Kaldırımda duran kadına iğrenç hareket! Çığlık seslerine koştular
Kaldırımda duran kadına iğrenç hareket! Çığlık seslerine koştular Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, okulun çevresinde bekleyen bir kadını eliyle taciz ettiği iddia edilen Orhan Gazi Manav (37), çevredekilerce yakalanarak polise teslim edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
19.05.2021 Yaşam
Öz kızını, sevgilisiyle birlikte olmaya zorlamıştı! Mide bulandıran olayda flaş gelişme
Öz kızını, sevgilisiyle birlikte olmaya zorlamıştı! Mide bulandıran olayda flaş gelişme Eskişehir’de 14 yaşındaki kızını kendi sevgilisi ile birlikte olmaya zorlayan ve çocuğun çıplak fotoğraflarını gönderdiği iddiasıyla tutuklanan anne Ö.A. (33) ve sevgilisi H.H.K. (48), 48 gün sonra tahliye edildi. Tepkilere neden olan tahliye sonrası mağdur kızın babasının itirazı üzerine Eskişehir 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nce ‘tahliye kararı’ kaldırılarak yeniden tutuklama kararı çıkarıldı.
5.05.2020 Yaşam
Trump: Madonna iğrenç biri
Trump: Madonna iğrenç biri ABD Başkanı Donald Trump, yemin töreninin ardından düzenlenen Kadınlar Yürüyüşü'nde sahne alan ve 'Beyaz Saray'ı havaya uçurmayı düşündüm' diyerek kendisine hakaretler yağdıran pop yıldızı Madonna için 'iğrenç' ifadesini kullandı.
17.06.2021 Dünya
Trump'a Moskova ile işbirliği suçlaması
Trump'a Moskova ile işbirliği suçlaması ABD Başkan adayı Hillary Clinton'ın kampanya yöneticisi John Podesta, Wikileaks kurucusu Julian Assange'ı Cumhuriyetçi aday Donald Trump'a yardım etmekle suçladı. Podesta, Clinton'ın e-postalarının hacklenmesinin ardında Moskova'nın olduğunu savundu.
17.06.2021 Dünya
Uyuyan sevgilisine bunu yaptı!
Uyuyan sevgilisine bunu yaptı! Genç kıza yaptığı iğrenç şakaları kameraya kaydeden adam görüntüleri sosyal medyadan paylaşınca fenomen oldu.
4.05.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri