İkiyaka Dağları

İkiyaka Dağları

Son dakika İkiyaka Dağları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İkiyaka Dağları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İkiyaka Dağları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkiyaka Dağları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikiyaka dağları gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 ikiyaka dağları haberi bulunmuştur. Tüm ikiyaka dağları haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırının detaylarını paylaştı. Sızma girişiminde bulunan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisine de yer verildi.
28.12.2023 Gündem
Mehmetçik eksi 25 derecede vatan nöbetinde
Mehmetçik eksi 25 derecede vatan nöbetinde Mehmetçik, aralarında hava sıcaklığının eksi 25 derece, kar kalınlığının ise 4 metre 80 santimetre ölçüldüğü Hakkari'deki İkiyaka Dağlarında bulunan Binbirkapı Üs Bölgesi de olmak üzere yurt içi ve sınır ötesindeki üs bölgelerinde zorlu hava şartlarına rağmen görevlerini sürdürüyor.
16.01.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan tepki: Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı?
Bakan Soylu'dan tepki: Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da açılan Hafıza Odası sergisine tepki göstererek, "Hafıza Odası'ymış. Bedirhan bebek burada ölmedi mi? Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı? Bütün Diyarbakır'ın sevdiği Gaffar Okkan hafıza odanda var mı, Dürümlü köyünün katliamı var mı, Tanışlı köyünün katliamı var mı, henüz 3-4 aylık kundaktaki bebeklerin katliamları var mı, Hakkari'de karşı karşıya kalınan katliamlar hafıza odanda var mı?" diye sordu.
24.10.2021 Gündem
Bakan Soylu: Ahpanos Vadisi'nde 570 terörist sayısı 19'a indi
Bakan Soylu: Ahpanos Vadisi'nde 570 terörist sayısı 19'a indi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'deki Ahpanos Vadisi'nde 5 yıl önce 570 teröristin olduğunu, bu sayının 19'a indiğini söyledi. Avrupa ülkelerini de eleştiren Soylu "10 tane büyükelçiyle bize ayar vermeye çalışıyorlar. Neymiş hukukun üstünlüğü. Bu hukukun üstünlüğünün hangi noktasına sığar? dedi.
24.10.2021 Siyaset
Bakan Soylu duyurdu: Haftaya bitiyor...
Bakan Soylu duyurdu: Haftaya bitiyor... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde İkiyaka Dağları'ndaki Göllerbaşı ve Düztepe Üs Bölges'ni ziyaret etti.
17.10.2020 Gündem
Yan yana toprağa verilmişlerdi! Kahreden detay...
Yan yana toprağa verilmişlerdi! Kahreden detay... Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Kurban Bayramı'nın son günü, piknik için İkiyaka Dağları'ndaki Cilo-Sat Gölleri'ne giderken geçirdikleri kazada 4 arkadaşlarıyla birlikte hayatlarını kaybeden Savaş Bayram (32) ile Aysun Er'in (31), evlilik hazırlığı yaptığı ortaya çıktı. 8 yıldır birlikte oldukları ve koronavirüs salgını nedeniyle erteledikleri nikahlarını bayram sonrası kıymayı planladıkları öğrenilen çift, gözyaşları içinde yan yana toprağa verildi.
5.08.2020 Gündem
Yüksekova'da haziran ayında karla mücadele
Yüksekova'da haziran ayında karla mücadele Hakkari’nin Yüksekova ilçesi İkiyaka Dağları'nda, askeri üs bölgelerine ulaşım sağlayan yolda, karla mücadele çalışmaları haziran ayında da sürüyor. Kar kalınlığının yer yer 7 metreyi aştığı bölgede çalışma yürüten iş makineleri, kar kütlelerinin arasında kayboluyor.
18.06.2020 Yaşam
İçişleri Bakanı Soylu asker ailelerinin bayramını kutladı
İçişleri Bakanı Soylu asker ailelerinin bayramını kutladı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde İkiyaka Dağları'ndaki Göllerbaşı Üs Bölgesi'nde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada görev yapan askerlerin ailelerini telefonla arayarak bayramlarını kutladı.
23.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İkiyaka Dağları'ndaki askerlerin bayramını  kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İkiyaka Dağları'ndaki askerlerin bayramını kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde İkiyaka Dağları'ndaki üs bölgesinde görev yapan askerlere telefonla hitap ederek, "Sizler hayır dualarıyla oradasınız. Bu dualar sizlerden hiçbir zaman eksik olmuyor. İnşallah bu zaferi noktaladığımızda gelecek nesiller de sizleri çok farklı anacak. Rabbim yar ve yardımcınız olsun." dedi.
23.05.2020 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu, İkiyaka Dağları'nda üs bölgesinin açılışını  yaptı
İçişleri Bakanı Soylu, İkiyaka Dağları'nda üs bölgesinin açılışını yaptı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde İkiyaka Dağları'ndaki Göllerbaşı Üs Bölgesi'nin açılışını gerçekleştirdi, Mehmetçikle iftar yaptı.
23.05.2020 Gündem
Mehmetçik, Hakkari dağlarında teröristlere korku salıyor!
Mehmetçik, Hakkari dağlarında teröristlere korku salıyor! Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki İkiyaka Dağları'nda kar kalınlığının yer yer 10 metreyi bulduğu üs bölgelerinde görev yapan Mehmetçik, zorlu hava ve doğa şartlarına rağmen PKK'lı teröristlere göz açtırmıyor.
12.03.2020 Gündem
Bakan Akar'dan çatı davasındaki kararlara ilişkin açıklama
Bakan Akar'dan çatı davasındaki kararlara ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin "çatı" davada verilen cezalara ilişkin, "Bu hainler, alçaklar Türk adaleti karşısında layık oldukları cezayı buldular." dedi.
