İkinci Sezon

İkinci Sezon

Son dakika ikinci sezon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikinci sezon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikinci sezon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci Sezon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci sezon gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.547 ikinci sezon haberi bulunmuştur. Tüm ikinci sezon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdal Beşikçioğlu kızıyla aynı dizide!
Erdal Beşikçioğlu kızıyla aynı dizide! 'Behzat Ç.' dizisiyle büyük çıkış yakalayan tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu, kızı Derin Beşikçioğlu (22) ile 'Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç Hikayesi'nde' birlikte kamera karşısına geçti. Dizinin ikinci sezon galasına katılan baba kızım yaptığı açıklamalar dikkat çekti.
7.12.2023 Magazin
Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi
Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi Oyuncu Ayşen İnci, rol arkadaşı Haluk Bilginer'e bu sözlerle takıldı. Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan ‘Maria’ filminde Angelina Jolie ile birlikte kamera karşısına geçiyor.
11.11.2023 Magazin
Aile dizisi yeni sezonda kimler katıldı? Aile 2. sezon oyuncuları kimler, yeni bölüm bu akşam var mı?
Aile dizisi yeni sezonda kimler katıldı? Aile 2. sezon oyuncuları kimler, yeni bölüm bu akşam var mı? Aile dizisi yeni sezon oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler'in yer aldığı The Sopranos uyarlaması Aile 2. sezonuyla bu akşam başlıyor. İlk sezon Aslan ve Devin arasındaki dikkat çeken hikaye yeni sezonda da ilgi toplayacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise değişiklikler var. Peki Aile 2. sezonda hangi oyuncular katıldı? İşte detaylar...
3.10.2023 Televizyon
Sezen Aksu Seyran ve Ferit için şarkı besteledi! Yalı Çapkını'nın şarkısını Mert Ramazan Demir söyleyecek
Sezen Aksu Seyran ve Ferit için şarkı besteledi! Yalı Çapkını'nın şarkısını Mert Ramazan Demir söyleyecek Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalı Çapkını ikinci sezon bölümleriyle de ilgi çekmeye devam ediyor. Seyran ve Ferit'in hikayesinin anlatıldığı dizi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Minik Serçe lakaplı sanatçı Sezen Aksu'nun Mert Ramazan Demir'i instagram'dan takip etmesi sonrası çıkan haber seyirciyi heyecanlandırdı.
1.10.2023 Televizyon
Aile 2. sezon fragmanı: Devin ve Aslan'ı aşk iyileştirecek mi?
Aile 2. sezon fragmanı: Devin ve Aslan'ı aşk iyileştirecek mi? Aile 2 sezon fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin ikinci sezon tanıtımında Devin ve Aslan arasındaki diyalog çekti. Uzun süredir merakla beklenen Aile dizisinin ikinci sezon başlama tarihide belli oldu.
22.09.2023 Televizyon
Adım Farah yeni sezon fragmanı: Tahir Lekesiz ile Farah'ın eski kocası tanıştı! Kerimşah'ın babası Feyyaz Duman oldu
Adım Farah yeni sezon fragmanı: Tahir Lekesiz ile Farah'ın eski kocası tanıştı! Kerimşah'ın babası Feyyaz Duman oldu Adım Farah yeni sezon fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Demet Özdemir, Engin Akyürek, Feyyaz Duman'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kerimşah'ın gerçek babası ekrana geldi. Farah'ın kocasını oyuncu Feyyaz Duman da seyirciyle ilk kez buluştu. Fragmanda Tahir Lekesiz ile Farah'ın eski kocası da tanıştı.
19.09.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti hangi kanalda? 15 Eylül Kızılcık Şerbeti ikinci sezon saat kaçta başlıyor?
Kızılcık Şerbeti hangi kanalda? 15 Eylül Kızılcık Şerbeti ikinci sezon saat kaçta başlıyor? Kızılcık Şerbeti hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi yıldızların yer aldığı dizinin ikinci sezonu 15 Eylül 2023 Cuma akşamı başlıyor. Peki Kızılcık Şerbeti saat kaçta başlıyor? Detayları haberimizde araştırdık.
15.09.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti yeni sezon afişinde Nursema yok ama 4 sürpriz detay var!
Kızılcık Şerbeti yeni sezon afişinde Nursema yok ama 4 sürpriz detay var! Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezonu 15 Eylül akşamı başlıyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni sezon afişi yayınlandı. Güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla yeni sezonda da çok konuşulacak dizide 4 büyük sürpriz var.
