İhlas Yapı

İhlas Yapı

Son dakika ihlas yapı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ihlas yapı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ihlas yapı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İhlas Yapı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ihlas yapı gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 ihlas yapı haberi bulunmuştur. Tüm ihlas yapı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev fiyatlarıyla flaş açıklama! Ev alacaklara kötü haber
Ev fiyatlarıyla flaş açıklama! Ev alacaklara kötü haber Ev almak isteyenlere kötü haber geldi. Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Konut Gelişticileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas, 3 yıldır temkinli olan birçok firmanın bu yıl üretime geçeceğini söyledi. Arz eksikliğini gören sektör oyuncularının yatırım için istekli olduğunu, ancak finansa erişim sorunu yaşandığını belirten Elmas, “Yeni konut üretimini desteklemek ve konut arzını bir miktar arttırmak için KGF destekli üretim kredilerine ihtiyaç var. Konuyu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile de görüştük” dedi. Maliyet artışlarına dikkat çeken Elmas, “2021’in ilk yarısında Dolar bazında maliyet 2 kat arttı, ekim itibarıyla dolar kaynaklı yüzde 400’e varan artış oldu. Dolayısıyla üretim arttı diye konutta fiyat düşmez. Sıfır konut fiyatı artarken 2. elde de gerilemez” dedi. Konut üretiminin ortalama 2 yıl olduğunu hatırlatan Elmas, arz sorununun çözümü için zaman gerektiğini söyledi.
16.01.2022 Ekonomi
İlk kez konut alacaklara 2018’de yeni müjdeler yolda
İlk kez konut alacaklara 2018’de yeni müjdeler yolda İlk kez ev sahibi olacak vatandaşa devlet desteği artırılıyor. Gayrimenkul sektörünün üst düzey yöneticileri Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in açıklamalarını değerlendirdi.
17.01.2018 Ekonomi
Dolarını bozan ev sahibi oluyor
Dolarını bozan ev sahibi oluyor Türk Lirası seferberliği büyürken, dolarını bozduranın yöneldiği yatırım aracı altın ya da gayrimenkul oldu. Sektör temsilcileri dolarını bozdurup ev alanların yüzde 35 kazanç sağlayacağını belirtirken, dolar bozdurana indirimler yapılıyor.
10.12.2016 Ekonomi
Bizim Evler 6'da yaşam başladı
Bizim Evler 6'da yaşam başladı İhlas Yapı, Bizim Evler’ in yeni sakinlerine anahtarlarını teslim etmeye başladı.
12.05.2016 Arşiv
Bizimevler 6'da vade farksız ödeme
Bizimevler 6'da vade farksız ödeme İhlas Yapı, Bizim Evler 6’yı 6 ay erken teslim edecek.
22.02.2016 Arşiv
Bizim Evler 6'da cadde mağazaları 480 bin TL
Bizim Evler 6'da cadde mağazaları 480 bin TL Bizim Evler 6’da konutlar teslime yaklaşırken, cadde mağazalarının yer aldığı ticari üniteler Ocak ayı itibariyle hizmete giriyor.
4.01.2016 Arşiv
Uzmanlar seçimleri değerlendirdi
Uzmanlar seçimleri değerlendirdi İnşaat sektörünün önde gelenleri 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi.
2.11.2015 Arşiv
7 ay sonra teslim evlerde kampanya
7 ay sonra teslim evlerde kampanya ISPARTAKULE’NİN en büyük yatırımcısı İhlas Yapı’nın 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6’da avantajlı satın alma modeli başladı.
17.10.2015 Arşiv
Ispartakule'de büyük şok
Ispartakule'de büyük şok Ispartakule'de binlerce konuta tedbir kararı konuldu.
5.10.2015 Arşiv
Ispartakule’de Kastelli paniği
Ispartakule’de Kastelli paniği Hayattayken konutzedeler yaratan Banker Kastelli lakaplı Abidin Cevher Özden, bu kez Ispartakule’deki binlerce ev sahibinin kâbusu oldu. Kastelli’nin oğlu, Korkmaz Yiğit’in arazileri için ‘Babamın alacağı vardı. Hileli olarak mal kaçırdı’ iddiasıyla dava açıp tedbir kararı çıkardı. Şimdi bu arazilerdeki konutlar ne alınabiliyor ne de satılabiliyor
2.10.2015 Ekonomi
5 bin 500 konutluk proje
5 bin 500 konutluk proje İhlas Yapı'dan Ispartakule'ye 5 bin 500 konutluk proje.
