İlayda

İlayda

Son dakika ilayda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilayda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilayda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlayda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilayda gelişmeleri de dahil olmak üzere 442 ilayda haberi bulunmuştur. Tüm ilayda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Magazin
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kruvaziyer turizminde yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıl 531 gemi seferiyle 785 bin yolcu ağırlayan kente, 2024’te 625 seferle denizden 1 milyonun üzerinde turistin gelmesi bekleniyor.
21.04.2024 Ekonomi
İzmir'de Kadınlar Günü'nde öldürülen İlayda'nın katile direndiği anlar kamerada
İzmir'de Kadınlar Günü'nde öldürülen İlayda'nın katile direndiği anlar kamerada İzmir'in Konak ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde uğradığı bıçakla saldırı sonucu İlayda Alkan'ın (20) öldürüldüğü, annesi Oya Tarhan'ın (45) ise yaralandığı olay bir iş yerine güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde İlayda'nın katil zanlısı Yunus Yılmaz'a (32) direndiği görüldü.
11.03.2024 Gündem
Tuz, şeker, pişirme teknikleri! Uzman isimden sağlıklı beslenme uyarısı
Tuz, şeker, pişirme teknikleri! Uzman isimden sağlıklı beslenme uyarısı Diyetisyen Yağmur İlayda Taş, her yaş aralığındaki bireylerin sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmesi gerektiğini belirterek, “rafine şeker tüketilmemeli ve günlük tuz alımına dikkat edilmeli. Sağlıklı pişirme teknikleri tercih edilmeli” dedi.
4.03.2024 Adana
İlayda Alişan 9 yaşında kaybettiği annesinin doğum gününü günü kutladı: Bütün gülüşlerin aklımda
İlayda Alişan 9 yaşında kaybettiği annesinin doğum gününü günü kutladı: Bütün gülüşlerin aklımda Ünlü oyuncu İlayda Alişan, henüz 9 yaşındayken annesini kaybetmişti. İlayda Alişan'dan merhum annesinin doğum gününde duygu yüklü bir paylaşım geldi.
14.01.2024 Magazin
Skuterler Antalya’da da sabırları taşırdı
Skuterler Antalya’da da sabırları taşırdı Antalya'da usulsüz kullanılan, kazalara sebep olan skuterlerle ilgili valilik harekete geçti. Vali Hulusi Şahin, "Bu usulsüz kullanıma asla müsaade etmeyeceğiz. Usulüne uygun olmayan, protokolüne uygun olmayacak sayıda, fazlaca konuşlandırmış şirketler var. Bunlara tahammül etmeyeceğiz. Cezai işlemleri en sert şekilde yapacağız. Bu işi zapturapt altına alacağız" dedi.
28.12.2023 Gündem
Ateş Kuşları'nda Perihan dönemi başlıyor! Ateş Kuşları Perihan'ı kim oynuyor?Deniz Barut kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ateş Kuşları'nda Perihan dönemi başlıyor! Ateş Kuşları Perihan'ı kim oynuyor?Deniz Barut kimdir, hangi dizilerde oynadı? ATV'de Cuma akşamları yayınlanan Ateş Kuşları dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik gibi yıldız isimlerin başrollerini paylaştığı diziye yeni bölüme Perihan karakteri de dahil oluyor. Perihan'ı gören seyirci, bu rolü canlandıran oyuncuyu araştırmaya başladı. Hikayede nasıl yer alacağı merak konusu olan Ateş Kuşları Perihan kimdir? Ateş Kuşları Perihan'i oynayan Deniz Barut kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Deniz Barut hakkında bilgiler...
1.12.2023 Televizyon
İlayda Şeker'den İsmail Balaban açıklaması: 'Acun'a telefon aç' sözleri kışkırttı
İlayda Şeker'den İsmail Balaban açıklaması: 'Acun'a telefon aç' sözleri kışkırttı İsmail Balaban'ın güreşten çekilip bir muhabirin elindeki görüntüleri sildirmek istemesi sosyal medyada gündem oldu. Survivor ile tanınan Balaban'ın eşi İlayda Şeker, olaydan sonra sosyal medyadan isyan ederken, bir kişinin "Acun'a telefon aç" diyerek bağırdığı anları da paylaştı.
