İl Yönetimi

İl Yönetimi

Son dakika il yönetimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan il yönetimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını il yönetimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İl Yönetimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan il yönetimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.780 il yönetimi haberi bulunmuştur. Tüm il yönetimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Ekrem İmamoğlu Ankara'ya liste yolladı' iddiası! '39 ilçenin tamamını belirlemek istiyor'
'Ekrem İmamoğlu Ankara'ya liste yolladı' iddiası! '39 ilçenin tamamını belirlemek istiyor' Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki aday belirleme süreci tartışmaları da beraberinde getirdi. Parti içinde belediye başkan adaylarının ön seçimsiz belirlenmesi tepkilere neden oldu. Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, bir televizyon programında çarpıcı iddialarda bulundu. İstanbul'daki 39 ilçe belediye başkan adayının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından belirlendiğini söyleyen Yarkadaş, "İmamoğlu, Ankara'ya liste gönderdi" dedi.
5.01.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu: Sökülen rütbelerini aynen dikeceğiz
Kılıçdaroğlu: Sökülen rütbelerini aynen dikeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun ve emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın rütbelerinin geri alınmasına yönelik kararla ilgili, "Sabri Uzun da Hanefi Avcı da bilsin ki az kaldı, geliyor sandık. Onların sökülen rütbelerini aynen dikeceğiz. Haksızlığa tahammül edemiyoruz biz" dedi.
28.06.2022 Siyaset
Binali Yıldırım ısrarlara dayanamadı, Erdoğan'ı aradı: İstanbul mesajı
Binali Yıldırım ısrarlara dayanamadı, Erdoğan'ı aradı: İstanbul mesajı Sakarya’da gerçekleştirilen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 15. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, “Reisi ara” sloganları üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı cep telefonu ile aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023'le birlikte yeniden bir doğuşu, yeniden bir dirilişi başta İstanbul olmak üzere kazanmamız ve kazandırmamız lazım” derken, Yıldırım, “15 sene 15 sefer mindere çıkmışlar hepsinde de tuş olmuşlar ve 16’ncısında da tuş olacaklar. Bunu buradan ilan ediyorum" diye konuştu.
5.12.2021 Siyaset
İYİ Parti'ye Bilecik şoku! Yönetim düştü...
İYİ Parti'ye Bilecik şoku! Yönetim düştü... İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Halil Şahin, yönetim kurulundaki bazı üyelerin görevlerinden istifa etmesi nedeniyle "İl Yönetim Kurulu'nun düştüğü"nü duyurdu.
26.08.2021 Siyaset
Osman Nuri Kabaktepe kimdir? AK Parti'nin yeni İstanbul İl Başkan adayı Osman Nuri Kabaktepe kaç yaşında, nereli?
Osman Nuri Kabaktepe kimdir? AK Parti'nin yeni İstanbul İl Başkan adayı Osman Nuri Kabaktepe kaç yaşında, nereli? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla AK Parti'nin yeni İstanbul İl Başkan adayını Osman Nuri Kabaktepe olarak duyurdu. Osman Nuri Kabaktepe kimdir? AK Parti'nin yeni İstanbul İl Başkan adayı Osman Nuri Kabaktepe kaç yaşında, nereli?
22.02.2021 Gündem
AK Parti'nin İstanbul İl Başkanı adayı belli oldu
AK Parti'nin İstanbul İl Başkanı adayı belli oldu AK Parti'nin İstanbul İl Başkanı adayı belli oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, adayın Osman Nuri Kabaktepe olduğunu duyurdu.
22.02.2021 Siyaset
CHP'li İlayda Kılınç için istenen ceza belli oldu
CHP'li İlayda Kılınç için istenen ceza belli oldu Fenerbahçe-Trabzonspor derbisi öncesinde sosyal medyadan küfürlü paylaşımda bulunan ve partisinden istifa eden CHP Isparta eski İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç hakkında hazırlanan iddianamede, sanık için 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi.
11.11.2020 Gündem
İzmir'den Davutoğlu'na şok: 6 ilçe başkanı istifa etti
İzmir'den Davutoğlu'na şok: 6 ilçe başkanı istifa etti Gelecek Partisi'nin Torbalı, Karabağlar, Menderes, Karaburun, Seferihisar ve Konak ilçe başkanları, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.
29.09.2020 Siyaset
Çanakkale'de İYİ Parti-CHP gerginliği
Çanakkale'de İYİ Parti-CHP gerginliği Çanakkale'nin İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin ile Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, ittifak paydaşları olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediyelerinden ve temsilcilerinden hiçbir destek görmediklerini belirterek, CHP'yi eleştirdi. İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Rıdvan Uz da İYİ Partili belediye başkanlarına destek verdi.
17.06.2020 Siyaset
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatından açıklama
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatından açıklama İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç, "CHP'ye ait platformda sinsi ve haince planlanan bu tasarı, bir süredir sistematik ve kesintisiz bir şekilde müvekkiller Fahrettin Altun ve Fatmanur Altun aleyhine yürütülen itibarsızlaştırma kampanyasını ve bu kampanyanın arkasındaki aktörü ortaya çıkarmıştır." ifadesini kullandı.
13.06.2020 Gündem
İYİ Parti il başkanı istifa etti!
İYİ Parti il başkanı istifa etti! İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.
2.12.2019 Siyaset
İYİ Parti Yalova İl Yönetimi istifa etti!
