Öksürüğü anında kesiyor, bağışıklık sistemini çelik gibi yapıyor! Tam bir  vitamin ve kalsiyum zengini
Öksürüğü anında kesiyor, bağışıklık sistemini çelik gibi yapıyor! Tam bir vitamin ve kalsiyum zengini Öksürüğe iyi geliyor, bağışık sistemini güçlendiriyor. A, C, E vitaminleri içeriyor, yağ asitleri, glikozitler ve antioksidan aktivitelere sahip olan flavonoid ve tanenlerden de zengindir. Soğuk algınlığı ve hazımsızlık gibi semptomların tedavisinde de kullanılıyor. Gıda takviyeleri, vitaminler ve sağlıklı besinler... Birçok kişi koronavirüse karşı kendini güçlendirmek için bu yollara başvuruyor. Vitamin ve kalsiyum gibi mineraller bakımından oldukça zengin olan bu meyve tam bir şifa deposu. İşte faydaları...
23.12.2022 Sağlık
Bağışıklık sistemini güçlendiriyor
Bağışıklık sistemini güçlendiriyor İğde meyvesinin bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve öksürüğü kestiğini söyleyen Diyetisyen Öznur Akgöz, “Özellikle meyvesiyle birlikte yaprağı da kaynatılarak, çayı içildiğinde öksürük üzerinde daha etkili olur. Hem öksürüğe iyi geldiği hem de bağışık sistemini güçlendirici özelliğe sahip olması nedeniyle, fazla tüketilmemesi şartıyla, koronavirüse karşı korunmak için de tüketilmesini öneriyoruz” dedi.
30.01.2021 Sağlık
Bakan isyan etti: 'Böyle saçmalık olur mu'
Bakan isyan etti: 'Böyle saçmalık olur mu' Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ithal edildiğini öğrendiği iğde ile ilgili eylem planı hazırlanmasını istedi. “Böyle saçmalık olur mu” diyen Eroğlu, ormanlık alana dikim yapılıp köylüye gelir kapısı açılacağını söyledi.
1.05.2017 Ekonomi