14.11.2023 Magazin
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım!
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım! Seda Sayan ve Sinan Ergin’in oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından İlayda Alişan’la aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini geçtiğimiz aylarda kabul eden ikili, sosyal medya hesaplarından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
4.11.2023 Magazin
Tartıştığı babasını vurarak öldürdü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Ölünün arkasından önünden konuşulmaz ama asabi sinirli biriydi
Tartıştığı babasını vurarak öldürdü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Ölünün arkasından önünden konuşulmaz ama asabi sinirli biriydi Bağcılar’da tartıştığı babasını silahla vurarak öldüren Mehmet Cem Ayvacı’nın yargılanmasına başlandı. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Ayvacı, “Babama ‘yeter artık’ dedikçe durmadı. Daha sonra silah bir anda patladı. Sadece sol göğsünün üstünden yaralandığını hatırlıyorum” dedi. Sanığın annesi Sevgi Ayvacı ise “Eşim çok sinirli biriydi. Çevresindeki herkesi kırardı” şeklinde beyanda bulunarak oğlundan hiçbir şikayetinin olmadığını söyledi. Duruşmada anne Ayvacı’nın beyanda bulunurken ağlaması üzerine sanık da gözyaşlarına boğuldu.
18.10.2023 Gündem
Kazada ölen polis memuru ile eşi son yolculuklarına uğurlandı
Kazada ölen polis memuru ile eşi son yolculuklarına uğurlandı Nevşehir'de otomobilin TIR'a çarptığı kazada hayatını kaybeden polis memuru Ertuğrul Dede (52) ile eşi Misket Dede (55), toprağa verildi.
1.10.2023 Yaşam
Ateş Kuşları Kara kimdir? Ali Önsöz kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Ateş Kuşları Kara kimdir? Ali Önsöz kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Ateş Kuşları dizisi ikinci sezonu ilk tanıtımı geldi. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde İlayda Alişan, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik'in rol aldığı dizinin ikinci sezonun ilk bölümünde Gülayşe ve Kara'nın nikahıyla başlıyor. Diziye sonradan dahil olan Kara karakterini ise Ali Önsöz canlandırıyor. Peki Ali Önsöz kimdir? Ali Önsöz hangi dizilerde oynadı?
20.08.2023 Televizyon
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler NATO, Türkiye'nin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat için övgü dolu sözler yayınladı. Mesajda "Konumu, ittifakın deniz operasyonlarının ve tatbikatlarının başarısı için kritik öneme sahiptir" denildi.
18.08.2023 Gündem
Oğulcan Engin ve İlayda Alişan aşkı belgelendi
Oğulcan Engin ve İlayda Alişan aşkı belgelendi Bu yıl Çeşme'de birlikte görülen İlayda Alişan ve Oğulcan Engin, ilişkilerini itiraf etmekten kaçınmıştı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen çift kameralara poz verip ilişkilerini duyurdu.
18.08.2023 Magazin
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi!
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde dün akşam Nil Karaibrahimgil ile Boğaz renklendi.
20.07.2023 Magazin
İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı belgelendi!
İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı belgelendi! Bir süre önce Miray Daner'den ayrılan Oğulcan Engin yeni bir aşka yelken açtı. İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı Kenan Doğulu konserinde ortaya çıktı. Çift, sarmaş dolaş halde kameralara yansıdı.
17.07.2023 Magazin
Salda Gölü için dikkat çeken talep geldi! 'Tamamen yasaklanmalı'
Salda Gölü için dikkat çeken talep geldi! 'Tamamen yasaklanmalı' Denizli'nin Çivril ilçesinden 1 Temmuz Cumartesi günü ailesiyle birlikte geldiği Salda Gölü'ne giren İlayda Kılıç (13), boğuldu. İlayda'nın cansız bedenini, dalgıçlar 10 metre derinlikte balçıkta bulabildi. İlayda Kılıç'ın ölümüyle Salda Gölü'ne girmenin ne kadar güvenli olduğu sorusu gündeme geldi. TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Yüksek Jeoloji Mühendisi Servet Cevni, gölde oluşan ani çökeller ve sığ bataklıkların suya girenlerin can güvenliği açısından tehdit oluşturduğunu söyledi.