9.07.2015 Arşiv
Bizim Evler 6'da yüzde 5 peşinat
Bizim Evler 6'da yüzde 5 peşinat İhlas Yapı’nın Isparatakule’de hayata geçirdiği Bizim Evler 6'da kampanyalı ödeme seçenekleri
14.04.2015 Arşiv
Bizim Evler 7 talep topluyor!
Bizim Evler 7 talep topluyor! Bizim Evler 7’de ön talep toplama süreci başladı.
19.03.2015 Arşiv
Ispartakule metrosu Bizim Evler'e geldi
Ispartakule metrosu Bizim Evler'e geldi Daire ve dükkan satışlarının hızla sürdüğü Bizim Evler 6’da, alternatif ödeme planları sunuluyor.
3.03.2015 Arşiv
Bizim Evler 6'da kaba inşaat tamamlandı
Bizim Evler 6'da kaba inşaat tamamlandı Bizim Evler'de bloklar gökkuşağı renkleriyle boyanmaya başladı.
15.01.2015 Arşiv
Ispartakule diyene proje proje kıyaslama
Ispartakule diyene proje proje kıyaslama TOKİ ve Emlak Konut öncülüğünde gelişen Ispartakule, markalı konut yoğunluğuyla dikkat çekiyor...
26.04.2014 Futbol
10 bin konutun daimi satış ofisi oluyor!
10 bin konutun daimi satış ofisi oluyor! Yeni bir konsepte yönelen son yatırım Astoria oldu
15.11.2013 Ekonomi
İhlas Gayrimenkul'den Atak
İhlas Gayrimenkul'den Atak İhlas Gayrimenkul Türkiye’nin en büyük projesini hayata geçiriyor.
15.11.2013 Arşiv
Bizim Evler 6 Ön Satışa Çıkıyor
Bizim Evler 6 Ön Satışa Çıkıyor Bizim Evler markalı konut projelerine, Bizim Evler 6 ile bir yenisini daha ekleniyor.
27.09.2013 Arşiv
Marmara Evleri 3'te Satış Tamamlandı
Marmara Evleri 3'te Satış Tamamlandı Lanse edildiği günden itibaren yoğun ilgiyle karşılanan proje bir satış rekoruna imza attı.
29.08.2013 Arşiv
Bizim Evler'de 12 Ay Erteleme Kampanyası!
Bizim Evler'de 12 Ay Erteleme Kampanyası! İhlas Yapı A.Ş.’nin Ispartakule’de inşa ettiği Bizim Evler markalı konut projelerinde cazip bir kampanya başladı..
12.12.2012 Arşiv
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu'
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu' Adana’da depremzedeler için yapımı tamamlanan afet konutlarını gören depremzedelerin mutlulukları yürekleri ısıttı. İnşaatı yapan firmanın ise önce zemin iyileştirmesi yaptığı, daha sonra depreme dayanıklı konutlar inşa ettiği öğrenildi.
3.04.2024 Adana
Japon deprem uzmanından olası İstanbul depremi uyarısı: 7.9 büyüklüğünde olabilir
Japon deprem uzmanından olası İstanbul depremi uyarısı: 7.9 büyüklüğünde olabilir Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul'u bekleyen deprem konusunda uyararak, vatandaşların bilgilenmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca Moriwaki, Türkiye'de depremle ilgili eğitimlerin yeterli olmadığını söyledi.
19.10.2023 Gündem
TOKİ inşaatlarında yerli malı ürün kullanımı yüzde 100'e ulaştı
TOKİ inşaatlarında yerli malı ürün kullanımı yüzde 100'e ulaştı İnşaatlarda yerli malı ürün kullanımı TOKİ inşaatlarında yüzde 100'e, yap-satlar da ise yüzde 97'ye ulaştı. Sektör temsilcileri, yerli malı ürünlerin hem daha ucuz ve kaliteli olduğunu hem de ekonomiye can suyu kattığını söyledi.
18.05.2023 Ekonomi
'Dünyanın en saçma binası' yıkılıyor! Google'da aratınca ilk sırada çıkıyordu...
'Dünyanın en saçma binası' yıkılıyor! Google'da aratınca ilk sırada çıkıyordu... Kahramanmaraş’ta valilik ve özel idare iş merkezi binalarının da aralarında bulunduğu 40 dönümlük ada alana yapılması planlanan şehir meydanı projesi kapsamında, ’dünyanın en saçma binası’nın yıkım çalışmaları sürüyor. Yaklaşık 2 ay önce yıkımına başlanan saçma bina, 4 ay sonra tamamen ortadan kaybolacak.
24.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İhlas Yapı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ihlas yapı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.