İki Grup

İki Grup

Son dakika iki grup haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iki grup ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iki grup haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İki Grup

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iki grup gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.588 iki grup haberi bulunmuştur. Tüm iki grup haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları sürüyor
Galatasaray'da Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları sürüyor Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti.
10.05.2024 Galatasaray
Annesini maganda kurşunuyla kaybetti! Cübbe giydiğimi göremeyecek
Annesini maganda kurşunuyla kaybetti! Cübbe giydiğimi göremeyecek Adana'nın a Seyhan ilçesi Mücahitler Caddesi'nde meydanında otomobiliyle evine dönerken oğlu Kayra'nın gözü önünde ensesine isabet eden maganda kurşunuyla hayatını kaybeden Hayriye Derin'in, Hukuk Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi oğlu Burak Derin, "Annem hep savcı olmamı istemişti. Şimdi, cübbeyi giydiğimi göremeyecek" ifadelerini kullandı.
8.05.2024 Yerel Haberler
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor Trendyol Süper Lig 34. haftasında Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor.
24.04.2024 Galatasaray
Film sahnelerini aratmayan çatışmada pompalı tüfeklerle kurşun yağdırdılar
Film sahnelerini aratmayan çatışmada pompalı tüfeklerle kurşun yağdırdılar İstanbul Sultangazi'de husumetli iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 32 yaşındaki İnan Sağlam ağır yaralandı. Sinema sahnelerini aratmayan çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
2.04.2024 Gündem
Muhtarlık kavgasında ağaç dallarını kırarak birbirine saldırdılar
Muhtarlık kavgasında ağaç dallarını kırarak birbirine saldırdılar Şanlıurfa’da,iki grup arasında muhtarlık seçimi yüzünden okul bahçesinde kavga cıktı. Ağaç dallarını kırarak birbirine saldıran kalabalık polisin havaya uyarı ateşi açmasıyla dağıldı. 15 kişinin gözaltına alındığı kavga, cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi.
1.04.2024 Gündem
Siirt'te oy verme sırasında silahlı ve sopalı kavga: 1 ölü 4 yaralı
Siirt'te oy verme sırasında silahlı ve sopalı kavga: 1 ölü 4 yaralı Siirt'te oy verme işlemi sırasında 2 grup arasında çıkan silahlı, taşlı ve sopalı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Uyuşturucuyla mücadele derneğinde silahlı kavga! 'Sen görürsün' dediler derneği bastılar
Uyuşturucuyla mücadele derneğinde silahlı kavga! 'Sen görürsün' dediler derneği bastılar Diyarbakır’da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı kavgada gözaltına alınan Dernek Başkanı Mehmet T.’nin ifadesinde, “Peyas Mezarlığı’nda madde kullanan kişiler ile konuşmaya gittim. Orada madde kullanmamalarını söyledim. Karşımda olan kişiler de sen görürsün dedi. Akşam da bu olay gerçekleşti” dediği öğrenildi.
27.03.2024 Gündem
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı Ataşehir'de parkta buluşan liseli öğrenciler saç saça baş başa kavga etti. Esenler'de tartışan bir grubun tekmeli yumruklu kavgası uzun süre devam etti. Bahçelievler, Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde trafikte yaşanan kavgalar ise, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
25.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü! Yoğun bir maç trafiği içinde bulunan Galatasaray’da teknik heyet, Sparta Prag rövanşını düşünerek Ankaragücü deplasmanında kadroyu değiştirecek. Vinicius, Köhn ve Zaha’ya ilk 11’de forma vermeyi planlayan Okan Buruk; Icardi, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu’nu kulübeye çekecek.
18.02.2024 Şampiy10
Suç örgütleri 'Redkitler' ile 'Daltonlar'ın çatışma görüntüleri ortaya çıktı
Suç örgütleri 'Redkitler' ile 'Daltonlar'ın çatışma görüntüleri ortaya çıktı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, liderliğini Ferhat Delen'in yaptığı 'Redkitler' suç örgütüne yönelik 6 ilde 52 adrese yapılan ve 31 kişinin gözaltına alındığı operasyonun detayları belli oldu. Örgütün cinayet, silahlı saldırı, iş yerine silahlı saldırı, kasten öldürmeye teşebbüs gibi çok sayıda suça karıştıkları belirlendi.
16.02.2024 Gündem
Diyarbakır'da silahlı kavga! 1 kişi öldü, kulüp başkanı ile bir vatandaş yaralandı
Diyarbakır'da silahlı kavga! 1 kişi öldü, kulüp başkanı ile bir vatandaş yaralandı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yoldan geçen yaralılardan birinin Silvan Spor Kulübü Başkanı Aslan Umut Bakır olduğu öğrenildi.
11.02.2024 Gündem
Metro istasyonunda bıçaklı kavga! Ölü ve yaralı var