21.06.2019 Gündem
Bakan Akar'dan 2 bin 400 rakımlı üs bölgesinde ‘Pençe’ mesajı
Bakan Akar'dan 2 bin 400 rakımlı üs bölgesinde ‘Pençe’ mesajı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Pençe Harekatımız devam ediyor. Teröristlerin Pençe harekat bölgesindeki tüm inlerine girilecek. Orada en son terörist etkisiz hale getirilmeden de o bölgeden çıkmayacağız. Orayı teröristlerden arındıracağız" dedi. Öte yandan Pençe Harekatı'nda 6 terörist daha etkisiz hale getirildi. Harekatta etkisiz hale getirilen terörist sayısı 40 oldu.
5.06.2019 Gündem
Bakan Akar: Yurt dışında da teröristlerin sonunu getireceğiz
Bakan Akar: Yurt dışında da teröristlerin sonunu getireceğiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: "Bu alçaklar, teröristler yurt içinde büyük ölçüde etkisiz hale getirildi, getirilmeye devam ediliyor. Bunun sonunu getireceğiz, kararlıyız. Bu alçaklar, teröristler yurt içinde büyük ölçüde etkisiz hale getirildi, getirilmeye devam ediliyor. Bunun sonunu getireceğiz, kararlıyız." dedi.
2.03.2019 Gündem
Terör örgütü PKK'nın kış üstlenmesine ağır darbe!
Terör örgütü PKK'nın kış üstlenmesine ağır darbe! Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birlikleri -30 dereceye varan soğuklar ve sert kış koşullarına rağmen düzenlediği operasyonlar ile terör örgütünün kırsal alandaki kış üstlenmesini sekteye uğrattı. İçişleri Bakanlığı'nın açıklamasına göre, Jandarma operasyonlarında 16 Aralık 2018 - 5 Şubat 2019 tarihleri arasında 72 terörist etkisiz hale getirildi.
11.02.2019 Gündem
Teröristlerin "girilemez" dediği yere girildi
Teröristlerin "girilemez" dediği yere girildi Güvenlik güçleri, İkiyaka Dağları'ndaki operasyonda, teröristlerce tünelle birbirine bağlanan dört mağaradan oluşan sığınak tespit etti. Çok miktarda patlayacının ele geçirildiği sığınak imha edildi.
12.09.2018 Gündem
Türk komandoları bukalemun gibi!
Türk komandoları bukalemun gibi! Türk Silahlı Kuvvetleri, üç haftadır İkiyaka Dağları’nda, 3 bin 500 metrenin üzerindeki rakımlarda operasyonlarına aralıksız devam ediyor.
4.09.2018 Gündem
Komandolar teröristlerin inlerine girdi
Komandolar teröristlerin inlerine girdi Irak sınırında, teröristlerce "girilemez" olarak nitelendirilen İkiyaka Dağları'nda operasyonlarına aralıksız devam eden güvenlik güçleri, üç haftada 16 teröristi etkisiz hale getirdi. Komandolar, bölücü örgütün bölgedeki yapılanmasına büyük darbe indirdi.
4.09.2018 Gündem
Son dakika... Hakkari'de 7 terörist öldürüldü
Son dakika... Hakkari'de 7 terörist öldürüldü Hakkari-Yüksekova İkiyaka Dağları Bölgesi'nde gerçekleştirilen yakın hava destekli operasyonda 7 terörist etkisiz hale getirildi.
1.09.2018 Gündem
Hakkari'de 2 terörist etkisiz hale getirildi
Hakkari'de 2 terörist etkisiz hale getirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonda 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
1.09.2018 Gündem
Hakkari'de bir terörist etkisiz hale getirildi
Hakkari'de bir terörist etkisiz hale getirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında bir teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
28.08.2018 Gündem
PKK'ya ağır darbe! Hepsi ele geçirildi
PKK'ya ağır darbe! Hepsi ele geçirildi Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki İkiyaka Dağlarında tespit edilen mağarada, terör örgütü PKK’ya ait mühimmat ve büyük miktarda malzeme ele geçirildi.
19.08.2018 Gündem
PKK'ya bir darbe daha!
PKK'ya bir darbe daha! Hakkari Valiliğinden, İkiyaka Dağları'nda ele geçirilen cephanelikle terör örgütü PKK/KCK'ya önemli darbe vurulduğu bildirildi.
16.06.2018 Gündem
Süleyman Soylu açıkladı: Çok önemli cephanelik ele geçirildi
Süleyman Soylu açıkladı: Çok önemli cephanelik ele geçirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Terör örgütünün çok önemli bir cephaneliğini arkadaşlarımız İkiyaka Dağları'nda ve Düztepe mevkisinde ele geçirdi."
15.06.2018 Gündem
Son dakika! TSK: 34 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika! TSK: 34 terörist etkisiz hale getirildi TSK'dan yapılan açıklamada, "1-8 Haziran arası Kuzey Irak'a yapılan operasyonda 18 terörist etkisiz hale getirildi." denildi. Orgeneral Akar hava harekatlarını Birleştirilmiş Harekat Merkezinden takip etti. Akar, "Ülkemize yönelik her türlü tehdit ve tehlikeye karşı faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bundan dönüş yok." dedi. Gece düzenlenen operasyonda Kandil ve Sincar başta olmak üzere Irak'ın kuzeyindeki 12 hedef imha edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı açıklamada Kuzey Irak'a operasyonların başladığını ifade etmişti. İşte bölgedeki son gelişmeler...
12.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İkiyaka Dağları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikiyaka dağları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.