14.09.2023 Televizyon
Sezon finalinde kurtuldu, ilk bölümde gidiyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde ünlü oyuncunun sonu geldi, gidiyor
Sezon finalinde kurtuldu, ilk bölümde gidiyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde ünlü oyuncunun sonu geldi, gidiyor Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezon için gün sayıyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizi yeni sezon fragmanlarına devam ediyor. Doğa'nın bebeğini kaybetmesi, Fatih'in ihanetinin bedeli oldu. Abdullah ve Alev ilişkisi Pembe'nin gözünde açığa çıktı. Ancak dizide bir ayrılık haberi yeni geldi. Sezon finalinden kurtuldu ancak ünlü oyuncu yeni sezonun ilk bölümünde gidiyor.
10.09.2023 Televizyon
Kulüp 2. sezon başlama tarihi belli oldu! Kulüp 2. sezon ne zaman başlıyor, oyuncu kadrosunda kimler var?
Kulüp 2. sezon başlama tarihi belli oldu! Kulüp 2. sezon ne zaman başlıyor, oyuncu kadrosunda kimler var? Kulüp 2. sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Netlflix'in geçtiğimiz sezon en çok konuşulan dizisi Kulüp ikinci sezon için gün sayıyor. Salih Bademci ve Gökçe Bahadır'ın başrollerinde yer aldığı Kulüp 2. sezon oyuncuları kimler? İşte detaylar...
8.09.2023 Gündem
Kızılcık Şerbeti 2. sezon fragmanı: Doğa ikizlerin birini kaybetti, Pembe'den şok sözler geldi!
Kızılcık Şerbeti 2. sezon fragmanı: Doğa ikizlerin birini kaybetti, Pembe'den şok sözler geldi! Kızılcık Şerbeti 2. sezon fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni sezon fragmdanında Doğa, ikiz bebeklerinden birini kaybetti. Pembe ise oğlunu koruyarak, "Ne olmuş yani Fatih bir çapkınlık yaptı diye" diyerek sinir krizi geçirtti.
5.09.2023 Televizyon
Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon tarihi belli oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezonda oyuncu kadrosu değişti mi?
Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon tarihi belli oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezonda oyuncu kadrosu değişti mi? Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sezon ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de yayınlanan Ebru Özkan ve Oktay Kaynarca'nın başrollerinde yer aldığı dizi yeni sezon için gün sayıyor. İlk sezonunda büyük dikkat çeken dizinin yeni sezonda senaristleri değişti. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezon ne zaman başlıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sezon oyuncuları kimler? İşte detaylar...
5.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 2. sezon fragmanı: Seyran ve Ferit'in düğününde sürpriz var! Ayrılık kapıda...
Yalı Çapkını 2. sezon fragmanı: Seyran ve Ferit'in düğününde sürpriz var! Ayrılık kapıda... Yalı Çapkını 2 sezon fragmanı yayınlandı. Star TV'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizi ikinci sezon için gün sayıyor. Yeni sezon fragmanında Seyran'ın gelinlik, Ferit'in damatlık giydiği anlar en büyük detay oldu. Ancak Ferit ve Seyran'ın düğününde sürpriz bir konuk var.
1.09.2023 Televizyon
Aile dizisi yeni sezona bir eksikle başlıyor! Ünlü oyuncu veda haberini doğruladı!
Aile dizisi yeni sezona bir eksikle başlıyor! Ünlü oyuncu veda haberini doğruladı! Aile dizisi yeni sezonu ne zaman başlıyor diyenlere müjdeli haber geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer gibi yıldızların yer aldığı dizi 2. sezonu için gün sayıyor. Aslan ve Devin'in hikayesinin tekrar başlayacağı tarih açıklandı. Ancak bu güzel haberi gölgeleyen bir veda haberi daha var. Aslan yeni sezonda kardeşsiz kalabilir. Peki Aile 2. sezon başlama tarihi ne zaman? İşte detaylar...
24.08.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim? Kısmetse Olur Aşkın gücü sunucu kim oldu?
Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim? Kısmetse Olur Aşkın gücü sunucu kim oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 22 Eylül 2023 tarihinde sezon finaline girecek. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nü yeni sezonda Öykü Serter sunmayacak. 2. Sayfa'nın haberine göre Öykü Serter'in yerine gelecek isim belli oldu. Peki, Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim oldu?
22.08.2023 Televizyon
Tarih belli oldu ama kötü haber tez geldi! Kızılcık Şerbeti dizisinde beklenen oldu!
Tarih belli oldu ama kötü haber tez geldi! Kızılcık Şerbeti dizisinde beklenen oldu! Kızılcık Şerbeti dizisinin geri dönüş tarihi belli oldu. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizi ikinci sezon için başlangıç tarihi belli oldu. Ancak bu habere eşlik eden kötü haber geldi.
19.08.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman? Kızılcık Şerbeti 2. sezon başlama tarihi belli oldu!
Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman? Kızılcık Şerbeti 2. sezon başlama tarihi belli oldu! Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi hakkında araştırmalar hız kazandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi yıldızların yer aldığı dizi geçtiğmiz sezona damga vurmuştu. Çekimlerin Ağustos ayı içerisine başlayacağı açıklanan Kızılcık Şerbeti 2. sezon ne zaman başlayacak?