Metro istasyonunda bıçaklı kavga! Ölü ve yaralı var İzmir'in Bornova ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında, 2 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.
1.02.2024 Gündem
Liselilerin 'omuz atma' kavgası: 1 yaralı
Liselilerin 'omuz atma' kavgası: 1 yaralı Erzurum'da karne aldıktan sonra okuldan çıkışta lise öğrencileri arasında 'omuz atma' bahanesiyle çıkan kavgada kasığından bıçaklanan Alperen V. (16), yaralandı.
19.01.2024 Gündem
İki kardeşi uyuşturucu parası için öldürmüş
İki kardeşi uyuşturucu parası için öldürmüş Kayseri'de, iki grup arasındaki silahlı kavgada Suriye uyruklu Ahmed (29) ile kardeşi Muhammed Alhalaf'ı (26) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan ve ifadelerinde cinayeti işlemediğini öne süren Hüseyin El Hammud (20), cezaevinden itirafçı olmak istediğine dair mektup yazdı. Savcılıkça yeniden ifadesi alınan Hammud, olaydan önce Alhalaf’tan kullanmak için 150 TL karşılığında uyuşturucu aldığını ama parasını vermediğini belirterek, “Beni arayıp, '150 TL, bin TL oldu' dedi. Küfretti. 15 dakika sonra da eve 5-6 kişi geldi. Beni dövmeye başladılar. Öldürecekler diye korktum. Tüfek ile 1 el ateş ettim. Ama, korkmadılar. Üzerime gelmeye devam ettiler. 2 el daha ateş ettim. Sonra da korkumdan olay yerinden kaçtım. Daha önce koktuğum için farklı ifade verdim" dedi.
15.01.2024 Gündem
Ataşehir'de silahlı kavga: Baba ve kızı yaralandı
Ataşehir'de silahlı kavga: Baba ve kızı yaralandı Ataşehir'de husumetli iki grup arasında silahlı kavga çıktı.İki araçla gelen bir grup, Erhan Y.'yi silah kabzasıyla kafasından ve bacağından yaralarken, 14 yaşındaki kızı Gülistan Y. ise, rastgele açılan ateş sırasında bacağından yaralandı.Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
1.01.2024 Gündem
Laf atma kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı
Laf atma kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde iki grup arasında 'laf atma' nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürülürken, 2 kişi de yaralandı.
1.01.2024 Gündem
Önce kavgada sonra hastanede bıçaklandı
Önce kavgada sonra hastanede bıçaklandı İzmir’in Konak ilçesinde, sokakta kavgada bıçaklanan A.Ö. (29), kaldırıldığı hastanede tedavi gördüğü sırada yine aynı kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. A.Ö.’nün hayati tehlikesi bulunmazken, polis olaya karışan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
27.12.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Vitrin
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı Atama Malezya Havalimanları ile IC Holding arasındaki stratejik iş birliğinin nişanesi Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Ekonomi
Komşuların silahlı kavgası dehşete düşürdü! Kamera görüntüleri ortaya çıktı
Komşuların silahlı kavgası dehşete düşürdü! Kamera görüntüleri ortaya çıktı Beylikdüzü’nde komşular arasında yaşanan silahlı kavgayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Güvercin besleme nedeniyle yaşandığı öğrenen tartışmada Metin K.’nın karşı tarafın evini silahla bastığı öğrenildi. Saldırıdan bir gece önce ise karşı grubun bina girişinde bulunan güvenlik kamerasının yönünü değiştirdiği iddia edildi.
21.12.2023 Gündem
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu Galatasaray'dan sakatlık açıklaması geldi. Sarı-Kırmızılı kulüp Sergio Oliveira'nın sakatlık yaşadığını duyurdu.
15.12.2023 Galatasaray
İstanbul'da silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var
İstanbul'da silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var Güngören'de iki grup arasında çıkan tartışmada, taraflar birbirine silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. Polis, olay sonrası üzerinde 2 tabanca bulunan bir şüpheliyi gözaltına alırken, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
11.12.2023 Gündem
Çanakkale'de delinen doğal gaz borusu panik yaşattı
Çanakkale'de delinen doğal gaz borusu panik yaşattı Çanakkale'nin Biga ilçesinde doğal gaz ana dağıtım borusu delindi. Büyük paniğin yaşandığı bölge, araç ve yaya trafiğine kapatıldı.
19.10.2023 Yaşam
Merkez Bankası'nın döviz rezervleri arttı!
Merkez Bankası'nın döviz rezervleri arttı! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın net ve brüt döviz rezervlerinde yükseliş yaşandı.
19.10.2023 Ekonomi
Husumetli iki grup çiftlik evinde çatıştı: 2 ölü, 1 yaralı
Husumetli iki grup çiftlik evinde çatıştı: 2 ölü, 1 yaralı Ankara'nın Mamak ilçesinde, husumetli iki grup arasında çıkan çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
19.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İki Grup ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iki grup haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.