İkinci evlilik ile ilgili son dakika kararı! Yabancı uyruklu vatandaşları ilgilendiriyor
İkinci evlilik ile ilgili son dakika kararı! Yabancı uyruklu vatandaşları ilgilendiriyor Türkiye’de evli yabancı uyruklu çiftleri ilgilendiren gelişme! Yargıtay'dan, Türk vatandaşı olan ve 2 eşi bulunan Suriyeli Beşar Daboul'un, Türk Medeni Kanunu gereği ikinci evliliğini iptal eden mahkeme kararı ile ilgili son dakika hamlesi geldi.
22.01.2023 Yaşam
İkinci kez evlenmek için bunu yaptı! Rezalet ortaya çıkınca ağabeyi şikayetçi oldu
İkinci kez evlenmek için bunu yaptı! Rezalet ortaya çıkınca ağabeyi şikayetçi oldu Eşiyle boşanma aşamasında olan İbrahim Dönmez, sevgilisi Tuğba A. ile evlenmek için ağabeyinin kimliğini çaldı. Dönmez, kimliğe kendi fotoğrafını yapıştırarak ikinci kez evlenirken; evli ve bir çocuk babası olduğunu gören ağabey şoke oldu.
11.07.2021 Yaşam
Çok vahim araştırma sonucu!
Çok vahim araştırma sonucu! Yapılan bir araştırmaya göre, Suriye'den savaş nedeniyle Türkiye'ye göç eden kadınlarla ikinci eş olarak evlenilmesinin Türkiye'nin önemli bir sosyal sorunu olduğu söyleniyor.
17.06.2021 Dünya
İkinci kez evlenene büyük şok!
İkinci kez evlenene büyük şok! Almanya’da mahkeme tartışılacak bir karara imza attı. Katolik Kilisesi’ne bağlı bir hastane, ikinci kez evlenen başhekimi işten attı, Federal Anayasa Mahkemesi ise kiliseyi haklı buldu.
20.11.2014 Dünya