyleyerek, "Tüm dünya salgınla savaşırken biz tedbirlerimizi alarak yatırımlarımıza devam ediyoruz." dedi.
23.11.2020 Ekonomi
PKK/KCK operasyonu... 19 kişi gözaltında! Belediye yöneticileri de var
PKK/KCK operasyonu... 19 kişi gözaltında! Belediye yöneticileri de var Bölücü terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik Kars merkezli operasyonda, HDP'li belediye yöneticilerinin de arasında olduğu 19 kişi gözaltına alındı.
1.10.2020 Gündem
Emniyet Müdürlüğü'nden Kadıköy'deki olaylara ilişkin açıklama
Emniyet Müdürlüğü'nden Kadıköy'deki olaylara ilişkin açıklama İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Kadıköy'deki Suruç eyleminde çıkan olaylarla ilgili görüntü paylaşılıp açıklama yapıldı. Açıklamada, yasadışı gösteri yapanların barikat kurup polise saldırması sonucu çıkan olaylarda 55 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
21.07.2020 Gündem
İYİ Partili isim hayatını kaybetti!
İYİ Partili isim hayatını kaybetti! İYİ Parti'li Süleyman Tefek, corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.
12.04.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İlçe Teşkilatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilçe teşkilatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.