İYİ Parti Yalova İl Yönetimi istifa etti! İYİ Parti Yalova İl Başkanı Mehmet Çam ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti.
15.04.2019 Siyaset
"Pazar günü Türkiye’de en çok İzmir konuşulacak”
"Pazar günü Türkiye’de en çok İzmir konuşulacak” Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, “İzmir’in bu seçimi alacağını düşünüyorum. O senenin bu sene olduğunu düşünüyorum. Maalesef sizlerin huzuruna gelip de ‘Ceketimizi koysak alırız’ dendi bu şehirde. 30 tane yeni ceket mi yaptırmışlar? Şimdi milletimizin takdiri, kararı ne ise o. Ama ben o senenin bu sene olduğunu düşünüyorum. Sizler de ona göre hazırlıklarınız yapın, Pazar günü Türkiye’nin hatta dünya en çok İzmir’i konuşacak. O dediğim 30 var ya onun yarısının bile yakınından geçmeyecekler” dedi.
26.03.2019 Siyaset
Seçim öncesi CHP'de bir istifa daha!
Seçim öncesi CHP'de bir istifa daha! Cumhuriyet Halk Partisi'nde bir istifa haberi daha geldi. Bingöl'ün Genç ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı'nı16 yıldır yürüten Ali Altınbaş, 16 kişilik yönetim kuruluyla birlikte partiden istifa etti.
6.03.2019 Siyaset
İYİ Parti'ye Mersin şoku! Kocamaz aday olamadı...
İYİ Parti'ye Mersin şoku! Kocamaz aday olamadı... Mersin'de de İYİ Parti İl Yönetimi'nin adaylık listesini YSK'ya saat 17.00'den sonra sunması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz'ın aday olamadığı iddia edildi.YSK görevlilerinin tutanak tutarak listeyi aldığı belirtilirken, bu durum İYİ Parti'de deprem etkisi yarattı. Ardından genel merkezden yapılan açıklama ile yaşanan gecikmeden sorumlu tutulan İYİ Parti İl Başkanı Servet Koca'nın görevden alındığı bildirildi.
20.02.2019 Siyaset
CHP Gaziantep İl Başkanı Meriç, görevinden istifa etti
CHP Gaziantep İl Başkanı Meriç, görevinden istifa etti Gaziantep'te, geçen ay CHP İl Başkanlığı'na getirilen Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.
18.02.2019 Siyaset
CHP Kuşadası ilçe yönetimi görevden alındı
CHP Kuşadası ilçe yönetimi görevden alındı CHP Aydın İl Başkanlığı, Ahmet Ekmekçi başkanlığındaki CHP Kuşadası ilçe yönetimini görevden aldı.
19.01.2019 Siyaset
CHP'de peş peşe gelişmeler! Görevden alındı
CHP'de peş peşe gelişmeler! Görevden alındı Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep il yönetimi, Genel Merkez kararıyla görevden alındı. Görevinden alınan Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu karar sonrası ilk açıklamasını yaptı. Öte yandan CHP, bugün Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Akın'ın adaylığını da geri çekmişti.
4.01.2019 Siyaset
Şırnak CHP eski il başkanı ve 120 kişi AK Parti'ye geçti
Şırnak CHP eski il başkanı ve 120 kişi AK Parti'ye geçti Cumhuriyet Halk Partisi Şırnak eski il başkanı Mehmet Uğur, 22 yıldır hizmet ettiği partisinden istifa ederek, o dönemki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti'ye geçti.
3.12.2018 Siyaset
CHP Bartın il yönetimi istifa etti
CHP Bartın il yönetimi istifa etti CHP Bartın İl Başkanı İlknur Erkan ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti. İlknur Erkan, CHP Bartın Merkez İlçe Başkanı ve ilçe yönetiminin genel merkez tarafından görevden alınmasına tepki göstererek, CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu'nun beyanı ile ilçe yönetiminin görevden alındığını iddia etti.
29.11.2018 Siyaset
CHP'nin İstanbul için düşündüğü isim adaylık teklifini kabul etmedi
CHP'nin İstanbul için düşündüğü isim adaylık teklifini kabul etmedi CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi için düşündüğü Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, adaylık teklifini kabul etmediği ileri sürüldü.
22.11.2018 Siyaset
AK Parti Mardin İl Başkanı ve yönetimi görevden alındı
AK Parti Mardin İl Başkanı ve yönetimi görevden alındı AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri ve il yönetimi, görevden alındı. AK Parti İl Başkanlığı'na 8 ay önce atanan Eri'nin Genel Merkez tarafından il yönetimi ile birlikte istifasının istendiği öğrenildi.
13.11.2018 Siyaset
CHP Yalova İl Başkanı istifa etti
CHP Yalova İl Başkanı istifa etti CHP Yalova İl Başkanı Bahar Doğan yerel seçimde aday adayı olacağı gerekçesi ile görevinden istifa etti. CHP Genel Merkezi ise bu göreve Nur Koçal’ı getirdi.
11.10.2018 Siyaset
CHP Afyonkarahisar il yönetimi istifa etti
CHP Afyonkarahisar il yönetimi istifa etti CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Savaş Erdoğan ve il yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.
8.09.2018 Siyaset
İYİ Parti Isparta il yönetimi istifa etti
İYİ Parti Isparta il yönetimi istifa etti İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Yılmaz Ertekin ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.
5.09.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İl Yönetimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki il yönetimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.