İkizler Memo Can

İkizler Memo Can

Son dakika ikizler memo can haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikizler memo can ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikizler memo can haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkizler Memo Can

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikizler memo can gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 ikizler memo can haberi bulunmuştur. Tüm ikizler memo can haberleri aşağıda listelenmiştir.
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir TİAK Televizyon İzleme Araştırmaları, Türkiye’de 2020 yılında kişi başı ortalama televizyon izleme süresinin, dünya ortalamasının da üzerine çıkarak, 2019 yılına göre 19 dakikalık bir artışla 4 saat 33 dakika olarak gerçekleştiğini açıkladı. Programda konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Reyting her şeydir ama RTÜK tarafından baktığınız zaman her şey değildir” dedi.
11.11.2021 Gündem
Sihirli Annem neden yok? Kanal D Sihirli Annem dizisi kaldırıldı mı, neden yayınlanmıyor?
Sihirli Annem neden yok? Kanal D Sihirli Annem dizisi kaldırıldı mı, neden yayınlanmıyor? 7 Eylül tarihinden itibaren saat 11.00'de Kanal D ekranlarında başlayan Sihirli Annem dizisinin tekrarları 7'den 70'e pek çok kişi tarafından ilgiliyle takip ediliyordu. Bugün Kanal D ekranlarını açan Sihirli Annem dizisinin olmadığı gördü. Kanal D’nin yayın akışında da dizi görülmüyor. Peki, Kanal D Sihirli Annem dizisi neden yok? Sihirli Annem neden bitti?
11.09.2020 Gündem
İkizler Memo – Can yeni fragman
İkizler Memo – Can yeni fragman İkizler Memo – Can dizisinin merakla beklenen 23. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı
23.04.2019 Televizyon
İkizler Memo - Can 15. bölüm fragmanı
İkizler Memo - Can 15. bölüm fragmanı İkizler Memo - Can yeni bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Melek'in erkek arkadaşı ile yakınlaşması Onur'u kıskançlık krizine sokuyor. Memo ise yine yaramazlık peşinde, mahalle yine karışacak.
2.03.2019 Televizyon
"Ne zaman Sevgililer Günü yaklaşsa..."
"Ne zaman Sevgililer Günü yaklaşsa..." Kanal D ekranlarında yayınlanan 'İkizler Memo-Can' dizisinin 'Ümit Komiser'i Ümit Okur, Nişantaşı City's çıkışı objektiflere takıldı.
31.01.2019 Magazin
‘İkizler Memo-Can’ Kartepe’de!
‘İkizler Memo-Can’ Kartepe’de! Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği ‘İkizler Memo-Can, yeni bölüm çekimlerini Kartepe’de gerçekleştiriyor.
12.01.2019 Televizyon
Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman?
Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman? Hafta içi her akşam yayınlanan dizilerin izleyicileri harekete geçti. Ocak ayına girmemizle birlikte dizilerin yayınlanmaması, vatandaşlarda merak uyandırdı. Her akşam heyecanla izledikleri diziyi bekleyenler, Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman? arayışına başladı.
7.01.2019 Gündem
İkizler Memo - Can 10. bölümde sürpriz oyun!
İkizler Memo - Can 10. bölümde sürpriz oyun! İkizler Memo - Can yeni bölümde Memo ve Can anne ve babalarına sevimli bir oyun oynayacaktır.
29.12.2018 Televizyon
İkizler Memo - Can 9. bölüm fragmanı!
İkizler Memo - Can 9. bölüm fragmanı! İkizler Memo - Can 9. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi İkizler Memo - Can yeni bölümünde, araba kazası Memo ve Can’ın hayatlarını değiştirecek.
21.12.2018 Televizyon
İkizler Memo - Can 8. bölümde Can bilgi yarışmasına katılır
İkizler Memo - Can 8. bölümde Can bilgi yarışmasına katılır İkizler Memo - Can yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. İkizler Memo - Can 8. bölümde Can, Memo'nun yerine bilgi yarışmasına katılıyor. Ortalık yine karışacak.
15.12.2018 Televizyon
İkizler Memo - Can 7. bölümde Melek'in başı dertte!
İkizler Memo - Can 7. bölümde Melek'in başı dertte! İkizler Memo - Can yeni bölümü ile bu akşam Kanal D'de ekrana gelecek. Heyecan dolu dakikaların yaşancağı dizide Melek'in başı dertte.
8.12.2018 Televizyon
İkizler-Memo Can cumartesinin birincisi
İkizler-Memo Can cumartesinin birincisi Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik ve Emir Berke Zincidi’nin paylaştığı sevilen dizisi “İkizler Memo-Can” dün akşam yayınlanan bölümü ile zirvede yer aldı.
25.11.2018 Televizyon
İkizler Memo - Can 5. yeni bölümde Melek kurtulacak mı?
İkizler Memo - Can 5. yeni bölümde Melek kurtulacak mı? İkizler Memo - Can dizisi yarın akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin yeni dizisi İkizler Memo - Can keyifle izleniyor. Peki İkizler Memo - Can yeni bölümde Melek'in iyileşip iyileşmeyeceği merak konusu oldu.
23.11.2018 Gündem
İkizler Memo-Can 2. bölümde Melek için kötü haber!
İkizler Memo-Can 2. bölümde Melek için kötü haber! İkizler Memo-Can bu akşam 2. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Cumartesi günleri ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Memo ve Can'ın yer değiştirmesi ortalığı karıştırıyor. Melek'in ameliyat işi ise herkesi üzüyor.
3.11.2018 Gündem
İkizler Memo - Can ilk bölüm fragmanı! Bu akşam...
İkizler Memo - Can ilk bölüm fragmanı! Bu akşam... İkizler Memo - Can bu akşam görücüye çıkacak. Kanal D'nin yeni dizisi İkizler Memo - Can dizi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Fragmanıyla ilgi çeken İkizler Memo - Can hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.
27.10.2018 Gündem
Yeniden ekrandalar
Yeniden ekrandalar Kanal D’nin yeni dizisi, ‘İkizler Memo-Can’ için geri sayım başladı.
23.10.2018 Magazin
İkizlerin annesi
İkizlerin annesi KANAL D’de yakında yeni bir aile komedisi başlayacak:
14.10.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İkizler Memo Can ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikizler memo can haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.