4.07.2023 Gündem
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! İşte renkli görüntüler
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! İşte renkli görüntüler Seçkin Piriler ile 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanan 'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Tangöze, eşi Kıvılcım Ural ve kızları İlayda’yla önceki gün Gündoğan’da görüntülendi. Deniz keyfi sonrası denize girdikleri beach’in DJ'i Kıvılcım Ural’ın yeni çıkardığı “Ama ben Mafya mıyım” şarkısını çalarak Ural’ı mutlu etti.
3.07.2023 Magazin
Ateş Kuşları 2. sezon ne zaman başlayacak? ATV Ateş Kuşları final mi yapıyor?
Ateş Kuşları 2. sezon ne zaman başlayacak? ATV Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları 2. sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanan ve kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan dizi zaman içinde Ateş Kuşları'na dönüşmelerini konu alıyor. Etkileyici hikayesiyle uzun süredir ilgi odağı olan Ateş Kuşları sezon finali yapıyor. Peki Ateş Kuşları sezon finalinde neler olacak? İşte yeni sezon tarihine dair bilgiler...
23.06.2023 Televizyon
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan iddialarına açıklama: Çok iyi arkadaşız
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan iddialarına açıklama: Çok iyi arkadaşız İşletmeci Oğulcan Engin'in, gönlünü İlayda Alişan'a kaptırdığı, bu nedenle bir diğer oyuncu Miray Daner ile iki yıllık ilişkisinin bittiği iddia ediliyor. Önceki gün Akaretler'de birlikte eğlenen Engin ile Alişan, mekan dışında habercilerin beklediğini öğrenince, ayrı ayrı kapılardan çıkmak için adeta akla karayı seçtiler. Israrlı 'aşk' soruları üzerine İlayda'dan açıklama geldi.
21.06.2023 Magazin
Vermem Seni Ellere Hande kimdir? İlayda Ildır kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Vermem Seni Ellere Hande kimdir? İlayda Ildır kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Vermem Seni Ellere Hande kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de ilk bölümüyle ekrana gelen Vermem Seni Ellere dizisinde Hande'yi İlayda Ildır canlandırıyor. Pek çok projede farklı rollerle izlediğimiz İlayda Ildır geçen zaman içinde oldukça başarılı bir performansla geri döndü. Nikah masasında Mehmet tarafından terk edilen Hande'yi canlandıran İlayda Ildır kimdir, kaç yaşında? İlayda Ildır hangi dizilerde rol aldı?
18.06.2023 Televizyon
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti A Milli Kadın Basketbol Takımı, EuroBasket D Grubu'nda Macaristan ile karşı karşıya geldi. Potanın Perileri heyecan dolu maçta rakibini 69-68 mağlup etmeyi başardı.
16.06.2023 Basketbol
Serkay Tütüncü'nün çapkınlık gecesi! Sabaha kadar eğlendi
Serkay Tütüncü'nün çapkınlık gecesi! Sabaha kadar eğlendi 'Survivor 2016' yarışmasında ikinci olarak adını duyurmayı başaran Serkay Tütüncü, 2021 ylında rol arkadaşı olan İlayda Alişan'la yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettirmişti. Önceki gece çapkınlık turunda görüntülenen Serkay Tütüncü, gizemli bir güzelle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.
6.05.2023 Magazin
İlayda Şeker'den eşi İsmail Balaban'a destek: Çektiğin zorluklara ben şahidim
İlayda Şeker'den eşi İsmail Balaban'a destek: Çektiğin zorluklara ben şahidim Survivor 2021 yarışmasında tanışıp ilişkilerini evliliğe taşıyan İsmail Balaban ile İlayda Şeker mutlu evlilikleri tam gaz devam ediyor. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İlayda Şeker, İsmail Balaban'a destek paylaşımında bulundu.
5.05.2023 Magazin
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerde ailesini kaybederek refakatsiz kalan bebeklere sütannelik için mekanizması oluşturuldu. Bakanlık bakımında bulunan 21 depremzede bebek için ilk resmi başvuru yapıldı.
30.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlayda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilayda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.