13.08.2023 Televizyon
Yeni sezonun ilk bölümünde ikisi de ölüyor! Yalı Çapkını 2. sezonu bomba gibi başlıyor!
Yeni sezonun ilk bölümünde ikisi de ölüyor! Yalı Çapkını 2. sezonu bomba gibi başlıyor! Yalı Çapkını dizisi 2. sezon hazırlıkları devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizide ekip 15 Ağustos'ta sete çıkıyor. Ancak gelen son haber Yalı Çapkını izleyicisini şoka soktu. İddiaya göre yeni sezonun ilk bölümünde iki oyuncu birde ölüp diziye veda ediyor.
1.08.2023 Televizyon
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu!
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu! Son olarak 'Aile' dizisinde rol olan Nejat İşler, önceki gece Beyoğlu'nda görüntülendi. Ünlü oyuncu, gazetecilerin bir dönem aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç ile ilgili sorusu üzerine ilginç bir yanıt verdi.
30.07.2023 Magazin
Ömer dizisi 2. sezon ne zaman? Ünlü oyuncu Ömer dizisine veda etti!
Ömer dizisi 2. sezon ne zaman? Ünlü oyuncu Ömer dizisine veda etti! Ömer dizisi sezon finali bölümü bu akşam ekrana geliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin ikinci sezonu için merak şimdiden başladı. "Ömer dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt arayan seyiriciye bir ayrılık haberi geldi. Peki Ömer dizisine kim veda edecek? İşte detaylar...
13.06.2023 Televizyon
Aktris dizisi konusu nedir? Aktris 2. sezon ne zaman? İşte oyuncu kadrosu
Aktris dizisi konusu nedir? Aktris 2. sezon ne zaman? İşte oyuncu kadrosu Aktris 2. sezon ne zaman sorusunun yanıtı merak ediliyor. Disney Plus'ta yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Uraz Kaygılaroğlu, Tolga Tekin'in yer aldığı dizi sıralamada birincliği kaptı. İzlemeyenler için Aktris dizisi konusu ve oyuncuları da merak konusu oldu. Peki Aktris oyuncuları kimler? İşte detaylar...
4.06.2023 Televizyon
Cihan Aslan'ı, Devin Cihan'ı vurdu! Aile sezon finalinde silahlar patladı!
Cihan Aslan'ı, Devin Cihan'ı vurdu! Aile sezon finalinde silahlar patladı! Aile dizisi sezon finalinde silahlar patladı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatltıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler'in yer aldığı dizinin sezon finali bölümü ekrana geldi. Devin, eline silahı aldı ve gerçek bir Soykan oldu. Evlatlık olduğu ortaya çıkan Cihan, kardeşi Aslan'ı vurdu. Ancak....
30.05.2023 Televizyon
Aile dizisi ikinci sezon ne zaman? Nejat İşler veda ediyor, Aile 2. sezonda dev kadro şekillendi!
Aile dizisi ikinci sezon ne zaman? Nejat İşler veda ediyor, Aile 2. sezonda dev kadro şekillendi! Aile dizisi 13. bölümüyle bu akşam sezon finali yapıyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin sezon finali bölümünde bombalar ardı ardında patlıyor. Soykanlar ile Koruzadeler arasında nefes kesen kapışma dizinin ikinci sezonunda da sürmesi bekleniyor. Devin'in hamile kalması Soykan Ailesine bir üye gelirken Koruzadelere kurban verilecek ismin Cihan Soykan'ın olacağı tahmin ediliyor. Peki Aile dizisi ikinci sezon ne zaman başlayacak?
30.05.2023 Televizyon
Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'dan sezon finali konuşması!
Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'dan sezon finali konuşması! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yargı' pazar akşamı ikinci sezon finaliyle ekrana ara verdi. Tüm ekip sezonun son bölümünü Gümüşsuyu’nda bulunan bir mekânda izledi. Sevilen yapımın başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, sezon finali için duygularını dile getirdi.
9.05.2023 Magazin
Terzi dizisi konusu nedir? Terzi oyuncuları kimler? Terzi nerede çekildi?
Terzi dizisi konusu nedir? Terzi oyuncuları kimler? Terzi nerede çekildi? Terzi dizisi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül, Olgun Şimşek ve Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı Terzi dizisi Netflix'te yayınlanıyor. Terzi Peyami'nin müstakbel eşine gelinlik dikerken hayatına giren gizemli bir kızla sırların açığa çıktığı Terzi dizisi dikkat çekiyor. Peki Terzi nerede çekild? İşte Terzi oyuncuları ve ikinci sezon tarihi...
2.05.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İkinci Sezon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci sezon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.